Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Zawieszki, Metallic, Opaque, Zapięcia, Inside Color, Fire Polish 6 mm, Kaboszony okrągłe 25 mm, Coated, Zaciski, końcówki, Szkło chińskie, Silver Lined

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 828
  • opinie neutralne: 11
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 839 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lindy rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343025 z 20.05.2015

Perchè ha una vasta gamma di prodotti a buon prezzo e dopo aver fatto diversi ordini ho anche notato disponibilità, precisione, consegna ordinata , prodotti ben imbustati e graditi omaggini

zakupy: si il 13 Maggio; maj 2015

plusy: acquisto comodamente da casa e scelgo tra vari prodotti

minusy: Alle volte confondere i colori

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342821 z 19.05.2015

Bogata oferta i szybka realizacja zamówienia

zakupy: koraliki, końcówki, nici; maj 2015

plusy: szeroka oferta, szybka dostawa

minusy: Brak dostaw do paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Abratynka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342721 z 18.05.2015

Sklep wybrałam ze względu na bogatą ofertę, przystępne ceny. Po pierwszych zakupach widzę że wrócę z pewnością po kolejne. Jedynym minusikiem była nie za szybka wysyłka w porównaniu z innymi. Ale sklep polecam !

zakupy: koraliki TOHO, zapięcia, końcówki; maj 2015

plusy: oferta, ceny, opis, zgodność z opisem

minusy: termin wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342149 z 13.05.2015

bardzo dobra, szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: półfabrykaty srebrne, narzędzia; maj 2015

plusy: bardzo szybka, fachowa obsługa

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341965 z 11.05.2015

Jestem zadowolona z zakupów. Produkty dobrej jakości.

zakupy: kryształki rivoli; maj 2015

plusy: duży wybór produktów

minusy: trochę długi czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341945 z 11.05.2015

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Transakcje przebiegają bardzo sprawnie, zamawiane artykuły w pełni spełniają moje oczekiwania. Plusem są również promocje :-)

zakupy: koraliki TOHO i koraliki QuadraTile; maj 2015

plusy: terminowość, rzeczowy i miły kontakt, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341513 z 07.05.2015

Jestem zadowolona z zakupionych towarów.

zakupy: koraliki, półfabrykaty do biżuterii; maj 2015

plusy: szybka realizacja zamówień

minusy: opis towaru/brak dokładnego podania wymiarów np.końcówe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnesti rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341505 z 06.05.2015

jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie

zakupy: koraliki, nici; maj 2015

plusy: jakość, duży wybór, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341249 z 05.05.2015

Kadoro ma najwęekszy wybór na rynku koralików TOHO i FirePolish. Przesyłka jest szybka. Jednej rzeczy mi tylko brakuje (taka mała sugestia) żeby w opcjach dostawy były dostępne paczkomaty. Są znacznie szybsze i mogę odebrać kiedy chce :)

zakupy: Koraliki TOHO, FP, MAgatama; kwiecień 2015

plusy: Szeroki wybór

minusy: Brak wysyłki do paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia fhu_za rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 340713 z 29.04.2015

szybko, sprawnie, rzeczowo, a towar świetnej jakości!! POLECAM wszystkim!!!!

zakupy: koraliki; kwiecień 2015

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 340537 z 27.04.2015

Jestem z Wrocławia, z okolicy ul. grabiszyńskiej, dlatego zamówione towary odbieram osobiście. Bardzo mi się podoba to, że każde zamówienie jest niemal natychmiast realizowane, mogę odebrać jeszcze tego samego dnia.

zakupy: kumihimo dysk, szydełka; kwiecień 2015

plusy: Szybka realizacja zamówień.

minusy: Brak oznaczeń na budynku i w środku na klatce schodowej,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339969 z 23.04.2015

W Kadoro można wszystko dostać, nie muszę kupować z kilku sklepów by zyskać to co mi potrzebne. Bardzo miła obsługa, zawsze odpowiadają szybko na kontakt. Można uzyskać miłe rabaty, na email często wysyłają kody z rabatem :) Nie ma co szukać innych sklepów, ceny wszędzie takie same :)

zakupy: Koraliki, nicie; kwiecień 2015

plusy: towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339961 z 23.04.2015

Wybrałam ten sklep ze względu na dużą i różnorodną ofertę oraz fakt, że tylko tu znalazłam to co chciałam kupić.

zakupy: igły, nici, zapięcia; kwiecień 2015

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339865 z 22.04.2015

Zamawiałam w różnych sklepach aż trafiłam na Kadoro.pl Zakupiłam narzędzia usprawniające pracę przy mojej przygodzie z minerałami. Co podniosło poziom moich prac. Wysoki poziom obsługi w sklepie internetowym (miły, profesjonalny). Dużo ciekawostek i bogactwo produktów. Sprawna i szybka obsługa zamówień. 7 % rabatu. Serdeczne pozdrowienia.

zakupy: aktualne w realizacji; kwiecień 2015

plusy: pełen profesjonalizm, dobre ceny, wysoka jakość asortyme

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IzaS77 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339777 z 21.04.2015

Duży wybór, szybka przesyłka....

zakupy: koraliki; kwiecień 2015

plusy: Duży wybór, miłe rabaty...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kreatywna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339137 z 16.04.2015

duży wybór, przystępna cena, szybka wysyłka

zakupy: nici metalizowane; kwiecień 2015

plusy: przystępne ceny, rabaty

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klementyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339077 z 16.04.2015

Bogata oferta, bardzo dobrej jakości towar, szybka obsługa, bardzo dobrze oznakowane artykuły w przesyłce, tak, że od razu wiadomo jaka jest zawartość każdej torebeczki - za to bardzo duży plus. Świetny, solidny sprzedawca. Polecam !

zakupy: koraliki TOHO, bicone, miyuki i inne; kwiecień 2015

plusy: jakość, duży wybór, szybkość, dobre oznakowanie artykułó

minusy: trochę popracowałabym nad wyszukiwarką

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 338745 z 14.04.2015

POLECAM, wszystko tu jest dla koralikowych maniaczek, duży wybór i co najważniejsze SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA :)

zakupy: koraliki TOHO; kwiecień 2015

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

comoloveo rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 338337 z 09.04.2015

Sklep Kadoro to miejsce godne polecenia. Jako jedyny przychylnie potraktował moje zapytanie o zakup dużej paczki koralików w kolorze, którego bardzo często używam. Sympatyczna i rzetelna obsługa sprawiła, że na pewno powrócę do zakupów w tym sklepie.

zakupy: koraliki TOHO, półfabrykaty do biżuterii; marzec 2015

plusy: miła i rzetelna obsługa, szybkość realizacji

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Matylllda rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 338145 z 08.04.2015

Wybrałam ten sklep ze względu na duży wybór koralików i nie tylko.

zakupy: Koraliki TOHO; kwiecień 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia, duży wybór, rabaty.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER