Książki , płyty CD, DVD, multimedia, zegarki, zabawki
Sklep InBook.pl

Kontakt

tel. 32 268 64 04
Dąbrowa Górnicza

Popularne produkty

Książki & Multimedia, Prezenty & Akcesoria, Komputer

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 9
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

InBook.pl > Opinie klientów

Sklep InBook.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.04.2008r i posiada 16 opinii klientów w tym 57% pozytywnych.

Wystaw opinię

miroslaww rekomenduje InBook.pl opinia nr 125629 z 21.05.2012

Posiadał na stanie szukaną pozycję, więc zakup był przypadkowy i obarczony ostrożnością. Następne zakupy bardzo prawdopodobne. Polecam

zakupy: Dziesiąte miasto - Patrick Carman; maj 2012

plusy: szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje InBook.pl opinia nr 106045 z 10.03.2012

Rzetelna informacja o posiadanym towarze. To ważna, bo spotkałam się z sytuacją, kiedy proponuje się książkę, której nie ma na stanie. Korzystam już po raz kolejny z tego sklepu i nigdy nie zawiodłam się na nim. Szybka przesyłka - to również jego domena.

zakupy: książki; marzec 2012

plusy: rzetelność, terminowość dostawy

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cosmowomen rekomenduje InBook.pl opinia nr 82223 z 09.08.2011

Najlepsza obsługa klienta idzie w parze z najniższą ceną za książki i z najlepszym zatowarowaniem na rynku. Nic dodać nic ująć tylko robić zakupy :-) Naprawdę polecam

zakupy: książki; sierpień 2011

plusy: cena książek

minusy: dość długo czekałam na odpowiedź z BOK-u

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje InBook.pl opinia nr 79881 z 04.07.2011

Były pozytywne opinie i ja potwierdzam- szybko i profesjonalnie.

zakupy: książka; lipiec 2011

plusy: Różnorodnoć towarów, szybka wysyłka

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pablo nie poleca InBook.pl opinia nr 76724 z 10.05.2011

Dno na maksa!!! Ludzie uważajcie!!!! Nie wysyłąją książek zamówionych. Niedługo okaże się czy wogóle zwrócą moje pieniądze. Przy zamawianiu wszystko się zgadza a potem nagle książki nie ma na magazynie, hahhaha a czy wogóle w tej firmie jest magazyn czy tylko stronka internetowa... Masakra jak mnie wkurzyli!!!

zakupy: książka; kwiecień 2011

plusy: brak

minusy: za dużo by wymieniać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał nie poleca InBook.pl opinia nr 64296 z 07.11.2010

06.11.2010. InBook oferował te pozycje, których szukałem i w ilości, jaka mi była potrzebna. Nie spełnili jednak moich oczekiwań. Przysłali część zamówienia, a za brakujące 11 książek nie raczyli mi zwrócić moich przedpłaconych pieniędzy, mimo iż upominałem się o nie już 3-krotnie w ciągu ostatnich 3 tygodni. Mój przypadek nie jest odosobniony. Wystarczy poczytać opinie ludzi oszukanych w ten sam sposób. Ostrzegam przed kupowaniem w tym sklepie. Michał z Radomia.

zakupy: książki; październik 2010

plusy: nie dostrzegam zalet przesłanianych ogromną wadą

minusy: przywłaszczenie moich pieniędzy za 11 książek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arti rekomenduje InBook.pl opinia nr 51657 z 08.04.2010

nie rozumię tych narzekających - znając życie to albo nie czytają regulaminów sklepów internetowych - albo w ogóle nic nie czytają a pózniej mają pretensje ze coś nie tak z ich zamówieniem.Ja zamówiłem kolejne pozycje w inbook.pl i po raz kolejny wszystko przebiegło bez najmniejszych komplikacji. Mają sprawny system informacyjny, wiadomo co aktualnie dzieje się z zamówieniem. Ceny naprawdę konkurencyjne. Jeśli tak będzie dalej, na pewno nie zrezygnuję z ich usług i zostanę stałym klientem :) pozdrawiam i polecam.

zakupy: książki; kwiecień 2010

plusy: bardzo miła obsługa pomocna w każdym problemie

minusy: jeszcze o nich nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mmm nie poleca InBook.pl opinia nr 50058 z 11.03.2010

Zamówiłem płytę DVD w tym sklepie, zapłaciłem z góry przelewem. Przez 3 tygodnie nie dostałem ani towaru ani żadnej wiadomości. Napisałem do nich maila, w odpowiedzi dostałem informację że towar jest niedostępny i zwrócą mi pieniądze. Wysłałem im numer konta ale pieniędzy przez kolejne parę tygodni nie dostałem. Po kolejnej interwencji pieniądze zwrócili - po 2 miesiącach od złożenia zamówienia! OSZUŚCI PRZETRZYMUJĄ PIENIĄDZE KLIENTÓW WIEDZĄC ŻE ZAMÓWIENIA NIE SĄ W STANIE ZREALIZOWAĆ!!!

zakupy: płyta DVD; styczeń 2010

plusy: nic

minusy: nierzetelność

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje InBook.pl opinia nr 49103 z 24.02.2010

Wywoływałam zdjęcia na Foterii.pl ,dobra jakość ,szybka wysyłka.Polecam

zakupy: wywoływanie zdjeć; luty 2010

plusy: Oferta zgodna z rzeczywistością Miły kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza nie poleca InBook.pl opinia nr 46102 z 02.01.2010

Odradzam wszystkim zakupy w sklepie inbook. Ich stosunek do klientów pozostawia wiele do życzenia. Pozwolę sobie opisac moj kontakt ze sklepem: po pierwsze na stronie internetowej przy produkcie brak było szczegółowych opisów (film FLINTSTONOWIE SEZON 1 (5 DVD) brak jest informacji, że produkt jest bez dubbingu - bajka dla dzieci tylko z napisami??!) po telefonicznej rezygnacji w dniu 01.12.09 z zamówienia z dnia 30.11.09 do dziś (02.01.10) nikt nie przesłał zwrotu pieniędzy za ten produkt, 01.12.09 zamówiłam film FLINSTONOWIE, NIECH ŻYJE ZABAWA (z dubbingiem), tego samego dnia otrzymałam informację, że zamówienie zostało przyjęte do realizacji. Po 15 dniach, poinformowano mnie, że zamówienie nie będzie zrealizowane. Za ten film również nie zostały mi jeszcze zwrócone pieniądze - ponad miesiąc od zakupu!

zakupy: FLINTSTONOWIE SEZON 1 (5 DVD) i FLINSTONOWIE, NIECH ŻYJE ZABAWA; grudzień 2009

plusy: brak

minusy: brak zwrotu pieniędzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MANIEK nie poleca InBook.pl opinia nr 43560 z 18.11.2009

ZAMÓWIŁEM KSIĄŻKI Z TERMINEM WYSYŁKI 1-2 DNI. NIE REAGOWALI NA MAILE, SKYPE NIE DZIAŁAŁ. ÓSMEGO DNIA DODZWONIŁEM SIĘ , POINFORMOWANO MNIE IŻ BRAKUJE JEDNEJ POZYCJI I JEJ NIE BĘDZIE. OKŁAMYWANO MNIE IŻ ODPISYWANO NA MOJE MAILE . NIE POLECAM JEST WIELE INNYCH SKLEPÓW INTERNETOWYCH W KTÓRYCH KLIENCI SĄ TRAKTOWANI UCZCIWIE I POWAŻNIE. "KLIENT NASZ PAN"...DOPÓKI NIE ZAPŁACI. TAKIE POSTĘPOWANIE NA GRANICY PRZYZWOITOŚCI TYLKO ŚWIADCZY O KLASIE SPRZEDAWCY .NAJLEPIEJ OMIJAĆ TAKOWYCH Z DALEKA. RYNEK SAM SIĘ ICH POZBĘDZIE.

zakupy: KSIĄŻKI; listopad 2009

plusy: nie mam zdania

minusy: BRAK ZAMÓWIONEGO TOWARU, NIE REALIZOWANIE ZAMÓWIENIA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa nie ma zdania o InBook.pl opinia nr 25548 z 29.12.2008

Paczka dotarła do mnie bardzo szybko, co w przypadku prezentu choinkowego miało duże znaczenie. Mam natomiast wątpliwości co do opłaty za wysyłkę. W czasie dokonywania zakupów kwota wynosiła 12.00 zł, info zwrotna od sklepu też opiewała na kwotę 12.00. Kiedy przyszła wiadomość o statusie: wysyłka, kwota była już wyższa o 5.00 zł. Na moje zastrzeżenia kierowane do sklepu nie dostałam żadnej odpowiedzi. Wiem, że to grosze, ale doliczanie jakiejkolwiek kwoty bez informacji dlaczego, nie stawia sklepu w dobrym świetle. Paczkę mimo zawyżonej sumy odebrałam. Nie chciałam robić przykrości synowi, który sam sobie grę wybrał. Przykre i niestety nie polecam tego sklepu. Profesjonalizmu nie może cechować naciąganie klienata, w jakimkolwiek tego słowa znaczeniu.

zakupy: Star Wolves 2; grudzień 2008

plusy: terminowość

minusy: doliczanie niewyjaśnionej kwoty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rosjaneczka rekomenduje InBook.pl opinia nr 20750 z 27.09.2008

Fantastyczny sklep. Dzięki Inbook.pl nabrałam zaufania do e-shopping. Rewelacyjna obsługa, ilość produktów wręcz imponująca. Zawsze znajduje potzrebne mi materiały. Najczęściej kupuję książki i nigdy się nie zawiodłam. Książki są świetnie zapakowane, dostarczane expresowo:))Ceny najlepsze na rynku. Obsługa - pełen profesjonalizm, kultura, kompetencja, cóż więcej mogę dodać :))) Po prostu fantastyczny sklep:)

zakupy: książki - wiele tytułów, np. Wykłady olit; sierpień 2008

plusy: profesjonalna obsługa,bogata oferta produktów

minusy: żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

igor nie poleca InBook.pl opinia nr 20106 z 10.09.2008

Towar oznaczony jako dostępny wysyłka w 24 godziny po 3 dniach okazał się niedostępny. Przez ten czas nie otrzymałem żadnej informacji co sie dzieje z zamówieniem. Gdy dzwoniłem tam o 9.00 to "pana który zajmuje się zamówieniem nie było w pracy". Obsługa niekompetenta i arogancka. Na pytanie dlaczego nie zwracają pieniędzy otrzymałem odpowiedz że "nie znają nr mojego konta" a moje maile rzekomo nie dochodzą. Szkoda czasu i nerwów na ten sklep

zakupy: zegarek Timex T24471; wrzesień 2008

plusy: brak

minusy: brak info o losach zamówienia, brak odpowiedzi na maile

Odpowiedź sklepu 12.09.2008

Niestety jak widać wpadki zdarzają się nawet najlepszym. Najmocniej przepraszam za zaistniałą sytuację. Zamówienie nie mogło zostać zrealizowane gdyż w dostawie od producenta przyszło nam mniej produktów niż zostało zadeklarowane, dlatego dla Pana już niestety zabrakło tego produktu. Próby pozyskania produktu u innego źródła również się nie powiodły, stąd informacja po 2 dniach o niemożliwości realizacji zamówienia. Prosiliśmy o numer konta aby jak najszybciej zwrócić Panu pieniądze, gdyż wyciągi bankowe z numerami kont dostajemy tylko 2 razy w miesiącu. Jednak żadne tłumaczenia nas nie usprawiedliwiają gdyż nie otrzymał Pan zamówionego produktu za co jeszcze raz przepraszam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edszelag rekomenduje InBook.pl opinia nr 19133 z 23.08.2008

Jestem stałym klientem inbook.pl - nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów, zamówienia realizowane były zawsze na czas. Spokojnie mogę polecić ten sklep wszystkim którzy szukają wiarygodnej księgarni, a nawet nie tylko księgarni.

zakupy: książki; sierpień 2008

plusy: wiarygodność, super rabat dla stałych klientów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje InBook.pl opinia nr 17324 z 08.07.2008

W inbook.pl kupowałam już kilka razy, zawsze wszystko przebiegało bezproblemowo. Polecam ten sklep

zakupy: muzyka, książki; czerwiec 2008

plusy: dostałam rabat 5% przy płatności inteligo

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER