Płyty CD i DVD oraz sprzęt i akcesoria komputerowe.
Sklep Hcc.pl

Kontakt

tel. 33 498 66 44
Bielsko-Biała

Popularne produkty

* KOMPUTERY, * RTV i AGD, * Telefony Akcesoria, * FOTOGRAFIA, * ŚRODKI CZYSTOŚCI, * BIURO, * Auto-Ładowarki

Popularne marki

Akyga, Tracer, Everactive, 4world, A4tech, Verbatim, , Esperanza, Amaray, Platinet, Platinum, Maxell, Sony, Varta, Titanum, Rayovac, Art, Samsung, Omega, Take-me

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 32
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Hcc.pl > Opinie klientów

Sklep Hcc.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.10.2009r i posiada 34 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

maryoushPL rekomenduje Hcc.pl opinia nr 82477 z 13.08.2011

niska opłata za przesyłkę, konkurencyjne ceny

zakupy: płyty LIGHT SCRIBE; sierpień 2011

plusy: szybka wysyłka towaru, zgodność towaru

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Hcc.pl opinia nr 78602 z 10.06.2011

Polecam. Szybko i tanio

zakupy: Płyty bluray, dvd+r; czerwiec 2011

plusy: Szybka i sprawna obsługa, towar dobrze zapakowany

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dyrygent rekomenduje Hcc.pl opinia nr 77932 z 01.06.2011

Pierwsze zakupy w sklepie. Wybór sklepu był uzależniony od posiadanego asortymentu. Jestem zadowolony z zakupów.

zakupy: Pudełka CD i płyty CD; maj 2011

plusy: Sposób realizacji i zgodność towaru z ofertą

minusy: Nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Hcc.pl opinia nr 77206 z 19.05.2011

Szybka wysyłka. Polecam

zakupy: Płyty bluray, DVD+R; maj 2011

plusy: Szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zsater rekomenduje Hcc.pl opinia nr 74506 z 31.03.2011

Bardzo dobra obsługa, szybki termin dostawy. Polecam

zakupy: Pudełka DVD; marzec 2011

plusy: Bardzo szybka obsługa oraz informacja o wysłaniu towaru.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciej470 rekomenduje Hcc.pl opinia nr 73727 z 18.03.2011

Jestem bardzo sadowolony z zakupu (pudełka CD i DVD). Miła obsługa, dobra jakość towaru,szybka realizacja, niska cena. Polecam!!!!!

zakupy: Pudełka CD i DVD.; marzec 2011

plusy: Wymienione powyżej

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Hcc.pl opinia nr 70045 z 24.01.2011

Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem. Polecam.

zakupy: Pudełka DVD; styczeń 2011

plusy: szybko i konkretnie

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Hcc.pl opinia nr 66837 z 10.12.2010

Polecił mi go kolega,zaopatruje się w HCC od kilku lat i ze współpracy jestem bardzo zadowolony. Ceny przystępne,szybka realizacja i co ważne towar super zapakowany.POLECAM !!!

zakupy: głównie płyty; grudzień 2010

plusy: rzetelność

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Hcc.pl opinia nr 63507 z 25.10.2010

Sukałam tego modeky w wielu innych sklepach online - Brak w magazynie. Znakazłam dopiero tu. Dostawa błyskawiczna, cena przystęona. Polecam

zakupy: drukarka Cnon; październik 2010

plusy: Mają towar z katalogu w magazynie, atwo kontakt telef.Bł

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Hcc.pl opinia nr 62056 z 01.10.2010

Szeroki asortyment, super obsługa i czas realizacji. Polecam !!!

zakupy: płyty DVD oraz CD; październik 2010

plusy: szeroki asortyment , mila obsługa, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kosylaqw rekomenduje Hcc.pl opinia nr 57129 z 07.07.2010

super sklep szybka wysyłka polecam!!!

zakupy: Klawiatura; lipiec 2010

plusy: szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Hcc.pl opinia nr 56294 z 22.06.2010

Bardzo dobre ceny i miła obsługa

zakupy: Płyty Verbatim DVD+R i DVDR+R DL; czerwiec 2010

plusy: Niskie ceny

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aro_rdrg rekomenduje Hcc.pl opinia nr 53458 z 06.05.2010

Z tym sklepem współpracuje już kilka lat i nigdy mnie nie zawiedli. Towar dostarczony jest zazwyczaj kolejnego dnia po zamówieniu. Serdecznie polecam.

zakupy: Płyty CD, DVD i opakowania na płyty.; maj 2010

plusy: niskie ceny!

minusy: mały asortyment.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natasza rekomenduje Hcc.pl opinia nr 53162 z 30.04.2010

Wszystko idealnie - szybko, tanio i rzeczowo! Towar najwyższej jakości. Jest, to już mój kolejny zakup w tej firmie.

zakupy: DVD-R Verbatim, TDK; kwiecień 2010

plusy: Szybkość, sumienność, cena

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER