Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Zawieszki, Metallic, Opaque, Zapięcia, Inside Color, Fire Polish 6 mm, Kaboszony okrągłe 25 mm, Coated, Zaciski, końcówki, Szkło chińskie, Silver Lined

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 828
  • opinie neutralne: 11
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 839 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

bikp rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416682 z 25.07.2017

Czytelna strona internetowa,duży wybór, szybka obsługa i dostawa, przystępne ceny.

zakupy: koraliki, półfabrykaty; lipiec 2017

plusy: dobra jakość produktow, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amarykate rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416014 z 14.07.2017

Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Polecam!

zakupy: TOHO; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesława rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415818 z 10.07.2017

Wysyłka ekspresowa,pakowane idealne, wywiązanie się z zamówienia!!!

zakupy: różne; lipiec 2017

plusy: dokładność

minusy: igły skręcane, uszka za duże.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415266 z 01.07.2017

SUPER gama oferowanych produktów,ekspres dostawa

zakupy: koraliki; lipiec 2017

plusy: gama produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 414246 z 12.06.2017

Niskie ceny, dobry opis produktów, szybka i wygodna dostawa.

zakupy: Półprodukty do wyrobu biżuterii.; czerwiec 2017

plusy: duży wybór, promocje

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 413726 z 06.06.2017

zawsze szeroki wybór towarów, zawsze błyskawiczna dostawa - dziękuję i polecam Kadoro :))

zakupy: koraliki; czerwiec 2017

plusy: same zalety :)

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412370 z 19.05.2017

Wybrałam ze względu na lokalizację. Miła, szybka obsługa i możliwość odbioru na miejscu.

zakupy: zapięcia, półfabrykaty do biżuterii; maj 2017

plusy: wybór

minusy: nie widziałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HALINA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412354 z 19.05.2017

Bardo duży asortyment I wszelaki wybór ,polecam towar zgodny z opisem

zakupy: Koraliki, kryształki, biegle, zapięcia, igły; maj 2017

plusy: Szybko, elegancko zapakowane, miło

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412254 z 19.05.2017

Sklep Kadoro ma największy wybór koralików TOHO przy niewysokich cenach, świetne promocje, szybką realizację zamówień oraz krótki czas dostawy. Polecam

zakupy: Koraliki i półfabrykaty; maj 2017

plusy: Duży wybór, szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412026 z 16.05.2017

Polecany przez Panie, które zajmują się rękodziełem. Bogata oferta sklepu, szybka dostawa, super kontakt. Zdecydowanie świetny wybór

zakupy: Koraliki, elementy metalowe; maj 2017

plusy: szeroka gama towaru, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Archiwistka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412018 z 16.05.2017

Kadoro ma w ofercie chyba największy wśród polskich sklepów internetowych wybór kolorystyczny koralików Toho Round i przystępne ceny (lub dzięki dobrym kryterriom wyszukiwania tylko u nich znalazłam to, czego szukałam).

zakupy: Toho Round 15/0 i 11/0; maj 2017

plusy: świetna segregacja towaru w ramach działów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aaa and rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 410878 z 28.04.2017

Posiadają akcesoria, których nie znalazłam gdzie indziej. Dość przejrzyste menu, poszukiwane przedmioty można znaleźć bez większego problemu. Duuuży wybór!

zakupy: Elementy metalowe, koraliki.; kwiecień 2017

plusy: Szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabella rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 409766 z 13.04.2017

ze wzgledu na duzy wybór zwłaszcza koralików TOHO

zakupy: koraliki Toho; kwiecień 2017

plusy: sprawna obsługa

minusy: nie mam takich uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408654 z 29.03.2017

To już nie pierwsze zakupy w Kadoro. Jestem bardzo zadowolona. Produktów jest dużo - jest w czym wybierać :) Realizacja zamówienia zaskakująco szybka. Zamówione rzeczy ładne zgodne z oczekiwaniem. Polecam!!!

zakupy: Diamenciki akrylowe, siatka jubilerska, zawieszka; marzec 2017

plusy: Szybkosć realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gizia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408158 z 20.03.2017

Były to kolejne zakupy w tym sklepie , jestem zadowolona . Pozdrawiam .

zakupy: Koraliki; marzec 2017

plusy: Szybko sprawnie i dokładnie.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 407866 z 16.03.2017

Świetne gatunkowo produkty, starannie zapakowane, szybka przesyłka, super kontakt - wszystko na wysokim poziomie. Z pewnością jeszcze nie jeden raz zrobię tu zakupy!

zakupy: sznurek sutasz, koraliki; marzec 2017

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 407110 z 06.03.2017

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Przejrzysta strona, dobry towar, szybka obsługa i wysyłka. Polecam...

zakupy: Kryształki akrylowe, siatki i końcówki metalowe; luty 2017

plusy: Szybka obsługa, różnorodność towarów

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 406398 z 24.02.2017

znalazłam tu koraliki które były odpowiednie do mojej bransoletki

zakupy: różne koraliki, łapaczki; luty 2017

plusy: łatwo znalazłam to co potrzebuję

minusy: w/g mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

begonia5555 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 406062 z 20.02.2017

szeroki asortyment,szybka dostawa super sprzedawca

zakupy: koraliki i nici; luty 2017

plusy: duży wybór i szybka dosatawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nat rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 405586 z 13.02.2017

Posiadają bardzo duży wybór koralików i akcesoriów do tworzenia koralikowej biżuterii a do tego mają atrakcyjne ceny. Jest to moje kolejne zamówienie z tego sklepu i jak zwykle jestem z niego bardzo zadowolona. Na bieżąco informują o stanie zamówienia. Z czystym sumieniem polecam.

zakupy: koraliki toho, nici nylonowe, igły do koralików, rizo, ; luty 2017

plusy: Duży wybór towaru, ceny, podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER