Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Transparent, Opaque, Metallic, Zapięcia, Zaciski, końcówki, Inside Color, Kaboszony okrągłe 25 mm, Szkło chińskie, Fire Polish 6 mm, Silver Lined, Coated

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 832
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 842 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Malgosia007 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343561 z 25.05.2015

Uwielbiam zakupy w Kadoro. Duży wybór koralików, jedynie mało w Silky beads . Szybka wysyłka. Wszystko ok.

zakupy: Silky, Tile, SuperDuo, Toho; maj 2015

plusy: Duży wybór asortymentu.

minusy: Nie mam zastrzeżen.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ganeta27 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343493 z 25.05.2015

szeroki wachlarz produktów w tym bardzo duży wybór koralików toho. Koraliki w przesłanych opakowaniach opisane nazwą koloru co niestety nie występuje u wszystkich sprzedawców. Szybka wysyłka bez dodatkowej prośby. gorąco polecam

zakupy: koraliki toho, zapięcia, końcówki do wkl; maj 2015

plusy: wszystko dokładnie opisane

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343213 z 21.05.2015

Wybrałam Kadoro ponieważ jest bardzo duży wybór koralików TOHO oraz półfabrykatów do bransoletek :-)

zakupy: Toho Rizo zawieszki i akcesoria; maj 2015

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lindy rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343025 z 20.05.2015

Perchè ha una vasta gamma di prodotti a buon prezzo e dopo aver fatto diversi ordini ho anche notato disponibilità, precisione, consegna ordinata , prodotti ben imbustati e graditi omaggini

zakupy: si il 13 Maggio; maj 2015

plusy: acquisto comodamente da casa e scelgo tra vari prodotti

minusy: Alle volte confondere i colori

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342821 z 19.05.2015

Bogata oferta i szybka realizacja zamówienia

zakupy: koraliki, końcówki, nici; maj 2015

plusy: szeroka oferta, szybka dostawa

minusy: Brak dostaw do paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Abratynka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342721 z 18.05.2015

Sklep wybrałam ze względu na bogatą ofertę, przystępne ceny. Po pierwszych zakupach widzę że wrócę z pewnością po kolejne. Jedynym minusikiem była nie za szybka wysyłka w porównaniu z innymi. Ale sklep polecam !

zakupy: koraliki TOHO, zapięcia, końcówki; maj 2015

plusy: oferta, ceny, opis, zgodność z opisem

minusy: termin wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342149 z 13.05.2015

bardzo dobra, szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: półfabrykaty srebrne, narzędzia; maj 2015

plusy: bardzo szybka, fachowa obsługa

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341965 z 11.05.2015

Jestem zadowolona z zakupów. Produkty dobrej jakości.

zakupy: kryształki rivoli; maj 2015

plusy: duży wybór produktów

minusy: trochę długi czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341945 z 11.05.2015

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Transakcje przebiegają bardzo sprawnie, zamawiane artykuły w pełni spełniają moje oczekiwania. Plusem są również promocje :-)

zakupy: koraliki TOHO i koraliki QuadraTile; maj 2015

plusy: terminowość, rzeczowy i miły kontakt, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341513 z 07.05.2015

Jestem zadowolona z zakupionych towarów.

zakupy: koraliki, półfabrykaty do biżuterii; maj 2015

plusy: szybka realizacja zamówień

minusy: opis towaru/brak dokładnego podania wymiarów np.końcówe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnesti rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341505 z 06.05.2015

jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie

zakupy: koraliki, nici; maj 2015

plusy: jakość, duży wybór, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341249 z 05.05.2015

Kadoro ma najwęekszy wybór na rynku koralików TOHO i FirePolish. Przesyłka jest szybka. Jednej rzeczy mi tylko brakuje (taka mała sugestia) żeby w opcjach dostawy były dostępne paczkomaty. Są znacznie szybsze i mogę odebrać kiedy chce :)

zakupy: Koraliki TOHO, FP, MAgatama; kwiecień 2015

plusy: Szeroki wybór

minusy: Brak wysyłki do paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia fhu_za rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 340713 z 29.04.2015

szybko, sprawnie, rzeczowo, a towar świetnej jakości!! POLECAM wszystkim!!!!

zakupy: koraliki; kwiecień 2015

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 340537 z 27.04.2015

Jestem z Wrocławia, z okolicy ul. grabiszyńskiej, dlatego zamówione towary odbieram osobiście. Bardzo mi się podoba to, że każde zamówienie jest niemal natychmiast realizowane, mogę odebrać jeszcze tego samego dnia.

zakupy: kumihimo dysk, szydełka; kwiecień 2015

plusy: Szybka realizacja zamówień.

minusy: Brak oznaczeń na budynku i w środku na klatce schodowej,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339969 z 23.04.2015

W Kadoro można wszystko dostać, nie muszę kupować z kilku sklepów by zyskać to co mi potrzebne. Bardzo miła obsługa, zawsze odpowiadają szybko na kontakt. Można uzyskać miłe rabaty, na email często wysyłają kody z rabatem :) Nie ma co szukać innych sklepów, ceny wszędzie takie same :)

zakupy: Koraliki, nicie; kwiecień 2015

plusy: towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339961 z 23.04.2015

Wybrałam ten sklep ze względu na dużą i różnorodną ofertę oraz fakt, że tylko tu znalazłam to co chciałam kupić.

zakupy: igły, nici, zapięcia; kwiecień 2015

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339865 z 22.04.2015

Zamawiałam w różnych sklepach aż trafiłam na Kadoro.pl Zakupiłam narzędzia usprawniające pracę przy mojej przygodzie z minerałami. Co podniosło poziom moich prac. Wysoki poziom obsługi w sklepie internetowym (miły, profesjonalny). Dużo ciekawostek i bogactwo produktów. Sprawna i szybka obsługa zamówień. 7 % rabatu. Serdeczne pozdrowienia.

zakupy: aktualne w realizacji; kwiecień 2015

plusy: pełen profesjonalizm, dobre ceny, wysoka jakość asortyme

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IzaS77 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339777 z 21.04.2015

Duży wybór, szybka przesyłka....

zakupy: koraliki; kwiecień 2015

plusy: Duży wybór, miłe rabaty...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kreatywna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339137 z 16.04.2015

duży wybór, przystępna cena, szybka wysyłka

zakupy: nici metalizowane; kwiecień 2015

plusy: przystępne ceny, rabaty

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klementyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 339077 z 16.04.2015

Bogata oferta, bardzo dobrej jakości towar, szybka obsługa, bardzo dobrze oznakowane artykuły w przesyłce, tak, że od razu wiadomo jaka jest zawartość każdej torebeczki - za to bardzo duży plus. Świetny, solidny sprzedawca. Polecam !

zakupy: koraliki TOHO, bicone, miyuki i inne; kwiecień 2015

plusy: jakość, duży wybór, szybkość, dobre oznakowanie artykułó

minusy: trochę popracowałabym nad wyszukiwarką

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER