Wózki wielofunkcyjne, foteliki samochodowe oraz mebelki.
Sklep Justbaby.pl

Kontakt

tel.
Czestochowa

Popularne produkty

Karmienie, Zabawki dla dzieci, Zdrowie i higiena, Pościele i kocyki, Pokoik dziecięcy (łóżeczka - mebelki), Wózki dziecięce, Dla mamy, Odzież dla dzieci, Bezpieczeństwo dziecka

Popularne marki

Canpol babies, Babyono, Klupś, Tomi, Avent philips, Tommee tippee, Duet baby, Lovi, 4baby, Medela, Tako, Produkt polski, Bexa, Nestor, Tega baby, Krasnal, Nivea baby

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 17
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Justbaby.pl > Opinie klientów

Sklep Justbaby.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.04.2010r i posiada 19 opinii klientów w tym 90% pozytywnych.

Wystaw opinię

nr zam. 5483 rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 402266 z 01.01.2017

Sklep polecił mi znajomy i cieszę się że zdecydowaliśmy się na te zakupy. W 100% spełnił nasze oczekiwania. Nie ma się do czego doczepić. Polecam wszystkim!!!

zakupy: wózek, kołdra; grudzień 2016

plusy: cena, jakość, termin dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioleta rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 401662 z 23.12.2016

Zamówienie zrealizowane szybko, zgodnie z oczekiwaniami.

zakupy: Klasyczny wózek wielofunkcyjny 3w1 EVE RETRO +ŚPIWOREK; grudzień 2016

plusy: dobry kontakt,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madanatler rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 400342 z 10.12.2016

Zamówienie nr 5471. Oceniam pozytywnie. Sprawnie, miło i uczciwie... Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: sanki; grudzień 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dominika rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 398642 z 24.11.2016

Szybka i rzetelna informacja, towar bardzo dobrej jakości odpowiednio przygotowany do transportu. Nie ma do czego się przyczepić:)

zakupy: śpiworek; listopad 2016

plusy: jakość

minusy: czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ksp40 rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 396938 z 04.11.2016

promocyjna cena

zakupy: ochraniacze na siedzenia samochodowe, ; listopad 2016

plusy: internetowy szybka realizacja

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ksp40 rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 396934 z 04.11.2016

promocyjna cena

zakupy: ochraniacze na siedzenia samochodowe, ; listopad 2016

plusy: internetowy szybka realizacja

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 390306 z 05.08.2016

Polecam sklep transakcja udana towar dotarł w terminie. Wózek zgodny ze zdjęciem prezentowanym na stronie (zam. 5362)

zakupy: Wózek titan eco; sierpień 2016

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mathias rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 337861 z 04.04.2015

polecam sklep justbaby.pl , dla swojego potomka znalazłem wszystko co żona sobie zażyczyła łóżko, wózek, pieluchy, przewijak, materac, gryzaki,smoczki, butelki do tego gratisy przy takim zamówieniu więc jak najbardziej wszystko na plus.

zakupy: cała wyprawka; kwiecień 2015

plusy: bogaty asortyment, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arczi rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 335461 z 17.03.2015

Gorąco Polecam Sklep JustBaby.pl. Zakupiony wózek IMPERIAL RETRO marki ELITE DESIGN GROUP okazał się strzałem w dziesiątkę. Rewelacyjna cena, świetna jakoś materiałów, kontakt z firmą oraz EXPRESOWA dostawa, pokazują pełen profesjonalizm Sklepu. Na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy w JustBaby.pl.

zakupy: Wózek dziecięcy; luty 2015

plusy: SZYBKOŚĆ, JAKOŚĆ, ZNAKOMITY KONTAKT

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 211969 z 12.04.2013

CHCIELIBYŚMY PRZEPROSIĆ WSZYSTKICH KLIENTÓW KTÓRZY ZAKUPILI WÓZKI FIRMY TAKO, OPÓŹNIENIA W REALIZACJI ZAMÓWIEŃ WYNIKŁY Z WINY FIRMY TAKO A MIANOWICIE FIRMA TA PRÓBUJE NA NAS WYMUSIĆ PODNIESIENIE CEN DETALICZNYCH DLA KLIENTÓW CO JEST NIEZGODNE Z PRAWEM PRZY NASZYM SPRZECIWIE FIRMA TAKO WSTRZYMAŁA DOSTAWY DLA NASZEJ FIRMY Z CZEGO WYNIKAJĄ WSZELKIE OPÓŹNIENIA.

zakupy: TAKO; kwiecień 2013

plusy: TAKO

minusy: TAKO

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

załamany klient nie poleca Justbaby.pl opinia nr 211861 z 11.04.2013

Całkowity brak kontaktu telefonicznego. Brak kontaktu email. Ostateczny termin dostawy minął - towaru nie dostarczono.

zakupy: wózek dziecięcy; kwiecień 2013

plusy: cena

minusy: nie wywiązuje się z umowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewela rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 90534 z 12.12.2011

Miła i sympatyczna obsługa, szybko zrealziowane zamówienie, sklep godny polecenia.

zakupy: Zakupiony przedmiot to łóżeczko tymon II; listopad 2011

plusy: fachowa obsługa, szybka realziacjia zamóiań, dobra jakoś

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

liwiaaa rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 83743 z 04.09.2011

fantastyczny sklep super ceny ogrom produktów do wybierania

zakupy: drobne gadzety dla mojej malutkiej; wrzesień 2011

plusy: błyskawiczna realziacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

albinosla rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 83742 z 04.09.2011

znalazłam w sklepie www.justbaby.pl wszystko co potrzebowałam dla swojego maluszka zaczynając od wózka kończąc na obcążkach pilniczkach czy oliwce, szczerze polecam sklep www.justbaby.pl.

zakupy: wózek quenne 3w1 łóżeczko tymon; sierpień 2011

plusy: bardzo szeroki asortyment

minusy: wszytko było OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 83735 z 04.09.2011

sklep wybrałam ze względu na szeroki asortyment i dostępność wybranych produktów, zamówieni zrealizowane błyskawicznie wraz z drobnym gratisem w przesyłce za co bardzo dziękuję .

zakupy: wóżek spacerowy zoom oraz drobne zaba; sierpień 2011

plusy: szybkośc realziacji zamówień

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barbie rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 81788 z 01.08.2011

sklep godny polecenia za fachową pomoc w doborze asortymenty, wreszcie ktoś mi wytłumaczył te wszelkie podziały pościeli ingio sensidream hollofil

zakupy: wypełnienie pościeli; sierpień 2011

plusy: znajomość tematu, naprawdę pracuja tam osoby znające się

minusy: niezauwarzalne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kondzia79 rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 81770 z 01.08.2011

sklep wybrałem ze względu na szeroki asortyment jaki oferuje , towar doszedł w określonym czasie dobrze zapakowany. Sklep mogę polecić z czystym sumieniem ze względu racjonalego czasu dostawy jak również bardzo konkurencyjne ceny, z zakupów jestem bardzo zadowolona

zakupy: pościel, pieluszki, smoczeki butelki, ; lipiec 2011

plusy: cena i jakość towarów, miłą obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaśka34567 rekomenduje Justbaby.pl opinia nr 80739 z 15.07.2011

wybrałam ten sklep z powodu ogromnego asortymentu jaki znajduje się w ich ofercie + możliwość projektowania własnej kolorystyki jeśłi chodzi o wózki a przy okazji ceny całej wyprawki są bardzo konkurencyjne porównując z innymi sklepami internetowymi

zakupy: wózek łóżeczko oraz drobniejsze rzeczy p; lipiec 2011

plusy: możliwość projektowania włąsnej kolorystyki, oraz cena

minusy: nie zauważyłam takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stargalaxy nie poleca Justbaby.pl opinia nr 80581 z 14.07.2011

Proszę uważać na kolory łóżeczek, są one zupełnie inne niż na stronie producenta. Po wyrażeniu mojego niezadowolenia z koloru i po prośbę o wymianie na inny, otrzymałam informacje, ze nie wprowadzili mnie w błąd, bo przecież taki zamawiałam (jest zupełnie inny). Bardzo nieprofesjonalne podjeście do klienta. Nie polecam!

zakupy: łóżeczko Tymon II z szufladą; lipiec 2011

plusy: ładna strona internetowa

minusy: wprowadzenie w błąd klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER