Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Opaque, Metallic, Kaboszony okrągłe 25 mm, Szkło chińskie, Transparent, Kaboszony okrągłe 12 mm, Zaciski, końcówki, Zapięcia, Elementy ozdobne, Inside Color

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 842
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 852 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

imogena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 346977 z 25.06.2015

Sklep znalazłam szukając koralików preciosa rocailles i superudo. Spełnił moje oczekiwania pod każdym względem. Towar jest dobrej jakości, obsługa uprzejma, dostawy terminowe, a zamówienia zgadzają się co do joty.

zakupy: preciosa rocailles, tile, superduo; czerwiec 2015

plusy: terminowość, dokładność, uprzejmość, dobry towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 346709 z 23.06.2015

Różnorodność towarów, łatwość poruszania się po sklepie i dokonywania zakupów.

zakupy: Masa różnych :); czerwiec 2015

plusy: świetna jakość, szybka przesyłka

minusy: niektóre artykuły są relatywnie drogie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 346073 z 17.06.2015

Wspaniały asortyment sklepu. Duża różnorodność, piękne koraliki i duży wybór półfabrykatów. Kolejne zakupy w tym sklepie i kolejna 100% satysfakcja. Polecam!

zakupy: pólfabrykty, kaboszony, rzemień, sznurki; czerwiec 2015

plusy: wszystko co potrzeba do tworzenia biżuterii hand-made

minusy: nie stwierdzono :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna005 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 344961 z 08.06.2015

Bardzo duży asortyment koralików,super szybka dostawa,towar wysokiej jakości.Gorąco polecam sklep!!! Z przyjemnością tu wrócę po następne produkty.

zakupy: koraliki, igły, nici, zapięcia togle, b; czerwiec 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 344605 z 04.06.2015

szeroki asortyment i znalazłam to czego szukałam.Miła obsługa ,przyjazna , otwarta dla klienta.Szybka realizacja zamówienia-polecam.

zakupy: koraliki, nici, zapięcia; maj 2015

plusy: duży asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sandra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 344545 z 04.06.2015

Wybrałam sklep Kadoro ponieważ jest bardzo dobrze zaopatrzony w przeróżne interesujące mnie półfabrykaty.Zawsze chętnie wracam po zakupy do tego sklepu również z powodu przemiłej i pomocnej obsługi.Ostatnio miałam problem z zalogowaniem na stronie Kadoro i zwróciłam się o pomoc do obsługi po czym ,w ekspresowym tępie uzyskałam dostep do konta i mogłam zrobić zakupy. Kolejny powód to rabaty i szybka dostawa. Nie ukrywam ,że na tym zależy mi najbardziej. Bardzo polecam ten sklep.W profesjonalny sposób podchodzi do klienta.Tak trzymać!!!

zakupy: wysoka jakość i sprawne zakupy; maj 2015

plusy: szybkość i profesjonalizm,dbanie o klienta

minusy: może zbyt małe rabaty :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 344529 z 04.06.2015

Ogromny wybór,rabaty,błyskawiczna obsługa,konkurencyjne ceny.

zakupy: bicone, preciosa, fire polish; czerwiec 2015

plusy: konkurencyjne ceny,ogromny wybór!

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 344009 z 29.05.2015

Kadoro to wielki wybór koralików i wszelkich artykułów do wyrobu biżuterii. BŁYSKAWICZNA DOSTAWA!

zakupy: krosno, koraliki, nici i zapięcia; maj 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia, stały kontakt

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olka51 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343877 z 28.05.2015

Sklep spełniał moje oczekiwania .Wyjątkowo duży wybór asortymentu

zakupy: koraliki rullo, twinsy; maj 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343577 z 26.05.2015

Sklep w pełni spełnia oczekiwania. Bardzo duzy wybor koralikow,najlepszy sklep koralikowy! Bardzo miła i fachowa obsluga,a do tego rabaty!

zakupy: toho; maj 2015

plusy: duży wybór, rabaty i promocje, szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgosia007 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343561 z 25.05.2015

Uwielbiam zakupy w Kadoro. Duży wybór koralików, jedynie mało w Silky beads . Szybka wysyłka. Wszystko ok.

zakupy: Silky, Tile, SuperDuo, Toho; maj 2015

plusy: Duży wybór asortymentu.

minusy: Nie mam zastrzeżen.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ganeta27 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343493 z 25.05.2015

szeroki wachlarz produktów w tym bardzo duży wybór koralików toho. Koraliki w przesłanych opakowaniach opisane nazwą koloru co niestety nie występuje u wszystkich sprzedawców. Szybka wysyłka bez dodatkowej prośby. gorąco polecam

zakupy: koraliki toho, zapięcia, końcówki do wkl; maj 2015

plusy: wszystko dokładnie opisane

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343213 z 21.05.2015

Wybrałam Kadoro ponieważ jest bardzo duży wybór koralików TOHO oraz półfabrykatów do bransoletek :-)

zakupy: Toho Rizo zawieszki i akcesoria; maj 2015

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lindy rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 343025 z 20.05.2015

Perchè ha una vasta gamma di prodotti a buon prezzo e dopo aver fatto diversi ordini ho anche notato disponibilità, precisione, consegna ordinata , prodotti ben imbustati e graditi omaggini

zakupy: si il 13 Maggio; maj 2015

plusy: acquisto comodamente da casa e scelgo tra vari prodotti

minusy: Alle volte confondere i colori

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342821 z 19.05.2015

Bogata oferta i szybka realizacja zamówienia

zakupy: koraliki, końcówki, nici; maj 2015

plusy: szeroka oferta, szybka dostawa

minusy: Brak dostaw do paczkomatu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Abratynka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342721 z 18.05.2015

Sklep wybrałam ze względu na bogatą ofertę, przystępne ceny. Po pierwszych zakupach widzę że wrócę z pewnością po kolejne. Jedynym minusikiem była nie za szybka wysyłka w porównaniu z innymi. Ale sklep polecam !

zakupy: koraliki TOHO, zapięcia, końcówki; maj 2015

plusy: oferta, ceny, opis, zgodność z opisem

minusy: termin wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 342149 z 13.05.2015

bardzo dobra, szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: półfabrykaty srebrne, narzędzia; maj 2015

plusy: bardzo szybka, fachowa obsługa

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341965 z 11.05.2015

Jestem zadowolona z zakupów. Produkty dobrej jakości.

zakupy: kryształki rivoli; maj 2015

plusy: duży wybór produktów

minusy: trochę długi czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341945 z 11.05.2015

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Transakcje przebiegają bardzo sprawnie, zamawiane artykuły w pełni spełniają moje oczekiwania. Plusem są również promocje :-)

zakupy: koraliki TOHO i koraliki QuadraTile; maj 2015

plusy: terminowość, rzeczowy i miły kontakt, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 341513 z 07.05.2015

Jestem zadowolona z zakupionych towarów.

zakupy: koraliki, półfabrykaty do biżuterii; maj 2015

plusy: szybka realizacja zamówień

minusy: opis towaru/brak dokładnego podania wymiarów np.końcówe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER