Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Opaque, Inside Color, Metallic, Zawieszki, Coated, Fire Polish 6 mm, Kaboszony z grafiką, Silver Lined, Bicone 4 mm, Pinch Beads, Zaciski, końcówki

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 799
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 805 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412626 z 23.05.2017

Duży wybór,wszystkie akcesoria są bardzo dobrej jakości

zakupy: różności; maj 2017

plusy: kontakt ,duży wybór,jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412494 z 22.05.2017

Wybrałam ten sklep ze względu na produkty, moje oczekiwania zostały jak najbardziej spełnione.

zakupy: półfabrykaty do biżuterii; maj 2017

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRYSTYNA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412450 z 21.05.2017

ALL THE BEST!!!

zakupy: KORALIKI; maj 2017

plusy: THE BEST

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412370 z 19.05.2017

Wybrałam ze względu na lokalizację. Miła, szybka obsługa i możliwość odbioru na miejscu.

zakupy: zapięcia, półfabrykaty do biżuterii; maj 2017

plusy: wybór

minusy: nie widziałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HALINA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412354 z 19.05.2017

Bardo duży asortyment I wszelaki wybór ,polecam towar zgodny z opisem

zakupy: Koraliki, kryształki, biegle, zapięcia, igły; maj 2017

plusy: Szybko, elegancko zapakowane, miło

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412254 z 19.05.2017

Sklep Kadoro ma największy wybór koralików TOHO przy niewysokich cenach, świetne promocje, szybką realizację zamówień oraz krótki czas dostawy. Polecam

zakupy: Koraliki i półfabrykaty; maj 2017

plusy: Duży wybór, szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412026 z 16.05.2017

Polecany przez Panie, które zajmują się rękodziełem. Bogata oferta sklepu, szybka dostawa, super kontakt. Zdecydowanie świetny wybór

zakupy: Koraliki, elementy metalowe; maj 2017

plusy: szeroka gama towaru, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Archiwistka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412018 z 16.05.2017

Kadoro ma w ofercie chyba największy wśród polskich sklepów internetowych wybór kolorystyczny koralików Toho Round i przystępne ceny (lub dzięki dobrym kryterriom wyszukiwania tylko u nich znalazłam to, czego szukałam).

zakupy: Toho Round 15/0 i 11/0; maj 2017

plusy: świetna segregacja towaru w ramach działów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gali rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 411654 z 10.05.2017

Everything was completed professionally, thank you for the gifts!

zakupy: Beads; maj 2017

plusy: Professionalism

minusy: None

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 411506 z 09.05.2017

sklep został mi polecony i nie żałuję, że zaczęłam korzystać z ich usług... ostatnio złożone zamówienie 1 maja wieczorem było do odebrania w paczkomacie 3 maja, ekspresowa wysyłka. Towary wysokiej jakości, zgodne z opisami na stronie, nawet dla kogoś niedoświadczonego.

zakupy: koraliki toho, preciosa, fire polish; maj 2017

plusy: duzy wybór towaru, ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aaa and rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 410878 z 28.04.2017

Posiadają akcesoria, których nie znalazłam gdzie indziej. Dość przejrzyste menu, poszukiwane przedmioty można znaleźć bez większego problemu. Duuuży wybór!

zakupy: Elementy metalowe, koraliki.; kwiecień 2017

plusy: Szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 410626 z 25.04.2017

Bogaty asortyment skłonił mnie do zakupów. Rzetelność i szybka dostawa spełnia moje wymogi. Polecę moim znajomym.

zakupy: Zamówię ponownie; kwiecień 2017

plusy: szybka dostawa,miły kontakt,rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Niranka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 410058 z 18.04.2017

Duży wybór koralików i akcesoriów, łatwość szukania na stronie konkretnego artykułu, możliwość odbioru w paczkomacie

zakupy: Koraliku toho, klej, krosno, nici, igły; kwiecień 2017

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabella rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 409766 z 13.04.2017

ze wzgledu na duzy wybór zwłaszcza koralików TOHO

zakupy: koraliki Toho; kwiecień 2017

plusy: sprawna obsługa

minusy: nie mam takich uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylvi_43 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 409202 z 06.04.2017

Przede wszystkim świetna,profesjonalna pomoc.Polecane produkty znakomite czytelna i dokładna oferta.Same plusy!

zakupy: koraliki; kwiecień 2017

plusy: Profesjonalność i rzetelność

minusy: brak takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 409066 z 04.04.2017

Polecam tego sprzedawcę. Towary są zgodne z opisem bez uwag.

zakupy: igły, nici koraliki toho, oraz puca; kwiecień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408722 z 30.03.2017

Zatowarowanie jest po prostu obłędne - jakiekolwiek koralikowe życzenie macie, Kadoro je spełni :)

zakupy: Koraliki, kaboszony ceramiczne, sznurki do sutaszu, bigle; marzec 2017

plusy: WYBÓR! i ceny :)

minusy: Brak możliwości dostawy paczkomatem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408654 z 29.03.2017

To już nie pierwsze zakupy w Kadoro. Jestem bardzo zadowolona. Produktów jest dużo - jest w czym wybierać :) Realizacja zamówienia zaskakująco szybka. Zamówione rzeczy ładne zgodne z oczekiwaniem. Polecam!!!

zakupy: Diamenciki akrylowe, siatka jubilerska, zawieszka; marzec 2017

plusy: Szybkosć realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krysiak rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408418 z 24.03.2017

Największa ilość produktów w promocyjnej cenie. Towar idealny najwyższej klasy. częste informacje na @ o wyprzedażach i promocjach.

zakupy: kaboszony, koraliki metalowe akcesoria; marzec 2017

plusy: szybko i na temat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gizia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408158 z 20.03.2017

Były to kolejne zakupy w tym sklepie , jestem zadowolona . Pozdrawiam .

zakupy: Koraliki; marzec 2017

plusy: Szybko sprawnie i dokładnie.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER