Bielizna damska
Sklep Goldmax.pl

Kontakt

tel. 695951226
Mysłakowice

Popularne produkty

Kostiumy dwuczęściowe, Figi damskie, Koszule nocne halki, Piżamy damskie, Kostiumy jednoczęściowe, Kostiumy kąpielowe Marko wyprzedaż, Stringi damskie, Tania bielizna

Popularne marki

Marko, Livco corsetti, Anais, Sensis, Wol-bar, Nipplex, Henderson, Ava lingerie, Gatta, Fiore, Donna, Cornette, Gaia, Babell, Eldar, Ewana, Gabidar, Esotiq, Alpha male

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Goldmax.pl > Opinie klientów

Sklep Goldmax.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.10.2005r i posiada 14 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zenka rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 332037 z 19.02.2015

Mają środki na mole spożywcze, których nie mogłam znaleźć w sklepach stacjonarnych.

zakupy: Raid Pułapka Przeciw Molom Spożywczym; luty 2015

plusy: Bardzo szybka wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 249337 z 04.10.2013

Polecam sklep za szeroki asortyment, szybką realizację zawówienia,informację na bieżąco o statusie zamówienia, profesjonalne pakowanie towaru.

zakupy: kremy, lakier, tonik Eveline.; październik 2013

plusy: szybka realizacja, miła obsługa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

larra95 rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 191033 z 08.01.2013

POLECAM !!!!!!!!!!!!!! BARDZO MIŁA FACHOWA OBSŁUGA KLIENTA:))!!!!!!!!!!!! SUPER CENY EXPRESOWA WYSYŁKA TOWAR NA DRUGI DZIEŃ A JA MIESZKAM BARDZO DALEKO :))

zakupy: kosmetyki; styczeń 2013

plusy: SUPER OBSŁUGA KLIENTA EXPRESOWA WYSYŁKA BARDZO DOBRA DO

minusy: NIE MAJĄ WAD :))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 139061 z 10.07.2012

Sklep wybrałam przez przypadek ale jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem i błyskawiczna przesyłka. Polecam!

zakupy: Farba Loreal Recital Preference A1 5.35 Madras Złoty Bursztyn; lipiec 2012

plusy: Tanio i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 124241 z 15.05.2012

1. posiadał farbę która zniknęła ze sklepów w moim mieście, a tylko ona mi odpowiada 2. cena była niższa niż w innych sklepach internetowych 3. strona sklepu jest profesjonalna, łatwo się kupuje 4. sprzedawca sprawny, uprzejmy

zakupy: farba-krem do włosów Natural&Easy; maj 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 80685 z 15.07.2011

Polecam zakupy w tej firmie.Solidna i fachowa obsługa.Biezaca informacja o realizacji zamówienia.

zakupy: hna; lipiec 2011

plusy: solidnosć

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rodnes rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 80466 z 12.07.2011

Szybkie i solidne zrealizowanie zamówienia.Osługa klienta bardzo dobra. Polecam tę firmę.

zakupy: Szamopn koloryzujący.; lipiec 2011

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bomaszkowie rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 79992 z 05.07.2011

Przez przypadek znalazłem ten sklep ale jestem bardzo zadowolony z zakupów... Zrobiłem dobre zakupy i to bez latania i szukania po sklepach... Gorąco polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Urządzenie Elektryczne Przeciw Muchom; lipiec 2011

plusy: dostępność 24 h i duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slim rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 79831 z 03.07.2011

Często kupuję w tym sklepie ze względu na duży asortyment, nie tracę tak cennego mi czasu na zakupy.

zakupy: Farby do włosów, środki czystości.; lipiec 2011

plusy: doskonały kontak e-mail także telefoniczy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 79610 z 29.06.2011

Szukałam mopa "Jan Niezbędny". Goldmax "pojawił się" jako jeden z pierwszych na wyszukiwarce. O wyborze tej firmy zdecydowała profesjonalnie, prosto i czytelnie opracowana strona internetowa. Dalej: zamówienie, potwierdzenie i dostawa na warunkach i w terminie jak na stronie internetowej. Polecam!!!

zakupy: Mop ", Jan Niezbędny", ; czerwiec 2011

plusy: Przejrzystość oferty, terminowość

minusy: dostawa dzień wcześniej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

laroka rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 79414 z 26.06.2011

Profesjonalnie, błyskawicznie, milo i sympatycznie! Serdecznie dziękuje

zakupy: dezodorant, płyn po goleniu, pianka do g; czerwiec 2011

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 78430 z 08.06.2011

Ponieważ jako jeden z niewielu miał farbę do włosów, której używam , w dodatku w przystępnej cenie

zakupy: farba do włosów schwarzkopf brillance; czerwiec 2011

plusy: szybko sprawnie i bezproblemowo

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alA rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 70086 z 25.01.2011

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, bezproblemowy kontakt mailowy ze sprzedawcą i przesyłka solidnie zapakowana. Krótko mówiąc pełen profesjonalizm.

zakupy: Peeling Wygładzający Enzymatyczny AA; styczeń 2011

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

L. rekomenduje Goldmax.pl opinia nr 12470 z 19.01.2008

Sklep w przyjemnej szacie graficznej. Paczkę dostałam bardzo szybko, porządnie zapakowaną. Polecam - można zaufać sprzedawcy.

zakupy: Kosmetykia; styczeń 2008

plusy: terminowość, duży wybór towarów

minusy: brak płatności kartą kredytową

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER