Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Inside Color, Opaque, Metallic, Zawieszki, Coated, Silver Lined, Fire Polish 6 mm, Zaciski, końcówki, Zapięcia, Kaboszony okrągłe 25 mm, Guziki szklane

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 815
  • opinie neutralne: 8
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 823 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 425870 z 15.12.2017

Korzystne ceny, duży wybór

zakupy: Koraliki; grudzień 2017

plusy: ..

minusy: ..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 425862 z 15.12.2017

Bardzo dobrze zorganizowana strona- latwo sie obsluguje. Przystepne ceny i mega szybka dostawa.

zakupy: Koraliki i przybory do tworzenia bizuterii; listopad 2017

plusy: Ceny.Mega szybka dostawa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Risu nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 425354 z 07.12.2017

Duży wybór i atrakcyjna promocja skusi mnie do zakupów. Zakupione materiały były ok choć sam proces wysyłki trwał bardzo długo.

zakupy: Koraliki; grudzień 2017

plusy: Szeroki asortyment

minusy: Bardzo długi czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 425230 z 05.12.2017

Sklep zaopatrzony bardzo dobrze, przemiła obsługa.

zakupy: koraliki, stal; listopad 2017

plusy: duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Komar209 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 425162 z 04.12.2017

Szeroki asortyment, dobre ceny i jakość oraz rzetelność sprzedawcy spełnia moje oczekiwania. Chętnie polecam sklep każdemu kto poszukuje materiałów do wyrobi biżuterii.

zakupy: Koraliki, półfabrykaty; grudzień 2017

plusy: Duży wybór materiałów do wyrobu rękodzieła

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 424978 z 01.12.2017

Znakomita obsługa, przystępne ceny i spory asortyment.

zakupy: Koraliki czeskie, chwosty, sznurki sutasz.; listopad 2017

plusy: Rzetelność i świetna obsługa.

minusy: nie dostrzegłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 424802 z 28.11.2017

Produkty zamówione w sklepie bardzo dobrej jakości, szybka dostawa. Polecam!

zakupy: Zawieszki; listopad 2017

plusy: Przede wszystkim bardzo duży wybór asortymentu.

minusy: Nie stwierdzam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malabetty rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 424470 z 23.11.2017

To najlepszy sklep jaki znam.

zakupy: zawieszki; listopad 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Koralik rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 423734 z 14.11.2017

Duży wybór asortymentu i dodtswa bardzo szybka. Super

zakupy: Końcówki do bransoletek; listopad 2017

plusy: Sprawna obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 423634 z 12.11.2017

Znalazłam towar którego szukałam a poza tym satysfakcjonowały mnie koszty przesyłki.

zakupy: zapięcia do bransoletek, koraliki; październik 2017

plusy: szeroki asortyment elementów do wykonania biżuterii

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 423194 z 06.11.2017

Znam już ten sklep i polecam. Produkty zgodne z opisem. Różnorodność produktów, w różnych cenach.

zakupy: Półfabrykaty do biżuterii; listopad 2017

plusy: Duży wybór, szybka dostawa.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elizabetp1 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 422598 z 26.10.2017

Sklep godny polecenia. Kupiłam wszystko co chciałam w jednym miejscu. Towar jaki otrzymałam spełnił w pełni moje oczekiwania. Na pewno to nie są moje ostatnie zakupy w tym sklepie.

zakupy: diamenciki, siatka, klej; październik 2017

plusy: duży asortyment

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 422374 z 23.10.2017

Znalazlam tu koraliki Miyuki . Część była z wadą. Reakcja była natychmiastowa. Otrzymałam nowe bez wad. Błyskawiczna wysyłka. Świetny kontakt. Polecam

zakupy: Miyuki Half Tila; październik 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie widzę ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 421538 z 11.10.2017

Sklep znalazłam w internecie przy okazji szukania jakiegoś produktu Jestem bardzo zadowolona.Towar jakiego chciałam i szybka przesyłka.

zakupy: szurki, koraliki, przekadki, , organizery; październik 2017

plusy: duży asortyment,szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasmina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 421434 z 09.10.2017

I made a trial purchase.PERFECT.

zakupy: Beads; październik 2017

plusy: Large assortiment,fast deliveryvery good contact !!!

minusy: None

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mamajaga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 421366 z 06.10.2017

ottimo negozio. sempre disponibile nei contatti mail, veloce nella spedizione, imballaggio più che perfetto, numerosi e bellissimi omaggi. due difetti: - purtroppo molte foto hanno colori diversi dalla realtà. si può arginare il problema confrontano i colori con altri siti. - manca una seconda lingua, il polacco è troppo lungo da tradurre! comunque consigliatissimo! continuerò a essere loro cliente.

zakupy: miyuki e toho beads; październik 2017

plusy: sito ben fatto. bustine da 5 g.

minusy: colori delle foto non sempre attendibili

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaB rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419698 z 12.09.2017

Sklep oferuje bardzo szeroki asortyment koralików i półproduktów, wysyłka jest błyskawiczna, a produkty, w tym szklane, są zapakowane bardzo starannie. Polecam!

zakupy: Kryształy do oprawy, koraliki, elementy metalowe; wrzesień 2017

plusy: szeroki asortyment, bogactwo kształtów koralików

minusy: nie odnotowano

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa W,.Czeladż rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419670 z 11.09.2017

Bardzo się cieszę ,że wybrałam sklep Kadoro.pl i polecam robienie w nim zakupów. Szybka realizacja zamówienia ,duży asortyment produktów i troska o klienta .

zakupy: Baza do klipsa posrebrzana i pozłacana .; wrzesień 2017

plusy: Dociekliwość , czy przesyłka dotarła do klienta .

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agi rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419482 z 07.09.2017

To moje drugie zakupy w tym sklepie i zapewne nie ostatnie. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Sutasz; sierpień 2017

plusy: Przejrzysta strona

minusy: Czekam na więcej kolorów sznurkow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419422 z 06.09.2017

Duży wybór produktów, możliwość odbioru osobistego. Sklep jak najbardziej polecam i będziemy wracac tutaj na kolejne zakupy !

zakupy: koraliki sznurki i inne; wrzesień 2017

plusy: duzy wybór, perfekcyjna obsługa i doradztwo

minusy: brak wad- na szczęscie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER