Sprzęt komputerowy i elektroniczny.
Sklep Frikomp.pl

Kontakt

tel. 62 738 30 80
Ostrów Wielkopolski

Popularne produkty

Akcesoria, Podzespoły Bazowe, Oprogramowanie i Gry, Sieć, Klawiatury i Myszy, Komputery, Monitory i Projektory, Dźwięk, Nośniki Danych, Pendrive-Pamięci Flash

Popularne marki

Dell, Pryzmat, Mode com, Esperanza, Intellinet, Omega, Ibox, Cenega, Digital security, Activejet, Kingston, Sony, Gembird, Xpower, Edimax, Asus, A-data, Lacie

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Frikomp.pl > Opinie klientów

Sklep Frikomp.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.02.2009r i posiada 14 opinii klientów w tym 72% pozytywnych.

Wystaw opinię

afterka nie poleca Frikomp.pl opinia nr 291701 z 15.05.2014

Ja też się naciąłem. Nadal sprzedają towar, którego nie mają i nawet nie mogą sprowadzić pomimo przyjęcia zamówienia do realizacji. Czytając opinie innych dochodzę do wniosku, że nie polecam zakupów w tym sklepie.

zakupy: Delock czytnik 21W1 USB 2.0 + funkcja kopiowania bez komputera C; maj 2014

plusy: Krótko czekałem na info, że towaru nie ma i nie będzie.

minusy: Sprzedają to czego nie mają

Odpowiedź sklepu 15.05.2014

W naszym regulaminie jest wyraźnie uwzględniony punk dotyczący dostępności produktów w naszej ofercie: "4. Dokładamy wszelkich starań aby informacje o dostępności towarów zawsze były aktualne, jednak w szczególnych przypadkach nagłej zmiany dostępności towaru w magazynie i u naszych dostawców, terminy te mogą ulec zmianie.W takich przypadkach klient jest informowany za pośrednictwem poczty internetowej o przewidywanym terminie realizacji zamówienia. Jeżeli podany przez nas termin realizacji odbiega od podanego na karcie produktu, kupujący może anulować zamówienie." Może się więc zdarzyć, iż zamawiany produkt nie jest dostępny lub też był wynikiem niezgodności naszego stanu magazynowego lub też naszego dystrybutora. Staramy się wówczas informować o tym klienta jak najprędzej.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ucho nie poleca Frikomp.pl opinia nr 253817 z 24.10.2013

Kupiłem coś , czego sklep nie posiadał na stanie. o tym fakcie dowiedziałem się po 5 dniach od dnia zamówienia.Skończyło się na anulowaniu zamówienia. Kontakt z klientem fatalny. Jeżeli komuś zależy na szybkiej realizacji - nie polecam

zakupy: S-01B; październik 2013

plusy: brak

minusy: fikcyjny asortyment

Odpowiedź sklepu 24.10.2013

Zgadza się. Jesteśmy w trakcie przebudowy skryptu sklepu, dlatego też mogło się zdarzyć, że zamówienie nie zostało zrealizowane. Najmocniej przepraszamy za taką sytuację. Jednocześnie informujemy, iż dołożymy wszelkich starań, aby takie przypadki się więcej nie zdarzały.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 90408 z 10.12.2011

Zamówiłem tylko kabelki, korzystając z dnia darmowej dostawy. Zostałem potraktowany poważnie i profesjonalnie. Duży plus.

zakupy: Kable SATA; grudzień 2011

plusy: Dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DMz nie poleca Frikomp.pl opinia nr 67290 z 15.12.2010

Sklep sprzedaje rzeczy, których nie ma na stanie. Po długi okresie czekania, żądany produkt przechodzi w stan brak towaru, a sprzedawca oczywiście tłumaczy się winą producenta. Jedna wielka bujda. NIE POLECAM !

zakupy: Playstation Move Starter Pack; grudzień 2010

plusy: brak

minusy: sklep fikcja

Odpowiedź sklepu 15.12.2010

Sprzedajemy nietylkopoprzez nasza stronę internetową, ale też drogą telefoniczną, Allegro i inne portale aukcyjne, dlatego też może się zdarzyć (zwłaszcza w okresie świątecznym), że jakiś produkt nie będzie już dostępny. Dlatego też na stronie głównej jest zamieszczona informacja, która mówi: "Dołożyliśmy wszelkich starań aby prezentowane produkty, dane i ceny były aktualne oraz nie zawierały braków lub błędów, które jednak nie mogą być podstawą roszczeń. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt przed podjęciem decyzji o zakupie." W tym wypadku akurat nasz dystrybutor błędnie nas poinformował o dacie dostawy z której się w dniu dzisiejszym wycofał.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 62483 z 08.10.2010

moje oczekiwania zostaly spelnione - przesyłka dotarła w 4 dni

zakupy: skaner ręczny; październik 2010

plusy: dobra informacja o stanie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 61240 z 19.09.2010

Dobra informacja o nowych produktach.

zakupy: skaner ręczny, gniazda z nożnym wył.; wrzesień 2010

plusy: dobra obsługa + terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 55011 z 28.05.2010

Transakcja przebiegła szybko, sprawnie i bez najmniejszych trudności. Na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia, przesyłka dotarła planowo. Firma godna polecenia.

zakupy: Zasilacz Powertec MS 250-SF MicroATX; maj 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 54439 z 20.05.2010

Wszystko ok. Modem działa super. Niska cena, obsługa rewelacyjna.

zakupy: Sierra USB 309 Modem USB, HSPA+, 21.6/5.7; maj 2010

plusy: Szybka realizacja, niska cena, bardzo dobry kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient nie poleca Frikomp.pl opinia nr 54423 z 20.05.2010

- Rejestracja zajmuje pół godziny (bardzo nerwowe pół godziny). - Po 12h od złożenia zamówienia i zapytaniu o gwarancje (o której nie ma ani słowa na stronie) status zamówienia zmieniony na brak towaru. - Wraz z otwarciem strony ładuje się Koń trojański JS:Illredir-BV!!! + na plus można zaliczyć jedynie ceny, ale co po nich jak nie ma towaru?!

zakupy: Nieudana próba zakupu; maj 2010

plusy: cena

minusy: męcząca rejestracja, wirus ze strony, braki magazynowe

Odpowiedź sklepu 20.05.2010

W tym przypadku produkt dostępny był na zamówienie oraz czas realizacji wynosił od 7-14 dni. Zgodnie z regulaminem poinformowaliśmy o tym klienta. Co do rejestracji, to na stronie w dziale: "Jak zamawiam?" jest dokładnie opisana procedura rejestracji, a nawet sposób jak u nas zamawiać bez rejestrowania u nas konta. Co do wirusa, to faktycznie nasza strona została zainfekowana, lecz technicy szybko sobie z tym problemem poradzili.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jurk7 rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 52269 z 17.04.2010

W ofercie sklepu było to, czego potrzebowałem.

zakupy: Pokrowiec ZEROSHOCK IV; kwiecień 2010

plusy: oferta

minusy: wadliwy adres wysyłki (może to wina firmy kurierskiej)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerryy rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 50264 z 15.03.2010

Wybrałem ten sklep, gdyż miał asortyment, który mi odpowiadał, a jeśli chodzi o to czy spełnił moje oczekiwania - TAK. Obsługa wręcz wzorowa. Zakup zrobiony po godz.20:30, konsultant obecny poprzez widget gg, więc można od razu rozwiać wszelkie wątpliwości. Czytają pocztę "od ręki" - natychmiastowa odpowiedź. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam

zakupy: Wentylator Qoltec ChillFan 5010 18, 8dBA; marzec 2010

plusy: duży asortyment

minusy: wady? jakie wady?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 42251 z 22.10.2009

Sklep Frikomp wybrałam ze względu na cenę towaru.Torbę na laptopa Lavio kupiłam bardzo tanio, za 49 zł. Pomimo małego zamieszania z mojej strony, transakcja zrealizowana została wzorcowo. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Zmiana dokonanego zamówienia bezproblemowa. Szybka wysyłka. Polecam kupującym.

zakupy: torba na laptopa; październik 2009

plusy: szybka wysyłka, doskonały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 42062 z 19.10.2009

Znalazłam wymarzoną torbę na laptopa, ale wszędzie i na allegro i w przeróżnych sklepach internetowych (a odwiedziłam ich kilkanaście) kosztowała ok. 150 zł, a na Frikomp.pl kupiłam ją za 99zł. Bardzo szybkie powiadamianie o zmianie statusu zamówienia i błyskawiczna przesyłka. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam

zakupy: LAVIO ROSE torba damska do laptopa 15, 4", LD005; październik 2009

plusy: dużo taniej niż w innych sklepach, szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tkski rekomenduje Frikomp.pl opinia nr 36006 z 13.06.2009

Szybka realizacja, polecam

zakupy: Karta PCI Express; czerwiec 2009

plusy: szybkośc realizacji

minusy: niezbyt dokładny opis sposobu dokończenia transakcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER