Suplementy witaminowo-mineralne, preparaty wspomagające oczyszczanie organizmu, odchudzanie, naturalne ko...
Sklep Ibg.pl

Kontakt

tel. 42 676 29 87
Łódź

Popularne produkty

Naturalne suplementy, Naturalne kosmetyki, Eko dom, Urządzenia zdrowotne, Poradniki, Zestawy Prezentowe, Karty Upominkowe, Eko żywność, Analiza pierwiastkowa włosów

Popularne marki

Finclub, Calivita, Swanson, Probiotics polska, Tiens, Dabur, , Dorsim, Now foods, Fujian, Lifewave, Dr nona, Arganou, Oilmedica, Happyco, Immunotec, Naturgreen

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 17
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ibg.pl > Opinie klientów

Sklep Ibg.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.11.2006r i posiada 17 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Klaudia P. rekomenduje Ibg.pl opinia nr 312677 z 27.09.2014

Polecam sprzedawcę, gdyż jest godny zaufania. Szybko wysyła zamówione produkty i sprzedaje je zgodnie z oczekiwaniami klienta. Produkty, który zakupiłam pozytywnie mnie zaskoczył swoim działaniem.

zakupy: krzem organiczny; wrzesień 2014

plusy: jakość, cena, skuteczność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zula rekomenduje Ibg.pl opinia nr 128373 z 31.05.2012

Szeroki asortyment, przyjazne menu strony sklepu, pełna informacja o produktach

zakupy: Glandincaps i Xyliacertabs; maj 2012

plusy: Profesjonalna i rzetelna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja S. rekomenduje Ibg.pl opinia nr 117857 z 19.04.2012

Szukałam sklepu z naturalnymi suplementami. Kupowałam suplement dla grupy krwi i witaminę C 1000. Dla mnie to podstawowy zestaw. Sklep w porządku, bardzo miła obsługa.

zakupy: vital 0 i naturalna witamina c; marzec 2012

plusy: dobra obsługa

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje Ibg.pl opinia nr 85436 z 04.10.2011

Polecenie znajomych

zakupy: plastry immunodetox; wrzesień 2011

plusy: profesjonalne podejście, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karol25 rekomenduje Ibg.pl opinia nr 85249 z 30.09.2011

Fachowe porady, duży asortyment

zakupy: krzem organiczny; wrzesień 2011

plusy: szeroka wiedza prowadzących

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aguska rekomenduje Ibg.pl opinia nr 66503 z 07.12.2010

klarowne menu, przyjazna i pomocna obsługa, sprawna dostawa!!!

zakupy: plastry detox, suplementy witaminowe; grudzień 2010

plusy: terminowość wiarygodność

minusy: kolor menu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Ibg.pl opinia nr 66496 z 07.12.2010

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i oferowanych produktów

zakupy: Vita Biosa; grudzień 2010

plusy: proste i przejrzyste menu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Ibg.pl opinia nr 46446 z 08.01.2010

Swietny kontakt, szybka dostawa,wszystko w umówionym terminie. Duzy wobor,produkty najwyższej jakości,badzo zachęcam i polecam!!!

zakupy: Vita-Biosa; grudzień 2009

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Ibg.pl opinia nr 28861 z 19.02.2009

Sklep wzór dla innych! towar pierwsza klasa. szybki kontakt i obsługa!

zakupy: suplementy; luty 2009

plusy: szybka dostawa i dobra oferta cenowa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Ibg.pl opinia nr 28150 z 11.02.2009

Ja zamawiam az z USA. Bardzo mila obsluga, szybko i przyjemnie. Oczywiscie zamawiam dla bliskiej osoby z Warszawy. Serdecznie polecam ten sklep. Duzy wobor produktow, taniej niz w innych miejscach i na linii mozna zadac pytanie i dostac pomocna rade w zakupach.

zakupy: Witaminy; luty 2009

plusy: szybka przesyłka,znakomita obsługa,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Ibg.pl opinia nr 27339 z 29.01.2009

WIELKI pozytywny komentarz dla sklepu, który jest bardzo cierpliwym i profesjonalnym sprzedawcą. Bardzo dobry kontakt, starannie zapakowana przesyłka, szybko zrealizowana transakcja. Dziękuję i POLECAM WSZYSTKIM :)

zakupy: Finclub Candimin; styczeń 2009

plusy: szybka przesyłka,cena,bardzo miła obsługa

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elvis rekomenduje Ibg.pl opinia nr 27276 z 29.01.2009

Zakupy to prawdziwa przyjemność. Dostawa naprawde ekspresowa a kontakt ze sklepem oceniam na bardzo dobry. Ceny takze atrakcyjne. Solidna i bezpieczna firma.

zakupy: TAHITIAN NONITM Juice; styczeń 2009

plusy: cena,obsługa,terminowosc,szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda25 rekomenduje Ibg.pl opinia nr 18286 z 31.07.2008

Miła obsługa, wszystko dobrze zapakowane i wysłane w umówionym terminie. Polecam!

zakupy: Plasty Green Detox; lipiec 2008

plusy: miły kontakt, dobra obsługa

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Ibg.pl opinia nr 17592 z 15.07.2008

Kilkakrotnie korzystałem z tego sklepu i mogę szczerze go polecić innym kupującym. Swietny kontakt, miły odbiór osobisty. Dziękuje i polecam

zakupy: NONI i Flavon; maj 2008

plusy: doradztwo, fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M. Wawrzyniuk rekomenduje Ibg.pl opinia nr 4514 z 13.03.2007

Od dłuższego czasu robię zakupy w sklepie Ibg. W razie watpliwości co do wyboru suplementów, dostaję dobra i fachowa radę.

zakupy: Vita Biosa, olejek pichtowy, Full Spectrum, Rhodiolin; 06.03.2007

plusy: Przesyłak zawsze dostarczona w terminie, zapakowana bezp...

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monisia rekomenduje Ibg.pl opinia nr 4509 z 13.03.2007

bardzo szeroki asortyment,profesjonalna obsługa,która miło i grzecznie doradzą w każdym przypadku,produkty najwyższej jakości,badzo zachęcam i polecam

zakupy: noni, vita biosa; kilkakrotnie

plusy: szybka i profesjonalna obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ahdihashy rekomenduje Ibg.pl opinia nr 4168 z 21.02.2007

Sklep oferuje produkty niedostępne lub trudno dostępne na rynku, a które rzeczywiście są skuteczne i pomagają w wielu schorzeniach. Wszystkie składniki suplementów są pochodzenia naturalnego, dzięki czemu przyjmowanie ich jest bezpieczne dla zdrowia. Wszystkim, którzy chcą świadomie pomagać samemu sobie gorąco polecam.

zakupy: vita biosa; 20.02.2007

plusy: rzetelność

minusy: Nie mogłam sie dodzwonić przez 2h ;-(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER