Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Metallic, Opaque, Zawieszki, Inside Color, Fire Polish 6 mm, Zapięcia, Kaboszony okrągłe 25 mm, Coated, Zaciski, końcówki, Silver Lined, Elementy ozdobne

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 825
  • opinie neutralne: 9
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 834 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 436502 z 19.06.2018

Już kiedyś robiłam zakupy tutaj ale. Tym razem mnie sklep bardzo zaskoczył. Od złożenia zamówienia do otrzymania informacji o wysyłce minęło 27 minut!!! Bardzo bardzo polecam, :)

zakupy: Sznurki sutasz i koraliki; czerwiec 2018

plusy: Ładny towar, ekspresowa wysyłka

minusy: Jeszcze nie wiem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 436186 z 12.06.2018

Koleżanka mi poleciła i miała rację.

zakupy: koraliki, igły, bigle; czerwiec 2018

plusy: dobra strona internetowa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 434966 z 17.05.2018

Jakosc i ilosc towaru rewelacyjna w stosunku do ceny.

zakupy: Koraliki fire polish, piekne kolory; maj 2018

plusy: Dobry opis towaru

minusy: Nie znalazlam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 434366 z 07.05.2018

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Jedyna rzecz, której mi brakowało na stronie to jakieś płatności natychmiastowe jak payu czy jakieś przelewy24, aby nie było trzeba czekać na potwierdzenie płatności, ale to do przebolenia. Poza tym 5+.

zakupy: Kamienie do tworzenia biżuterii; kwiecień 2018

plusy: dobry kontakt, szybka wysyłka, miła obsługa

minusy: brak płatności online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nutelka75 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 433558 z 20.04.2018

Bardzo duzy asortyment i dostepne ceny. Znalazlam wszystko co potrzebowalam. Doskonala obsluga. Otrzymalm w blyskawicznym czasie wyczerpujace odpowiedzi na mail. Wysylka jest rowniez realizowana za granice I jest mozliwosc placenia w euro . Jestem bardzo zadowolona. Polecam

zakupy: Nici.koraliki roho I preciosa; kwiecień 2018

plusy: Szybkosc obslugi. Duzy asortyment

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 433034 z 12.04.2018

Tutaj znalazłam wszystko czego potrzebowałam. Sklep posiada duży asortyment.

zakupy: Artykuły do wyrobu biżuterii z koralików.; kwiecień 2018

plusy: Wszystko dla klienta.

minusy: Nie znalazłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432602 z 04.04.2018

Cudowny sklep, bardzo dobry kontakt, polecam serdecznie!

zakupy: drut srebrny 999; kwiecień 2018

plusy: bardzo dobre materiały, ekspresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432534 z 03.04.2018

Złożyłam zamówienie w Kadoro ponieważ posiada większość potrzebnych mi artykułów. Jestem zadowolona z obsługi, sposobu zamówienia i terminowości dostarczenia.

zakupy: Toho, kaboszony, krawatki; marzec 2018

plusy: Promocje, dosyć szeroka oferta, terminowość.

minusy: Na razie nie znalazłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432494 z 02.04.2018

Ten sklep gwarantuje dostep do szerokiej gamy koralikow i innych materialow do tworzenia bizuterii. Mnie marza sie jeszcze inne koraliki ale to kwestia czasu, ceny i popytu na nie.

zakupy: Toho, Preciosa, czeskie szklo; marzec 2018

plusy: Szybkosc realizacji zamowienia i duza starannosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431950 z 22.03.2018

ciekawe koraliki (rodzaje, kształty), które nie wszędzie można dostać; poszerzona oferta stalowych elementów w kolorze złotym, profesjonalna obsługa-odpoowiada na pytania szybko i konkretnie, krótki termin dostaw

zakupy: koraliki, rivoli, sznurki; marzec 2018

plusy: szeroka gama towaru, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

calatea15@ nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 431774 z 20.03.2018

Il negozio propone un vasto assortimento di materiali per bigiotteria , ci sono sempre delle promozioni, ottimo servizio dello staff, spedizione veloce

zakupy: Perline e articoli per bijoux; marzec 2018

plusy: prezzi contenuti, vasto assortimento

minusy: non ci sono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431286 z 12.03.2018

Ponieważ sklep nie jest najtańszy, próbowałam różnych wersji, jednak w Kadoro otrzymałam to, co zamówiłam bez pomyłek, szybko i sprawnie

zakupy: wiele koralików, igieł itp; marzec 2018

plusy: asortyment, sprawność, dokładność

minusy: :) ceny :D, choć bywają wyższe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jenny rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431262 z 12.03.2018

Ottimo negozio, fornito benissimo, i prezzi sono ottimi rispetto agli altri negozi on line. Lo staff fornisce ottimo servizio, risposte immediate per qualsiasi domanda, diversi modi di pagamento , spedizione velocissima... Mille grazie

zakupy: Perline e articoli per bijoux; marzec 2018

plusy: prezzi bassi, spedizione veloce

minusy: è solo in polacco

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

boick rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431082 z 08.03.2018

szeroki asortyment,akcja zniżkowa i w pełni spełnił oczekiwania

zakupy: koraliki toho; marzec 2018

plusy: szeroki asortymeny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431002 z 07.03.2018

Wspaniale wyposażony sklep, przystępne ceny,korzystne promocje oraz ekspresowa realizacja. Życzę sobie tylko takich sklepów dla miłośników rękodzieła 😊

zakupy: Koraliki do tworzenia biżuterii; marzec 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GOSIA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 430338 z 26.02.2018

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: koraliki - Preciosa Twin; luty 2018

plusy: szybko, konkretnie, miły kontakt, troska o klienta

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 427706 z 17.01.2018

Sklep zawsze sprawnie i szybko wysyła zamówiony towar.

zakupy: drut srebrny; grudzień 2017

plusy: szybka realizacja, kontakt telefoniczny z klientem

minusy: Gdybym miała zastrzeżenia to nie robiłabym tu zakupów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 427446 z 12.01.2018

Znalazłam tu materiały do zrobienia biżuterii, w odpowiedniej jakości i cenie.

zakupy: koraliki, półfabrykaty; grudzień 2017

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 427118 z 08.01.2018

bardzo szybka wysylka, towar zgodny z opisem :)

zakupy: koraliki; grudzień 2017

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 426442 z 25.12.2017

Polecam - błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: Koraliki toho, zapięcia; grudzień 2017

plusy: szybkość w działaniu

minusy: asortyment, jeśli chodzi o zapięcia mógłby być szerszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER