Bielizna damska
Sklep Goldmax.pl

Kontakt

tel. 695951226
Mysłakowice

Popularne produkty

Kostiumy dwuczęściowe, Figi damskie, Kostiumy kąpielowe Marko wyprzedaż, Tania bielizna, Koszule nocne halki, Piżamy damskie, Seksowne koszulki, Biustonosze Push-Up

Popularne marki

Marko, Livco corsetti, Kinga, Anais, Wol-bar, Donna, Sensis, Henderson, Babell, Cornette, Fiore, Nipplex, Gorsenia, Ava lingerie, Ewana, Gatta, Dkaren, Irall, Babella

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Goldmax.pl > Opinie klientów

Sklep Goldmax.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.10.2005r i posiada 14 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zenka rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 332037 z 19.02.2015

Mają środki na mole spożywcze, których nie mogłam znaleźć w sklepach stacjonarnych.

zakupy: Raid Pułapka Przeciw Molom Spożywczym; luty 2015

plusy: Bardzo szybka wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 249337 z 04.10.2013

Polecam sklep za szeroki asortyment, szybką realizację zawówienia,informację na bieżąco o statusie zamówienia, profesjonalne pakowanie towaru.

zakupy: kremy, lakier, tonik Eveline.; październik 2013

plusy: szybka realizacja, miła obsługa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

larra95 rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 191033 z 08.01.2013

POLECAM !!!!!!!!!!!!!! BARDZO MIŁA FACHOWA OBSŁUGA KLIENTA:))!!!!!!!!!!!! SUPER CENY EXPRESOWA WYSYŁKA TOWAR NA DRUGI DZIEŃ A JA MIESZKAM BARDZO DALEKO :))

zakupy: kosmetyki; styczeń 2013

plusy: SUPER OBSŁUGA KLIENTA EXPRESOWA WYSYŁKA BARDZO DOBRA DO

minusy: NIE MAJĄ WAD :))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 139061 z 10.07.2012

Sklep wybrałam przez przypadek ale jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem i błyskawiczna przesyłka. Polecam!

zakupy: Farba Loreal Recital Preference A1 5.35 Madras Złoty Bursztyn; lipiec 2012

plusy: Tanio i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 124241 z 15.05.2012

1. posiadał farbę która zniknęła ze sklepów w moim mieście, a tylko ona mi odpowiada 2. cena była niższa niż w innych sklepach internetowych 3. strona sklepu jest profesjonalna, łatwo się kupuje 4. sprzedawca sprawny, uprzejmy

zakupy: farba-krem do włosów Natural&Easy; maj 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 80685 z 15.07.2011

Polecam zakupy w tej firmie.Solidna i fachowa obsługa.Biezaca informacja o realizacji zamówienia.

zakupy: hna; lipiec 2011

plusy: solidnosć

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rodnes rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 80466 z 12.07.2011

Szybkie i solidne zrealizowanie zamówienia.Osługa klienta bardzo dobra. Polecam tę firmę.

zakupy: Szamopn koloryzujący.; lipiec 2011

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bomaszkowie rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 79992 z 05.07.2011

Przez przypadek znalazłem ten sklep ale jestem bardzo zadowolony z zakupów... Zrobiłem dobre zakupy i to bez latania i szukania po sklepach... Gorąco polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Urządzenie Elektryczne Przeciw Muchom; lipiec 2011

plusy: dostępność 24 h i duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slim rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 79831 z 03.07.2011

Często kupuję w tym sklepie ze względu na duży asortyment, nie tracę tak cennego mi czasu na zakupy.

zakupy: Farby do włosów, środki czystości.; lipiec 2011

plusy: doskonały kontak e-mail także telefoniczy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 79610 z 29.06.2011

Szukałam mopa "Jan Niezbędny". Goldmax "pojawił się" jako jeden z pierwszych na wyszukiwarce. O wyborze tej firmy zdecydowała profesjonalnie, prosto i czytelnie opracowana strona internetowa. Dalej: zamówienie, potwierdzenie i dostawa na warunkach i w terminie jak na stronie internetowej. Polecam!!!

zakupy: Mop ", Jan Niezbędny", ; czerwiec 2011

plusy: Przejrzystość oferty, terminowość

minusy: dostawa dzień wcześniej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

laroka rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 79414 z 26.06.2011

Profesjonalnie, błyskawicznie, milo i sympatycznie! Serdecznie dziękuje

zakupy: dezodorant, płyn po goleniu, pianka do g; czerwiec 2011

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 78430 z 08.06.2011

Ponieważ jako jeden z niewielu miał farbę do włosów, której używam , w dodatku w przystępnej cenie

zakupy: farba do włosów schwarzkopf brillance; czerwiec 2011

plusy: szybko sprawnie i bezproblemowo

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alA rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 70086 z 25.01.2011

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, bezproblemowy kontakt mailowy ze sprzedawcą i przesyłka solidnie zapakowana. Krótko mówiąc pełen profesjonalizm.

zakupy: Peeling Wygładzający Enzymatyczny AA; styczeń 2011

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

L. rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 12470 z 19.01.2008

Sklep w przyjemnej szacie graficznej. Paczkę dostałam bardzo szybko, porządnie zapakowaną. Polecam - można zaufać sprzedawcy.

zakupy: Kosmetykia; styczeń 2008

plusy: terminowość, duży wybór towarów

minusy: brak płatności kartą kredytową

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER