Książki, muzyka oraz filmy.
Sklep Gigant.pl

Kontakt

tel. 22 737 33 64
Piaseczno

Popularne produkty

Książki Obcojęzyczne, Muzyka, Książki, Dziecko, Film, Film obcojęzyczny, Gadżety - Upominki, Multimedia

Popularne marki

, Naxos classical, Universal music, Warner music, Sony music entertainment, Chandos, Warner music poland, Universal music / deutsche grammophon, Hyperion

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 22
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Gigant.pl > Opinie klientów

Sklep Gigant.pl - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  70% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.06.2008r i posiada 27 opinii klientów w tym 82% pozytywnych.

Wystaw opinię

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 71988 z 21.02.2011

wybrałam sklep internetowy gigant.pl dlatego, że ma bardzo duży wybór bardzo ciekawych i interesujących produktów , jestem bardzo zadowolona z każdych zakupów .

zakupy: Velvet - The Queen cd; luty 2011

plusy: zgodność towaru z ofertą , szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ciesu rekomenduje Gigant.pl opinia nr 64123 z 04.11.2010

Jako jedyna księgarnia wysyłkowa, Gigant.pl zrealizował moje zamówienie na (w zasadzie) niedostępną książkę "Teoretyczne I Praktyczne Aspekty Zarządzania Finansami Przedsiębiorstwa" autorstwa Wiesława Dębskiego. Chyba na 30 księgarni, książka dostępna była w 3, ale po zamówieniu otrzymywałem maila, że towar jest niedostępny. Natomiast Gigant.pl napisał do mnie, że zamówienie może się przedłużyć, ale książkę otrzymam. I tak tez się stało - po 10 dniach kurier zapukał do moich drzwi. POLECAM zakupy w Gigant.pl

zakupy: Teoretyczne I Praktyczne Aspekty Zarządz; listopad 2010

plusy: bardzo dobry kontakt @ na każdym etapie zamówienia,

minusy: długo trwało ale byłem o tym poinformowany

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piorab nie poleca Gigant.pl opinia nr 62675 z 12.10.2010

Sklep z ogromną ofertą, ale UWAGA - nie mają towaru na stanie i prawdopodobnie nie mają stałych dostawców przez co realizacja zamówienia znacznie się przeciąga. Bardzo słaby kontakt, a strona www.gigant.pl bardzo często jest niedostępna.

zakupy: 3 płyty blu-ray; październik 2010

plusy: oferta, ale to fikcja

minusy: nie działająca strona www, brak towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 62005 z 30.09.2010

wybrałam sklep gigant.pl dlatego, że ma bardzo duży wybór bardzo ciekawych i interesujących produktów , jestem bardzo zadowolona z zakupów .

zakupy: Max Tundra - Parallax Error Beheads You; listopad 2009

plusy: Zgodność towaru z ofertą, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 62003 z 30.09.2010

wybrałam sklep gigant.pl dlatego, że ma bardzo duży wybór bardzo ciekawych i interesujących produktów , jestem bardzo zadowolona z zakupów .

zakupy: Britney Spears - Oops! I Did It Again cd; wrzesień 2010

plusy: Zgodność towaru z ofertą, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje Gigant.pl opinia nr 62001 z 30.09.2010

wybrałam sklep gigant.pl dlatego, że ma bardzo duży wybór bardzo ciekawych i interesujących produktów , jestem bardzo zadowolona z zakupów .

zakupy: Britney Spears - Baby One More Time cd; wrzesień 2010

plusy: Zgodność towaru z ofertą, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rozczarowana nie ma zdania o Gigant.pl opinia nr 35079 z 28.05.2009

Zamówiłam książkę, która miała być dostarczona w ciągu 4 dni, termin realizacji znacznie się przedłużył (9dni), po moich interwencjach telefonicznych okazało się, że książki jednak nie będzie. Nie pozostało mi nic innego jak anulować zamówienie i spróbować szczęścia gdzie indziej :(

zakupy: książka; maj 2009

plusy: niskie ceny

minusy: kiepska organizacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER