Zabawki i artykuły dziecięce.
Sklep Hapik.pl

Kontakt

tel. 662-800-150
Nowy Sącz

Popularne produkty

KSIĄŻECZKI I KOLOROWANKI, SAMOCHODY I POJAZDY, PUZZLE, KLOCKI, ZABAWKI EDUKACYJNE, ZABAWKI DLA NIEMOWLĄT, GRY, FIGURKI, LALKI, MASKOTKI, SPORT, PLECAKI I ARTYKUŁY SZKOLNE

Popularne marki

Trefl, Alexander, Simba, Mattel, Hasbro, Lego, Cobi, Ameet, Anek, Clementoni, Fisher price, Zielona sowa, Dumel, Brimarex, Welly, Alexis, Siku, Tm toys, Dromader

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 37
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Hapik.pl > Opinie klientów

Sklep Hapik.pl - monitorowana jakość obsługi

  20% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.09.2009r i posiada 41 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

xxx nie poleca Hapik.pl opinia nr 325605 z 31.12.2014

Produkt byl distepny tylko w tym sklepie. mimo zamówienia towaru 15.12 produkt nie dotarł przed Swietami a nawet przed sylwestrem. Kontakt telefoniczny ze sklepem prawie niemożliwy. Po moich telefonach 23.12 otrzymalem maila ze zmiana statusu na "wysłane". Myślę, że była to tylko pusta wiadomosc abym dal juz spokoj. Po raz pierwszy trafiłem na taki sklep. Zdecydowanie nie polecam!!!

zakupy: Ubranka Barbie; grudzień 2014

plusy: BRAK

minusy: Brak kontaktu, zamowienie nie dotarlo mimo informacji o ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pati rekomenduje Hapik.pl opinia nr 318549 z 13.11.2014

Wybrałam ten sklep, bo klocki, które planowałam kupić miały najniższą cenę w sieci.

zakupy: Lego Duplo pociąg delux 10508; listopad 2014

plusy: Dobra cena, przemiła Pani i Pan odbierający telefon

minusy: nie zauważyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław nie poleca Hapik.pl opinia nr 286029 z 05.04.2014

Wybrałem ponieważ posiadał poszukiwany przeze mnie towar. Bardzo miła i uczynna Pani z którą rozmawiałem przez telefon A poza tym w pierwszej werji przysłano mi coś czego nie zamawiałem. Ponoć w ofercie pod tym samym numerem są dwie figurki, ale o różnych nazwach. W moim zamówieniu po numerze 7216 napisałem BATMAN co potwierdzono w odpowiedzi na zamówienie. Ale wysłano coś innego. Czy ktoś nie umie czytać czy też chciano mi opchnąć figurkę mniej chodliwą. Po interwencji otrzymałem to co chciałem. Niemniej musiałem na własny (dodatkowy) koszt odesłać niechcianą figurkę + 3 telefony i znowu dodatkowe koszty. Za to nikt nie pokusił się powiedzieć pocałuj mnie gdzieś. A towar otrzymałem dopiero po 5-ciu dniach.

zakupy: mantel 7216 batman figurka filmowa; kwiecień 2014

plusy: Miła Pani odbierająca telefony

minusy: Bałagan w zamówieniach i 5-cio dniowe terminy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gaga rekomenduje Hapik.pl opinia nr 199458 z 13.02.2013

Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie i nie zawiodłam się. Nadal perfekcyjna obsługa, kontakt i czas realizacji zamówienia, a na dodatek nowości z katalogów znalazłam tam od razu. Dziękuję bardzo.

zakupy: Lego; styczeń 2013

plusy: świetna obsługa, terminowość zamówienia

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Hapik.pl opinia nr 185753 z 18.12.2012

Mieli produkt, którego szukałem a do tego w dobrej cenie. Transakcja zrealizowana rzetelnie, sprawnie i zgodnie z tręciami na stronie - żadnych niespodzianek, poza młlym zaskoczeniem, że tak szybko.

zakupy: zabawka; grudzień 2012

plusy: sprawna i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOANNA rekomenduje Hapik.pl opinia nr 185201 z 16.12.2012

w sklepie tym dostępne były wszystkie produkty, których poszukiwałam. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Przystępna cena produktów, szybka wysyłka, stan produktów zgodny z oczekiwaniami.

zakupy: Aktywne Pudełeczko, TIKES 620607 DUŻA GITARA CLEMENTONI 60730; grudzień 2012

plusy: szeroki asortyment produktów

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzenag rekomenduje Hapik.pl opinia nr 184653 z 14.12.2012

Oferta sklepu w przystępnej cenie, szybko zrealizowane zamówienie, polecam.

zakupy: zestaw małego strazaka; grudzień 2012

plusy: cena i szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Hapik.pl opinia nr 183417 z 11.12.2012

To moje drugie zakupy w sklepie Hapik i jestem bardzo zadowolona. Świetne produkty, bardzo szybki czas realizacji zamówienia.Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: zestaw małego magika; grudzień 2012

plusy: szeroki asortyment, szybki czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wtyczka nie poleca Hapik.pl opinia nr 180577 z 03.12.2012

Porażka! zakupy zrobione 21 listopada, paczkę otrzymałam 28-go... Po perturbacjach (nie otrzymałam potwierdzenia nadania i numeru paczki): rzekomo zniszczonej paczce przez firmę kurierską - portfel nie dotarł ponieważ był podobno zniszczony a był ostatni. Po kontakcie 27-go paczka dopiero została wysłana oraz zwrot pieniędzy... Pieniądze dopiero 3 grudnia były na koncie po interwencji telefonicznej (pani miała wysłać potwierdzenie przelewu z 27-go listopada) i dziwnym trafem od razu przelew przyszedł... NIE POLECAM!

zakupy: torebka, portfel; listopad 2012

plusy: jedyni mieli produkty które chciałam kupić

minusy: cała reszta to kompletna porażka

Odpowiedź sklepu 04.12.2012

Informowaliśmy klienta na bieżąco co dzieje się z paczką. Została ona zniszczona przez firmę kurierską i w dniu kiedy otrzymaliśmy ją z powrotem od razu została wysłana ponownie. Niestety jeden z przedmiotów nie nadawał się do ponownej wysyłki, w związku z tym że była to ostatnia sztuka klientka zgodziła się na wysłanie jedynie torby. Pieniądze dotarły do Pani w ciągu regulaminowych 7 dni.

Odpowiedź wtyczka 10.12.2012

Jeżeli informowaniem klienta na bieżąco nazywacie ciągłe dzwonienie klienta do Was - nie ma sprawy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Hapik.pl opinia nr 179977 z 30.11.2012

Bardzo dobry kontakt ,sprawna i szybka realizacja zamówienia ,pełna informacja co dzieje się z zamówieniem.No i oczywiście odpowiednia cena a towar mają na stanie, wysyłka jest błyskawiczna.Czwartek zamówienie a w piątek po14 kurier dzwonił z dostawą.Polecam,a za zarejestrowanie się w sklepie miła niespodzianka.

zakupy: LEGO 4204 KOPALNIA; listopad 2012

plusy: towar na stanie ,błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Hapik.pl opinia nr 177709 z 23.11.2012

Poszukiwałam Kubusia Puchatka dla mojej Wnusi i Hapik spełnił moje oczekiwania. Złożyłam zamówienie i w bardzo szybkim terminie otrzymałam Kubusia - takiego jakiego chciałam. Dziękuję bardzo.

zakupy: Kubuś Puchatek; listopad 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Hapik.pl opinia nr 163845 z 01.10.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ oferował produkt, którego nie mogłam znaleźć w innych sklepach internetowych, do zakupu zachęciły mnie komentarze oraz szybkość wysyłki. :) Poza wadami ze strony producenta modelu motocykla (typu- brak lusterek), miał on ułamany stojaczek, na którym został umieszczony oraz pękniętą szybkę, a to już raczej kwestia nieodpowiedniego obchodzenia się z dość kruchą zabawką w magazynie lub podczas transportu;)

zakupy: Model suzuki hayabusa 1:18 welly; wrzesień 2012

plusy: miła i błyskawiczna obsługa, szybkość wysyłki

minusy: Poza wymienionymi wcześniej- nie zauważyłam;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annar2877 rekomenduje Hapik.pl opinia nr 162137 z 24.09.2012

ponieważ znalazłam towar który mi odpowiadał i spełnił oczekiwania w 100 %

zakupy: klocki lego; wrzesień 2012

plusy: miła i rzetelna obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annar2877 rekomenduje Hapik.pl opinia nr 162133 z 24.09.2012

ponieważ znalazłam towar którego potrzebowałam i spełnił on moje oczekiwania w 100%

zakupy: klocki lego; wrzesień 2012

plusy: miła i rzetelna obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Hapik.pl opinia nr 159453 z 13.09.2012

Posiadał towar, który szukałam, a który ciężko było otrzymać na innych portalach (sklepach internetowych)

zakupy: BABY MIX 9886 KOGUT PLUSZOWY 8868; wrzesień 2012

plusy: rzetelność, szybka informacja, miła obsługa, szybka wysy

minusy: jak na razie nie zaobserwowano żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Hapik.pl opinia nr 157521 z 06.09.2012

Szukałam danego produktu i w tym sklepie znalazłam. Spełnił moje oczekiwania w 100 procentach.

zakupy: Mis Brazowy; wrzesień 2012

plusy: Mega szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Hapik.pl opinia nr 156921 z 05.09.2012

Bardzo miły kontakt, rzetelna i szybka obsługa. Pracownicy sklepu naprawdę znają się na swojej pracy. Z mojego osobistego doświadczenia wynika, że potrafią doradzić w każdej sprawie dotyczącej asortymentu sklepu, np. odpowiedniego doboru zabawek do wieku i zainteresowań dziecka. Wiele razy dokonywałam zakupu w tym sklepie internetowym i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. W przyszłości z pewnością również skorzystam z jego usług.

zakupy: przyboru szkolne, zabawki edukacyjne; sierpień 2012

plusy: bardzo miły kontakt, szybka obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dagmara rekomenduje Hapik.pl opinia nr 156689 z 04.09.2012

atrakcyjne i przystępne ceny, szybka wysyłka, informacja rzetelna

zakupy: torba nici panda; wrzesień 2012

plusy: czytelne opisy

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gaga rekomenduje Hapik.pl opinia nr 148885 z 06.08.2012

Sklep posiadał wszystkie potrzebne produkty w wyjątkowo niskiej cenie, dodatkowy rabat 3% an start zachęcił mnie do zakupów.

zakupy: Klocki Lego z serii Friends; maj 2012

plusy: Szybki czas realizacji, kompetentna obsługa sklepu

minusy: nie zauważylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Hapik.pl opinia nr 142917 z 20.07.2012

Wybralam ten sklep bo tylko tam znajdowal sie poszukiwany przeze mnie produkt. Jestem bardzo zadowolona ze wszystkiego - od pierwszego (uprzejmego i pomocnego) kontaktu do zakonczenia szybko zrealizowanego zamowienia. Dziekuje i pozdrawiam z Göteborgu!

zakupy: Pralka - zabawka Zanussi; lipiec 2012

plusy: Rzetelnosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER