Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Inside Color, Opaque, Metallic, Zawieszki, Silver Lined, Coated, Fire Polish 6 mm, Zaciski, końcówki, Zapięcia, Kaboszony okrągłe 25 mm, Szkło chińskie

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 817
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 825 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bożena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 427706 z 17.01.2018

Sklep zawsze sprawnie i szybko wysyła zamówiony towar.

zakupy: drut srebrny; grudzień 2017

plusy: szybka realizacja, kontakt telefoniczny z klientem

minusy: Gdybym miała zastrzeżenia to nie robiłabym tu zakupów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 427446 z 12.01.2018

Znalazłam tu materiały do zrobienia biżuterii, w odpowiedniej jakości i cenie.

zakupy: koraliki, półfabrykaty; grudzień 2017

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 427118 z 08.01.2018

bardzo szybka wysylka, towar zgodny z opisem :)

zakupy: koraliki; grudzień 2017

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 426990 z 05.01.2018

Szybko i sprawnie:-)

zakupy: Drut srebrny 999; styczeń 2018

plusy: Szybkość wysylki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 426494 z 27.12.2017

Duży asortyment towarów. Szybka realizacja zamówienia. Towary są zawsze dobrze zapakowane, zabezpieczone przed zniszczeniem w transporcie.

zakupy: Fire Polish, Miyuki, TOHO, Rulla, Tile, perły szklane; grudzień 2017

plusy: Duży wybór Preciosa Rocaille, czego brak u konkurencji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 426442 z 25.12.2017

Polecam - błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: Koraliki toho, zapięcia; grudzień 2017

plusy: szybkość w działaniu

minusy: asortyment, jeśli chodzi o zapięcia mógłby być szerszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 426050 z 18.12.2017

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisami. Polecam

zakupy: koraliki, zapięcia, akcesoria do biżuterii; grudzień 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Superagrafka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 426018 z 18.12.2017

Pełen profesjonalizm, najlepsze produkty i szybka wysyłka. Polecam.

zakupy: Rivoli; grudzień 2017

plusy: Podejście do klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej Wnęk rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 426002 z 18.12.2017

Szybko i rzetelnie

zakupy: Drut miedziany i srebrny; grudzień 2017

plusy: Szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Risu nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 425354 z 07.12.2017

Duży wybór i atrakcyjna promocja skusi mnie do zakupów. Zakupione materiały były ok choć sam proces wysyłki trwał bardzo długo.

zakupy: Koraliki; grudzień 2017

plusy: Szeroki asortyment

minusy: Bardzo długi czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 425230 z 05.12.2017

Sklep zaopatrzony bardzo dobrze, przemiła obsługa.

zakupy: koraliki, stal; listopad 2017

plusy: duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Komar209 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 425162 z 04.12.2017

Szeroki asortyment, dobre ceny i jakość oraz rzetelność sprzedawcy spełnia moje oczekiwania. Chętnie polecam sklep każdemu kto poszukuje materiałów do wyrobi biżuterii.

zakupy: Koraliki, półfabrykaty; grudzień 2017

plusy: Duży wybór materiałów do wyrobu rękodzieła

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 424978 z 01.12.2017

Znakomita obsługa, przystępne ceny i spory asortyment.

zakupy: Koraliki czeskie, chwosty, sznurki sutasz.; listopad 2017

plusy: Rzetelność i świetna obsługa.

minusy: nie dostrzegłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 424802 z 28.11.2017

Produkty zamówione w sklepie bardzo dobrej jakości, szybka dostawa. Polecam!

zakupy: Zawieszki; listopad 2017

plusy: Przede wszystkim bardzo duży wybór asortymentu.

minusy: Nie stwierdzam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malabetty rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 424470 z 23.11.2017

To najlepszy sklep jaki znam.

zakupy: zawieszki; listopad 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Koralik rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 423734 z 14.11.2017

Duży wybór asortymentu i dodtswa bardzo szybka. Super

zakupy: Końcówki do bransoletek; listopad 2017

plusy: Sprawna obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 423194 z 06.11.2017

Znam już ten sklep i polecam. Produkty zgodne z opisem. Różnorodność produktów, w różnych cenach.

zakupy: Półfabrykaty do biżuterii; listopad 2017

plusy: Duży wybór, szybka dostawa.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elizabetp1 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 422598 z 26.10.2017

Sklep godny polecenia. Kupiłam wszystko co chciałam w jednym miejscu. Towar jaki otrzymałam spełnił w pełni moje oczekiwania. Na pewno to nie są moje ostatnie zakupy w tym sklepie.

zakupy: diamenciki, siatka, klej; październik 2017

plusy: duży asortyment

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 422374 z 23.10.2017

Znalazlam tu koraliki Miyuki . Część była z wadą. Reakcja była natychmiastowa. Otrzymałam nowe bez wad. Błyskawiczna wysyłka. Świetny kontakt. Polecam

zakupy: Miyuki Half Tila; październik 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie widzę ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasmina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 421434 z 09.10.2017

I made a trial purchase.PERFECT.

zakupy: Beads; październik 2017

plusy: Large assortiment,fast deliveryvery good contact !!!

minusy: None

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER