Sieć sklepów rolniczo-technicznych z częściami do maszyn i ciągników rolniczych, artykułami do hodowli zw...
Sklep grene.pl

Kontakt

tel. 801 000 174
Stare Miasto

Popularne produkty

Części do maszyn i ciągników, Gospodarstwo, ogród i warsztat, Wyposażenie pojazdów, Przeniesienie napędu, Hydraulika siłowa, Odzież robocza i BHP, Produkcja zwierzęca

Popularne marki

, Kramp, Unbranded, Gopart, Non original, Kongskilde, Donaldson, Arag, Optibelt, Grene, Steel power, Ina/fag, Alfagomma, Zetor, Hella, Imm hydraulics, Lemken

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

grene.pl > Opinie klientów

Sklep grene.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.03.2009r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

BOŻENA rekomenduje grene.pl opinia nr 183757 z 12.12.2012

WYBRAŁAM TEN SKLEP PRZEZ PRZYPADEK I SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA, NIE ZAWIODŁAM SIĘ.

zakupy: WIADRO OCYNKOWANE; grudzień 2012

plusy: TOWAR ZGODNY Z OPISEM.

minusy: NIE ZAUWAŻYŁAM WAD.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alik rekomenduje grene.pl opinia nr 93500 z 16.01.2012

Kupiłem taczki budowlane metspos. Kupuję, używam i wspieram polskie produkty mam do nich zaufanie. Prowadzę firmę budowlaną i chętnie korzystam z dobrych cen i super jakości.

zakupy: taczka spawana metspos; styczeń 2012

plusy: polskie produkty, dużo

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje grene.pl opinia nr 55631 z 10.06.2010

Wybrałem sklep-grene.pl, ponieważ polecił mi go kolega. Sam w nim kupuje od dawna i jest zawsze zadowolony z zakupów. Chodziło mi o szybki zakup, bo cylinderek był mi bardzo potrzebny. Dostawa była błyskawiczna, nawet się nie spodziewałem, że aż tak szybko. Polecam wszystkim.

zakupy: Cylinderek hamulcowy 1676387M92; maj 2010

plusy: szybkość, solidność, korzystna cena, terminowość, jakość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Akhmed rekomenduje grene.pl opinia nr 43597 z 18.11.2009

Całkiem fajnie robi się u nich zakupy. Zaskoczyła mnie szybkość reakcji i realizacji zamówienia. Zdecydowany Pozytyw!

zakupy: Zabawka Ciągnik Bruder; listopad 2009

plusy: Dobry kontakt, szeroka oferta

minusy: Brakuje troche zdjęć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje grene.pl opinia nr 38087 z 22.07.2009

Rewelacyjna obsługa to mało powiedziane.Błyskawiczna wysyłka,miły kontakt. Wszystko super!

zakupy: reflektor ciagnikowy; lipiec 2009

plusy: atrakcyjna cena,bardzo miła obsługa,szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje grene.pl opinia nr 37890 z 18.07.2009

Miło i profesjonalnie. Sklep bardzo rzetelny i uczciwy. Polecam kazdemu.

zakupy: Czesci do ciagnika; lipiec 2009

plusy: profesjonalizm, miła obsługa,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje grene.pl opinia nr 36569 z 23.06.2009

Rewelacyjna obsługa to mało powiedziane.Błyskawiczna wysyłka,miły kontakt. Wszystko super!

zakupy: ubranie robocze; czerwiec 2009

plusy: doskonały kontakt,cena,ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stachu rekomenduje grene.pl opinia nr 34627 z 20.05.2009

Profesjonalizm, uczciowść,punktualność. Oceny, które wystawiam świadczą najlepiej o jakości usług świadczonych przez ten sklep.Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim.

zakupy: lampa owadobójcza; maj 2009

plusy: miła i fachowa obsługa,cena,szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje grene.pl opinia nr 32459 z 08.04.2009

Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Sklep godny polecenia!!

zakupy: Filtr powietrza; kwiecień 2009

plusy: Zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaaro rekomenduje grene.pl opinia nr 32279 z 05.04.2009

Serwis na wysokim poziomie. Bardzo szybka realizacja, bardzo dobry kontakt. Mnie się podobało na pewno jeszcze coś u nich kupię bo mają dobre ceny

zakupy: Maść końska, Siatka poliolefinowa i inne; marzec 2009

plusy: Dobre ceny, duża oferta

minusy: brak płatności kartą kredytową

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER