Grawerowane na zamówienie wizytowniki i breloki oraz tabliczki na drzwi i identyfikatory dla psów.
Sklep Graweruj.pl

Kontakt

tel. 501 801 440
Zaborów

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 33
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Graweruj.pl > Opinie klientów

Sklep Graweruj.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.10.2006r i posiada 33 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

aguszsz rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 360505 z 04.11.2015

Wybrałam ten sklep ze wzgędu na szeroki wachlarz asortymentu oraz elastyczność oferty. Łatwy i szybki kontak z obsługą, sprawna realizacja zamówienia, świetne wykonanie. Na pewno każdemu będę polecać ten sklep. Pozdrawiam i oby tak dalej.

zakupy: Grawerowana piersiówka; październik 2015

plusy: szybka obsługa, łatwy kontak, perfekcyjne wykonanie

minusy: brak jakichkolwiek wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kordian rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 359329 z 25.10.2015

Zapalniczka którą zmówiłem była prezentem, doszła na czas i udało mi się wręczyć ją w dniu urodzin. Ponadto była świetnie wygrawerowana dokładnie jak sobie wyobraziłem, solenizant również się z niej bardzo ucieszył :)

zakupy: Wygrawerowana Zippo; październik 2015

plusy: Świetny grawer

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 352817 z 21.08.2015

Sklep miał bardzo dobra opinię w sieci. Wybrałem go bo chciałem podarować na urodziny zapalniczke z grawerem. Zarówno kontakt, jak i realizacja ekspresowe, za to jakość - perfekcyjna.

zakupy: zapalniczka zippo z grawerem; sierpień 2015

plusy: Tempo realizacji, dobry kontakt, jakosc produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewcia rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 352629 z 20.08.2015

Jestem bardzo zadowolony z firmy. Kontakt z panem Pawłem jest bardzo przyjemny i profesjonalny. Zamawialam breloczek zlamane serce z imionami z przodu oraz z tyłu zostało umieszczone logo bmw. Wszystko zostało profesjonalnie wygrawerowane, mimo uplywu czasu z breloczkiem nic się nie dzieje. Czas realizacji pozytywnie mnie zaskoczył, ponieważ po 3 dniach od złożenia zamówienia, zostało mi dostarczone do domu. Serdecznie polecam usługi tej firmy.

zakupy: Breloczek dwie połówki serca; luty 2015

plusy: Profesjonalizm, termin realizacji, rzetelność, kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 331981 z 18.02.2015

Doskonały kontakt, konkretne doradztwo na etapie wyboru towaru i szybka wysyłka ! Sam towar zgodny z zamówieniem i wysokiej jakości. Przystępna cena i możliwość negocjacji w granicach rozsądku przy większych zamówieniach ;) Jestem bardzo zadowolony. To nie pierwszy mój zakup w firmie Graweruj.pl, współpracujemy od lat. Chętnie zarekomenduję tego sprzedawcę. Chciałbym żeby jakość transakcji prezentowana przez Graweruj.pl była w polskich sklepach internetowych normą :)

zakupy: wizytowniki; luty 2015

plusy: miła, kompetentna, konkretna obsługa i jakość towaru

minusy: nie odkryłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maadziejka rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 307393 z 22.08.2014

Jestem bardzo zadowolona z breloczka! Jest idealny i wszystko jak najbardziej spełniło moje oczekiwania! Kontakt bez jakiegokolwiek zarzutu, wszystko szybko i sprawnie. Serdecznie polecam każdemu - będziecie zadowoleni :)

zakupy: breloczek z grawerem; sierpień 2014

plusy: wszystko jak najbardziej pozytywnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 294765 z 05.06.2014

Na początku kryterium wyboru były pieniądze - ramki po prostu były tańsze niż na allegro. Niemniej okazało się, że ważniejszy jest tu profesjonalizm i wspaniałe indywidualne podejście Sprzedawcy do klienta. Sporo kupuję w sklepach internetowych ale rzadko zdarza mi się z taką przyjemnością i bezproblemowo dokonywać zakupów. Jestem bardzo wdzięczna.

zakupy: ramka na zdjęcia z grawerem; czerwiec 2014

plusy: podejście do klienta, cena produktu i zachwycający efekt

minusy: nie znalazłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 287357 z 15.04.2014

Szczerze polecam ten sklep! Profesjonalna obsługa, życzliwość, otwarcie na propozycje i potrzeby klienta,krótki czas oczekiwania, a przede wszystkim oryginalne pomysły na upominki dla wyjątkowych osób.

zakupy: zapalniczka z grawerem; kwiecień 2014

plusy: Doskonała współpraca z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bat21 rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 279893 z 27.02.2014

Graweruj.pl znalazłem w wyszukiwarce poszukując możliwości utrwalenia pamiątkowego obrazu i napisu na zapalniczce. Od razu spodobała mi się technologia wykonania opisywana na stronach tej firmy - trwały fotograwer o - jak się w praktyce okazuje - niesamowitej rozdzielczości i dokładności. Wykonanie wyszło lepiej nawet niż spodziewałem się po bardzo miłej i konkretnej rozmowie z Właścicielem. Bardzo gorąco polecam, ceniąc za profesjonalne podejście do zlecenia, wysoką jakość produktu i ultraszybki czas od zlecenia do dostawy!

zakupy: Zapalniczka Zippo; luty 2014

plusy: przejrzysta oferta, profesjonalna obsługa i doradztwo

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 277469 z 13.02.2014

Znalazłam sklep w internecie. Jestem zadowolona, towar zgodny z zamówieniem, grawer piękny ,towar wysłany bardzo szybko

zakupy: brelok; luty 2014

plusy: szybkość wykonania, doskonały kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystinho rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 276497 z 08.02.2014

Produkt w 100% zgodny z zamówieniem. Realizacja w terminie. Kontakt profesjonalny. Polecam gorąco.

zakupy: Kłódka z grawerowaniem; luty 2014

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 276437 z 07.02.2014

Znalazłam sklep przypadkowo, kiedy szukałam prezentu. Bardzo szybka i miła obsługa - breloczek dotarł 3 dni po zamówieniu. Wszystko jak na zdjęciach ze strony i według mojej prośby. Polecam ten sklep! :)

zakupy: breloczek auto; luty 2014

plusy: szybkość, dokładność, zgodność z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gocha rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 257381 z 12.11.2013

trafiłam na sklep przypadkowo i jestem pełna podziwu, zamówienie wykonano błyskawicznym tempem, zamawiałam 6-go a 8-go już były w domu, obsługa super, tak jak wygląda na zdjeciu tak jet rzeczywiście, mają super upominki i pomysły z grawerką extra

zakupy: identyfikatory dla psa; listopad 2013

plusy: szybkość wykonania i dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

merlin130 rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 255285 z 30.10.2013

Wybrałam ten sklep w internecie,w ciemno.Jestem bardzo zadowolona,wykonanie super,czas realizacji bardzo krótki.Spełnił wszystkie moje oczekiwania.

zakupy: Breloczek; październik 2013

plusy: szybka i rzetelna bosługa

minusy: jak dla mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 228013 z 28.06.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ posiadał w ofercie produkt, który mnie interesował a wykonanie zamówienia przeroslo moje oczekiwania. Rewelacja!!

zakupy: Zippo spectrum; czerwiec 2013

plusy: Precyzja, profesjonalizm, terminowosc

minusy: Żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 186485 z 20.12.2012

Całkiem przypadkiem trafiłam na stronkę sklepu graweruj.pl szukałam prezentu i znalazłam. Zamówiony breloczek jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona. Polecam jak najbardziej. Moja ocena to 6+ :)

zakupy: Breloczek z grawerem; grudzień 2012

plusy: Dobra obsługa, szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 184089 z 13.12.2012

Po przejrzeniu kilku ofert internetowych i przeczytaniu kilku opinii zdecydowałam się na tę firmę i jestem bardzo zadowolona . Kontakt , doradztwo i wykonanie na najwyższym poziomie !!!!Cena chyba najniższa z ofert które przeglądałam . POLECAM !!!!!

zakupy: Zapalniczka Zippo z grawerem; grudzień 2012

plusy: Kontakt, doradztwo, cena

minusy: Nie widze żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 140253 z 12.07.2012

Właściwie trafiłam tu przez przypadek, ale jak widać szczęśliwy:) Brelok, który zamówiłam wygląda na prawdę fajnie i uważam, że warto skorzystać z oferty GRAWERUJ.PL :))

zakupy: brelok; lipiec 2012

plusy: szybko i dokładnie:))

minusy: nie wiem czy ma jakieś wady, ja się z nimi nie spotkałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nicole84 rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 98885 z 15.02.2012

Sklep ten wybrałam ponieważ ma bogatszą i ciekawszą ofertę od innych firm. Oczekiwania jak najbardziej spełnione Grawer na kłódce śliczny.Bardzo miły kontakt, szybka realizacja.Polecam na przyszłość.

zakupy: Kłódka z grawerem; luty 2012

plusy: szybkie odpisywanie na e-maile

minusy: Mały problem z rejestracją, złozeniem zamówienia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Graweruj.pl opinia nr 96405 z 08.02.2012

Wybrałam ten sklep na podstawie opinii znalezionych w internecie i nie zawiodłam się. Szybka realizacja, miły kontakt, śliczny brelok. Szczerze polecam!

zakupy: brelok serce - fotograwer; luty 2012

plusy: szybkość realizacji i jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER