Bielizna damska, męska, stroje kąpielowe oraz bielizna erotyczna.
Sklep Jagna.pl

Kontakt

tel. 17 785 21 62
Tyczyn

Popularne produkty

Bielizna erotyczna, Majtki

Popularne marki

Wol-bar

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 34
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Jagna.pl > Opinie klientów

Sklep Jagna.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.03.2008r i posiada 34 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje Jagna.pl opinia nr 49405 z 02.03.2010

bo spełnił moje oczekiwania

zakupy: biustonosze; styczeń 2010

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Jagna.pl opinia nr 46479 z 08.01.2010

Mieli ciekawą ofertę

zakupy: staniki; grudzień 2009

plusy: Ciekawa oferta, terminowość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mati111493 rekomenduje Jagna.pl opinia nr 45133 z 15.12.2009

Polecam ten sklep!!! Miła obsługa, szybka wysyłka. Nie mam żadnych zarzutów!!! Profesjonalne podejście do klienta!!!

zakupy: bielizna nocna; grudzień 2009

plusy: Naprawde szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioleta rekomenduje Jagna.pl opinia nr 43947 z 24.11.2009

Bardzo szybka dostawa. Dokładne informacje o produktach i przede wszystkim towary takie jak na zdjęciach. Gorąco polecam każdemu.

zakupy: bielizna; listopad 2009

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: nie mam negatywnych odczuć co do sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Jagna.pl opinia nr 41711 z 12.10.2009

Super ceny i szybka wysyłka, a poza tym miła obsługa.

zakupy: Vanilla, obesessive majesty; październik 2009

plusy: jasność i czytelnosć

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anusia_dz rekomenduje Jagna.pl opinia nr 40761 z 23.09.2009

Szeroki asortyment, atrakcyjne ceny. Obsługa fachowa a przesyłka szybka i dobrze zapakowana.

zakupy: Bielizna, rajstopy; wrzesień 2009

plusy: Szeroki asortyment i przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Jagna.pl opinia nr 40526 z 17.09.2009

chociaż sklep znalazłam przypadkowo jestem bardzo zadowolona, szybko i kompetentnie- to najważniejsze . doradzono mi rozmiar stanika- bardzo dziękuję wszystkim pracownikom sklepu- jeszcze tu wrócę.pozdrawiam

zakupy: stanik; wrzesień 2009

plusy: kompetencja , duzy wybór rozmiarów!!!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Jagna.pl opinia nr 39588 z 27.08.2009

Kupiłam wtym sklepie gorset. Obsługa profesjonalna, błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolona tak z zakupu jak i obsługi zamówienia.

zakupy: Gorset super talia; sierpień 2009

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gruhn rekomenduje Jagna.pl opinia nr 39541 z 25.08.2009

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar pierwsza klasa. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz skorzystam z zakupów u tego sprzedawcy.

zakupy: biustonosz; sierpień 2009

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta Kajdasz rekomenduje Jagna.pl opinia nr 38973 z 11.08.2009

Zamówiłam 2 różnej wielkości staniki, których to numerów nie mogłam dostać w sklepach nawet branżowych. Zakupy dostarczone były szybciej niż się spodziewałam, a z przesłanych artykułów jestem bardza zadowolona

zakupy: 2 staniki; lipiec 2009

plusy: szeroki asortyment, łatwość wyboru, różne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Jagna.pl opinia nr 38632 z 04.08.2009

Super sklep. Wszystko wysyłają szybko i sprawnie. Zakupy robię już drugi raz i cały proces przebiegł bez problemu. Towar jest bardzo dobrej jakości.

zakupy: bielizna - biustonosze; lipiec 2009

plusy: szybko, sprawnie, dobry towar

minusy: chyba brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szulinska rekomenduje Jagna.pl opinia nr 38617 z 03.08.2009

solidnie,szybko jestem zadowolona z zakupow

zakupy: biustonosze; sierpień 2009

plusy: solidnosc,szybkość realizacji zakupu.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Majer rekomenduje Jagna.pl opinia nr 38413 z 29.07.2009

Jestem zadowolona z zakupu i obsługi sklepu Jagna

zakupy: biustonosz; lipiec 2009

plusy: solidność i rzetelność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje Jagna.pl opinia nr 37825 z 16.07.2009

Dostarczone szybko i b.dobra jakość towarów.

zakupy: bielizna; lipiec 2009

plusy: zgodnie z ofertą

minusy: mały wybór biustonoszy z niewielkim obwodem i dużą mise

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M.Glinka rekomenduje Jagna.pl opinia nr 37800 z 16.07.2009

Wszystko na najwyższym poziomie. Świetny kontakt, transakcja - pełny profesjonalizm, błyskawiczna przesyłka i towar zgodny z opisem - bielizna rewelacyjna. Pozdrawiam i gorąco polecam!

zakupy: majtki; lipiec 2009

plusy: pełny profezjonalizm, świetny kontakt,

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Jagna.pl opinia nr 37721 z 15.07.2009

wszystko zgodne z zamówieniem, polecam

zakupy: bielizna; lipiec 2009

plusy: szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gorscy rekomenduje Jagna.pl opinia nr 37115 z 03.07.2009

Bardzo szybka i sprawna transakcja. Towar wysokiej jakości!

zakupy: Bielizna damska; czerwiec 2009

plusy: wszystko zgodne z ustaleniami

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jeremy rekomenduje Jagna.pl opinia nr 36495 z 22.06.2009

Polecam wszystkim sklep wysyłkowy jagna.pl - jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi. Na specjalną uwagę zasługuje rekordowo szybki czas dostarczenia przesyłki od momentu zamówienia. W moim przypadku nie przekroczył on trzech dni roboczych. Nie bez znaczenia była też możliwość zapłaty kartą kredytową, co bardzo ułatwiło mi zakup.

zakupy: damska koszulka nocna; czerwiec 2009

plusy: czas dostawy, kontakt ze sprzedawcą, płatność kartą kred

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta Łucka rekomenduje Jagna.pl opinia nr 35205 z 30.05.2009

Jestem zawsze zadowolona

zakupy: bielizna damska, bielizna męska; maj 2009

plusy: oszczędność czasu,szerszy wybór towaru

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIA rekomenduje Jagna.pl opinia nr 35128 z 29.05.2009

jestem bdrdzo zadowolona z zakupów. jakość jest bardzo dobra, biustonosz leży idealnie.

zakupy: biustonossz kolekcji LINEA MAXIMA; maj 2009

plusy: SZYBKOŚĆ REALIZACJI ORAZ JAKOŚĆ PRODUKTU

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER