Płyty CD i DVD oraz sprzęt i akcesoria komputerowe.
Sklep Hcc.pl

Kontakt

tel. 33 498 66 44
Bielsko-Biała

Popularne produkty

* KOMPUTERY, * RTV i AGD, * Telefony Akcesoria, * ŚRODKI CZYSTOŚCI, * FOTOGRAFIA, * BIURO, * Auto-Ładowarki, * Narzędzia

Popularne marki

Akyga, Tracer, Everactive, Esperanza, Verbatim, , A4tech, 4world, Amaray, Titanum, Platinum, Platinet, Maxell, Sony, Rayovac, Natec, Art, Varta, Panasonic, Take-me

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 32
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Hcc.pl > Opinie klientów

Sklep Hcc.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.10.2009r i posiada 34 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aleksandra rekomenduje Hcc.pl opinia nr 399554 z 03.12.2016

Szybkie zakupy, bardzo dobra cena. Zdecydowanie polecam!

zakupy: Folia do laminatory A4; grudzień 2016

plusy: Szybkie zakupy

minusy: Żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Hcc.pl opinia nr 347405 z 29.06.2015

Kupuję od dawna w tym sklepie. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Bardzo fachowa obsługa. Realizacja zamówienia błyskawiczna.

zakupy: płyty DVD-R PLATINUM; czerwiec 2015

plusy: szybko, tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BlackJack rekomenduje Hcc.pl opinia nr 343301 z 22.05.2015

Bardzo rzetelna firma, szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja, a towar bardzo dobry.

zakupy: DL Verbatim + DVD+rMaxel + opakowania ty; maj 2015

plusy: Szybkość i solidność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Hcc.pl opinia nr 280645 z 03.03.2014

Od lat kupuję w tym sklepie. Obsługa bardzo fachowa i profesjonalna. Szybka obsługa. Niskie ceny.

zakupy: płyty DVD-R Platinum; marzec 2014

plusy: Profesjonalna i szybka obsługa. Niskie ceny

minusy: Według mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Hcc.pl opinia nr 200974 z 20.02.2013

Jest blisko mojego zamieszkania, zamawiam przez internet i odbieram osobiście bez problemu. Ceny na każdą kieszeń.

zakupy: Dysk WD1600AVBB; luty 2013

plusy: Niskie ceny, super obsługa.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Hcc.pl opinia nr 198714 z 11.02.2013

Bo jest w moim mieście i ma niezłe ceny i można zamówić przez internet po lepszej cenie niż na miejscu a potem odebrać osobiście.

zakupy: Verbatim DVD+R Cake 50; luty 2013

plusy: ceny

minusy: wszystko było okej!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz K. rekomenduje Hcc.pl opinia nr 186761 z 20.12.2012

Szybko, sprawnie i bezproblemowo.W pełni profesjonalna obsługa.

zakupy: słuchawki Philips SHP2500; grudzień 2012

plusy: Sklep on-line z możliwością odbioru osobistego (0 zł)

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Hcc.pl opinia nr 173221 z 07.11.2012

Rzetelnie, szybko i zgodnie z zamówieniem

zakupy: Płyty DVD-R PLARTINUM; październik 2012

plusy: Rzetelność i profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Hcc.pl opinia nr 146145 z 29.07.2012

Konkurencyjne ceny, możliwość odbioru osobistego, szybkość realizacji zamówienia.

zakupy: Mysz a4tech; lipiec 2012

plusy: cena, lokalizacja, szybkość obsługi

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fotostudio rekomenduje Hcc.pl opinia nr 146133 z 29.07.2012

Wybrałam ten sklep ze względu na niskie ceny oraz dogodną lokalizację. Podczas zakupów miło było usłyszeć rady fachowej obsługi. Polecam!!!

zakupy: płyty DVD + pudełka; maj 2012

plusy: niskie ceny, dogodna lokalizacja

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dendys rekomenduje Hcc.pl opinia nr 139673 z 11.07.2012

szybka i sprawna przesyłka

zakupy: płyty CD-R; lipiec 2012

plusy: szybka realizacja zamówionych towarów

minusy: droga przesyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wyga rekomenduje Hcc.pl opinia nr 129297 z 04.06.2012

szybka realizacja i szybka wysyłka polecam

zakupy: Zasilacz 500W AKYGA LPK12-30; czerwiec 2012

plusy: szybka realizacja i wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Hcc.pl opinia nr 123557 z 13.05.2012

Sklep naprawdę godny polecenia. Cena niezwykle konkurencyjna, kontakt jak najbardziej OK. Polecam.

zakupy: Słuchawki PHILIPS SHP-2500; marzec 2012

plusy: Cena

minusy: Musiałem zapłacić za parking

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

siepacz rekomenduje Hcc.pl opinia nr 113365 z 03.04.2012

Sprzedawca godny polecenia któremu z całą pewnością można zaufać.

zakupy: opakowania CD, przedłużacz; kwiecień 2012

plusy: szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natasza rekomenduje Hcc.pl opinia nr 112193 z 30.03.2012

Super sprawny, zawsze gwarancje pewnej i szybkiej wysyłki z powiadomieniami mailowymi.

zakupy: Drukarka + System Eindows 7; marzec 2012

plusy: szybkość, powiadomienia, uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Huiggi nie ma zdania o Hcc.pl opinia nr 95585 z 05.02.2012

Wybrałem ten sklep ponieważ oferował niskie ceny i nie trzeba było zamawiać towarów hurtowo, tylko w sztukach. Niestety zawiodłem się na nim, ponieważ paczka nie była odpowiednio zabezpieczona i 2 pudełka DVD dostałem uszkodzone - jedno nadłamane w roku, drugie całkowicie połamane z tyłu.

zakupy: DVD Boxy, płyty Lightscribe; styczeń 2012

plusy: Niskie ceny, spory wybór

minusy: Złe zabezpieczanie paczek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek nie ma zdania o Hcc.pl opinia nr 93358 z 13.01.2012

na stronie internetowej byly podane towary, ktorych potrzebowalem

zakupy: dwie listwy, papier i kabel do drukarki; styczeń 2012

plusy: szybka wysylka, dobre ceny, duzy wybor

minusy: zamiast kabla USB A-B dostalem USB A-A

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

markiewiczt rekomenduje Hcc.pl opinia nr 89887 z 05.12.2011

Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, zdecydowanie konkurencyjne ceny!

zakupy: Nośniki DVD, CD-R; grudzień 2011

plusy: Kontakt, cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chodor rekomenduje Hcc.pl opinia nr 85611 z 06.10.2011

konkurencyjne ceny

zakupy: płyty dvd+r light scribe, dvd-rw, cdr ligh; październik 2011

plusy: konkurencyjność cen

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

f7.foto rekomenduje Hcc.pl opinia nr 85150 z 29.09.2011

Kilkakrotnie dokonywałem zakupów. polecam. zawsze szybka i bezproblemowa dostawa, konkurencyjne ceny, produkty zgodne z opisem.

zakupy: płyty dvd, akcesoria; wrzesień 2011

plusy: bezproblemowa realizacja zamówień.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER