Artykuły wyposażenia kuchni i mieszkania.
Sklep Hani.pl

Kontakt

tel. 509 579 379
Malbork

Popularne produkty

KUCHNIA, JADALNIA, Nasze Marki, ŁAZIENKA, BAR, W PODRÓŻY, SALON, OGRÓD, DZIECI, OŚWIETLENIE, BIURO, AKCESORIA ŚWIĄTECZNE, OSOBISTE, HANDMADE, PREZENTY, WYPRZEDAŻ

Popularne marki

Kela, Wmf, Küchenprofi, Revol, Cilio, Zassenhaus, Peugeot, Silit, Sagaform, Fissler, Joseph joseph, De buyer, Kahla, Bodum, Wesco, Kaiser, Schott-zwiesel

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Hani.pl > Opinie klientów

Sklep Hani.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2009r i posiada 12 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zibi rekomenduje Hani.pl opinia nr 110769 z 25.03.2012

Uważam, że sklep jest godny polecenia i spełnia wszelkie wymagania jakie klient stawia sprzedawcy. Z całą odpowiedzialnością POLECAM.

zakupy: Uchwyt do pokrywek; marzec 2012

plusy: duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krys rekomenduje Hani.pl opinia nr 81513 z 28.07.2011

Dobry kontakt, szybka przesyłka, firmowy towar, bardzo polecam ten sklep.

zakupy: drykownica; lipiec 2011

plusy: szybka dostawa, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa rekomenduje Hani.pl opinia nr 75105 z 11.04.2011

dobra cena tani transport

zakupy: pojemniki na warzywa; kwiecień 2011

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje Hani.pl opinia nr 68415 z 29.12.2010

Bardzo szybka realizacja , towar doskonale zapakowany . Doskonała komunikacja - możliwość śledzenia statusu . Polecam wszystkim tego dostawcę .Dziękuję

zakupy: Zestaw młynków elektrycznych Berghoff; grudzień 2010

plusy: bardzo szybka realizacja, pakowanie, komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robaq rekomenduje Hani.pl opinia nr 62249 z 05.10.2010

Sklep na najwyższym poziomie. Dostawa w ciągu 24h, ceny odpowiednie i świetny kontakt!

zakupy: kubek termiczny; wrzesień 2010

plusy: szybkość dostawy i świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pekinczyk5 rekomenduje Hani.pl opinia nr 44787 z 09.12.2009

spełnił oczekiwania, szybka dostawa. bardzo dobry kontakt

zakupy: art wyposażenia kuchni-gadżety; grudzień 2009

plusy: szybka dostawa, bardzo dobra komunikacja, czytelność ofe

minusy: nie było jednego drobnego towaru, który był w ofercie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aaaga rekomenduje Hani.pl opinia nr 40178 z 10.09.2009

zakupiony kubek termiczny bardzo dobrze się sprawdza a na dodatek jest ładny :) obsługa sklepu na najwyższym poziomie :)

zakupy: kubek termiczny; wrzesień 2009

plusy: ciekawe produkty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mkmk rekomenduje Hani.pl opinia nr 39949 z 04.09.2009

Towar bardzo dobrej jakości, miła i profesjonalna obsługa. Polecam!

zakupy: kubek, karafka; sierpień 2009

plusy: szybka obsługa, towar dobrej jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Hani.pl opinia nr 39814 z 02.09.2009

Jestem bardzo zadowolona z jakosci towarów i swiadczonej obsługi, sklep godny polecenia.

zakupy: termos obiadowy i kubek temiczny; wrzesień 2009

plusy: jakośc i szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Hani.pl opinia nr 39676 z 28.08.2009

Sprzedawca godny polecenia,przesyłka szybko i sprawnie dostarczona-towar zgodny z opisem

zakupy: termos obiadowy STANLEY; sierpień 2009

plusy: dobra i szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kachna rekomenduje Hani.pl opinia nr 39366 z 21.08.2009

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja. Miła obsługa.

zakupy: Pojemniki na pomidora i cebulę; sierpień 2009

plusy: szybka realizacja, miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Hani.pl opinia nr 38481 z 30.07.2009

W sklepie kupiłam Karafka ze stalowym korkiem firmy Sagaform, produkt zgodny z opisem, a może jeszcze fajniejszy w realu. Odbierałam osobiście bez żadnych problemów. Polecam.

zakupy: Karafka ze stalowym korkiem; kwiecień 2009

plusy: Obsługa sklepu

minusy: Skromny asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER