Oleje silnikowe, smary oraz płyny eksploatacyjne.
Sklep ioleje.pl

Kontakt

tel. (34) 361 83 97
Warszawa

Popularne produkty

Oleje silnikowe, Zestawy filtrów, Oleje przekładniowe, Oleje ATF, Dodatki do paliw i olei, Płyny chłodnicze, Oleje motocyklowe 4T, Smary, Oleje motocyklowe 2T

Popularne marki

Eurol, Liqui moly, Texaco, Motul, Castrol, Mobil, Eneos, Mannol, Valvoline, Total, Elf, Orlen, Opel, Vw, Millers, Seat, Shell, Audi, Gm, Mazda, Bmw, Mercedes-benz

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ioleje.pl > Opinie klientów

Sklep ioleje.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.02.2011r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

marek rekomenduje ioleje.pl opinia nr 123545 z 13.05.2012

Szybka i profesjonalna obsługa to atuty tego sprzedawcy. Polecam w 100%

zakupy: mobil 1 5W50; maj 2012

plusy: ekspresowa wysyłka, zgodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek L rekomenduje ioleje.pl opinia nr 123009 z 10.05.2012

Bardzo dobra obsługa, fachowa. Szybka dostawa w super cenie!!!

zakupy: Castrol Edge TD; kwiecień 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miron rekomenduje ioleje.pl opinia nr 79842 z 03.07.2011

Szczegółowe informacje odnośnie oleji samochodowych,doskonała prezentacja,oraz szybka realizacja zamówionego asortymentu,jak rownież monitoring przesyłki wszystko na 6

zakupy: Extremizer semisynthetic 10W40; lipiec 2011

plusy: terminowość,monitoring przesyłki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KASIA rekomenduje ioleje.pl opinia nr 73116 z 09.03.2011

Oryginalne produkty, fachowa obsługa. WYSYŁKA W ZASKAKJUĄCO SZYBKIM CZASIE. POLECAM

zakupy: Castrol 5W40; marzec 2011

plusy: PROFESJONALNA OBSŁUGA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje ioleje.pl opinia nr 73026 z 08.03.2011

Szybka wysyłka,super wyszukiwarka,cena korzystna

zakupy: castrol edge 5w30; marzec 2011

plusy: przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radek rekomenduje ioleje.pl opinia nr 72758 z 03.03.2011

Bardzo fajna wyszukiwarka olejów! Wysyłka w bardzo krótkim czasie

zakupy: Castrol 5W40; marzec 2011

plusy: Fajna wyszukiwarka, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Esmeralda rekomenduje ioleje.pl opinia nr 72726 z 03.03.2011

Wszystko bardzo sprawnie i bez najmniejszych problemów. Obsługa bardzo miła, bardzo dobry kontakt. Naprawdę polecam!!! Ja na pewno znów skorzystam z bogatej oferty sklepu!!!

zakupy: Mobil 1 5W50; luty 2011

plusy: Profesjonalizm, atrakcyjne ceny, ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleks rekomenduje ioleje.pl opinia nr 72725 z 03.03.2011

Wysoka jakość produktów w niskiej cenie, szybka dostawa i świetny kontakt z przedstawicielami firmy. Gorąco polecam.

zakupy: Castrol Edge 5W30; luty 2011

plusy: Expresowa wysyłka, rewelacyjny kontakt, atrakcyjne ceny

minusy: Brak takich wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER