Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Inside Color, Opaque, Metallic, Zawieszki, Fire Polish 6 mm, Silver Lined, Coated, Kaboszony okrągłe 25 mm, Zaciski, końcówki, Bicone 4 mm, Zapięcia

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 809
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 816 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

belferka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 418606 z 22.08.2017

poleciła mi go znajoma i jestem bardzo zadowolona

zakupy: zakończenia bransoletek; sierpień 2017

plusy: towar zgodny z zamówieniem, szybki termin realizacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 418450 z 21.08.2017

Był towar który mnie interesował. Szybka realizacja zamówienia miałam też kupon rabatowy z poprzednich zakupów.

zakupy: Agaty; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 418266 z 17.08.2017

Wybrałam przypadkowo, ale w pełni spełnił moje oczekiwania

zakupy: uterii; sierpień 2017

plusy: profesjonalność i szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 418014 z 15.08.2017

Fakt duży asortyment ale niestety w porównaniu z innym sklepem w którym kupuje są bardzo wysokie ceny

zakupy: Roznosci; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Bardzo wysokie ceny i niskie rabaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariolka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417722 z 09.08.2017

Jestem zadowolona z duzej ilosci oraz szerokiego wachlarza proponowanych produktow oraz szybkiej wysyłki super:):):)

zakupy: różności; sierpień 2017

plusy: wszechstronność artykułów

minusy: niektóre ceny (wysokie)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417674 z 09.08.2017

Dobry produkt w zadowalającej cenie. Miłe podejście do każdego klienta. Szybka przesyłka bez zbędnych formalności. Gorąco polecam i pozdrawiam całą ekipę.

zakupy: drut srebrny; sierpień 2017

plusy: Same plusy

minusy: Nie znaleziono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417646 z 08.08.2017

Ponieważ oferowany produkt jest w atrakcyjnej cenie, bardzo dobra jakość i miła obsługa oraz bardzo szybka dostawa.

zakupy: kaboszony, zakładki do książek, koraliki.; sierpień 2017

plusy: bardzo dobrej jakości towary w atrakcyjnych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bemol67 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417634 z 08.08.2017

Duży wybór koralików.

zakupy: koraliki, półfabrykaty; sierpień 2017

plusy: trudno powiedzieć

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bikp rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416682 z 25.07.2017

Czytelna strona internetowa,duży wybór, szybka obsługa i dostawa, przystępne ceny.

zakupy: koraliki, półfabrykaty; lipiec 2017

plusy: dobra jakość produktow, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416358 z 19.07.2017

Bardzo duży wybór i dobre ceny

zakupy: Koraliki, półfabrykanty, włóczki itp.; lipiec 2017

plusy: Duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agagaga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416294 z 19.07.2017

szybko, sprawnie, profesjonalnie - polecam cieplutko :)

zakupy: kabaszony ceramiczne; lipiec 2017

plusy: zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amarykate rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416014 z 14.07.2017

Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Polecam!

zakupy: TOHO; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

npjs rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415838 z 11.07.2017

szeroki wybor produktow, ekspresowa przesylka

zakupy: krysztalki, nici i igly miyuki; lipiec 2017

plusy: profesjonalizm, ekspresowa przesylka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesława rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415818 z 10.07.2017

Wysyłka ekspresowa,pakowane idealne, wywiązanie się z zamówienia!!!

zakupy: różne; lipiec 2017

plusy: dokładność

minusy: igły skręcane, uszka za duże.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

galeriauewy rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415374 z 03.07.2017

ciekawy asortyment

zakupy: koraliki; czerwiec 2017

plusy: duży wybór towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415266 z 01.07.2017

SUPER gama oferowanych produktów,ekspres dostawa

zakupy: koraliki; lipiec 2017

plusy: gama produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415262 z 01.07.2017

SUPER gama oferowanych produktów,ekspres dostawa

zakupy: koraliki; lipiec 2017

plusy: gama produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ann rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415114 z 28.06.2017

Szeroki wybór i bardzo szybka przesyłka. Bardzo przyjemne zakupy : )

zakupy: koraliki, zawieszki, zapiecia; czerwiec 2017

plusy: oferta, szybka wysyłka

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 414246 z 12.06.2017

Niskie ceny, dobry opis produktów, szybka i wygodna dostawa.

zakupy: Półprodukty do wyrobu biżuterii.; czerwiec 2017

plusy: duży wybór, promocje

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 413974 z 08.06.2017

Polecam bez wahania- bogaty asortyment, doskonały kontakt, błyskawiczna dostawa:)

zakupy: koraliki Toho, akcesoria do wyrobu biżu; czerwiec 2017

plusy: SZeroki asortyment, szybka wysyłka , doskonały kontakt

minusy: Nie mam zastrzeżen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER