Akcesoria do iPhone i iPod
Sklep iThings.pl

Kontakt

tel. +48 662 484 464
Michałowice

Popularne produkty

Etui i futerały, Ochrona ekranu, iGadżety, Słuchawki, Uchwyty i stojaki, Kable i adaptery, Ładowarki, Akcesoria, Powerbanki, Głośniki, Stacje dokujące, Akcesoria samochodowe

Popularne marki

Puro, Spigen sgp, Rearth usa, Mercury/goospery, Esr, Benks, Stilgut, Pqi, Brak danych, Supcase, Puma, Extreme style, Dux ducis, Trexta, Rock, Moshi, Mophie

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

iThings.pl > Opinie klientów

Sklep iThings.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2009r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje iThings.pl opinia nr 260313 z 22.11.2013

Profesjonalny i solidny sklep, oferują towary wykonane z wysokiej jakości surowców, rewelacyjnie wykonane, a do tego w konkurencyjnych niskich cenach, kupowałam u nich etui na iPoda i jestem bardzo zadowolona z tego zakupu, świetny sklep

zakupy: etui do iPoda; listopad 2013

plusy: cena, szyba dostawa, jakość, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje iThings.pl opinia nr 253337 z 22.10.2013

Gorąco polecam, oferują towar wysokiej jakości i tylko sprawdzony, kupowałam u nich słuchawki do iPoda i jestem bardzo zadowolona z zakupu, spełniły moje oczekiwania i są bardzo wytrzymałe, polecam

zakupy: słuchawki; październik 2013

plusy: cena, szyba dostawa, jakość, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lola rekomenduje iThings.pl opinia nr 250581 z 09.10.2013

Świetne doradztwo w sparwie zakupu, bardzo szybko odpisali mi na moje pytania i raz dwa przestyłke mam w domu. Polecam

zakupy: słuchawki; październik 2013

plusy: szybka przesyłka, duzy wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiu rekomenduje iThings.pl opinia nr 246709 z 25.09.2013

Maja orginalne akcesoria, które sa w super cenach, razem z bratem kupowalismy na tej stronie i jesteśmy zdaowoleni

zakupy: słuchawki, etui, zasilacz; wrzesień 2013

plusy: szybka dostawa, terminowość, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fama rekomenduje iThings.pl opinia nr 242069 z 03.09.2013

Mają szeroki wybór akcesoriów do iPada. Szybko wysyłają zamówiony towar, wszystko zgodne z ofertą. Polecam

zakupy: akcesoria do iPada; wrzesień 2013

plusy: obsługa, terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lala rekomenduje iThings.pl opinia nr 237101 z 14.08.2013

Sklep warty polecenia. Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą. Towar zgodny z opisem. Idealnie pasuje do mojego iPhona.

zakupy: etui; sierpień 2013

plusy: terminowość, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje iThings.pl opinia nr 234485 z 01.08.2013

Wiem, że ten sklep ma dobre opinie dlatego gdy poszukiwałam nowego etui do iphona zdecydowałam się na zakupy u nich. Paczka dobrze zapakowana, szybka dostawa, dobry kontakt ze sklepem. Godni polecenia

zakupy: etui; lipiec 2013

plusy: terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER