Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Opaque, Metallic, Zawieszki, Inside Color, Zapięcia, Kaboszony okrągłe 25 mm, Fire Polish 6 mm, Zaciski, końcówki, Silver Lined, Coated, Elementy ozdobne

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 829
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 838 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Nutelka75 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 433558 z 20.04.2018

Bardzo duzy asortyment i dostepne ceny. Znalazlam wszystko co potrzebowalam. Doskonala obsluga. Otrzymalm w blyskawicznym czasie wyczerpujace odpowiedzi na mail. Wysylka jest rowniez realizowana za granice I jest mozliwosc placenia w euro . Jestem bardzo zadowolona. Polecam

zakupy: Nici.koraliki roho I preciosa; kwiecień 2018

plusy: Szybkosc obslugi. Duzy asortyment

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 433538 z 20.04.2018

Bardzo szybka realizacja zamówienia,towar zgodny z opisem.Polecam.

zakupy: koraliki TOHO; kwiecień 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 433034 z 12.04.2018

Tutaj znalazłam wszystko czego potrzebowałam. Sklep posiada duży asortyment.

zakupy: Artykuły do wyrobu biżuterii z koralików.; kwiecień 2018

plusy: Wszystko dla klienta.

minusy: Nie znalazłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432618 z 04.04.2018

Bardzo profesjonalna i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: łańcuszki; kwiecień 2018

plusy: dobry kontakt

minusy: dokładniejszy wymiary w opisie produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432602 z 04.04.2018

Cudowny sklep, bardzo dobry kontakt, polecam serdecznie!

zakupy: drut srebrny 999; kwiecień 2018

plusy: bardzo dobre materiały, ekspresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432534 z 03.04.2018

Złożyłam zamówienie w Kadoro ponieważ posiada większość potrzebnych mi artykułów. Jestem zadowolona z obsługi, sposobu zamówienia i terminowości dostarczenia.

zakupy: Toho, kaboszony, krawatki; marzec 2018

plusy: Promocje, dosyć szeroka oferta, terminowość.

minusy: Na razie nie znalazłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432494 z 02.04.2018

Ten sklep gwarantuje dostep do szerokiej gamy koralikow i innych materialow do tworzenia bizuterii. Mnie marza sie jeszcze inne koraliki ale to kwestia czasu, ceny i popytu na nie.

zakupy: Toho, Preciosa, czeskie szklo; marzec 2018

plusy: Szybkosc realizacji zamowienia i duza starannosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431950 z 22.03.2018

ciekawe koraliki (rodzaje, kształty), które nie wszędzie można dostać; poszerzona oferta stalowych elementów w kolorze złotym, profesjonalna obsługa-odpoowiada na pytania szybko i konkretnie, krótki termin dostaw

zakupy: koraliki, rivoli, sznurki; marzec 2018

plusy: szeroka gama towaru, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431818 z 20.03.2018

Od ostatniego razu nic się nie zmieniło - szybko, sprawnie i dokładnie to,czego potrzebuję. Mogę zamówić przez internet spokojnie wybierając i dobierając kolory, nikt mnie nie pogania, mogę 10 razy zmienić zamówienie zanim je wyślę i nie czeka za moimi plecami następny klient... Poza tym wybór jest znacznie większy niż w dowolnej pasmanterii, pomijając fakt zanikania sklepów pasmanteryjnych.

zakupy: różne, koraliki i igły; marzec 2018

plusy: internet

minusy: tylko ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

calatea15@ nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 431774 z 20.03.2018

Il negozio propone un vasto assortimento di materiali per bigiotteria , ci sono sempre delle promozioni, ottimo servizio dello staff, spedizione veloce

zakupy: Perline e articoli per bijoux; marzec 2018

plusy: prezzi contenuti, vasto assortimento

minusy: non ci sono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kindzia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431750 z 20.03.2018

Super sklep, super kontakt, zainteresowanie klientem.

zakupy: Koraliki toho i przybory do nich.; marzec 2018

plusy: Dobra, szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431294 z 13.03.2018

Duży asortyment , dobra cena i profesjonalna obsługa !

zakupy: igły; marzec 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431286 z 12.03.2018

Ponieważ sklep nie jest najtańszy, próbowałam różnych wersji, jednak w Kadoro otrzymałam to, co zamówiłam bez pomyłek, szybko i sprawnie

zakupy: wiele koralików, igieł itp; marzec 2018

plusy: asortyment, sprawność, dokładność

minusy: :) ceny :D, choć bywają wyższe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jenny rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431262 z 12.03.2018

Ottimo negozio, fornito benissimo, i prezzi sono ottimi rispetto agli altri negozi on line. Lo staff fornisce ottimo servizio, risposte immediate per qualsiasi domanda, diversi modi di pagamento , spedizione velocissima... Mille grazie

zakupy: Perline e articoli per bijoux; marzec 2018

plusy: prezzi bassi, spedizione veloce

minusy: è solo in polacco

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

boick rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431082 z 08.03.2018

szeroki asortyment,akcja zniżkowa i w pełni spełnił oczekiwania

zakupy: koraliki toho; marzec 2018

plusy: szeroki asortymeny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431002 z 07.03.2018

Wspaniale wyposażony sklep, przystępne ceny,korzystne promocje oraz ekspresowa realizacja. Życzę sobie tylko takich sklepów dla miłośników rękodzieła 😊

zakupy: Koraliki do tworzenia biżuterii; marzec 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GOSIA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 430338 z 26.02.2018

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: koraliki - Preciosa Twin; luty 2018

plusy: szybko, konkretnie, miły kontakt, troska o klienta

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iw rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 430290 z 24.02.2018

zamówienia zawsze zrealizowane bardzo szybko a produkty wysokiej jakości.

zakupy: półfabrykaty, koraliki Bicone; luty 2018

plusy: produkty dobrej jakości

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 430154 z 22.02.2018

Excelente servicio, buenos precios .

zakupy: Delicias, super dúo entre otros; luty 2018

plusy: La variedad en los productos.

minusy: La distancia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 429582 z 13.02.2018

Szybko , tanio i duży wybor

zakupy: Koraliki i nici; luty 2018

plusy: Duży wybor

minusy: Nią mam opinii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER