Sprężarki tłokowe i śrubowe oraz urządzenia systemów uzdatniania sprężonego powietrza.
Sklep GUDEPOL

Kontakt

tel. 76 854 07 74
Legnica

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 20
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

GUDEPOL > Opinie klientów

Sklep GUDEPOL - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.02.2007r i posiada 20 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

edwin rekomenduje GUDEPOL opinia nr 140257 z 12.07.2012

duża ofeta- obsługa szybka i srawna

zakupy: zawór; lipiec 2012

plusy: szybkie zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej Wójcicki rekomenduje GUDEPOL opinia nr 102477 z 27.02.2012

Poprzednie zakupy i rekomendacja kontrahenta sprawiły, że zdecydowałem ponownie wybrać Gudepol. Dobry towar za przystępne pieniądze, fachowe doradztwo i szybka realizacja transakcji to atuty tej firmy. Naprawdę polecam.

zakupy: Sprężarka; luty 2012

plusy: Fachowe doradztwo i szybka realizacja transakcji.

minusy: Brak sugestii odnośnie ewentualnych potrzeb klienta.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje GUDEPOL opinia nr 88259 z 16.11.2011

Sklep znalazłem przez wyszukiwarkę internetową. Potrzebowałem elementów instalacji pneumatycznej, aby zrobić sprężarkę do aerografu. Znalazłem w sklepie to czego szukałem tzn. złączki, króćce, redukcje, węże ciśnieniowe i odwadniacze powietrza. Ceny wg mnie bardzo przystępne, towar dobrej jakości, przesyłka szybka z tym, że koszt przesyłki mógłby być trochę niższy. Mogę polecić ten sklep, jest OK.

zakupy: Złączki, króćce redukcje, węże, filtry p; listopad 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: przesyłki mogłyby być trochę tańsze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł Stępiński rekomenduje GUDEPOL opinia nr 84155 z 10.09.2011

Sklep znalazłem w Internecie, posiadał w asortymencie armaturę, jakiej poszukiwałem. Zakup został sfinalizowany błyskawicznie, przesyłkę otrzymałem natychmiastowo, zamówiony towar to produkt najwyższej jakości - dziękuję!

zakupy: Armatura do pneumatyki.; wrzesień 2011

plusy: Szeroki asortyment, rozbudowana witryna internetowa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIUSZ rekomenduje GUDEPOL opinia nr 82455 z 13.08.2011

CZYTELNA STRONA . KOMPETENTNY SPRZEDAWCA.

zakupy: PRZEWÓD CIŚNIENIOWY.; sierpień 2011

plusy: SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andas rekomenduje GUDEPOL opinia nr 81241 z 22.07.2011

Poszukiwałem tego elementu od dłuższego czasu i znalazłem w tym sklepie.Zakup sprawnie przebiegł. Polecam

zakupy: manometr do pomiaru ciśnienia powietrza; lipiec 2011

plusy: Informacja o przebiegu transakcji.

minusy: b/wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje GUDEPOL opinia nr 71257 z 11.02.2011

sklep ok,wszytsko szyblo i sprawnie.dziekuje.

zakupy: sprezarka tlokowa; luty 2011

plusy: sprawny,bezproblemowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

2703andrzejw rekomenduje GUDEPOL opinia nr 70036 z 24.01.2011

!!! SZYBKO, SPARWNIE, SOLIDNIE - OTO CECHY TEGO SPRZEDAWCY, TOWAR KTÓRY ZAMÓWIŁEM WYSŁALI I DOSZEDŁ BŁYSKAICZNIE I TAKI JAK W OFERCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: pistolety do przedmuchiwania; styczeń 2011

plusy: szybkośc transkacji, cena,

minusy: brak !!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje GUDEPOL opinia nr 60166 z 02.09.2010

Towar któy zamówiłem przyszedł expresowo. Slep godny polecenia i zaufania !

zakupy: Redukcja 1/2", /1/4", 50szt.; wrzesień 2010

plusy: szybkość reakcji

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KL99 rekomenduje GUDEPOL opinia nr 48580 z 16.02.2010

MIŁO,SPRAWNIE,EKSPRESOWO

zakupy: REDUKCJE 3/8 NA 1/4; luty 2010

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje GUDEPOL opinia nr 20163 z 11.09.2008

Profesjonalne podejście , szybki kontakt i wysyłka ! Jestem Bardzo zadowolony ! ;)

zakupy: Pistolet Lakierniczy; wrzesień 2008

plusy: Cena i Przejrzystość oferty na www

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

toms83 rekomenduje GUDEPOL opinia nr 19017 z 20.08.2008

Sklep udziela pełnej i rzetelnej informacji odnośnie produktów. Pomoc przy wyborze odpowiedniego zestawu, sugestie ze strony sprzedawców, jednym słowem fachowość na najwyższym poziomie. Wysyłka błyskawiczna.

zakupy: Kompresor MINI.; sierpień 2008

plusy: fachowość, bogata informacja, błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

toms83 rekomenduje GUDEPOL opinia nr 17706 z 17.07.2008

Bardzo dobra informacja o aktualnym stanie zamówienia. Realizacja samego zamówienia przebiegła bardzo sprawnie i bez żadnych problemów. Towar wysokiej jakości, dobrze zabezpieczony. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Aerograf Profi; lipiec 2008

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

armirkam rekomenduje GUDEPOL opinia nr 17013 z 28.06.2008

Sklep godny polecenia. Szybkie dostarczenie towaru.Polecam

zakupy: Trójnik 1/4 cala; czerwiec 2008

plusy: Niskie ceny, szybka obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

reisen1 rekomenduje GUDEPOL opinia nr 16559 z 13.06.2008

wszystko w jak najlepszym porządku pełen profesjonalizm

zakupy: nyple; czerwiec 2008

plusy: realizuja nawet małe zamówienia jak moje za 3,92pln

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Myszkiewicz rekomenduje GUDEPOL opinia nr 14642 z 08.04.2008

Super sprzedawca, sprawnie przeprowadzona transakcja

zakupy: GD70-500-1210; kwiecień 2008

plusy: Towar bardzo dobrze zabezpiecznony, czekałem jeden dzień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tkabza rekomenduje GUDEPOL opinia nr 14262 z 21.03.2008

Potrzebowałem elementów połączenia kompresora z aerografem. Wyszukanie potrzebnych materiałów szybkie i skuteczne. Transakcja kupna szybka i bez zbędnych formalności, dostawa expresowa. Polecam tą firmę - wielki pozytyw!!!!

zakupy: szybkozłączki, węże; marzec 2008

plusy: łatwość wyszukiwania towaru i szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Harnaś rekomenduje GUDEPOL opinia nr 9967 z 08.11.2007

Sprzedawca i towar zasługują na piątkę z plusem. Pozdrawiam.

zakupy: Klucz pneumatyczny kompozyt PROFI 1/2", + nasadki; listopad 2007

plusy: solidność, uczciwość, szybkość.

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje GUDEPOL opinia nr 9647 z 26.10.2007

Kontakt z firmą bez zarzutów, trnsakcja szybka i profesjonalnie wykonana. Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami.

zakupy: Szlifierka liniałowa; październik 2007

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej Gubowski rekomenduje GUDEPOL opinia nr 9632 z 26.10.2007

OK

zakupy: szybkozłaczki; październik 2007

plusy: szybka fachowa obsługa

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER