Części zamienne i akcesoria do telefonów komórkowych.
Sklep HurtowniaGsm.pl

Kontakt

tel. 71 343 4348
Wrocław

Popularne produkty

Samsung, Nokia, ! Wyprzedaż, Sony, LG, Microsoft, Huawei, NARZĘDZIA

Popularne marki

Samsung, Nokia, Sony, , Lg, Htc, Apple, Sony ericsson, Blackberry, Microsoft, Huawei, Motorola, Lenovo

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

HurtowniaGsm.pl > Opinie klientów

Sklep HurtowniaGsm.pl - monitorowana jakość obsługi

  67% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  54% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.12.2005r i posiada 16 opinii klientów w tym 75% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kacper nie ma zdania o HurtowniaGsm.pl opinia nr 378486 z 03.04.2016

Kupilem ramke kamery tylniej do lg spirit z myślą ze bedzie posiadac tą szybke ale jej nie bylo a ta informacja nie zostala nigdzie przedstawiona a nie moglem zwrócić towaru ponieważ z magazynow zewnętrznych nie przyjmują zwrotów.

zakupy: Ramka kamery tylniej titan lg spirit; luty 2016

plusy: Dla mnie brak

minusy: Długa wysyłka malo szczegółowe opisy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 321313 z 04.12.2014

Dla mnie perfekcja w każdym calu. Szybka wysyłka, towar także bez zastrzeżeń. Polecam.

zakupy: Samsung Galaxy Xcover 2 S7710 - Oryginalna zaślepka gniazda łado; grudzień 2014

plusy: Dostępność towaru, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mateusz nie poleca HurtowniaGsm.pl opinia nr 314309 z 09.10.2014

Przysłali mi głośnik do samsunga s3 miniktóry nie działał, bardzo przemądrzały Pan twierdził że został źle zamontowany, odesłałem go pocztą i cisza ani zwrotu pieniędzy ani wymiany wadliwego towaru

zakupy: głośniczek samsung s3 mini; maj 2014

plusy: posiadają szeroki asortyment

minusy: ten asortyment to odrzuty magazynowe

Odpowiedź sklepu 09.10.2014

Ów klient nigdy nie odesłał do reklamacji żadnego głośnika, w tej sprawie był wyłącznie 1 telefon od niekompetentnego "serwisanta" który nie znał podstawowych pojęć jak rezystacja, opór, nie wiedział o czym mówi. Proszę udowodnić, że głośnik został odesłany (potwierdzenie nadania, nr listu, cokolwiek) a potem szkalować dobre imię sklepu.

Odpowiedź mateusz 10.10.2014

Bardzo przebiegły Pan zobaczył, że przesyłka przyszła listem priorytetowym a nie poleconym i nie mam dowodu wysłania więc może udawać że list nie dotarł, wysyłam podobnych listów bardzo wiele i nigdy się nie zdarzyło aby list nie dotarł. Nawet ja bez wykształcenia w tym kierunku wiem, że rezystancja i opór to to samo, pan pytał o coś innego co było w ogóle oderwane od rzeczywistości. A głośnik po prostu nie działał, zamontowany był właściwie. Serwisant robił to przy mnie i jestem pewny że wszystko zrobił właściwie, żadna filozofia przylutować 2 piny.

Odpowiedź sklepu 11.10.2014

Powtarzam przesyłka reklamacyjna nigdy do mnie nie dotarła, proszę mieć pretensje do przewoźnika a nie do mnie. Otrzymujemy zarówno przesyłki rejestrowane jak i nie i zawsze reklamacje rozpatrywane są szybko, nie handlujemy żadnymi odrzutami tylko częściami oryginalnymi - opinia klienta nosi znamiona pomówienia. Czyżby konkurencja ? Żenada.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 281785 z 11.03.2014

Obsługa hurtowni bardzo sympatyczna i życzliwa .Doskonały kontakt zarówno mailʼowy jak i telefoniczny. Pan Bartłomiej wyjątkowy człowiek, bardzo profesjonalny i cierpliwy doradca. Oferowany towar zgodny z opisem. Przesyłka błyskawiczna, dobrze zabezpieczona, w niskiej cenie. Wszystkim gorąco polecam tę hurtownię i życzę samych sukcesów.

zakupy: przednia i tylna obudowa telefonu Nokia; marzec 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ozy rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 146821 z 31.07.2012

Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam jak najbardziej :)

zakupy: Taśma z głośnikiem xperia x10i; lipiec 2012

plusy: Miła obsługa, szybkość realizacji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 142617 z 19.07.2012

Podziękowałem osobnym e-mailem, Panu Bartłomiejowi Ceynowa, teraz 2 słowa dla przyszłych klientów. Obsługa bardzo sympatyczna i życzliwa, oferowany towar bardzo dobry i wielokrotnie tańszy niż w serwisach Nokii. Tam ceny są zbójeckie. Przesyłka błyskawiczna, dobrze zabezpieczona w niskiej cenie. Polecam tą hurtownię i życzę sukcesów handlowych a przyszłym klientom zadowolenia.

zakupy: Części serwisowe Nokia 7230; lipiec 2012

plusy: Profesjonalizm i solidność obsługi klienta.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek-wfm rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 89233 z 28.11.2011

W serwisie naprawiano mój telefon 1 miesiąc, zbywając mnie niedostępnością buzera do sony ericssona k530i. Postanowiłem, że sam spróbuję taki element poszukać, no i trafiłem na HURTOWNIA GSM, gdzie ów element był wystawiony w ofercie. Skontaktowałem się z p. Bartłomiejem, który potwierdził mi, że owy buzer jest na stanie-oryginalny. Doradził mi formę przesyłki i zapewnił, że przesyłka dotrze (dotarła praktycznie w 24h-list polecony priorytetowy !!!) Bardzo miły kontakt !!! Tak więc z czystym sumieniem mogę polecić HURTOWNIĘ GSM jak i p. Bartłomieja, a wspomniany buzer pasuje i działa REWELACYJNIE !!! Wdzięczny klient MIREK-WFM.

zakupy: Buzer sony ericsson K530i; listopad 2011

plusy: Czas realizacji zamówieni, oryginalne części

minusy: BRAK UWAG !!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 79011 z 17.06.2011

Wybrałem ten sklep, ponieważ tylko w nim był dostępny interesujący mnie przedmiot oraz niskie koszty wysyłki. Towar otrzymałem w terminie o którym była mowa na stronie przedmiotu. Miła obsługa dobry kontakt, no i przede wszystkim nowy oryginalny towar.

zakupy: Klawiatura Nokia 2600 oryginał; czerwiec 2011

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucek20009 rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 75687 z 20.04.2011

Swietny partner w handlu jezeli ktos poszukuje naprawde oryginalnych akcesorii Gsm szybka wysylka jak rowniez pozadne zabezpieczanie towaru do wysyłki

zakupy: LCD nokia x3; luty 2011

plusy: Bogata oferta sprzedazy, swietna obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bion1 rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 75160 z 12.04.2011

Solidna firma polecam

zakupy: wyświetlacz do telefonu; kwiecień 2011

plusy: perfekcja

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 65228 z 20.11.2010

Sklep z interesującym mnie asortymentem w bardzo przystępnej cenie i informacją o dostępności produktu. Świetny kontakt, szybka wysyłka. Z mojego błędu szybko przeprowadzona wymiana, bez żadnych komplikacji (w 2 dni klapka była u mnie w domu). Zdecydowanie polecam :)

zakupy: Klapka baterii do motoroli v9; listopad 2010

plusy: info. o dostępności, wyraźne zdjęcia produktów, kontakt!

minusy: nie napotkałam na żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slaweknord rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 57647 z 16.07.2010

Szybkie finalizowanie transakcji, dobra i fachowa obsługa oraz dobry asortyment oryginalnych produktów to jest wielki plus wzorcowego handlowca. Dbałość o bezpieczne przesłanie delikatnych produktów to też przemawia za kontaktem z takim właśnie handlowcem.

zakupy: wyświetlacz LCD; lipiec 2010

plusy: rzeczowość i dbałość o klienta i zamówiony towar

minusy: trudno rozmawia sie o upustach ale to chyba domena wszys

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fig22 nie poleca HurtowniaGsm.pl opinia nr 14057 z 13.03.2008

Zakupiłem taśmę ORYGINAŁ. Przesyłka szybka i bez problemów. Okazało się jednak, iż po dwóch dniach użytkowania telefon przestał działać, klient reklamował naprawę. Dokładna kontrola owej taśmy ujawniła wadę fabryczną- brak spoiwa pod gniazdem złącza. Próba reklamacji w hurtowniagsm zakończyła się komentarzem, że mogę to reklamować ale z pewnością zostanie odrzucona ponieważ producent sprawdzi ją pod mikroskopem i na pewno znajdzie mikropęknięcia taśmy (nie połączenia gdniazda z taśmą). Człowiek ze sklepu na odległość potrafi zdiagnozować uszkodzenie! Odradzam transakcje z tą firmą.

zakupy: Taśma Motorola v547; luty 2008

plusy: Termin dostawy

minusy: Niechęć do klienta po zapłacie.

Odpowiedź sklepu 13.03.2008

Klient kłamie. Skoro taśma działała to spoiwo było (przecież po 2 dniach nie wyparowało) Żeby wymienić taką taśme trzeba posiadać pewne umiejętności - i to wie każdy serwisant. Klient nie skorzystał w ogóle z możliwości reklamowania towaru więc opinia jest nierzetelna.

Odpowiedź fig22 14.03.2008

Moim zamiarem nie jest obrażanie sprzedawcy, ani spieranie się z nim, a jedynie ostrzeżenie innych potencjalnych klientów, bo chyba taki jest cel tej strony. Nie wiem co według sklepu jest kłamstwem w moim komentrzu, bo na pewno nie brak spoiwa na gnieżdzie.Takiemu nieudolnemu laikowi jak ja udało się naprawić tę taśmę i pomimo mikropęknięć które odkrył w niej sprzedawca taśma znakomicie sprawuje się w telefonie. A do tego aby popłynął prąd elektryczny spoiwo lutownicze nie jest niezbędne czego przykładem jest zwykły "pstryczek-elektryczek" który zapala żyrandol. Na tym właśnie polegała usterka tej taśmy. Pan sprzedawca chyba nie uważał na lekcjach fizyki w szkole podstawowej. Też pracowałem w handlu, ale takie traktowanie klienta było niedopuszczalne, bo ten klient już nie wróci i jego znajomi również w tym sklepie już nic nie kupią. A co do fachowości i profesjonalizmu, na które powołuje sie sprzedawca, to nie warto komentować. O ową reklamację tylko zapytałem sprzedawcę, nie zgłosiłem jej z powodów wcześniej opisanych. Wolałem sam naprawić tę taśmę niż znów mieć kontakt z tym Panem. Innym też odradzam. Możecie kupować, ale przypadkiem nie reklamujcie. Na tym kończę ten wątek. Podziękowania dla moderatora tej strony, że mnie jeszcze nie skasował.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mr.gokita rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 6794 z 03.07.2007

Produkt zamówiony ok 12 w poniedziałek, nadszedł zgodnie z informacją na drugi dzień rano. System płatności tzn. mTransfer to duża wygoda (dla użytkownika mBanku). W sumie nie mam sie do czego przyczepić i tak właśnie powinno być.

zakupy: Taśma kamery Sony Ericsson; 02-07-2007

plusy: Szybka przesylka

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BMS nie poleca HurtowniaGsm.pl opinia nr 1227 z 28.04.2006

UWAGA!!! obeżyj uważnie przesyłkę zanim rozpakujesz Obejżyj bardzo dokładnie przesłana paczkę. Dopiero jeśli nie budzi ŻADNYCH podejżeń co do mozliwego uszkodzenia towaru otwieraj. Ja tego nie zrobiłem i mam teraz problem. Przez miesiąc udawali że załatwiają reklamację po czym zostałem z uszkodzonym sprzetem na lodzie. Towar mają niezły, wysyłają szybciutko ale po mojej przygodzie z hurtowanigsm.pl(LED System ) trudno mi polecić innym taki sklep internetowy.

zakupy: Motorola HF FM100; 27.03.2006

plusy: Towar

minusy: obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje HurtowniaGsm.pl opinia nr 592 z 02.01.2006

Rzeczywiste stany magazynowe - Zamawiam i wiem, że dostanę to co chcę. Błyskawiczna przesyłka.

zakupy: Oryginalne obudowy, wyświetlacze LCD.; 10-2005

plusy: Szybka realizacja, porządny towar.

minusy: Nie mam zdania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER