Części samochodowe do aut osobowych i dostawczych - hurtowe ceny
Sklep Jakexport-import.pl

Kontakt

tel. 598 102 455
Sławno

Popularne produkty

Układ kierowniczy, Zawieszenie koła, Nadwozie elementy zamykania, Silnik i skrzynia biegów, Amortyzacja pojazdu, Układ hamulcowy, Układ napędowy, Zawieszenie tylnej osi

Popularne marki

Flennor gmbh, Master sport, Piston gas springs, As metal, Ets automobil parts, Eco joint, Standart conta, Sismak, Teknorot, Whitedays, Dogru kaucuk, Els gas spring

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 93
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Jakexport-import.pl > Opinie klientów

Sklep Jakexport-import.pl - monitorowana jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.03.2009r i posiada 93 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Konrad6669 rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 408366 z 23.03.2017

Polecam zakup zestawow naprawczych do wahacza u tego Sprzedającego.

zakupy: zestaw naprawczy wahaczy Audi; marzec 2017

plusy: zestawy naprawcze wahacza, przesylka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miron1987 rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 407818 z 15.03.2017

Rzetelny sprzedawca! Duży wybór amortyzatorów do bagażnika.

zakupy: siłowniki Renault Scenic; marzec 2017

plusy: wybór

minusy: brakk

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 405850 z 16.02.2017

Polecam ten sklep! Bardzo duży wybór amortyzatorów do klapy. W serwisie chcieli 5x więcej! Dziękuję za udaną transakcję, na pewno nie raz jeszcze skorzystam z Waszych usług

zakupy: amortyzatory gazowe bagażnika Nissan; luty 2017

plusy: cena, duży wybór

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ben87 rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 402902 z 10.01.2017

Polecam ten sklep! Bardzo duży wybór produktów i naprawdę dobre ceny. Kupiłem u nich całe zawieszenie przód do Audi i jestem zadowolony.

zakupy: zestaw zawieszenia na przód Audi A4; styczeń 2017

plusy: cena, wybór, możliwość płatności internetowych

minusy: dla mnie ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zeenek_45 rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 398474 z 22.11.2016

Jestem zadowolony z zakupów, wszystko przebiegło bezproblemu, a części zakupione pasowały. Założyłem i na razie wszystko jest ok.

zakupy: wahacze Audi A4; październik 2016

plusy: miła obsługa, dobrze dobrane części, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Adamow rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 396990 z 05.11.2016

Polecam hurtownię motoryzacyjną J.A.K. - profesjonalna obsługa i super ceny!

zakupy: końcówki i drążki Citroen; październik 2016

plusy: super ceny i obsługa

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 395358 z 15.10.2016

Części zakupione u tego sprzedawcy sprawdziły się. Jeżdżę już ponad pol roku na zawieszeniu, które tu kupiłem i nie narzekam. Wszystko jest ok, nic nie puka ani nie stuka. Mam nadzieję, że zostanie tak jak najdluzej! Pozdrawiam i zachęcam innych do zakupów w tym sklepie.

zakupy: końcówki, drążek, łączniki stabilizatora, sworznie wahacza; kwiecień 2016

plusy: duży wybór, wytrzymałość części, dobra cena

minusy: jak dla mnie to brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wieslaw rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 393834 z 23.09.2016

POLECAM. RZETELNY SPRZEDAWCA

zakupy: końcówka drążka Polo x2; wrzesień 2016

plusy: szybki zakup i przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miki rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 393382 z 18.09.2016

Sklep warty odwiedzin, wszystko sprawnie i bezproblemowo. Szybka i tania wysyłka. Ogólnie polecam.

zakupy: pasek+rolka rozrządu Ford Mondeo; wrzesień 2016

plusy: sprawność, szybkość, dostawa

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marko Polo rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 390882 z 13.08.2016

sklep spełnił oczekiwania. Zakupiony towar również. Szybka przesyłka kurierem i możliwość płatności internetowych oceniam na plus.

zakupy: sworzeń wahacza Land Rover; sierpień 2016

plusy: plus za wysyłkę kurierem i szybką dostawę

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KK rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 389846 z 30.07.2016

Duży pozytyw, polecam.

zakupy: teleskopy do klapy BMW; lipiec 2016

plusy: wybór, cena, dobra jakość zamienników

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michałos_123 rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 388998 z 19.07.2016

Odniosłem bardzo pozytywne wrażenie po wizycie w sklepie. Przejrzysta oferta, duzy wybór części zawieszenia i pomoc w wyborze części. Ogólnie polecam wszystkim.

zakupy: końcówka drążka Mercedes x2; lipiec 2016

plusy: oferta, duży wybór, kontakt

minusy: trochę droga przesyłka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natan rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 387042 z 27.06.2016

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, pomoc w doborze częśći. Polecam serdecznie

zakupy: teleskopy gazowe Kia; czerwiec 2016

plusy: realizacja i pomoc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juliusz rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 384806 z 05.06.2016

Wybrałem z uwagi na pozytywną opinię

zakupy: siłownik gazowy do vw golf; czerwiec 2016

plusy: Szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Melchior rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 384418 z 01.06.2016

Rekomenduję tego sprzedawcę. Solidna jakość i w porządku cena.

zakupy: siłowniki Mazda; maj 2016

plusy: towar, zakup,cena

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Korsarz90321 rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 383590 z 23.05.2016

Rzetelny sprzedawca, którego polecił mi kolega. Ja również się nie zawiodłem i dlatego polecam innym kupującym.

zakupy: sprzęgło Fiat; maj 2016

plusy: rzetelność, uczciwość, cena

minusy: w ogóle

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodzio rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 381982 z 06.05.2016

Super Sprzedawca! Bardzo szybka wysyłka zamówionego towaru

zakupy: drążki i końcówki kierownicze Citroen; maj 2016

plusy: super sprzedawca, szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz S. rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 381562 z 02.05.2016

Bardzo duży wybór teleskopów do bagażnika oraz fachowa pomoc w wyborze. Udany zakup

zakupy: siłowniki Mercedes; kwiecień 2016

plusy: wybór, wybór, wybór, kontakt

minusy: przejrzystość strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Albert rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 379978 z 17.04.2016

Szczerze polecam! wszystko ok.

zakupy: sworznie wahacza Mercedes; kwiecień 2016

plusy: cena, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia R rekomenduje Jakexport-import.pl opinia nr 376770 z 18.03.2016

Zakupione części - siłowniki klapy bagażnika Kia - jakość 10/10, szybkość dostawy 10/10, cena 9/10. Polecam!

zakupy: siłowniki Kia; marzec 2016

plusy: jakość, cena, expres przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER