Artykuły marki IKEA.
Sklep Ikeomania.pl

Kontakt

tel. +48 603 937 405
Łańcut

Popularne produkty

IKEA Dla Dziecka, IKEA Tekstylia, IKEA Porządek, IKEA Kuchnia, IKEA Jadalnia, IKEA Ogród

Popularne marki

, Antilop

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 45
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ikeomania.pl > Opinie klientów

Sklep Ikeomania.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.09.2012r i posiada 45 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 401614 z 22.12.2016

super sprzedawca,szybka dostawa,towar zgodny z opisem.Pozdrawiam

zakupy: miski bambusowe; grudzień 2016

plusy: szybka dostawa

minusy: wysokie koszty dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANETA rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 387802 z 06.07.2016

super sprzedawca, szybka realizacja

zakupy: KALLAX; lipiec 2016

plusy: SAME ZALETY

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 373290 z 15.02.2016

Miła obsługa,szybka realizacja zamówienia.Pełen profesjonalizm.

zakupy: Łóżko dziecięce; luty 2016

plusy: Nie trzeba wychodzić nawet z domu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 372946 z 12.02.2016

Rewelacyjny sklep i profesjonalna obsługa klienta

zakupy: materace; luty 2016

plusy: profesjonalizm,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 372938 z 12.02.2016

Przemiła obsługa, szybka dostawa, profesjonalizm

zakupy: LACK; luty 2016

plusy: szybkość. terminowość,pełen asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucyna rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 357397 z 06.10.2015

Pierwszy kontakt z tym sklepem i w pełni polecam, znakomity kontakt, żadnych problemów polecam w 100 %

zakupy: stolik pod laptop; październik 2015

plusy: super kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAŁGOSIA rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 356181 z 23.09.2015

Szybka i profesjonalna obsługa. Przemiły kontakt ze sklepem. Szczerze wszystkim polecam

zakupy: regały kallax; wrzesień 2015

plusy: szybkość. terminowość,pełen asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 344173 z 31.05.2015

Trafiłam na niego podczas szukania lampy podłogowej. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: lampa podłogowa stojąca; maj 2015

plusy: Wszystko co potrzebne dla dpmu w jednym miejscu

minusy: Jak dla mnie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 328161 z 20.01.2015

Pełen profesjonalizm ! Przemiła obsługa i telefoniczny kontakt ze sklepem , który dba o zadowolenie swoich klientów. Szczerze polecam ten sklep !!!

zakupy: serwis obiadowy DINERA - 2 komplety; styczeń 2015

plusy: Szybka dostawa i profesjonalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 322421 z 10.12.2014

Oferuje możliwość zakupów przez internet. Niezwykle szybko i profesjonalnie zrealizowana usługa.

zakupy: fotel; grudzień 2014

plusy: sposób realizacji usługi zachęca do kolejnych zakupów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRZYSZTOF rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 316493 z 27.10.2014

jestem bardzo zadowolony z obsługi,szybko i bez problemowo,asortyment zgodny z zamówionym,pozdrawiam serdecznie właściciela Ikeomanii:)

zakupy: 2 regałyKALLAX; październik 2014

plusy: SZACUNEK DLA KLIENTA

minusy: NIE STWIERDZONO

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marko038 rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 315097 z 15.10.2014

IKEA nie ma sklepu internetowego.W zupełności oczekiwania spełnione

zakupy: lampy; październik 2014

plusy: sumienność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 307305 z 22.08.2014

Wybrałam ten sklep pierwszy raz. W 100% spełnił oczekiwania. Towar zgodny z opisem, super szybka wysyłka, porządnie zapakowana, przyzwoite ceny. Polecam :)

zakupy: Lampa podłogowa, ramka na 3 zdjęcia; sierpień 2014

plusy: Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marjol50 rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 292297 z 20.05.2014

działa sprawnie i szybko

zakupy: zgodnie z zamówieniem; maj 2014

plusy: konkretny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 267285 z 19.12.2013

Wybrałam sklep po raz pierwszy.jestem bardzo zadowolona. 200% satysfakcji.Szybko,towar zgodny z opisem.Polecam ten sklep

zakupy: firanki lill; grudzień 2013

plusy: szybo,miło,profesjonalnie

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka O. rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 266117 z 15.12.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ oferował interesujący mnie towar w przyzwoitej cenie. Zamówienie go w IKEA i dostarczenie do domu ich transportem kosztowałoby mnie drożej, niż kupno w sklepie IKEOMANIA (samodzielny zakup nie wchodził w grę, ponieważ jestem niepełnosprawna). Komódkę otrzymałam po półtora dnia od zamówienia (w dodatku w sobotę)! Mebel jest już złożony, drzwiczki i szufladki zamocowane - wszystko pięknie się prezentuje. Jestem bardzo zadowolona i kto wie czy nie wrócę z kolejnym zamówieniem.

zakupy: Komoda, drzwiczki i szufladki Expedit; grudzień 2013

plusy: szybkość realizacji, własciwe zabezpiecznie towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 264941 z 10.12.2013

Atrakcyjna oferta. Oczekiwania zostały spełnione.

zakupy: Szafki IKEA.; grudzień 2013

plusy: Szybkośc działania.

minusy: Wszystko mi się podobało.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 263337 z 05.12.2013

Zakupy bez wychodzenia z domu, atrakcyjne ceny, szybka dostawa. Polecam.

zakupy: Krzesło obrotowe; grudzień 2013

plusy: cena, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 262189 z 29.11.2013

Towar zgodny z opisem, dostawa expresowa. POLECAM

zakupy: lampa; listopad 2013

plusy: zamawiam nie wychodząc z domu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mabal2 rekomenduje Ikeomania.pl opinia nr 261117 z 26.11.2013

Dysponował poszukiwanym przeze mnie towarem.Realizacja zakupu bez zastrzeżeń

zakupy: Skóry owcze; listopad 2013

plusy: Spełnienie oczekiwań procedury zakupu towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER