Artykuły wyposażenia kuchni i mieszkania.
Sklep Hani.pl

Kontakt

tel. 509 579 379
Malbork

Popularne produkty

KUCHNIA, JADALNIA, NASZE MARKI, ŁAZIENKA, W PODRÓŻY, BAR, DZIECI, OGRÓD, SALON, BIURO, OŚWIETLENIE, AKCESORIA ŚWIĄTECZNE, OSOBISTE, PREZENTY, WYPRZEDAŻ, HANDMADE

Popularne marki

Kela, Wmf, Küchenprofi, Zassenhaus, Cilio, Kahla, Silit, Joseph joseph, Fissler, Sagaform, Peugeot, Kaiser, Le creuset, Zak! designs, Mason cash, Gefu

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Hani.pl > Opinie klientów

Sklep Hani.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.03.2009r i posiada 12 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zibi rekomenduje Hani.pl opinia nr 110769 z 25.03.2012

Uważam, że sklep jest godny polecenia i spełnia wszelkie wymagania jakie klient stawia sprzedawcy. Z całą odpowiedzialnością POLECAM.

zakupy: Uchwyt do pokrywek; marzec 2012

plusy: duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krys rekomenduje Hani.pl opinia nr 81513 z 28.07.2011

Dobry kontakt, szybka przesyłka, firmowy towar, bardzo polecam ten sklep.

zakupy: drykownica; lipiec 2011

plusy: szybka dostawa, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa rekomenduje Hani.pl opinia nr 75105 z 11.04.2011

dobra cena tani transport

zakupy: pojemniki na warzywa; kwiecień 2011

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje Hani.pl opinia nr 68415 z 29.12.2010

Bardzo szybka realizacja , towar doskonale zapakowany . Doskonała komunikacja - możliwość śledzenia statusu . Polecam wszystkim tego dostawcę .Dziękuję

zakupy: Zestaw młynków elektrycznych Berghoff; grudzień 2010

plusy: bardzo szybka realizacja, pakowanie, komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robaq rekomenduje Hani.pl opinia nr 62249 z 05.10.2010

Sklep na najwyższym poziomie. Dostawa w ciągu 24h, ceny odpowiednie i świetny kontakt!

zakupy: kubek termiczny; wrzesień 2010

plusy: szybkość dostawy i świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pekinczyk5 rekomenduje Hani.pl opinia nr 44787 z 09.12.2009

spełnił oczekiwania, szybka dostawa. bardzo dobry kontakt

zakupy: art wyposażenia kuchni-gadżety; grudzień 2009

plusy: szybka dostawa, bardzo dobra komunikacja, czytelność ofe

minusy: nie było jednego drobnego towaru, który był w ofercie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aaaga rekomenduje Hani.pl opinia nr 40178 z 10.09.2009

zakupiony kubek termiczny bardzo dobrze się sprawdza a na dodatek jest ładny :) obsługa sklepu na najwyższym poziomie :)

zakupy: kubek termiczny; wrzesień 2009

plusy: ciekawe produkty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mkmk rekomenduje Hani.pl opinia nr 39949 z 04.09.2009

Towar bardzo dobrej jakości, miła i profesjonalna obsługa. Polecam!

zakupy: kubek, karafka; sierpień 2009

plusy: szybka obsługa, towar dobrej jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Hani.pl opinia nr 39814 z 02.09.2009

Jestem bardzo zadowolona z jakosci towarów i swiadczonej obsługi, sklep godny polecenia.

zakupy: termos obiadowy i kubek temiczny; wrzesień 2009

plusy: jakośc i szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Hani.pl opinia nr 39676 z 28.08.2009

Sprzedawca godny polecenia,przesyłka szybko i sprawnie dostarczona-towar zgodny z opisem

zakupy: termos obiadowy STANLEY; sierpień 2009

plusy: dobra i szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kachna rekomenduje Hani.pl opinia nr 39366 z 21.08.2009

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja. Miła obsługa.

zakupy: Pojemniki na pomidora i cebulę; sierpień 2009

plusy: szybka realizacja, miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Hani.pl opinia nr 38481 z 30.07.2009

W sklepie kupiłam Karafka ze stalowym korkiem firmy Sagaform, produkt zgodny z opisem, a może jeszcze fajniejszy w realu. Odbierałam osobiście bez żadnych problemów. Polecam.

zakupy: Karafka ze stalowym korkiem; kwiecień 2009

plusy: Obsługa sklepu

minusy: Skromny asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER