Sprzęt RTV i AGD oraz akcesoria fotograficzne.
Sklep i-Market.pl

Kontakt

tel. 81 710 32 16
Zabrze

Popularne produkty

Drobny sprzęt kuchenny, AGD do zabudowy, Akcesoria RTV, Lodówki i Zamrażarki, Higiena i uroda, Płyty do zabudowy, Okapy kuchenne, Telewizory i RTV, Telefony i GPS

Popularne marki

Amica, Bosch, Philips, Zelmer, Samsung, Whirlpool, Electrolux, Beko, Teka, Tefal, Panasonic, , Ibox, K&m, Franke, Gorenje, Siemens, Lg, Mpm, Sony, Manta, Indesit

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

i-Market.pl > Opinie klientów

Sklep i-Market.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.11.2006r i posiada 19 opinii klientów w tym 85% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bogusław nie poleca i-Market.pl opinia nr 285737 z 03.04.2014

STANOWCZO NIE POLECAM !!! Sklep stosuje oszukańcze praktyki. Umieszcza oferty na towar, po zamówieniu którego następuje anulowanie zamówienia. Oferowanego i zamówionego towaru po prostu nie mieli. Ich wewnętrzny regulamin pozwala na takie oszukańcze praktyki. ( Anulowano mi prawidłowo złożone i zarejestrowane zamówienie 2014-03-31 14:26:18 na aparat fotograficzny NIKON ) !!! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!

zakupy: aparat NIKON; marzec 2014

plusy: nie mam zdania

minusy: oszukańcze praktyki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek nie poleca i-Market.pl opinia nr 285473 z 01.04.2014

Po potwierdzeniu mailem i sms-em kolejny mail dwa dni później, że nastąpiła pomyłka cenowa i nie sprzedadzą mi towaru. Dla mnie było to jawne oszustwo lub tani chwyt marketingowy... Nie polecam jeśli nie chcecie czuć się zawiedzeni jak ja. Zasłaniają się regulaminem, że to pracownik ma potwierdzić dostępność, a niby skąd mam wiedzieć kto do mnie pisał potwierdzenie mailem i sms-em? (nie było ani słówka że mail został wygenerowany automatycznie. OMIJAJCIE ICH SZEROKIM ŁUKIEM...

zakupy: SAECO HD; marzec 2014

plusy: brak

minusy: brak wiarygodności

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baranek Shaun rekomenduje i-Market.pl opinia nr 70414 z 28.01.2011

Towar zamówiony wieczorem , następnego dnia otrzymałem zamówioną przesyłkę :) zgodną z opisem i w stanie nie naruszonym:)Korzystałem z opcji ,, z wniesieniem do domu"Informacje e-mail i telefoniczne - szybko , sprawnie , PROFESJONALNIE. Dziękuję i Pozdrawiam!!!

zakupy: ACZ320iMA+; styczeń 2011

plusy: elastyczność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gelo rekomenduje i-Market.pl opinia nr 66497 z 07.12.2010

Jestem bardzo zadowolony. Skontaktowałem się ze sklepem i poprosiłem o możliwie jak najszybszą dostawę gdyż bez pralki trochę ciężko z dzieckiem w domu. Skontaktowali się już następnego dnia, że przywiozą pralkę tego samego dnia jeśli będziemy w domu po 18. Pralkę przywieźli, wnieśli na górę, przekazali wszystkie informacje. Okazało się, że do pralki nie została dołączona karta gwarancyjna, zadzwoniłem do nich i dosłali listem priorytetowym. No a praleczka działa bardzo dobrze.

zakupy: Pralka Electrolux EWT 105210W; grudzień 2010

plusy: Elastyczność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje i-Market.pl opinia nr 62229 z 05.10.2010

Wszystko OK polecam zakupy w tym sklepie

zakupy: pralka Bosh; październik 2010

plusy: najniższa cena produktu

minusy: w mojej ocenie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

altamar rekomenduje i-Market.pl opinia nr 48763 z 18.02.2010

Towar zamówiony wieczorem , następnego dnia otrzymałem zamówioną przesyłkę :) zgodną z opisem i w stanie nie naruszonym:)Korzystałem z opcji ,, z wniesieniem do domu"Informacje e-mail i telefoniczne - szybko , sprawnie , PROFESJONALNIE. Dziękuję i Pozdrawiam!!!

zakupy: Chłodziarko zamrażarka Amica ACZ320iMA+; luty 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: ..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew J. rekomenduje i-Market.pl opinia nr 41098 z 30.09.2009

Niskie ceny,możliwość zamówienia modelu nie będącego w ofercie, dobry i konkretny kontakt telefoniczny,sympatyczna Pani kasjerka-POLECAM.

zakupy: pralka Elektrolux, TV Panasonic; wrzesień 2009

plusy: możliwość zamówienia towaru nie będącego w aktualnej ofe

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyzek rekomenduje i-Market.pl opinia nr 31199 z 19.03.2009

Bardzo miła obsługa,dobra cena.Najważniejsze błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: robot zelmer, suszarka do włosów, zmywark; luty 2009

plusy: Bardzo miła obsłga dobra cena

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje i-Market.pl opinia nr 22365 z 05.11.2008

Szybka, profesjonalna obsługa i dostawa. Super!!!!!

zakupy: Okap ARISTON; październik 2008

plusy: Szybkość i fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margaret rekomenduje i-Market.pl opinia nr 21606 z 20.10.2008

wszystko OK . Profesjonalna obsługa , miły kontakt

zakupy: Płyta indukcyjna Gorenje EIT 680 SC (Z08/PL EIT680SC); wrzesień 2008

plusy: fachowa i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margaret rekomenduje i-Market.pl opinia nr 21605 z 20.10.2008

Bardzo dobry , kontakt , super doradztwo ,profesjonalna obsługa ,szybka wysyłka. POlecam 100 %

zakupy: Okap Gorenje DKL 900 M (Z08/OK DKL900M); wrzesień 2008

plusy: fachowe doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia nie poleca i-Market.pl opinia nr 21482 z 16.10.2008

Nie miła obsługa przy odbiorze osobistym......

zakupy: pralka; październik 2008

plusy: nie mam zdania

minusy: obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje i-Market.pl opinia nr 15344 z 07.05.2008

Szybko, rzetelnie, bez problemów. Gorąco polecam i-market!!!

zakupy: zlewozmywak; maj 2008

plusy: Po 10 min od zamówienia kontakt telefoniczny ze sklepu

minusy: bez minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz P. rekomenduje i-Market.pl opinia nr 12887 z 30.01.2008

Profesjonalny Sklep w pełni tego słowa!! Bieżące powiadomienia telefoniczne o aktualnym statusie zamówienia, następnie bieżące informacje mailowe o statusie zamówienia, super szybka realizacja transakcji, sprawne dostarczenie przesyłki przez firmę kurierską DHL. Do tego bardzo przystępna cena, o kilkaset złotych niższa niż w jednym "z wiodących sklepów", z litości nie podam gdzie. Szczerze polecam ten sklep przysdzłym klientom !!!!

zakupy: Kamera cyfrowa Samsung VP-D375W; styczeń 2008

plusy: Ceny towarów, profesjonalna obsługa, szybkość transakcji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R rekomenduje i-Market.pl opinia nr 12852 z 29.01.2008

szybko, sprawnie, miło...polecam wszystkim ten sklep.

zakupy: LCD Samsung; styczeń 2008

plusy: profesjonalizm, łatwość kontaktu

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wł. Ogłaza. rekomenduje i-Market.pl opinia nr 10596 z 29.11.2007

Polecam ten sklep i personel ponieważ zostałem profesjonalnie i szybko obsłużony - TAK TRZYMAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Amplituner Samsung AV R620; listopad 2007

plusy: szybkość i profesjonalizm.

minusy: Nie znalazłem takich.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Węsierski Grzeg rekomenduje i-Market.pl opinia nr 10135 z 14.11.2007

Polecam b.dobry kontakt i expresowa sprzedaz. POLECAM

zakupy: zamrażarka candy; listopad 2007

plusy: TERMINOWOŚC

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K. Kowalska rekomenduje i-Market.pl opinia nr 8051 z 29.08.2007

Bardzo szybka i sprawna przesyłka. Pralkę dowtałam dosłownie po dwóch dniach. Sklep stanął na wysokości zadania w innych sklepach rozkładali tylko ręce i stwierdzali, że nie da się wcześniej załatwic bo nikt z hurtowników nie ma zamówionego modelu a w tym sklepie się dało.

zakupy: pralka gorenje ws43121; sierpień 2007

plusy: bardzo dobry kontakt telefoniczny

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje i-Market.pl opinia nr 5698 z 15.05.2007

Tak jak w reklamie TV, "Jak mówią, tak robią". Polecam każdemu, tym którzy zaczynają kupować w sieci i tym którzy już kupowali.

zakupy: Lodówka Samsung RSE8KPUS; 10.05.2007

plusy: Rewelacyjna obsługa i terminowość.

minusy: Jedyna wada, to kiepski wygląd sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER