Artykuły wyposażenia i dekoracji wnętrz, akcesoria kuchenne oraz prezenty na każdą okazję.
Sklep GaleriaLimonka.pl

Kontakt

tel. 515 516 530
Białuń

Popularne produkty

Kuchnia, Salon, Jadalnia, Dom i ogród, Łazienka, Bar, Biuro, Prezenty, Nasze marki

Popularne marki

Calleadesign, Mw-light, Blomus, Zack, Philippi, Reisenthel, Joseph joseph, Wmf, Nextime, Rosendahl, Menu, Karlsson, Oxo, Peugeot, Küchenprofi, Stelton

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

GaleriaLimonka.pl > Opinie klientów

Sklep GaleriaLimonka.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.05.2008r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewelina rekomenduje GaleriaLimonka.pl opinia nr 66429 z 06.12.2010

Fantastyczny sklep z fantastycznymi rzeczami :) Błyskawiczny kontakt, równie błyskawiczna wysyłka. Gorąco wszystkim polecam!!!

zakupy: Świnka-skarbonka; grudzień 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: wady? jakie wady!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje GaleriaLimonka.pl opinia nr 59353 z 18.08.2010

Miło mi wystawić jak najbardziej pozytywną opinię. Spełnione najważniejsze priorytety zakupui.Transakcja zakończona na wysokim poziomie.Gorąco polecam

zakupy: akcesioria; sierpień 2010

plusy: profesionalizm

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje GaleriaLimonka.pl opinia nr 58853 z 09.08.2010

Rewelacyjny sklep z nieprzeciętnymi rzeczami. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Błyskawicza odpowiedź na zapytania odnośnie produktów. POLECAM ten sklep. Zakupy robi się w nim z wielką przyjemnością.

zakupy: Butelka sigg; sierpień 2010

plusy: Szybka realizacja,dobry kontakt ze Sprzedającymi

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje GaleriaLimonka.pl opinia nr 57681 z 18.07.2010

Sklep ma ciekawe i gustowne towary. Jestem zadowolona.

zakupy: termos obiadowy Aladdin ( pojemność 60 m; lipiec 2010

plusy: skuteczność i fachowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mo rekomenduje GaleriaLimonka.pl opinia nr 51769 z 10.04.2010

oferta bogata, produkty z najwyżej półki

zakupy: czajnik elektryczny RusssellHobbs; kwiecień 2010

plusy: szybki termin realizacji, bieżąca informacja o statusie

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje GaleriaLimonka.pl opinia nr 49904 z 09.03.2010

Bardzo mi się podobają różne drobiazgi do mieszkania tam przedstawione,cieszę się że znalazłam taki sklep w internecie.Bardzo sprawna i szybka obsługa oraz informowanie na bieżąco klienta poprzez mejla w sprawie realizacji zamówienia.Jest to sklep który liczy się z klientem i go szanuje. Polecam serdecznie.

zakupy: pokładki Zak! Desings Benetton Fiori; marzec 2010

plusy: dobry kontakt,rzetelność

minusy: wysokie opłaty w związku z dostarczeniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje GaleriaLimonka.pl opinia nr 48550 z 16.02.2010

Bardzo ciekawa oferta dizajnerskich przedmiotów, bardzo dobrze zbudowana strona internetowa z jasnym i konkretnym opisem i zdjęciami towarów. Sklep spełnił moje oczekiwania, błyskawiczny kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Szklanki Sagaform Bar; luty 2010

plusy: Strona internetowa, ciekawa oferta, czas realizacji

minusy: sklep powinien poszerzać ofertę:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER