Oprogramowanie ADOBE; COREL Silver Partner.
Sklep Graficzne.pl

Kontakt

tel. 58 714 15 96
Gdynia

Popularne produkty

Adobe, DRUK - SKAN, MONITORY, PAMIĘCI MASOWE, WIZUALIZACJE 3D, WZORNIKI, Corel, KALIBRACJA, TABLETY GRAFICZNE, STACJE GRAFICZNE, MANIPULATORY 3D, CZCIONKI, CAD

Popularne marki

Adobe, Ilford, Lacie, Corel, Wacom, Pantone, Eizo, Nec, X-rite, Rotolight, Hypercube, 3dconnexion, Chaosgroup, Phase one, Trimble, Promise technology, Autodesk

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 100
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Graficzne.pl > Opinie klientów

Sklep Graficzne.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  92% - kontakt i obsługa

  92% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.12.2008r i posiada 100 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Robert rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 409738 z 12.04.2017

Profesjonalizm, szybka dostawa, dobra cena.

zakupy: CorelDraw X8; kwiecień 2017

plusy: Obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 405734 z 15.02.2017

Bogata oferta i dostępność modeli to zaleta tego sklepu. Doskonały kontakt i rzeczywista informacja o stanie zamówienia świadczy o profesjonalnym podejściu do klienta. Pozdrowienia dla obsługi :)

zakupy: NEC E241N; luty 2017

plusy: Dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 405406 z 10.02.2017

Duży wybór profesjonalnego sprzętu, dobry kontakt, całkiem rozsądne ceny.

zakupy: Monitor 27 NecvEA275; styczeń 2017

plusy: Duży wybór sprzętu dla profesionalistów

minusy: Brak rabatów przy większych zakupach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusław rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 363210 z 27.11.2015

Zbierałem informację z kilku sklepów, zppracownikiem sklepu graficzne rozmawiało mi się najlepiej i w moim odczuciu bardzo rzeczow i to mnie przekonało do dokonania zakupu

zakupy: i 1 Display pro; listopad 2015

plusy: jakość obsługi i podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Twoje imię lub n rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 359901 z 29.10.2015

(Prze)cena. Byłaby jeszcze większa gdyby nie obowiązkowo duży koszt przesyłki.

zakupy: Wacom Intuos P&T S; październik 2015

plusy: Cena

minusy: Koszt przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 294165 z 31.05.2014

W sklepie tym robię zakupy nie po raz pierwszy.Zawsze można porozmawiać o produktach z kompetentną osobą, która w rzetelny, kulturalny i życzliwy sposób udzieli odpowiedzi na zadane pytania. Realizacja zamówienia jest szybka i sprawna z pełną informacją ze strony sklepu, fakturami itd. Gorąco polecam!

zakupy: Photoshop program; maj 2014

plusy: kompetencja, rzetelność, kultura, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JF rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 279621 z 25.02.2014

Sklep jako jeden z nielicznych oferował towar, który mnie interesował. Jestem zadowolony z efektu współpracy ze sklepem.

zakupy: Oprogramowanie; luty 2014

plusy: Szybko i zgodnie z ofertą.

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P.Sarzyński rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 273681 z 24.01.2014

Polecił mi go znajomy programista i sam przekonałem się o doskonałej obsłudze. Ogólnie kompetentni pracownicy infolinii (tel i mail), szybka przesyłka (z dnia na dzień z Gdyni do centrum Polski), dobrze zapakowana. Daję 5+

zakupy: Adobe CS6 Master Collection PL; styczeń 2014

plusy: kompetentność, terminowość, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 271821 z 14.01.2014

Sklep znalazłem tak naprawdę całkiem przypadkowo poszukując oprogramowania. Serdecznie polecam wszystkim osobom poszukującym profesjonalnej firmy zajmującej się sprzedażą oprogramowania. Indywidualne podejście do Klienta, profesjonalna obsługa i doradztwo w zakresie oprogramowania. Rozmowa(y) z p. Markiem, to po prostu coś, czego się oczekuje od innych sprzedawców, kompetencja i uprzejmość a w moim przypadku również chęć pomocy w sprowadzeniu do kraju programu, (w Polsce nie było ani jednej sztuki) inne sklepy nie były w stanie tego zrobić, tłumacząc, że „ta” wersja programu została wycofana. Profesjonalnie działający sklep na każdym etapie realizacji zamówienia. Wysyłka błyskawiczna i towar b.dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem. Będę tu na pewno kupował.

zakupy: Adobe Acrobat XI Pro Student and Teacher Edition; grudzień 2013

plusy: Profesjonalizm w najszerszym tego słowa znaczeniu.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 270865 z 09.01.2014

To już mój kolejny zakup w sklepie graficzne.pl. Świetny kontakt mailowy, telefoniczny. Szybka wysyłka, a towar starannie zapakowany. Obsługa sklepu niezwykle pomocna, miła i profesjonalna.

zakupy: Corel PaintShop Pro X6 Ultimate ENG Win; styczeń 2014

plusy: Fachowość, pomoc, profesjonalizm

minusy: nie mogę wymienić żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gracjan rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 269901 z 03.01.2014

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wysoki poziom obsługi klienta. Od lat nie spotkałem takiego profesjonalizmu. Dziękuję i polecam.

zakupy: oprogramowanie; styczeń 2014

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

makshh rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 269797 z 02.01.2014

Zakupiłem Creative Cloud for Teams (English). Po dokonanej wpłacie w ciągu kilkunastu minut miałem już wszystkie potrzebne rzeczy do zarejestrowania tej usługi na stronie Adobe. Profesjonalna i bardzo szybka obsługa. Polecam zdecydowanie.

zakupy: Creative Cloud for Teams (English); styczeń 2014

plusy: szybkość obsługi, profesjonalizm, dobre ceny, promocje

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwcia rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 267813 z 20.12.2013

Idealny sklep dla grafików!

zakupy: NEC MultiSync P242W, Adobe CS6; grudzień 2013

plusy: Profesjonalizm obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 253841 z 24.10.2013

Bardzo miła, profesjonalna obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia. Ocena piątka z plusem. Polecam.

zakupy: program graficzny; październik 2013

plusy: Profesjonalna, miła obsługa, szybka dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafal rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 227485 z 26.06.2013

Konkurencyjna cena produktu

zakupy: Talbet; czerwiec 2013

plusy: cena,opinie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 224601 z 13.06.2013

Tani pakiet programów Adobe

zakupy: Adobe Master Colection CS6 S&T; czerwiec 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PhotoGraphica rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 224373 z 12.06.2013

Wybór podyktowany był szerokim asortymentem sklepu, dobrą ofertą cenową, a przede wszystkim wysokim profesonalizmem handlowców.

zakupy: Adobe Creative Suite; czerwiec 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andy Smith rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 222601 z 04.06.2013

Autoryzowany sklep sprzedający produkty firmy Adobe. Kupowałem już w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Adobe Photoshop Elements 11 & Premiere11; czerwiec 2013

plusy: Świetny kontakt i pomoc

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 221533 z 28.05.2013

Sklep posiada rozsądne ceny. Oczekiwania zostały spełnione. Towar zakupiony szybko i sprawnie.

zakupy: Adobe Creative Suite 6 Design & Web Prem; maj 2013

plusy: szybkość realizacji i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Czocher rekomenduje Graficzne.pl opinia nr 219053 z 17.05.2013

Szybko, bardzo sprawnie i profesjonalnie, do graficzne.pl z pewnością jeszcze wrócę.

zakupy: Illustrator cs6; maj 2013

plusy: terminowość, profesjonalizm, rzeczowość...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER