Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Opaque, Metallic, Transparent, Szkło chińskie, Zapięcia, Zaciski, końcówki, Inside Color, Fire Polish 6 mm, Elementy ozdobne, Kaboszony okrągłe 25 mm

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 838
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 848 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krystyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 423194 z 06.11.2017

Znam już ten sklep i polecam. Produkty zgodne z opisem. Różnorodność produktów, w różnych cenach.

zakupy: Półfabrykaty do biżuterii; listopad 2017

plusy: Duży wybór, szybka dostawa.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 422374 z 23.10.2017

Znalazlam tu koraliki Miyuki . Część była z wadą. Reakcja była natychmiastowa. Otrzymałam nowe bez wad. Błyskawiczna wysyłka. Świetny kontakt. Polecam

zakupy: Miyuki Half Tila; październik 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie widzę ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasmina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 421434 z 09.10.2017

I made a trial purchase.PERFECT.

zakupy: Beads; październik 2017

plusy: Large assortiment,fast deliveryvery good contact !!!

minusy: None

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agi rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419482 z 07.09.2017

To moje drugie zakupy w tym sklepie i zapewne nie ostatnie. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Sutasz; sierpień 2017

plusy: Przejrzysta strona

minusy: Czekam na więcej kolorów sznurkow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419422 z 06.09.2017

Duży wybór produktów, możliwość odbioru osobistego. Sklep jak najbardziej polecam i będziemy wracac tutaj na kolejne zakupy !

zakupy: koraliki sznurki i inne; wrzesień 2017

plusy: duzy wybór, perfekcyjna obsługa i doradztwo

minusy: brak wad- na szczęscie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 418450 z 21.08.2017

Był towar który mnie interesował. Szybka realizacja zamówienia miałam też kupon rabatowy z poprzednich zakupów.

zakupy: Agaty; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 418014 z 15.08.2017

Fakt duży asortyment ale niestety w porównaniu z innym sklepem w którym kupuje są bardzo wysokie ceny

zakupy: Roznosci; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Bardzo wysokie ceny i niskie rabaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariolka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417722 z 09.08.2017

Jestem zadowolona z duzej ilosci oraz szerokiego wachlarza proponowanych produktow oraz szybkiej wysyłki super:):):)

zakupy: różności; sierpień 2017

plusy: wszechstronność artykułów

minusy: niektóre ceny (wysokie)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417674 z 09.08.2017

Dobry produkt w zadowalającej cenie. Miłe podejście do każdego klienta. Szybka przesyłka bez zbędnych formalności. Gorąco polecam i pozdrawiam całą ekipę.

zakupy: drut srebrny; sierpień 2017

plusy: Same plusy

minusy: Nie znaleziono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bikp rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416682 z 25.07.2017

Czytelna strona internetowa,duży wybór, szybka obsługa i dostawa, przystępne ceny.

zakupy: koraliki, półfabrykaty; lipiec 2017

plusy: dobra jakość produktow, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amarykate rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416014 z 14.07.2017

Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Polecam!

zakupy: TOHO; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesława rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415818 z 10.07.2017

Wysyłka ekspresowa,pakowane idealne, wywiązanie się z zamówienia!!!

zakupy: różne; lipiec 2017

plusy: dokładność

minusy: igły skręcane, uszka za duże.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415266 z 01.07.2017

SUPER gama oferowanych produktów,ekspres dostawa

zakupy: koraliki; lipiec 2017

plusy: gama produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 414246 z 12.06.2017

Niskie ceny, dobry opis produktów, szybka i wygodna dostawa.

zakupy: Półprodukty do wyrobu biżuterii.; czerwiec 2017

plusy: duży wybór, promocje

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 413726 z 06.06.2017

zawsze szeroki wybór towarów, zawsze błyskawiczna dostawa - dziękuję i polecam Kadoro :))

zakupy: koraliki; czerwiec 2017

plusy: same zalety :)

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412370 z 19.05.2017

Wybrałam ze względu na lokalizację. Miła, szybka obsługa i możliwość odbioru na miejscu.

zakupy: zapięcia, półfabrykaty do biżuterii; maj 2017

plusy: wybór

minusy: nie widziałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HALINA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412354 z 19.05.2017

Bardo duży asortyment I wszelaki wybór ,polecam towar zgodny z opisem

zakupy: Koraliki, kryształki, biegle, zapięcia, igły; maj 2017

plusy: Szybko, elegancko zapakowane, miło

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412254 z 19.05.2017

Sklep Kadoro ma największy wybór koralików TOHO przy niewysokich cenach, świetne promocje, szybką realizację zamówień oraz krótki czas dostawy. Polecam

zakupy: Koraliki i półfabrykaty; maj 2017

plusy: Duży wybór, szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412026 z 16.05.2017

Polecany przez Panie, które zajmują się rękodziełem. Bogata oferta sklepu, szybka dostawa, super kontakt. Zdecydowanie świetny wybór

zakupy: Koraliki, elementy metalowe; maj 2017

plusy: szeroka gama towaru, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Archiwistka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412018 z 16.05.2017

Kadoro ma w ofercie chyba największy wśród polskich sklepów internetowych wybór kolorystyczny koralików Toho Round i przystępne ceny (lub dzięki dobrym kryterriom wyszukiwania tylko u nich znalazłam to, czego szukałam).

zakupy: Toho Round 15/0 i 11/0; maj 2017

plusy: świetna segregacja towaru w ramach działów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER