Artykuły wystroju i wyposażenia kuchni, jadalni, salonu i łazienki oraz ogrodu i biura.
Sklep FrankHerbert.pl

Kontakt

tel. 502 273 797
Szczecin

Popularne produkty

Kuchnia, Jadalnia, Piknik Lunch Podróż, Łazienka, Salon, Bar, Biuro, Przedpokój, Dla Dzieci, Kategoria tymczasowa

Popularne marki

Brabantia, Zack, Blomus, Reisenthel, Joseph joseph, Fissler, Silit, Staub, Wmf, Oxo, Kitchen craft, Menu, Rosendahl, Sagaform, Tala, Kuchenprofi, Nextime, Le creuset

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

FrankHerbert.pl > Opinie klientów

Sklep FrankHerbert.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.02.2007r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

basiekg rekomenduje FrankHerbert.pl opinia nr 63469 z 25.10.2010

bezproblemowy kontakt ze sklepem blyskawiczna wysyła i oczywiscie towar dotarl w stanie idealnym goraco polecam

zakupy: garnek do mleka silit; październik 2010

plusy: blyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marika rekomenduje FrankHerbert.pl opinia nr 25778 z 03.01.2009

Świetny kontakt ze sprzedawcą. Jedyne miejsce, w którym otrzymałam tak kompetentną poradę dotyczącą wyboru patelni.

zakupy: patelnia żeliwna Skeppshult; grudzień 2008

plusy: wartościowe porady i miły kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirmaba rekomenduje FrankHerbert.pl opinia nr 25436 z 25.12.2008

kupiłam lampę wiszącą i kinkiety, towar zgodny z oczekiwaniem, szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

zakupy: lampa wisząca i kinkiety; grudzień 2008

plusy: bardzo dobry kontakt, solidność i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje FrankHerbert.pl opinia nr 4605 z 20.03.2007

zamówiłam zestaw noży i jestem bardzo z nich zadowolowa. przesyłka przyszła w umówionym terminie z towar wygląda i spisuje się dokładnie tak jak był opisany. POlecam!!

zakupy: noże; 27.02.07

plusy: wysokiej jakoście towar

minusy: mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje FrankHerbert.pl opinia nr 4572 z 18.03.2007

Cała transakcja przebiegła na nawyższym poziomie - miły kontakt oraz błyskawiczna wysłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Polcam serdecznie

zakupy: lampy Oval; marzec 2007

plusy: terminowość, rzetelność, kontakt z klientem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SpiDeR rekomenduje FrankHerbert.pl opinia nr 4512 z 13.03.2007

zakup w pełni satysfakcjonujący, napewno jeszcze nie raz kupie cos na FrankHerbert.pl

zakupy: zestaw nozy shark i chlebak; 04.02.2007

plusy: szybko i sprawnie

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

simao rekomenduje FrankHerbert.pl opinia nr 4511 z 13.03.2007

jestem mile zaskoczony profesjonalną obsługą klienta, ekspresowa wysyłka, towar taki jak w opisie, zdecydowanie polecam

zakupy: zestaw młynków do soli i pieprzu Cole & Mason; 5.03.2007

plusy: profesjonalna obsługa, ciekawy asortyment

minusy: brak wad:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER