Eletronarzędzia, osprzęt, narzędzia akumulatorowe, ręczne i spalinowe oraz pneumatyczne i ogrogowe, mater...
Sklep Industria24.pl

Kontakt

tel. 0 801 009 556
b/d

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Industria24.pl > Opinie klientów

Sklep Industria24.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.08.2009r i posiada 27 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Michał rekomenduje Industria24.pl opinia nr 420630 z 26.09.2017

Jestem mile zaskoczony profesjonalną i życzliwą obsługą. Cena w sklepie była najniższa.Zależało mi na szybkiej wysyłce - jednak nastąpiło małe opóźnienie między bankami.Otrzymałem wiadomość: Towar zarezerwowany,kurier oczekuje. Po nadejściu przesyłki,następna wiadomość- przypomnienie : Dodatkowy okres gwarancyjny... DZIĘKUJĘ.

zakupy: Szlifierka kątowa BOSCH - GWS 20230 JH; sierpień 2017

plusy: Bardzo dobry kontakt z personelem ,niskie ceny.

minusy: Nie dostrzegłem..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

włodek rekomenduje Industria24.pl opinia nr 408698 z 29.03.2017

Bardzo szybka,miła i profesjonalna obsługa i cena jakiej nie można było znaleźć u innych sprzedawców . Błyskawiczna wysyłka po 23 godzinach odbierałem sprzęt

zakupy: strug festool; marzec 2017

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b1301 rekomenduje Industria24.pl opinia nr 316997 z 30.10.2014

najniższa rewelacyjnie cena w internecie

zakupy: nożyce do żywopłoeu; październik 2014

plusy: cena najnowszego modelu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Industria24.pl opinia nr 185361 z 17.12.2012

Korzystna cena produktu, pozytywne opinie użytkowników o sklepie

zakupy: Wiertarko-wkrętarka ak.Bosch GSR 10, 8; grudzień 2012

plusy: Dobry kontakt, uczciwość, prof. obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Industria24.pl opinia nr 150069 z 09.08.2012

Atrakcyjna oferta, kompetentna miła obsługa, dobry kontakt.

zakupy: Szlifierka kątowa Makita; sierpień 2012

plusy: Całokształt

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Industria24.pl opinia nr 79518 z 28.06.2011

Sklep wybrany za pośrednictwiem ceneo, jestem zadowolony w 100% szybka wysyłka i zgodny towar. Polecam niezdecydowanym!

zakupy: Wiertarka FEIN; czerwiec 2011

plusy: Obsługa, cena, dostawa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Industria24.pl opinia nr 78219 z 06.06.2011

Towar zgodny z opisem. Jednak najwiekszy plus nalezy sie obsludze - robilam zamowienie na "wariackich papierach" i jestem wdzieczna za pomoc i przede wszystkim chec zajecia sie moim zamowieniem w trybie przyspieszonym. Serdecznie polecam!!!

zakupy: dmuchawa akumulatorowa; czerwiec 2011

plusy: Chec pomocy ze strony sklepu i szybkosc realizacji

minusy: wszystko bylo w porzadku wiec wszystko mi sie podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Greg rekomenduje Industria24.pl opinia nr 65243 z 20.11.2010

Dostępność towaru "od ręki". Dobra cena

zakupy: DLE40; listopad 2010

plusy: Błyskawiczna dostawa

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doncarlo rekomenduje Industria24.pl opinia nr 64309 z 07.11.2010

Polecił mi ten sklep znajomy i jestem w pełni zadowolony. Szok!! - nie spodziewałem się, że realizacja zamówienia w necie może być tak błyskawiczna. W czwartek zamówienie ok 15 następnego dnia ok 11 kurier "puka" do mych drzwi z towarem! Jestem MEGA ZADOWOLONY

zakupy: Dmuchawa/odkurzacz do liści; listopad 2010

plusy: Błyskawiczna realizacja zamówienia - na tym mi zależało

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miki rekomenduje Industria24.pl opinia nr 63347 z 22.10.2010

Bardzo dobry kontakt, bardzo szybka przesyłka, duży wybór sprzętu jednym słowem polecam

zakupy: Wiartarka; październik 2010

plusy: kontakt szybkośc przesyłki

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wacław rekomenduje Industria24.pl opinia nr 61519 z 23.09.2010

kupuję sporo rzeczy w sklepach internetowych ,ten sklep zaskoczył mnie wyjątkowo pozytywnie. Zamówiony towar otrzymałem następnego dnia .Na dodatkowo zadane pytania uzyskałem praktycznie natychmiast informację techniczną i ofertę. Super sklep wszystkim polecam.W ofercie sklep posiada narzędzia bardzo renomowanych firm w atrakcyjnie skalkulowanych cenach.

zakupy: profesjonalna przecinarka DeWalt; wrzesień 2010

plusy: szybkość,bogata oferta porządnych firm, umiarkowane ceny

minusy: nie napotkałem żadnych problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mateusziditmar rekomenduje Industria24.pl opinia nr 58637 z 04.08.2010

wielki pozytyw!! szybko sprawnie i pozytywnie, wszystko wedlug opisu

zakupy: ładowarka do wkrętako ładowarki; lipiec 2010

plusy: szybko, milo, pozytywnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macko rekomenduje Industria24.pl opinia nr 56658 z 29.06.2010

Przystępne ceny, dobry kontakt z sklepem

zakupy: wiertarko-wkrętarka 12V Black&Decker; maj 2010

plusy: cena

minusy: nie natrafiłem na wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

enzbud rekomenduje Industria24.pl opinia nr 56063 z 18.06.2010

Polecam! Ekspresowa dostawa pełnowartościowego towaru.

zakupy: Olej BEKO 10 400ml; czerwiec 2010

plusy: ekspresowa realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Industria24.pl opinia nr 53621 z 09.05.2010

W sklepie tym znalazłem najlepszą ofertę cenową wraz z wysyłką na produkt którego szukałem. Szybka przesyłka, a towar zgodny z opisem. Gorąco polecam!!!

zakupy: Detektor BOSCH DMF 10; maj 2010

plusy: Niskie ceny i szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olek148 rekomenduje Industria24.pl opinia nr 52155 z 16.04.2010

Profesjonalnie, szybko i rzetelnie, wszystko to co teraz jest ważne. Przesyłka cała, zgodna z zamówieniem.

zakupy: ODKURZACZ SAMOCHODOWY 12V B&D ACV1205; marzec 2010

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KarlaJ rekomenduje Industria24.pl opinia nr 47428 z 27.01.2010

GORĄCO POLECAM - Błyskawiczna transakcja, dziękuję

zakupy: BOSCH WKRĘTARKA GSR 12-2; styczeń 2010

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Industria24.pl opinia nr 47339 z 25.01.2010

Sklep oferował ładowarkę w dobrej cenie, miał dobre komentarze i szybko działa!!!

zakupy: ładowarka do wkretarko-wiertarki; styczeń 2010

plusy: same zalety

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darop65 rekomenduje Industria24.pl opinia nr 47187 z 21.01.2010

Dobry towar,dobra cena,miła i fachowa obsługa,POLECAM!!!

zakupy: DMF10 WYKRYWACZ BOSCH DMF 10 Zoom -PROMOCJA-; styczeń 2010

plusy: Dobry towar,dobra cena,miła i fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Peevo rekomenduje Industria24.pl opinia nr 46224 z 05.01.2010

Atrakcyjne ceny, błyskawiczna finalizacja transakcji.

zakupy: Dalmierz Bosch DLE 40; grudzień 2009

plusy: Atrakcyjna cena, błyskawiczna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER