Artykuły wyposażenia wnętrz
Sklep Jokodecor.pl

Kontakt

tel. 530-070-876
Bochnia

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

, Belldeco, Jokodecor, Elstead lighting, Aluro, French home, Chic antique, Livinhill, Interior, Nowodworski, Canpolbis

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 21
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Jokodecor.pl > Opinie klientów

Sklep Jokodecor.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.03.2016r i posiada 21 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

miłosz rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 424498 z 23.11.2017

Polecam wszystkim ten sklep mają bogaty wybór produktów doskonałej jakości.Transakcja przebiegła bezproblemowo wszystko zgodnie z opisem dostarczone na czas. Świetna obsługa!!!!

zakupy: sofa; listopad 2017

plusy: Jakość produktów, wyszukane wzory

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Kowalski rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 424206 z 20.11.2017

świetne mają rzeczy, bardzo wyjątkowe... na każdą kieszeń, choć czasem warto wydać więcej, na coś niespotykanego... Marek

zakupy: rtv https://jokodecor.pl/komodyszafki/5215-szafka-rtv-jk-e30; listopad 2017

plusy: piękne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 422938 z 31.10.2017

Świetny sklep! Piękne rzeczy! Już poluje na kolejne meble. Polecam!

zakupy: szafa; październik 2017

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sophie rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 422114 z 19.10.2017

polecam wszystkim ten sklep, mają bardzo bogatą ofertę, dobrej jakości, cenowo też bardzo ok, wysyłkę gratis. Polecam Zofia

zakupy: https://jokodecor.pl/stoly-stoliki/9095-jk-liv-stol-rozklada; październik 2017

plusy: jskość i konkurencyjne ceny, wysyłka w cenie zakupu

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia Wójcicka rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 421822 z 14.10.2017

https://jokodecor.pl/lustra-srebrne/13638-lustro-gg-1019b-185x180cm-stal-nierdzewna.html polecam Kasia

zakupy: lustro; październik 2017

plusy: super produkty

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil Stefaniak rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 421814 z 14.10.2017

polecam www.jokodecor.pl kupiłem u nich lustro w ramie lustrzanej, super zapakowane dzieki:)))

zakupy: Kami Stefaniak; październik 2017

plusy: jakość i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina Szymańsk rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420762 z 28.09.2017

Witam, kupiłam u nich stół... https://jokodecor.pl/meble-retro/4520-stol-jadalniany-livorno-dziki-dab-160cm-z36168.html rewelacja, piekny, lite drewno, super jakość wykonania. Polecam wszystkim, świetny sklep internetowy

zakupy: stół livorno; wrzesień 2017

plusy: jakość wykonania

minusy: nic u nich nie znalazłam z wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420706 z 27.09.2017

polecam ich za fachowość.

zakupy: szafa i regał livin hill; wrzesień 2017

plusy: fachowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420658 z 27.09.2017

Polecam,szybka realizacja zamówienia,produkty takie jak na zdjęciu zgadzające się z opisem.. Wszystko super i bez problemów. Zamierzam jeszcze coś u nich kupić przed Bozym Narodzeniem:))

zakupy: komoda livin hill; wrzesień 2017

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420430 z 22.09.2017

Uważam transakcję za bardzo udaną. Bardzo szybka realizacja, produkt w pełni odzwierciedla to co na zdjęciu i w opisie. Polecam zakupy w JOKODECOR.PL ! pozdrawiam Piotrek

zakupy: lustro i komoda; marzec 2017

plusy: obsługa fachowa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta Wiśniewska rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420422 z 22.09.2017

Rekomenduję ich zdecydowanie. Każdy sklep internetowy powinien sie od nich uczyć. Rzetelna Firma nr 1

zakupy: regał; październik 2016

plusy: jakość i obsługa-bardzo miła i kompetentna

minusy: nie mam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta Kuc rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420354 z 21.09.2017

kupiłam u nich już kilka razy. zawsze wszystko ok. Polecam

zakupy: szafka na buty, lustro, zegar; maj 2017

plusy: kompetentna i rzetelna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta Kuc rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420350 z 21.09.2017

kupiłam u nich już kilka razy. zawsze wszystko ok. Polecam

zakupy: szafka na buty, lustro, zegar; maj 2017

plusy: kompetentna i rzetelna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta Kuc rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420346 z 21.09.2017

kupiłam u nich już kilka razy. zawsze wszystko ok. Polecam

zakupy: szafka na buty, lustro, zegar; maj 2017

plusy: kompetentna i rzetelna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420338 z 21.09.2017

Polecam wszystkim ten sklep. bardzo wyszukane produkty do domu i ogrodu. Polecam

zakupy: nakastliki; sierpień 2017

plusy: jakość i obsługa-bardzo miła i kompetentna

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzsztof Woś rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420334 z 21.09.2017

Rewelacyjnie wykonana szafa, w pięknej stylizacji, bardzo solidna i w dodatku funkcjonalna, rewelacyjnie wygląda w moim pokoju, a w dodatku nic nie musiałem zapłacić za jej transport, polecam.

zakupy: szafa; wrzesień 2017

plusy: obsługa i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420242 z 20.09.2017

Witam, polecam wszystkim ten sklep, super sprzedawca, szybka bezproblemowa transakcja.

zakupy: ława i fotel; sierpień 2017

plusy: jakość mebli perfekcyjna

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420234 z 20.09.2017

Transakcja sprawna, bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Miła obsługa. Sam towar też bardzo fajny, odpowiada zdjęciom z netu, dobrze wykonany. Polecam.

zakupy: lampy; sierpień 2017

plusy: obsługa, jakość, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joana rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420226 z 20.09.2017

Sklep polecam bardzo, można kupić fantastyczne rzeczy do domu - z pewnością skorzystam jeszcze nie raz :-)

zakupy: komoda lustrzana; grudzień 2016

plusy: jakość towaru, cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420222 z 20.09.2017

Transakcja sprawna, bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Miła obsługa. Sam towar też bardzo fajny, odpowiada zdjęciom z netu, dobrze wykonany. Polecam.

zakupy: lampy; sierpień 2017

plusy: obsługa, jakość, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER