Nawigacja samochodowa gps, nawigacje dla ciężarówek, nawigacje outdoorowe oraz nawigacje morskie i wędkar...
Sklep GPS-Nawigacje.pl

Kontakt

tel. 669 887 889
Szczecin

Popularne produkty

gps

Popularne marki

Garmin, Bosch

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 103
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

GPS-Nawigacje.pl > Opinie klientów

Sklep GPS-Nawigacje.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.02.2008r i posiada 103 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Adam rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 332169 z 20.02.2015

Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.Reprezentuje bardzo rzadko spotykany obecnie sposób podejścia do klienta-chęć rozwiązania jego problemów, w tym kosztem własnego czasu. Takie zachowanie przywraca wiarę w człowieka, bo widać, że nie chodzi tylko o pieniądze.

zakupy: Zasilacz samochodowy Garmin; luty 2015

plusy: Wszystko

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ŻyrAFA Żyrardów rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 314737 z 13.10.2014

Jesteśmy w pełni zadowoleni z przedmiotu. Garmin całkowicie zaspokaja nasze potrzeby. Jest to co było w opisie i czego oczekiwaliśmy. Cała transakcja przeprowadzona szybko i profesjonalnie. Serdecznie polecamy sklep i produkty.

zakupy: Garmin eTrex 30; październik 2014

plusy: Szybkość transakcji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ligok rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 310929 z 14.09.2014

Zakupy bezproblemowe:)

zakupy: kabel sieciowy; wrzesień 2014

plusy: Dostępność towaru

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol M. rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 309265 z 04.09.2014

Wybrałem przez przypadek, ale jestem bardzo zadowolony z obsługi. Rekomenduję tego sprzedawcę jako godnego polecenia.

zakupy: Adapter do kabla przetwornika Garmin (4 na 6 pin); wrzesień 2014

plusy: Kontakt i obsługa, terminowość realizacji, zgodność towa

minusy: Brak negatywów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 301637 z 17.07.2014

porównałem ceny w MediaMarkt, Saturnie, EuroRtvAgd i cenami w sklepach internetowych. Tu była najniższa. Dodatkowo "ucieszyłem" się, że siedziba sklepu jest w Szczecinie i że mogłem odebrać nawigację osobiście (odpadły mi koszty wysyłki). Telefoniczny kontakt przed zakupem wzorowy. Rzetelnie odpowiedziano mi na moje pytania, dodatkowo dowiedziałem się pare zagadnień z tematu navi o których do tej pory nie miałem zielonego pojęcia. Odebrałem jak już wspomniałem nawigację osobiście. Tu kolejny plus. Nie było to standardowe - wejście, zapłata, wyjście. Na miejscu pokazano mi wstępny instruktaż manualny do obsługi navi, pokazano jak zaktualizować urządzenie i pobrać najnowsze mapy na komputerze PC. Dawno nie kupowałem z tak rzetelną obsługą klijenta.

zakupy: Garmin Dezl 760 LMT; lipiec 2014

plusy: cena, odbior następnego dnia, obsługa przy odbiorze

minusy: za mało rozreklamowany

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 296345 z 13.06.2014

Ten sklep przerósł moje oczekiwania. Od zapłacenia do otrzymania towaru minęło niespełna 20 godzin :)

zakupy: uchwyt do GPS; czerwiec 2014

plusy: terminowość

minusy: trochę wyższa cena niż gdzie indziej ale za to szybciej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 294637 z 04.06.2014

Jest to sprzedwaca, ktory nie zapomina o kliencie po dokonaniu sprzedazy ale zawsze jest do zyczliwej dyspozycji w sparwie obslugi czy aktualizacji urzadznia. Innymi slowy: pelny serwis!

zakupy: FR60 - dokumentacja; czerwiec 2014

plusy: szybka reakcja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 271405 z 12.01.2014

Konkurencyjna cena + darmowy odbiór w szczecine. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca

zakupy: GARMIN Forerunner 310XT; grudzień 2013

plusy: lokalizacja, ceny, kontakt ze sprzedawca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 255561 z 01.11.2013

Witam. Wystawiam zasłużonego pozytywa firmie z której to pracownicy rzetelnie potrafią wytłumaczyć i doradzić. Nie patrzą na zegarek tylko bez względu na poświęcony czas starają sie być pomocnym w wyborze odpowiedniego sprzętu do nawigacji. Muszę nadmienic, iż jestem jednym z tych bardziej marudnych i wymagających klientów. Na koniec dodam, iż towar jest jak najbardziej oryginalny i zgodny z opisem. Zapraszam do kupna bo warto. Pozdrawiam wszystkich.

zakupy: Garmin dezl 560 LMT; listopad 2013

plusy: Kontakt i obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 244117 z 12.09.2013

Wszystko w najlepszym porządku. POlecam.

zakupy: nawigacja GPS Garmin; wrzesień 2013

plusy: szybkość, dobra cenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 243697 z 11.09.2013

otrzymałem atrakcyjną cenę, przesyłka szybko doszła. Sprzedawca po sprzedaży wyjaśnił pierwsze kroki i pomógł w rejestracji oraz nauczył aktualizować mapy. jestem bardzo zadowolony z obsługi.

zakupy: Nuvi 3597 LMT; wrzesień 2013

plusy: obsługa, cena, szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 232385 z 21.07.2013

Wybrałem przypadkowo, jestem bardzo zadowolony super kontakt, dodatkowa konsultacja ze strony sprzedawcy.

zakupy: akcesoria GPS; lipiec 2013

plusy: kompetencja i troska o zgodność towaru z oczekiwaniami k

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 215937 z 29.04.2013

bardzo profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo, szybka przesyłaka zamówionego tpwaru

zakupy: Blow GPS 500 Sirocco, PL; kwiecień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 215673 z 28.04.2013

Kusząca cena, szybka odpowiedź na zadawane pytania. Kompleksowe informacje o pytanym produkcie. W pełni spełnione zostały moje oczekiwania.

zakupy: Echosonda Garmin Echo 550C; kwiecień 2013

plusy: Doskonały kontakt i obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 210233 z 05.04.2013

100% spelnil moje oczekiwania po pierwszpoe bardzo zetelne doradztwo dostosowane do konkretnych potrzeb po drugie tylko dobry markowy sprzet po trzecie pomoc przy uruchomieniu i cala masa dobrych i pomocnych rad po czwarte sprzedawcy nie chodzi bys kupil jak najdrozszy.sprzet tylko taki ktory bedzie.pokrywal twoje.potrzeby

zakupy: Garmin 2545LMT; marzec 2013

plusy: zetelne doradztwo

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tangogolf rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 210025 z 04.04.2013

wybrałem ten sklep kierując się bardzo dobrymi opiniami co do jakości obsługi i asortymentu. Opinie te potwierdziły się w całości. Nie tylko zostałem szybko obsłużony i objaśniony to i sprzęt zakupiony przynosi samo zadowolenie. Dodatkowo, w trakcie eksploatacji błyskawicznie reagowano na moje uwagi i zapytania, dostarczono mi wszelkiej i zawsze skutecznej pomocy. Moje oczekiwania zostały spełnione całkowicie. Nawet bardziej niż się spodziewałem.

zakupy: Navi 3490LM; kwiecień 2013

plusy: Pełna dostepność i szybka reakcja na życzenia klienta

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

phumarko rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 207454 z 22.03.2013

Obsługa profesjonalna, szybka ,miła .Polecam

zakupy: konsultacje i pomoc techniczna; marzec 2013

plusy: fachowość,szybka reakcja na zapytania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 197293 z 04.02.2013

Świetna obsługa i bardzo dobre ceny. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Garmin gpsmap 62s; luty 2013

plusy: obsługa, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 196477 z 30.01.2013

Jestem bardzo zadowolony. Dwukrotnie kupowałem. Za każdym razem błyskawiczna wysyłka i bardzo dokładnie zapakowany towar. Polecam komu mogę.

zakupy: pulsometr garmin fr 610; styczeń 2013

plusy: szybka wysyłka, dobra cena

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje GPS-Nawigacje.pl opinia nr 168161 z 17.10.2012

Ze względu na promocyjną cenę oraz pozytywne opinie o sklepie. Tak, zdecydowanie spełnił moje oczekiwania.

zakupy: garmin forerunner 10; październik 2012

plusy: bardzo miła obsługa oraz szybkość transakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER