Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Opaque, Metallic, Transparent, Szkło chińskie, Zapięcia, Zaciski, końcówki, Inside Color, Fire Polish 6 mm, Elementy ozdobne, Kaboszony okrągłe 25 mm

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 838
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 848 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zofia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 344605 z 04.06.2015

szeroki asortyment i znalazłam to czego szukałam.Miła obsługa ,przyjazna , otwarta dla klienta.Szybka realizacja zamówienia-polecam.

zakupy: koraliki, nici, zapięcia; maj 2015

plusy: duży asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sandra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 344545 z 04.06.2015

Wybrałam sklep Kadoro ponieważ jest bardzo dobrze zaopatrzony w przeróżne interesujące mnie półfabrykaty.Zawsze chętnie wracam po zakupy do tego sklepu również z powodu przemiłej i pomocnej obsługi.Ostatnio miałam problem z zalogowaniem na stronie Kadoro i zwróciłam się o pomoc do obsługi po czym ,w ekspresowym tępie uzyskałam dostep do konta i mogłam zrobić zakupy. Kolejny powód to rabaty i szybka dostawa. Nie ukrywam ,że na tym zależy mi najbardziej. Bardzo polecam ten sklep.W profesjonalny sposób podchodzi do klienta.Tak trzymać!!!

zakupy: wysoka jakość i sprawne zakupy; maj 2015

plusy: szybkość i profesjonalizm,dbanie o klienta

minusy: może zbyt małe rabaty :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 344529 z 04.06.2015

Ogromny wybór,rabaty,błyskawiczna obsługa,konkurencyjne ceny.

zakupy: bicone, preciosa, fire polish; czerwiec 2015

plusy: konkurencyjne ceny,ogromny wybór!

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 344009 z 29.05.2015

Kadoro to wielki wybór koralików i wszelkich artykułów do wyrobu biżuterii. BŁYSKAWICZNA DOSTAWA!

zakupy: krosno, koraliki, nici i zapięcia; maj 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia, stały kontakt

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olka51 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343877 z 28.05.2015

Sklep spełniał moje oczekiwania .Wyjątkowo duży wybór asortymentu

zakupy: koraliki rullo, twinsy; maj 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343577 z 26.05.2015

Sklep w pełni spełnia oczekiwania. Bardzo duzy wybor koralikow,najlepszy sklep koralikowy! Bardzo miła i fachowa obsluga,a do tego rabaty!

zakupy: toho; maj 2015

plusy: duży wybór, rabaty i promocje, szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgosia007 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343561 z 25.05.2015

Uwielbiam zakupy w Kadoro. Duży wybór koralików, jedynie mało w Silky beads . Szybka wysyłka. Wszystko ok.

zakupy: Silky, Tile, SuperDuo, Toho; maj 2015

plusy: Duży wybór asortymentu.

minusy: Nie mam zastrzeżen.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ganeta27 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343493 z 25.05.2015

szeroki wachlarz produktów w tym bardzo duży wybór koralików toho. Koraliki w przesłanych opakowaniach opisane nazwą koloru co niestety nie występuje u wszystkich sprzedawców. Szybka wysyłka bez dodatkowej prośby. gorąco polecam

zakupy: koraliki toho, zapięcia, końcówki do wkl; maj 2015

plusy: wszystko dokładnie opisane

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343213 z 21.05.2015

Wybrałam Kadoro ponieważ jest bardzo duży wybór koralików TOHO oraz półfabrykatów do bransoletek :-)

zakupy: Toho Rizo zawieszki i akcesoria; maj 2015

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lindy rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343025 z 20.05.2015

Perchè ha una vasta gamma di prodotti a buon prezzo e dopo aver fatto diversi ordini ho anche notato disponibilità, precisione, consegna ordinata , prodotti ben imbustati e graditi omaggini

zakupy: si il 13 Maggio; maj 2015

plusy: acquisto comodamente da casa e scelgo tra vari prodotti

minusy: Alle volte confondere i colori

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342821 z 19.05.2015

Bogata oferta i szybka realizacja zamówienia

zakupy: koraliki, końcówki, nici; maj 2015

plusy: szeroka oferta, szybka dostawa

minusy: Brak dostaw do paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Abratynka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342721 z 18.05.2015

Sklep wybrałam ze względu na bogatą ofertę, przystępne ceny. Po pierwszych zakupach widzę że wrócę z pewnością po kolejne. Jedynym minusikiem była nie za szybka wysyłka w porównaniu z innymi. Ale sklep polecam !

zakupy: koraliki TOHO, zapięcia, końcówki; maj 2015

plusy: oferta, ceny, opis, zgodność z opisem

minusy: termin wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342149 z 13.05.2015

bardzo dobra, szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: półfabrykaty srebrne, narzędzia; maj 2015

plusy: bardzo szybka, fachowa obsługa

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341965 z 11.05.2015

Jestem zadowolona z zakupów. Produkty dobrej jakości.

zakupy: kryształki rivoli; maj 2015

plusy: duży wybór produktów

minusy: trochę długi czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341945 z 11.05.2015

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Transakcje przebiegają bardzo sprawnie, zamawiane artykuły w pełni spełniają moje oczekiwania. Plusem są również promocje :-)

zakupy: koraliki TOHO i koraliki QuadraTile; maj 2015

plusy: terminowość, rzeczowy i miły kontakt, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341513 z 07.05.2015

Jestem zadowolona z zakupionych towarów.

zakupy: koraliki, półfabrykaty do biżuterii; maj 2015

plusy: szybka realizacja zamówień

minusy: opis towaru/brak dokładnego podania wymiarów np.końcówe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnesti rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341505 z 06.05.2015

jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie

zakupy: koraliki, nici; maj 2015

plusy: jakość, duży wybór, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341249 z 05.05.2015

Kadoro ma najwęekszy wybór na rynku koralików TOHO i FirePolish. Przesyłka jest szybka. Jednej rzeczy mi tylko brakuje (taka mała sugestia) żeby w opcjach dostawy były dostępne paczkomaty. Są znacznie szybsze i mogę odebrać kiedy chce :)

zakupy: Koraliki TOHO, FP, MAgatama; kwiecień 2015

plusy: Szeroki wybór

minusy: Brak wysyłki do paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia fhu_za rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 340713 z 29.04.2015

szybko, sprawnie, rzeczowo, a towar świetnej jakości!! POLECAM wszystkim!!!!

zakupy: koraliki; kwiecień 2015

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 340537 z 27.04.2015

Jestem z Wrocławia, z okolicy ul. grabiszyńskiej, dlatego zamówione towary odbieram osobiście. Bardzo mi się podoba to, że każde zamówienie jest niemal natychmiast realizowane, mogę odebrać jeszcze tego samego dnia.

zakupy: kumihimo dysk, szydełka; kwiecień 2015

plusy: Szybka realizacja zamówień.

minusy: Brak oznaczeń na budynku i w środku na klatce schodowej,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER