Zabawki dla dzieci i rodziców, akcesoria dla niemowląt i matek.
Sklep Fragles.pl

Kontakt

tel. 33 8173727
Świętoszówka

Popularne produkty

Karmienie dziecka, Zabawki dla dzieci, Zdrowie i higiena, Zabawki dla najmłodszych, Akcesoria dla niemowląt, Gry, Pokój dziecka, Foteliki samochodowe

Popularne marki

Nuk, Babyono, Mam baby, Tommee tippee, Epee, , Bandai, Monster high, Tm toys, Simba, Thomas and friends trackmaster, Thomas & friends take-n-play, Gormiti

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 87
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Fragles.pl > Opinie klientów

Sklep Fragles.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.12.2012r i posiada 87 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

dany511 rekomenduje Fragles.pl opinia nr 209706 z 03.04.2013

szybki kontakt bardzo miła obsługa dostarczenie przesylki według umowy a nawet przed umówionym terminem wielki plus dla sklepu oraz sprzedawców

zakupy: magno zet; marzec 2013

plusy: miła obsługa oraz szybka dostawa

minusy: jak dla mnie sklep bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Fragles.pl opinia nr 209518 z 02.04.2013

dobry kontakt, szybka realizacja, rzetelna informacja. Produkt zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.

zakupy: karty do gry My Life; marzec 2013

plusy: rzetelnośc i wysoka jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Fragles.pl opinia nr 209426 z 01.04.2013

Dobry kontakt mejlowy. Sprzedawca - OK!

zakupy: magno-z; marzec 2013

plusy: dobry kontakt

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

2fast4u rekomenduje Fragles.pl opinia nr 208982 z 29.03.2013

Poszukiwany przeze mnie towar miał dobrą cenę.

zakupy: walec edukacyjny BabyOno; marzec 2013

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

E.M. rekomenduje Fragles.pl opinia nr 208342 z 26.03.2013

Posiadał w najlepszej cenie towar którego poszukiwałam (zabawka)

zakupy: Magno-Z Twist; marzec 2013

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafik-ia rekomenduje Fragles.pl opinia nr 206074 z 15.03.2013

super szybko ok ok ok

zakupy: tory trackmaster; marzec 2013

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zielonyT1 rekomenduje Fragles.pl opinia nr 205334 z 13.03.2013

Zakupione zabawki miały najlepsze ceny, niski koszt dostawy. Do tego fachowa obsługa i szybka dostawa.

zakupy: zestawy real construction; marzec 2013

plusy: łatwośc dokonywania zakupów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zielonyT1 rekomenduje Fragles.pl opinia nr 205330 z 13.03.2013

Zakupione zabawki miały najlepsze ceny, niski koszt dostawy. Do tego fachowa obsługa i szybka dostawa.

zakupy: zestawy real construction; marzec 2013

plusy: łatwośc dokonywania zakupów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Fragles.pl opinia nr 204342 z 08.03.2013

Wybralam,ten sklep poniewaz posiadal to co potrzebowalam i polecam jak najbardziej jestem zadowolona.

zakupy: angry birds; marzec 2013

plusy: rozne

minusy: zadne jak dla mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Fragles.pl opinia nr 204258 z 07.03.2013

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, błyskawiczna przesyłka. Zakupiony towar dobrej jakości.

zakupy: Zabawki; marzec 2013

plusy: Niskie koszty przesyłki, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DesperoPila rekomenduje Fragles.pl opinia nr 203498 z 04.03.2013

Sklep posiadał interesujący mnie towar w bardzo korzystnej cenie.

zakupy: Kucyk Filly; luty 2013

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Fragles.pl opinia nr 202970 z 01.03.2013

Polecam! Pełen profesjonalizm!

zakupy: Zabawki; marzec 2013

plusy: Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Fragles.pl opinia nr 200714 z 19.02.2013

informacje o statusie zamówienia, szybka wysyłka. Tanie produkty, świetnej jakości. Polecam

zakupy: zabawki; luty 2013

plusy: szybkośc

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MB rekomenduje Fragles.pl opinia nr 199838 z 14.02.2013

Zamawiany towar miał korzystną cenę i został dostarczony bardzo szybko.

zakupy: Angry Birds; luty 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Fragles.pl opinia nr 199730 z 14.02.2013

rewelacyjny sklep, tanio expreowa przesyłka, poprostu super

zakupy: konik pluszowy FILLY; luty 2013

plusy: miła i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wkonerka rekomenduje Fragles.pl opinia nr 196145 z 29.01.2013

miał w ofercie szukaną rzecz po atrakcyjnej cenie

zakupy: zabawki; styczeń 2013

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie mam nic do zarzucenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewelinaj. rekomenduje Fragles.pl opinia nr 195377 z 24.01.2013

wybrałam sklep fragles ze względu na dostępność towaru który poszukiwałam oraz cenę która mi odpowiadała szybka dostawa dobre i schludne opakowanie

zakupy: shnooks; grudzień 2012

plusy: różność towarów

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Fragles.pl opinia nr 193377 z 17.01.2013

Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa

zakupy: Kudłaczki; styczeń 2013

plusy: dobrze przedstawiona oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aldonka rekomenduje Fragles.pl opinia nr 193261 z 16.01.2013

Dobra cena, szybka dostawa, bardzo dobra informacja i kontakt

zakupy: gra monopol; grudzień 2012

plusy: same plusy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Fragles.pl opinia nr 193169 z 16.01.2013

Towar był dostępny od ręki,miła i fachowa obsługa.

zakupy: Shnooks; styczeń 2013

plusy: dostępność towaru,konkurencyjna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER