Książki i podręczniki oraz multimedia, filmy, puzzle, gry, zabawki, perfumy oraz artykuły z działu droger...
Sklep Gandalf.com.pl

Kontakt

tel. 801 000 798
Łódź

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1591
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 12
Podsumowanie

Gandalf.com.pl > Opinie klientów

Sklep Gandalf.com.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.11.2006r i posiada 1609 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 394730 z 07.10.2016

godny polecenia wszystko przesyłają zgodnie z opisem

zakupy: książka; październik 2016

plusy: polecam w stu procentach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 392082 z 31.08.2016

Szybko, niedrogo i solidnie, milo obsługa.

zakupy: zabawki; sierpień 2016

plusy: Szybka wysyłka

minusy: nie dostrzegłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 391986 z 30.08.2016

Zakupiłam u Nich kilka podręczników i jestem zadowolona. Szybka realizacja zamówienia bez żadnych problemów

zakupy: Podręczniki szkolne do klasy 4, kilka pomocy dydaktycznych; sierpień 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

e-tacin.pl rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 391214 z 18.08.2016

Przebyłam najgłębsze czeluście internetu by w końcu zobaczyć jasne światło. Na drodze stanął mi Gandalf, który pozostawił bez szans innych czarodziejów (jeśli wiesz co mam na myśli :D). W ofercie sklepu znalazłem wszystko co chciałem zamówić, a konkurencyjne ceny pozwoliły mi na zakup większej ilości gier planszowych. Na prawdę, jestem tak pozytywnie zaskoczony, że nie wyobrażam sobie korzystania z innych sklepów. Dla przykładu Gra "Osadnicy z Catanu" Empik: 103,99zł, Merlin: 107,99, Rebel: 119,95, a nasz wspaniały Gandalf 87,54zł. Widzicie różnicę? Tak było z każdym tytułem który znajdował się w moim zamówieniu 2253485/2016.

zakupy: Gry planszowe; sierpień 2016

plusy: Cena, duży wybór, szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 390554 z 09.08.2016

profesjonalnie, tanio

zakupy: podręczniki; sierpień 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olena rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 389070 z 20.07.2016

Jestem często w tym Sklepie i zawsze zadowolona z zakupów.

zakupy: książki; lipiec 2016

plusy: fachowość i szeroka oferta towarów

minusy: nie stwierdzam żadnych uchybień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebastian rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 388622 z 15.07.2016

Posiadał w ofercie książki w atrakcyjnych cenach.

zakupy: książki; lipiec 2016

plusy: czytelna oferta z podaniem terminu realizacji zamówienia

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Amana nie poleca Gandalf.com.pl opinia nr 381438 z 30.04.2016

Sklep nie spełnił moich oczekiwań. Kontakt z klientem pozostawia wiele do życzenia. Jak ktoś liczy na szybką odpowiedź od firmy niech się uzbroi w cierpliwość. Sklep nastawiony na zysk, wygoda klienta nie jest już tak ważna.

zakupy: książki; kwiecień 2016

plusy: produkty zgodne z opisem

minusy: kontakt z klientem, długość realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jsc1 rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 381158 z 27.04.2016

Kupuję tu od czasu do czasu od kilku lat. Szybka i profesjonalna obsługa. Ceny znośne.

zakupy: Książki; kwiecień 2016

plusy: Jak dotąd bez potknięć

minusy: Na razie ukryte...lol

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek nie poleca Gandalf.com.pl opinia nr 374774 z 01.03.2016

PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W TYM SKLEPIE ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE WYSTAWIAJĄ TOWAR W PROMOCYJNYCH CENACH I POTWIERDZAJĄ DOKONANĄ TRANSAKCJE, NASTĘPNEGO DNIA INFORMUJĄ ŻE NIE MOGĄ ZREALIZOWAĆ BO PODOBNO NIE MAJĄ TOWARU NA STANIE. NIE ODPOWIADAJĄ NA MEILE

zakupy: Perfumy; luty 2016

plusy: Brak

minusy: ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 368926 z 12.01.2016

Sklep wybrałam zupełnie przez przypadek i jestem bardzo zadowolona, że tu trafiłam. Moje zamówienie zostało zrealizowane szybko i solidnie, mam same pozytywne odczucia.

zakupy: książki; styczeń 2016

plusy: solidność, przejrzystość oferty

minusy: nie dostrzegam takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Kowalski rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 364250 z 04.12.2015

Niezwykle solidni, bardzo szybka realizacja zamówień, olbrzymi asortyment książek, uważam, że śa najlepsi w Polsce

zakupy: książki; grudzień 2015

plusy: szybka realizacja, olbrzymi asortyment, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugen rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 363230 z 27.11.2015

Już drugi raz zamówiłem książki i płytę. Tak jak poprzednio zamówienie zostało zrealizowane w !00% i bardzo szybko(3 dni). Polecam tego Sprzedawcę, jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Ksiązki; listopad 2015

plusy: dobre ceny przynajmniej książek i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gryfinrycho rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 357137 z 02.10.2015

Duży wybór produktów bez wychodzenia z domu,solidna Firma,godna zaufania.Polecałbym jąkażdemu.

zakupy: ENGLISCH FILE/ Christina Latham-Koenig; wrzesień 2015

plusy: Duży wybór,szybkość i dokładność

minusy: BRAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Val-Deck rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 355761 z 18.09.2015

Szybko, sprawnie, dobre ceny, towar od ręki

zakupy: Książki; wrzesień 2015

plusy: towar od ręki, dobre ceny, szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anka676 rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 355021 z 11.09.2015

losowo wybrałam tę księgarnię ...nie żałuję ...zamówione podręczniki dotarły szybko ,,, bez problemów .POLECAM ...

zakupy: podręczniki; wrzesień 2015

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie podaję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klaudia rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 354633 z 08.09.2015

sklep jako jedyny miał towar który mnie interesował,oczywiście spełnił moje oczekiwania.

zakupy: podręczniki; wrzesień 2015

plusy: doskonały kontakt i obsługa

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 354013 z 01.09.2015

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie internetowym. Kupuję w nim już od kilku lat podręczniki. Dobre ceny, duży wybór i dość sprawna obsługa. Polecam

zakupy: Podręczniki szkolne; wrzesień 2015

plusy: Duży wybór produktów

minusy: Czas oczekiwania na wysyłkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 354009 z 01.09.2015

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie internetowym. Kupuję w nim już od kilku lat podręczniki. Dobre ceny, duży wybór i dość sprawna obsługa. Polecam

zakupy: Podręczniki szkolne; wrzesień 2015

plusy: Duży wybór produktów

minusy: Czas oczekiwania na wysyłkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irma rekomenduje Gandalf.com.pl opinia nr 353541 z 28.08.2015

w ciągu ostatnich kilku lat najlepsza księgarnia internetowa - moja ulubiona; szybko, sprawnie i zwykle najtaniej

zakupy: książki, audiobooki, e-książki; sierpień 2015

plusy: szybko, tanio, zgodnie z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER