Książki, muzyka oraz filmy.
Sklep Gigant.pl

Kontakt

tel. 22 737 33 64
Piaseczno

Popularne produkty

Książki Obcojęzyczne, Muzyka, Książki, Dziecko, Film obcojęzyczny, Film, Gadżety - Upominki, Multimedia

Popularne marki

, Cd baby, Universal music, Warner music, Naxos classical, Imports, Sony music entertainment, Sony music, Helion, Wolters kluwer, Firma księgarska jacek olesiejuk

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 22
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Gigant.pl > Opinie klientów

Sklep Gigant.pl - monitorowana jakość obsługi

  69% - kontakt i obsługa

  49% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.06.2008r i posiada 27 opinii klientów w tym 82% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka. rekomenduje Gigant.pl opinia nr 361394 z 13.11.2015

Kupilam juz kilka plyt.jestem bardzo zadowolona.Mają bardzo duzy wybór plyt w konkurecyjnych cenach.Jedyny minus to to czas oczekiwania.A dla tych nie zadowolonych.Kupujcie gdzie indziej jak was na to stac.

zakupy: Plyty Mike Oldfield the very best of.Sandra essential.; listopad 2015

plusy: duzy wybó,konkurencyjne ceny.

minusy: Czas oczekiwania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qlimax1982 rekomenduje Gigant.pl opinia nr 359481 z 26.10.2015

duży wybór tytułów trance, dobry czas realizacji zamówienia

zakupy: Lostly, In Trance We Trust 020, wcześniej Techno Club; wrzesień 2015

plusy: duży asortyment gatunku trance, techno

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin nie poleca Gigant.pl opinia nr 338953 z 15.04.2015

Kupowałem książki w sklepie Gigant.pl na Allegro z powodu niskiej ceny - po kilku dniach od natychmiastowej zapłaty otrzymałem maila informującego o tym, że zmówienie zostało anulowane z powodu błędnych cen. Sklep powoływał się na rzekomy błąd Allegro, który oczywiście nie miał miejsca. Dalsze próby kontaktu były ignorowane (mail), w końcu udało mi się dodzwonić. Obrażona pani z obsługi nie spytała nawet, w jakiej sprawie dzwonię, potem były jakieś pokrętne tłumaczenia. W końcu udało mi się odzyskać pieniądze (9 dni). Polecam zobaczyć profil na Allegro pt. sklep_gigant. Zamiast ponieść ewentualną stratę, czy zaproponować jakiś rozsądny rabat, to sklep uchyla się od odpowiedzialności (niezgodnie z prawem!), pozostawia sprawy nierozstrzygnięte (gdyby nie moja telefoniczna interwencja tydzień po anulowaniu aukcji, zapewne do dzisiaj nie otrzymałbym zwrotu zapłaconej kwoty). Do tego opryskliwa, naburmuszona obsługa. Fatalnie przeprowadzona sytuacja kryzysowa w tym sklepie. Nie polecam.

zakupy: Książki - Patrick Modiano; kwiecień 2015

plusy: Niestety nic

minusy: Nieuprzejma obsługa, niesłowność, nieterminowość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek nie poleca Gigant.pl opinia nr 335993 z 20.03.2015

Wybrałem ze względu na odbiór osobisty i bo zależało mi na czasie. Po ponad dwukrotnym przekroczeniu czasu realizacji i w sumie moich 3 wizytach, żeby zgodnie z zapewnieniami odebrać płytę - anulowali moje zamówienie, bo dostawca nie ma. Jakby nie dało się takich rzeczy ustalić wcześniej zamiast oszukiwać ludzi. NIEKOMPETENTNI OSZUŚCI.

zakupy: Kat Dahlia ", My Garden", ; luty 2015

plusy: ceny

minusy: podejście do klienta, bałagan, czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł P. rekomenduje Gigant.pl opinia nr 335949 z 20.03.2015

Podejrzanie niska cena.Za 20 zł płyta prosto z SUP POP:r Sunny Day Real Estate - NOWA w FOLII!!! za 20 zł!! w każdym sklepie jest po 60, albo niedostępna ze względu na pochodzenie. Płyta dotarła w idealnym stanie w dwa dni od zakupu!

zakupy: Płyta CD; marzec 2015

plusy: CENA i CZAS REALIZACJI

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Gigant.pl opinia nr 334645 z 11.03.2015

Wybrałem ten sklep , gdyż można znaleźć wszystko to czego nie ma konkurencja. Jestem bardzo zadowolony z zakupów miła obsługa , jednym słowem fantastycznie.

zakupy: Olivier Dubois: Tragedie; luty 2015

plusy: dostępność do towarów gdzie nie ma u konkurencji

minusy: trochę zbyt długi okres oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xxx rekomenduje Gigant.pl opinia nr 330569 z 08.02.2015

wszystko się udało , tylko niestety wygasła mi promocja DIMA w historii mojego zamówienia , przez co nie miałam jednej darmowej płyty cd , z czego byłam bardzo niezadowolona brak słów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: 7 płyt cd; luty 2015

plusy: ładny towar, promocje , duży asortyment

minusy: 1 płyta miała być za darmo a nie była , kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sebastian nie poleca Gigant.pl opinia nr 326281 z 07.01.2015

Natknąłem się przez niską cenę produktu , którego szukałem w google. Zostałem oszukany. tłumaczę dlaczego. Produkt -płyta audio kosztowała około 20 zł. Zamawiałem ją kilka dni przed 6 grudnia - wybrałem najdroższą opcję kuriera - około 15-20 zł , żeby dostać ją na mikołajki jako prezent dla innej osoby. Cena kuriera wyniosła 50 % zamówienia , co samo w sobie jest chore - ale był to mój świadomy wybór. Jakież było moje zdziwienie , gdy okazało się , że czas przesyłki od WAS nie zależy od opcji kuriera tylko od tego jak ktoś ruszy swoją dupę na magazynie. Trwało to 10 dni zanim dostałem tę przesyłkę/. Wiedząc, że nie ma co liczyć na szybką realizację z waszej strony - albo zamówiłbym z innego sklepu albo nie brałbym 3 razy droższej opcji kuriera .!!!! Bo co mi za róźnica czy poczekam 8 czy 10 dni JAK NAJWIĘKSZE OPÓŹNIENIA są u WAS. Reasumując dlaczego czuję się oszukany. przesyłka trwała o 10 dni za długo cena była 2 razy wyżsa od tej co mogła być przy innej opcji kuriera ŻENADA I NIGDY WIECEJ

zakupy: płyta cd audio; grudzień 2014

plusy: fajne ceny, które w porównaniu do wad nie grają roli

minusy: uważają ludzi za przygłupów, których można kantować

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ppppppppppp rekomenduje Gigant.pl opinia nr 325737 z 02.01.2015

wszystko się udało , płyty bez żadnych uszkodzeń .

zakupy: 5 płyt cd; styczeń 2015

plusy: ogromny wybór płyt cd z importu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zniechęcona rekomenduje Gigant.pl opinia nr 310393 z 11.09.2014

kurier był bardzo nieprzyjemny wręcz przykry i poganiał mnie przy odbiorze przesyłki , nie spodobało mi się też jak dodałam płytę do koszyka za 14.99 zł , bo mi się wtedy pojawiła cena 17.99 zł , to nieuczciwe wobec mnie tak się nie robi , nie oszukuje się tak chorej i biednej osoby , przestano mi wysyłać maile z powiadomieniem gdzie znajduje się przesyłka .

zakupy: płyta cd; wrzesień 2014

plusy: ogromny wybór asortymentu

minusy: podwyższanie cen jednej płyty co drugi dzień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m rekomenduje Gigant.pl opinia nr 270209 z 05.01.2014

Wybrałam ten sklep bo ma możliwość odbioru osobistego, cena za produkt jest odpowiednia.

zakupy: gry planszoqwe dla dzieci; grudzień 2013

plusy: szybka informacja o mozliwości odbioru towaru

minusy: czasami trudno sie dozwonić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aaa rekomenduje Gigant.pl opinia nr 267357 z 19.12.2013

bardzo dobre, niskie, ceny ksiazek

zakupy: ksiazki agata christie oraz przewodnik; listopad 2013

plusy: niskie ceny, jak cos jest niedostepne, szukaja w hurtown

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

witu45 rekomenduje Gigant.pl opinia nr 259401 z 20.11.2013

posiada duży wybór,jestem zadowolony

zakupy: książki; listopad 2013

plusy: duży wybór

minusy: łączność

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 184277 z 13.12.2012

dobry zakup w promocji .

zakupy: Mika - Life in cartoon motion 1 cd; grudzień 2012

plusy: , dużo promocji ,towary trudnodostępne

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 184273 z 13.12.2012

tylko w tym sklepie internetowym , było dostępne pełne wydanie zagranicznej wersji tej płyty ,dobry zakup w promocji .

zakupy: Mika - Life in cartoon motion 1 cd; grudzień 2012

plusy: , dużo promocji ,towary trudnodostępne

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 171701 z 31.10.2012

dobry zakup w promocyjnej cenie

zakupy: La Bouche, East 17, Milli Vanilli; październik 2012

plusy: towar zgodny z opisem , dużo promocji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 160145 z 17.09.2012

towar zawsze do mnie przychodzi nieuszkodzony , jestem bardzo zadowolona z zakupów .

zakupy: Backstreet Boys 3 płyty cd; wrzesień 2012

plusy: towar zgodny z opisem , dużo promocji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 73318 z 12.03.2011

sklep internetowy gigant.pl ma duży wybór asortymentu , często można skorzystać z zakupów w cenowych promocjach ale nie tylko, każdy znajdzie coś dla siebie , jestem bardzo zadowolona z każdych zakupów .

zakupy: Mouse On Mars - Instrumentals cd; marzec 2011

plusy: towar zgodny z opisem , szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 72540 z 01.03.2011

wybrałam sklep internetowy gigant.pl dlatego, że ma bardzo duży wybór bardzo ciekawych i interesujących produktów , jestem bardzo zadowolona z każdych zakupów .

zakupy: Jamiroquai High Times Singles 1992-2006; luty 2011

plusy: zgodność towaru z ofertą , szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 71989 z 21.02.2011

wybrałam sklep internetowy gigant.pl dlatego, że ma bardzo duży wybór bardzo ciekawych i interesujących produktów , jestem bardzo zadowolona z każdych zakupów .

zakupy: Will.I.AM. - Songs About Girls cd; luty 2011

plusy: zgodność towaru z ofertą , szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER