Parasole przeciwdeszczowe oraz słoneczne.
Sklep Hanway.pl

Kontakt

tel. 603490610
Łódź

Popularne produkty

Parasole składane, Parasole długie, PARASOLE MĘSKIE, PROMOCJE, Laski inwalidzkie, Laski wizytowe

Popularne marki

Doppler, Derby, Pierre cardin, -, Vogue, Maja, Tyl, M&p, Joy heart, Bugatti, S. oliver, Guy laroche, Ezpeleta, Implivia

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 13
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Hanway.pl > Opinie klientów

Sklep Hanway.pl - monitorowana jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.02.2014r i posiada 13 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ireneusz Lewando rekomenduje Hanway.pl opinia nr 351657 z 08.08.2015

na sklep trafiłem przypadkiem , szukałem parasolki dla kobiety , okazało się że sklep inny( w którym zamówiłem parasolkę dla siebie) i ten należy do tej samej firmy , powiadomiono mnie o tym fakcie i otrzymałem produkt tą samą paczką , SZYBKO, KONTAKT BEZ ZARZUTU , INICJATYWA SKLEPU REWELACJA

zakupy: PARASOL DAMSKI; sierpień 2015

plusy: własna inicjatywa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aniula 1952 rekomenduje Hanway.pl opinia nr 324397 z 21.12.2014

Jest duży wybór , a konkretnie chciałam parasol marki voque

zakupy: parasol voque damski składany; grudzień 2014

plusy: szybka wysyka , dobre ceny, ładne fotografie produktu

minusy: nie widze wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Hanway.pl opinia nr 315925 z 22.10.2014

Na stronie domodi.pl znalazłam interesującą mnie parasolkę i w ten sposób zostałam przekierowana na stronę sklepu Hanway.pl Zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko, paczka zapakowana porządnie, a parasolka jest przecudna. Polecam.

zakupy: kwiatowe motywy Doppler Magic Fiber; październik 2014

plusy: doskonały kontakt,szybka dostawa,parasolka rewelacyjna

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Hanway.pl opinia nr 315257 z 16.10.2014

Znalazłam poszukiwany produkt właśnie w tym sklepie - parasolka, którą kupiłam jest efektowna i wygodna, można ją nosić nawet w małej torebce. Jeszcze nie radzę sobie z otwieraniem, ale mam nadzieję że to przyjdzie z czasem.

zakupy: Parasolka składana; październik 2014

plusy: Internetowy, bez wychodzenia z domu.

minusy: Nie zauwazyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzetom rekomenduje Hanway.pl opinia nr 313125 z 30.09.2014

Znalazłem w internecie. Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. wysyłka błyskawiczna. Polecam

zakupy: parsol; wrzesień 2014

plusy: strona przejrzysta

minusy: nie znam - pojedyńcza transakcja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje Hanway.pl opinia nr 310865 z 14.09.2014

przypadek :) Tak, jest ok

zakupy: parasol; wrzesień 2014

plusy: oferta

minusy: nie znalazlam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alek rekomenduje Hanway.pl opinia nr 305433 z 13.08.2014

Nie mam zastrzeżeń do transakcji, miła obsługa.

zakupy: Parasol; lipiec 2014

plusy: Ciężko opisać zalety/wady po jednym zamówieniu.

minusy: Ciężko opisać zalety/wady po jednym zamówieniu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbig rekomenduje Hanway.pl opinia nr 305205 z 12.08.2014

Sklep oferuje szeroką gamę towarów trudnych do znalezienia w innych sklepach.

zakupy: Parasol damski (waga 140 g); sierpień 2014

plusy: Duży wybór

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Hanway.pl opinia nr 304045 z 04.08.2014

Natknąłem się na sklep Hanway.pl przypadkiem poszukując sklepów internetowych, gdzie mógłbym kupić elegancki męski parasol składany. Sklep spełnił moje oczekiwania. Towar jest dobry i zgodny z moimi oczekiwaniami.

zakupy: Składany męski parasol automatyczny; lipiec 2014

plusy: Szybka realizacja zamówienia i szybka dostawa

minusy: Mały wybór produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Hanway.pl opinia nr 303425 z 30.07.2014

ATRAKCYJNY TOWAR W DOBREJ CENIE

zakupy: damska parasolka, składana VERSACE; czerwiec 2014

plusy: duży wybór

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaowiczka rekomenduje Hanway.pl opinia nr 298441 z 27.06.2014

Posiada wysokiej jakości produkty

zakupy: parasol męski; czerwiec 2014

plusy: bardzo szybka dostawa towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Hanway.pl opinia nr 295321 z 09.06.2014

atrakcyjny towar w dobrej cenie; okazało się po dokonaniu płatności, że i szybka dostawa.

zakupy: parasolka VOGUE; czerwiec 2014

plusy: dobra prezentacja w internecie

minusy: na tę chwilę nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Hanway.pl opinia nr 293217 z 26.05.2014

Znalazłam ten sklep przez przypadek. Podobała mi się strona internetowa sklepu- czytelnie zbudowana, towary dobrze zaprezentowane i opisane.

zakupy: Płaski parasol Vogue 780V; maj 2014

plusy: szybka, fachowa obsługa

minusy: nie maam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER