Galanteria skórzana i akcesoria biurowe, artykuły piśmienne, perfumy, torby i walizki, torebki damskie or...
Sklep HighClass.pl

Kontakt

tel. 801 000 603
Opole

Popularne produkty

Piśmienne, Bagaż, Zegarki, Galanteria, Torebki, Prezenty

Popularne marki

Zippo, Puccini, Nixon, Cross, Parker, Sheaffer, Acme, Travelite, Farbotka, Waterman, Słoń torbalski, Semi-line, Roncato, Locman, Waldmann, Krenig, Dynomighty, Pacsafe

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 227
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

HighClass.pl > Opinie klientów

Sklep HighClass.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.10.2006r i posiada 233 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Nemezis rekomenduje HighClass.pl opinia nr 194541 z 22.01.2013

Sklep posiada wysokiej jakości produkty w rozsądnych cenach.

zakupy: pióra wieczne, markowe wkłady; styczeń 2013

plusy: solidność i profesjonalny personel

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

natalia nie poleca HighClass.pl opinia nr 185905 z 18.12.2012

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Na zamówiony towar czekałam ponad 2 tygodnie mimo iż zapłaciłam poprzez płatności.pl więc pieniążki odrazu były na koncie sklepu. Kontakt ze sklepem strasznie ciężki. Za każdym razem pani mówiła że sprawdzi co się dzieje z zamówieniem i oddzwoni i nie oddzwaniała. Jak już się doczekałam przesyłki okazało się że owszem zapakowana była w eleganckie pudełko ale nie od kompletu. Wzięli dużo większe z innej firmy niż produkt. To jakaś komedia!!Uważajcie na ten sklep!

zakupy: portfel damski; grudzień 2012

plusy: brak

minusy: w opisie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kokodag rekomenduje HighClass.pl opinia nr 168717 z 18.10.2012

Doskonały kontakt ze sklepem (mailowy i telefoniczny), przemiła Pani w obsłudze klienta, BŁYSKAWICZNA wysyłka, dawno nie byłam tak usatysfakcjonowana zakupami w sklepie internetowym. Wielu może się uczyć od HIGH CLASS. Brawo!!

zakupy: pióro ACME QUOTE i atramenty; październik 2012

plusy: szybkość, kontakt z obsługą

minusy: ? nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje HighClass.pl opinia nr 165953 z 09.10.2012

Wybrałem ten sklep, ponieważ sprawiał wrażenie profesjonalnej obsługi i jak najbardziej spełnił moje oczekiwania!

zakupy: Zegarek WeWood; sierpień 2012

plusy: Kontakt

minusy: Nie zaobserwowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pola rekomenduje HighClass.pl opinia nr 118557 z 21.04.2012

O tym sklepie powiedziała mi koleżanka, szukałam prezentu dla kolegi , więc potrzebowałam czegoś eleganckiego, co mogłabym dostać jak najszybciej. Kupiłam zegarek, który jest bardzo dobrej jakości i oczywiście dostałam go szybciutko. polecam :)

zakupy: zegarek nixon; marzec 2012

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje HighClass.pl opinia nr 117373 z 18.04.2012

Jako jedyny posiadał w ofercie poszukiwany przeze mnie produkt.

zakupy: zegarek Casio; marzec 2012

plusy: wszystko odbyło się tak, jak powinno

minusy: nie zauważyłem takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje HighClass.pl opinia nr 115925 z 12.04.2012

szeroka oferta w segmencie piór wiecznych i przyzwoite ceny. szybka i profesjonalna obsługa. jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: pióro wieczne sheaffer; marzec 2012

plusy: szybka i profesjonalna wysyłka

minusy: średnio zorientowani doradcy telefoniczni w asortymencie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pery rekomenduje HighClass.pl opinia nr 115573 z 12.04.2012

Poleciła mi go znajoma i nie zawiodłem się, moje oczekiwania zostały w pełni spełniona, znalazłem to czego szukałem.

zakupy: etui na pióro; marzec 2012

plusy: prostota i wysoka jakość przedmiotów

minusy: za dużo tych przedmiotów ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ankha nie poleca HighClass.pl opinia nr 103977 z 03.03.2012

Sklep lekceważy klientów. Kupiłam w nim dwa zegarki za sporą sumę. Doszły dość szybko i w dobrym stanie, ale bez rachunków. Moje prośby o dosłanie paragonów były tygodniami ignorowane. Pierwszy rachunek dostałam po dwóch miesiącach, drugi - prawie po trzech. Poskutkowała dopiero groźna skargi w urzędzie kontroli skarbowej. Nie dostałam przeprosin za takie potraktowanie.

zakupy: zegarki NAVA; grudzień 2011

plusy: dość szybka dostawa

minusy: fatalna obsługa, lekceważenie klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje HighClass.pl opinia nr 99661 z 17.02.2012

Bardzo bogata oferta, konkurencyjne ceny. Panie na infolinii bardzo miłe i pomocne

zakupy: zegarek Nixon; luty 2012

plusy: miła obsługa i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciej rekomenduje HighClass.pl opinia nr 99657 z 17.02.2012

Wszystko załatwione szybko, wygodnie bez żadnych problemów. Kontakt i obsługa godna polecenia. Nie zgadzam się z negatywami, mój produkt był błyskawicznie wysłany i odpowiedź na maila dostałem w niecałą godzinę.

zakupy: pióro; luty 2012

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylka nie poleca HighClass.pl opinia nr 94332 z 26.01.2012

sklep prezentuje siebie jako absolutnie profesjonalny, okazało się,że jakość obsługi jest praktycznie zerowa.Nikt się ze mną nie skontaktował, towaru nie ma (15 stycznia złożone zamówienie). Udało mi się raz dodzwonić tydzień temu, powiedziano mi, że produkt będzie wysłany bezpośrednio od producenta( ?!) i dalej nic.Nie polecam, szkoda nerwów.

zakupy: etui na telefon; styczeń 2012

plusy: wygląd strony

minusy: obsługa, kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania GRUPER rekomenduje HighClass.pl opinia nr 90844 z 15.12.2011

Bardzo dobrej jakości asortyment, sprawnie przeprowadzona transakcja, wsparcie zespołu doradczego = super zadowolenie.

zakupy: Walizka biznesowa, portfel; grudzień 2011

plusy: jakość, szybkość w działaniu, rewelacyjna obsługa klient

minusy: nie odbierają tel. ale odpowiadają na maile:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje HighClass.pl opinia nr 88507 z 18.11.2011

wybrałem, ponieważ miał asortyment, którego szukałem. Obsługa szybka i profesjonalna. Polecam.

zakupy: Zapalniczka Zippo Ouija Black Matte; listopad 2011

plusy: Profesjonalizm i rzetelnosc

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skolminka rekomenduje HighClass.pl opinia nr 88472 z 18.11.2011

Sklep polecam! Towar, co prawda przyszedł uszkodzony, ale wymiana była błyskawiczna.

zakupy: Teczka męska; listopad 2011

plusy: dobra ekspozycja towaru i przesyłka gratis.

minusy: Obsługa trochę mało zorientowana w kwestiach reklamacyjn

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje HighClass.pl opinia nr 87633 z 08.11.2011

Zdecydowanie sklep spełnił moje oczekiwania. Jestem pod wrażeniem szybkości obsługi i krótkiego terminu dostawy. Ceny oferowanych towarów też są konkurencyjne. A jakość produktów nie pozostawia nic do życzenia. Bardzo dziękuję za dotrzymanie terminu dostawy - bardzo mi na tym zależało!

zakupy: walizka-wózek Roncato; listopad 2011

plusy: Fachowośc,rzetelność,terminowość,cenowa konkurencyjność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje HighClass.pl opinia nr 87170 z 31.10.2011

Rzetelnie i szybko zrealizowano zamówienie, zgodnie ze specyfikacją. Panie na infolinii bardzo miłe, kompetentne i pomocne. Ceny konkurencyjne w porównaniu ze sklepami. Polecam.

zakupy: Walizka Develey; październik 2011

plusy: wyczerpujące opisy oferowanych produktów

minusy: były problemy z płatnością - on line

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mela rekomenduje HighClass.pl opinia nr 86534 z 20.10.2011

W ofercie są eksluzywne i ciekawe artykuły w szerokim asortymencie za przystępną cenę. Kupuję art. piśmienne, etui, torebki... Wszystko jest pierwszej jakości, dostarczone w krótkim terminie w stanie idealnym. Jeżeli brakuje jakiegoś towaru natychmiast się kontaktują. Zawsze pomocni i uprzejmi. Polecam i ostrzegam przed uzależnieniem :-)

zakupy: art. piśmienne, etui, torebki damskie; październik 2011

plusy: szybkość, jakość, przystępne ceny za wysoką jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtek rekomenduje HighClass.pl opinia nr 85177 z 29.09.2011

wszystko odbyło się bezszmerowo - dbry sklep i dobry towar. Jakość towaru wysoka

zakupy: torba reporterka; wrzesień 2011

plusy: bezszmerowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majka rekomenduje HighClass.pl opinia nr 81672 z 30.07.2011

Produkt rewelacja, polecam zakupy w tym sklepie w 100%

zakupy: Teczka skórzana męska; lipiec 2011

plusy: bardzo porządny produkt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER