Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Opaque, Inside Color, Metallic, Zawieszki, Silver Lined, Coated, Fire Polish 6 mm, Zaciski, końcówki, Kaboszony okrągłe 25 mm, Zapięcia, SuperDuo

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 812
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 819 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 422374 z 23.10.2017

Znalazlam tu koraliki Miyuki . Część była z wadą. Reakcja była natychmiastowa. Otrzymałam nowe bez wad. Błyskawiczna wysyłka. Świetny kontakt. Polecam

zakupy: Miyuki Half Tila; październik 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie widzę ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 421538 z 11.10.2017

Sklep znalazłam w internecie przy okazji szukania jakiegoś produktu Jestem bardzo zadowolona.Towar jakiego chciałam i szybka przesyłka.

zakupy: szurki, koraliki, przekadki, , organizery; październik 2017

plusy: duży asortyment,szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasmina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 421434 z 09.10.2017

I made a trial purchase.PERFECT.

zakupy: Beads; październik 2017

plusy: Large assortiment,fast deliveryvery good contact !!!

minusy: None

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mamajaga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 421366 z 06.10.2017

ottimo negozio. sempre disponibile nei contatti mail, veloce nella spedizione, imballaggio più che perfetto, numerosi e bellissimi omaggi. due difetti: - purtroppo molte foto hanno colori diversi dalla realtà. si può arginare il problema confrontano i colori con altri siti. - manca una seconda lingua, il polacco è troppo lungo da tradurre! comunque consigliatissimo! continuerò a essere loro cliente.

zakupy: miyuki e toho beads; październik 2017

plusy: sito ben fatto. bustine da 5 g.

minusy: colori delle foto non sempre attendibili

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KasiaZ rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 420726 z 28.09.2017

Sklep wybrałam z internetu, dokonałam zakupu "na próbę". Jestem zachwycona sposobem realizacji zamówienia. Wybrałam opcję "za pobraniem", przesyłka została do mnie wysłana w ciągu 2 godzin, a dotarła w mniej niż 24 godziny!

zakupy: Towar zgodny z zamóieniem, dobrze zapakowany, bez zastrzeżeń; wrzesień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, towar zgodny z zamówieni

minusy: Nie zauważyłam żadnych do tej pory.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danabi rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 420078 z 18.09.2017

znalazłam w nim najszerszą gamę interesujących mnie towarów. Przystępne ceny, łącznie z kosztem dostawy, bardzo szybka realizacja zamówienia. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: koraliki, nici, krosno do bransoletek; wrzesień 2017

plusy: bardzo duży wybór, dobre ceny, sprawność obsługi

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marysia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419946 z 15.09.2017

Sklep wybrałam z internetu bez rekomendacji. Zrobiłam zakupy wszystko poszło po mojej myśli, czyli szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam sklep- jest rzetelny

zakupy: koraliki, krosno, nici itp; wrzesień 2017

plusy: realizacja zakupów przez internet - super

minusy: narazie nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaB rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419698 z 12.09.2017

Sklep oferuje bardzo szeroki asortyment koralików i półproduktów, wysyłka jest błyskawiczna, a produkty, w tym szklane, są zapakowane bardzo starannie. Polecam!

zakupy: Kryształy do oprawy, koraliki, elementy metalowe; wrzesień 2017

plusy: szeroki asortyment, bogactwo kształtów koralików

minusy: nie odnotowano

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa W,.Czeladż rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419670 z 11.09.2017

Bardzo się cieszę ,że wybrałam sklep Kadoro.pl i polecam robienie w nim zakupów. Szybka realizacja zamówienia ,duży asortyment produktów i troska o klienta .

zakupy: Baza do klipsa posrebrzana i pozłacana .; wrzesień 2017

plusy: Dociekliwość , czy przesyłka dotarła do klienta .

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agi rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419482 z 07.09.2017

To moje drugie zakupy w tym sklepie i zapewne nie ostatnie. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Sutasz; sierpień 2017

plusy: Przejrzysta strona

minusy: Czekam na więcej kolorów sznurkow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419422 z 06.09.2017

Duży wybór produktów, możliwość odbioru osobistego. Sklep jak najbardziej polecam i będziemy wracac tutaj na kolejne zakupy !

zakupy: koraliki sznurki i inne; wrzesień 2017

plusy: duzy wybór, perfekcyjna obsługa i doradztwo

minusy: brak wad- na szczęscie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

belferka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 418606 z 22.08.2017

poleciła mi go znajoma i jestem bardzo zadowolona

zakupy: zakończenia bransoletek; sierpień 2017

plusy: towar zgodny z zamówieniem, szybki termin realizacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 418450 z 21.08.2017

Był towar który mnie interesował. Szybka realizacja zamówienia miałam też kupon rabatowy z poprzednich zakupów.

zakupy: Agaty; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 418266 z 17.08.2017

Wybrałam przypadkowo, ale w pełni spełnił moje oczekiwania

zakupy: uterii; sierpień 2017

plusy: profesjonalność i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 418014 z 15.08.2017

Fakt duży asortyment ale niestety w porównaniu z innym sklepem w którym kupuje są bardzo wysokie ceny

zakupy: Roznosci; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Bardzo wysokie ceny i niskie rabaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariolka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417722 z 09.08.2017

Jestem zadowolona z duzej ilosci oraz szerokiego wachlarza proponowanych produktow oraz szybkiej wysyłki super:):):)

zakupy: różności; sierpień 2017

plusy: wszechstronność artykułów

minusy: niektóre ceny (wysokie)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417674 z 09.08.2017

Dobry produkt w zadowalającej cenie. Miłe podejście do każdego klienta. Szybka przesyłka bez zbędnych formalności. Gorąco polecam i pozdrawiam całą ekipę.

zakupy: drut srebrny; sierpień 2017

plusy: Same plusy

minusy: Nie znaleziono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417646 z 08.08.2017

Ponieważ oferowany produkt jest w atrakcyjnej cenie, bardzo dobra jakość i miła obsługa oraz bardzo szybka dostawa.

zakupy: kaboszony, zakładki do książek, koraliki.; sierpień 2017

plusy: bardzo dobrej jakości towary w atrakcyjnych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bikp rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416682 z 25.07.2017

Czytelna strona internetowa,duży wybór, szybka obsługa i dostawa, przystępne ceny.

zakupy: koraliki, półfabrykaty; lipiec 2017

plusy: dobra jakość produktow, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416358 z 19.07.2017

Bardzo duży wybór i dobre ceny

zakupy: Koraliki, półfabrykanty, włóczki itp.; lipiec 2017

plusy: Duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER