Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Opaque, Inside Color, Metallic, Zawieszki, Fire Polish 6 mm, Coated, Silver Lined, Kaboszony z grafiką, Zaciski, końcówki, Pinch Beads, Zapięcia, Bicone 4 mm

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 784
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 790 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

krysiak rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408418 z 24.03.2017

Największa ilość produktów w promocyjnej cenie. Towar idealny najwyższej klasy. częste informacje na @ o wyprzedażach i promocjach.

zakupy: kaboszony, koraliki metalowe akcesoria; marzec 2017

plusy: szybko i na temat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gizia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408158 z 20.03.2017

Były to kolejne zakupy w tym sklepie , jestem zadowolona . Pozdrawiam .

zakupy: Koraliki; marzec 2017

plusy: Szybko sprawnie i dokładnie.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 407866 z 16.03.2017

Świetne gatunkowo produkty, starannie zapakowane, szybka przesyłka, super kontakt - wszystko na wysokim poziomie. Z pewnością jeszcze nie jeden raz zrobię tu zakupy!

zakupy: sznurek sutasz, koraliki; marzec 2017

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 407770 z 15.03.2017

tak sklep spełnił moje oczekiwania,jestem zadowolona,a ogromną niespodziankę sprawił mi urodzinowy kupon rabatowy.Super sklep

zakupy: koralikiToho, zapięcia magnetyczne; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji,dobre ceny,różnorodność towaru

minusy: opis kolorów koralików

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Róża rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 407218 z 07.03.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ miał asortyment który mnie interesował

zakupy: Koraliki rizo toho itp; marzec 2017

plusy: Szybko

minusy: Cena wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 407110 z 06.03.2017

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Przejrzysta strona, dobry towar, szybka obsługa i wysyłka. Polecam...

zakupy: Kryształki akrylowe, siatki i końcówki metalowe; luty 2017

plusy: Szybka obsługa, różnorodność towarów

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 406694 z 28.02.2017

Wybrałam sklep z polecenia znajomej, która takze była zadowolona z obsługi.

zakupy: TOHO; luty 2017

plusy: duży asortyment

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 406398 z 24.02.2017

znalazłam tu koraliki które były odpowiednie do mojej bransoletki

zakupy: różne koraliki, łapaczki; luty 2017

plusy: łatwo znalazłam to co potrzebuję

minusy: w/g mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

begonia5555 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 406062 z 20.02.2017

szeroki asortyment,szybka dostawa super sprzedawca

zakupy: koraliki i nici; luty 2017

plusy: duży wybór i szybka dosatawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nat rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 405586 z 13.02.2017

Posiadają bardzo duży wybór koralików i akcesoriów do tworzenia koralikowej biżuterii a do tego mają atrakcyjne ceny. Jest to moje kolejne zamówienie z tego sklepu i jak zwykle jestem z niego bardzo zadowolona. Na bieżąco informują o stanie zamówienia. Z czystym sumieniem polecam.

zakupy: koraliki toho, nici nylonowe, igły do koralików, rizo, ; luty 2017

plusy: Duży wybór towaru, ceny, podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 404318 z 28.01.2017

Bardzo bogata i przejrzysta oferta produktów, konkurencyjne ceny, błyskawiczna przesyłka, towar najwyższej jakości, zgodny z opisem.

zakupy: Koraliki TOHO, nici, Beadsmith Third Hand; styczeń 2017

plusy: Błyskawiczna przesyłka, duży wybór w dobrej cenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Claudia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 404194 z 27.01.2017

I found the shop on a youtube channel. The shop and the kindness of the team has exceeded my expectations. All perfect.

zakupy: Bead, thread; styczeń 2017

plusy: Precision and courtesy

minusy: I had no disadvantage

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dargot rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 404138 z 26.01.2017

Bardzo duży wybór asortymentu. Błyskawiczna wysyłka. ;)

zakupy: toho; styczeń 2017

plusy: błyskawiczna wysyłka

minusy: nie doświadczyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Manufaktura Leo rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 403918 z 24.01.2017

Dobre materiały, duża różnorodność, dobre ceny, świetna obsługa

zakupy: koraliki, sznurki sutasz, kaboszony, minerały ...; styczeń 2017

plusy: przejrzystość i łatwość przeglądania strony

minusy: jeszcze nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 402374 z 03.01.2017

Świetny kontakt i miła obsługa. Poprosiłam o wymianę nici i nie było problemu.

zakupy: koraliko toho, nici, krążek kumihimo; styczeń 2017

plusy: szeroka ofeta, dobre ceny

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 402370 z 03.01.2017

Duży wybór, dobra jakość

zakupy: koraliki, zapięcia; grudzień 2016

plusy: duży wybór toworu

minusy: na razie nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 401506 z 21.12.2016

Dostałam wszystko, co chciałam w jednym miejscu. Sprawnie i szybko otrzymałam przesyłkę. Polecam

zakupy: Półfabrykaty; grudzień 2016

plusy: Szybkość, dobry kontakt. Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 401346 z 20.12.2016

Bardzo sprawna i szybka obsługa

zakupy: krawieckie; grudzień 2016

plusy: bardzo szybka dostawa, miła i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 401342 z 20.12.2016

Duży wybór i dobrze opisane towary. Zamówienia są realizowane szybko i sprawnie.

zakupy: zapięcia; grudzień 2016

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WW rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 400950 z 16.12.2016

Szukałam bardzo drobnych łańcuszków i drobnych ogniw. Sklep spelnil moje oczekiwania. :)

zakupy: łancuszek rolo 1, 2 mm i ogniwa 0, 8 mm; grudzień 2016

plusy: bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER