Oprogramowanie ADOBE; COREL Silver Partner.
Sklep Graficzne.pl

Kontakt

tel. 58 714 15 96
Gdynia

Popularne produkty

Adobe, MONITORY, PAMIĘCI MASOWE, WZORNIKI, WIZUALIZACJE 3D, Corel, TABLETY GRAFICZNE, KALIBRACJA, STACJE GRAFICZNE, MANIPULATORY 3D, CAD, CZCIONKI, Phase One, Tablety Wacom dla edukacji

Popularne marki

Adobe, Lacie, Corel, Wacom, Pantone, Eizo, Nec, X-rite, Hypercube, 3dconnexion, Chaosgroup, Promise technology, Trimble, Phase one, Autodesk, Abvent, Bitstream inc.

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 99
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Graficzne.pl > Opinie klientów

Sklep Graficzne.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  90% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.12.2008r i posiada 99 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rafał rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 405734 z 15.02.2017

Bogata oferta i dostępność modeli to zaleta tego sklepu. Doskonały kontakt i rzeczywista informacja o stanie zamówienia świadczy o profesjonalnym podejściu do klienta. Pozdrowienia dla obsługi :)

zakupy: NEC E241N; luty 2017

plusy: Dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 405406 z 10.02.2017

Duży wybór profesjonalnego sprzętu, dobry kontakt, całkiem rozsądne ceny.

zakupy: Monitor 27 NecvEA275; styczeń 2017

plusy: Duży wybór sprzętu dla profesionalistów

minusy: Brak rabatów przy większych zakupach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusław rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 363210 z 27.11.2015

Zbierałem informację z kilku sklepów, zppracownikiem sklepu graficzne rozmawiało mi się najlepiej i w moim odczuciu bardzo rzeczow i to mnie przekonało do dokonania zakupu

zakupy: i 1 Display pro; listopad 2015

plusy: jakość obsługi i podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Twoje imię lub n rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 359901 z 29.10.2015

(Prze)cena. Byłaby jeszcze większa gdyby nie obowiązkowo duży koszt przesyłki.

zakupy: Wacom Intuos P&T S; październik 2015

plusy: Cena

minusy: Koszt przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 294165 z 31.05.2014

W sklepie tym robię zakupy nie po raz pierwszy.Zawsze można porozmawiać o produktach z kompetentną osobą, która w rzetelny, kulturalny i życzliwy sposób udzieli odpowiedzi na zadane pytania. Realizacja zamówienia jest szybka i sprawna z pełną informacją ze strony sklepu, fakturami itd. Gorąco polecam!

zakupy: Photoshop program; maj 2014

plusy: kompetencja, rzetelność, kultura, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JF rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 279621 z 25.02.2014

Sklep jako jeden z nielicznych oferował towar, który mnie interesował. Jestem zadowolony z efektu współpracy ze sklepem.

zakupy: Oprogramowanie; luty 2014

plusy: Szybko i zgodnie z ofertą.

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P.Sarzyński rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 273681 z 24.01.2014

Polecił mi go znajomy programista i sam przekonałem się o doskonałej obsłudze. Ogólnie kompetentni pracownicy infolinii (tel i mail), szybka przesyłka (z dnia na dzień z Gdyni do centrum Polski), dobrze zapakowana. Daję 5+

zakupy: Adobe CS6 Master Collection PL; styczeń 2014

plusy: kompetentność, terminowość, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 271821 z 14.01.2014

Sklep znalazłem tak naprawdę całkiem przypadkowo poszukując oprogramowania. Serdecznie polecam wszystkim osobom poszukującym profesjonalnej firmy zajmującej się sprzedażą oprogramowania. Indywidualne podejście do Klienta, profesjonalna obsługa i doradztwo w zakresie oprogramowania. Rozmowa(y) z p. Markiem, to po prostu coś, czego się oczekuje od innych sprzedawców, kompetencja i uprzejmość a w moim przypadku również chęć pomocy w sprowadzeniu do kraju programu, (w Polsce nie było ani jednej sztuki) inne sklepy nie były w stanie tego zrobić, tłumacząc, że „ta” wersja programu została wycofana. Profesjonalnie działający sklep na każdym etapie realizacji zamówienia. Wysyłka błyskawiczna i towar b.dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem. Będę tu na pewno kupował.

zakupy: Adobe Acrobat XI Pro Student and Teacher Edition; grudzień 2013

plusy: Profesjonalizm w najszerszym tego słowa znaczeniu.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 270865 z 09.01.2014

To już mój kolejny zakup w sklepie graficzne.pl. Świetny kontakt mailowy, telefoniczny. Szybka wysyłka, a towar starannie zapakowany. Obsługa sklepu niezwykle pomocna, miła i profesjonalna.

zakupy: Corel PaintShop Pro X6 Ultimate ENG Win; styczeń 2014

plusy: Fachowość, pomoc, profesjonalizm

minusy: nie mogę wymienić żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gracjan rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 269901 z 03.01.2014

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wysoki poziom obsługi klienta. Od lat nie spotkałem takiego profesjonalizmu. Dziękuję i polecam.

zakupy: oprogramowanie; styczeń 2014

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

makshh rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 269797 z 02.01.2014

Zakupiłem Creative Cloud for Teams (English). Po dokonanej wpłacie w ciągu kilkunastu minut miałem już wszystkie potrzebne rzeczy do zarejestrowania tej usługi na stronie Adobe. Profesjonalna i bardzo szybka obsługa. Polecam zdecydowanie.

zakupy: Creative Cloud for Teams (English); styczeń 2014

plusy: szybkość obsługi, profesjonalizm, dobre ceny, promocje

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwcia rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 267813 z 20.12.2013

Idealny sklep dla grafików!

zakupy: NEC MultiSync P242W, Adobe CS6; grudzień 2013

plusy: Profesjonalizm obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 253841 z 24.10.2013

Bardzo miła, profesjonalna obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia. Ocena piątka z plusem. Polecam.

zakupy: program graficzny; październik 2013

plusy: Profesjonalna, miła obsługa, szybka dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafal rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 227485 z 26.06.2013

Konkurencyjna cena produktu

zakupy: Talbet; czerwiec 2013

plusy: cena,opinie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 224601 z 13.06.2013

Tani pakiet programów Adobe

zakupy: Adobe Master Colection CS6 S&T; czerwiec 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PhotoGraphica rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 224373 z 12.06.2013

Wybór podyktowany był szerokim asortymentem sklepu, dobrą ofertą cenową, a przede wszystkim wysokim profesonalizmem handlowców.

zakupy: Adobe Creative Suite; czerwiec 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andy Smith rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 222601 z 04.06.2013

Autoryzowany sklep sprzedający produkty firmy Adobe. Kupowałem już w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Adobe Photoshop Elements 11 & Premiere11; czerwiec 2013

plusy: Świetny kontakt i pomoc

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 221533 z 28.05.2013

Sklep posiada rozsądne ceny. Oczekiwania zostały spełnione. Towar zakupiony szybko i sprawnie.

zakupy: Adobe Creative Suite 6 Design & Web Prem; maj 2013

plusy: szybkość realizacji i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czocher rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 219053 z 17.05.2013

Szybko, bardzo sprawnie i profesjonalnie, do graficzne.pl z pewnością jeszcze wrócę.

zakupy: Illustrator cs6; maj 2013

plusy: terminowość, profesjonalizm, rzeczowość...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 199670 z 14.02.2013

Trochę przez przypadek

zakupy: Photoshop Extended CS6; luty 2013

plusy: mila i kompetentna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER