Książki dla dzieci oraz naukowe i kulinarne.
Sklep Godi.pl

Kontakt

tel. 724 917 912
Gniezno

Popularne produkty

Książki, Podręczniki szkolne - ćwiczenia i zadania, E-booki, Audiobooki (mp3), Multimedia, Książki audio, Gry i zabawki, Upominki, Bielizna kobieca

Popularne marki

, Wydawnictwo naukowe pwn, Lexisnexis, Umcs, Harmonia, Wydawnictwo szkolne pwn, W.a.b., Adam marszałek wydawnictwo, Egmont, Skrzat, Muza, Pzwl, Wolters kluwer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 125
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Godi.pl > Opinie klientów

Sklep Godi.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  90% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.05.2005r i posiada 127 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iza rekomenduje Godi.pl opinia nr 323473 z 16.12.2014

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, miły kontakt. Polecam

zakupy: książka na CD; grudzień 2014

plusy: Dbałość o klienta

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bea rekomenduje Godi.pl opinia nr 322493 z 10.12.2014

Dobra jakość, przystępna cena. Szybka dostawa. Jak najbardziej polecam :)

zakupy: Autobiografia, Rod Stewart; grudzień 2014

plusy: jakość, atrakcyjna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje Godi.pl opinia nr 272061 z 15.01.2014

Atrakcyjna cena.

zakupy: Książka; styczeń 2014

plusy: Atrakcyjna łączna cena oraz bardzo szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karina rekomenduje Godi.pl opinia nr 271745 z 14.01.2014

najtansze ksiazki, szybka wysylka i profesjonalni sprzedawcy ;)

zakupy: ksiazka o koniach; styczeń 2014

plusy: Wszystko na 100% ok

minusy: jakm dla mnie - bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Godi.pl opinia nr 270045 z 04.01.2014

Książka niedawno na rynku, w niskiej cenie. Szybka przesyłka. Poleca

zakupy: Książka; grudzień 2013

plusy: niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Godi.pl opinia nr 265241 z 11.12.2013

Najniższa cena

zakupy: Ksiazka; grudzień 2013

plusy: Niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jabberwokie rekomenduje Godi.pl opinia nr 253221 z 21.10.2013

Jako jeden z niewielu miał w ofercie poszukiwaną przeze mnie książkę.

zakupy: Curzio Malaparte - Zamach stanu; październik 2013

plusy: Dobra cena i wybór przedmiotów

minusy: Nie mam w zasadzie żadnych zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xardas rekomenduje Godi.pl opinia nr 243325 z 09.09.2013

Polecam zakupy w księgarni GODI.PL. Znalazłem tam książkę, która nie była dostępna w księgarniach w całej Polsce. Szybka i profesjonalna obsługa.

zakupy: książka; wrzesień 2013

plusy: Przystępność cenowa i szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jowka rekomenduje Godi.pl opinia nr 239161 z 23.08.2013

Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa. Polecam :)

zakupy: książki; sierpień 2013

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Godi.pl opinia nr 233493 z 26.07.2013

Z całą pewnością polecam ten sklep. Mimo, że byłam tak zwaną trudną klientką...pomyliłam zamówienia, później maile do księgarni, anulowałam przez przypadek zamówienie a następnie poprosiłam o ponownie o przesyłkę...mimo tego zamętu jaki wprowadziłam moje zamówienie zostało szybko zrealizowane, spotkałam się z cierpliwością i miłą obsługą za co dziękuję :)

zakupy: słownik polsko-fiński; lipiec 2013

plusy: zrozumienie dla trudnych klientów, przystępna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Godi.pl opinia nr 204322 z 08.03.2013

Sprawna realizacja zakupów. Bardzo dobra informacja e-mailem o stanie realizacji przesyłki. Atrakcyjna oferta i dobre ceny

zakupy: książki; marzec 2013

plusy: informowanie o statusie zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Godi.pl opinia nr 195989 z 28.01.2013

Sklep zainteresował mnie niską ceną oferowanych produktów oraz pozytywnymi opiniami. Nie zawiodłam się. Zależało mi na czasie i książki były u mnie już po trzech dniach od zakupu. Byłam również stale informowana o statusie przesyłki mailowo oraz dostałam sms-a od poczty polskiej tuż przed przyjściem listonosza. Jak najbardziej polecam tego sprzedawcę!

zakupy: książki; styczeń 2013

plusy: niska cena, dostępność towaru, ekspresowa wysyłka

minusy: wszystko w porządku! ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

acad rekomenduje Godi.pl opinia nr 194513 z 22.01.2013

Sprawna realizacja zakupów. Bardzo dobra informacja e-mailem o stanie realizacji przesyłki. Atrakcyjna oferta i dobre ceny.

zakupy: książki; styczeń 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Godi.pl opinia nr 186805 z 20.12.2012

Sklep wybrała z "Ceneo", bo miał jedną z niższych cen. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kupiłam zabawkę, towar dostałam w terminie. Ze sklepem kontakt bardzo dobry.

zakupy: żółw gwiezdny –, zabawka; grudzień 2012

plusy: terminowość i dobry kontakt z klientem

minusy: nie mam żadnych zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz N. z Bełchatowa rekomenduje Godi.pl opinia nr 181945 z 07.12.2012

To nie pierszy mój zakup,i każdorazowo pełna satysfakcja. "Prowadzenie" klienta w mojej ocenie jest najczytelniejsze, i na żadnym etapie zakupu, nie pozostawia klienta z cieniem wątpliwości. Osobiście szczerze gratuluję Godi, tego profesjonalizmu. Jestem człowiekiem o wielkim wymaganiu wobec siebie, więc sprawia mojej osobie satysfakcje profesjonalizm innych. Stąd P O L E C A M KSIĘGARNIĘ "G O D I ".Dla całego zespołu Godi ,dla jej twórców, oraz ich rodzinom , z okazji świąt Bożego Narodzenia,wszystkego naj naj najszczęśliwszego.

zakupy: Ksiązki; grudzień 2012

plusy: uczciwa sprzedaż,"bez ściemy"

minusy: wadą w GODI, jest brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Godi.pl opinia nr 168377 z 18.10.2012

Wybór był przypadkowy. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Ksiażka; październik 2012

plusy: Szybkość

minusy: Ceny nie sa najlepsze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

B. Buk rekomenduje Godi.pl opinia nr 168221 z 17.10.2012

Zamawiałem już książki z różnych dziedzin naukowych w księgarni Godi.pl i z czystym sumieniem mogę BARDZO POLECIĆ ;)

zakupy: Statystyka; październik 2012

plusy: Zgodność z opisem, Super kontakt, krótki termin dostawy

minusy: nie zauważyłem żadnej wady ;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Godi.pl opinia nr 155677 z 31.08.2012

Kulturalnie, szybko, tanio.

zakupy: książki; sierpień 2012

plusy: cena, w jednym miejscu wszystkie potrzebne tytuły

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolka rekomenduje Godi.pl opinia nr 145141 z 26.07.2012

Księgarnia ma wiele interesujących tytułów.Ceny niższe niż gdzie indziej.Profesjonalna obsługa. Jestem b.zadowolona. Polecam !

zakupy: Książki; lipiec 2012

plusy: dbanie o klienta - szybka infirmacja o potrzebnym tytule

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mzub rekomenduje Godi.pl opinia nr 135181 z 26.06.2012

bogaty wybór książek - niewygórowane ceny

zakupy: książki; czerwiec 2012

plusy: solidność i fachowość obsługi

minusy: zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER