Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Transparent, Opaque, Metallic, Zapięcia, Zaciski, końcówki, Inside Color, Kaboszony okrągłe 25 mm, Szkło chińskie, Fire Polish 6 mm, Silver Lined, Coated

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 832
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 842 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jolanta nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 418014 z 15.08.2017

Fakt duży asortyment ale niestety w porównaniu z innym sklepem w którym kupuje są bardzo wysokie ceny

zakupy: Roznosci; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Bardzo wysokie ceny i niskie rabaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariolka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417722 z 09.08.2017

Jestem zadowolona z duzej ilosci oraz szerokiego wachlarza proponowanych produktow oraz szybkiej wysyłki super:):):)

zakupy: różności; sierpień 2017

plusy: wszechstronność artykułów

minusy: niektóre ceny (wysokie)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417674 z 09.08.2017

Dobry produkt w zadowalającej cenie. Miłe podejście do każdego klienta. Szybka przesyłka bez zbędnych formalności. Gorąco polecam i pozdrawiam całą ekipę.

zakupy: drut srebrny; sierpień 2017

plusy: Same plusy

minusy: Nie znaleziono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bikp rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416682 z 25.07.2017

Czytelna strona internetowa,duży wybór, szybka obsługa i dostawa, przystępne ceny.

zakupy: koraliki, półfabrykaty; lipiec 2017

plusy: dobra jakość produktow, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amarykate rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416014 z 14.07.2017

Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Polecam!

zakupy: TOHO; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesława rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415818 z 10.07.2017

Wysyłka ekspresowa,pakowane idealne, wywiązanie się z zamówienia!!!

zakupy: różne; lipiec 2017

plusy: dokładność

minusy: igły skręcane, uszka za duże.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415266 z 01.07.2017

SUPER gama oferowanych produktów,ekspres dostawa

zakupy: koraliki; lipiec 2017

plusy: gama produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 414246 z 12.06.2017

Niskie ceny, dobry opis produktów, szybka i wygodna dostawa.

zakupy: Półprodukty do wyrobu biżuterii.; czerwiec 2017

plusy: duży wybór, promocje

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 413726 z 06.06.2017

zawsze szeroki wybór towarów, zawsze błyskawiczna dostawa - dziękuję i polecam Kadoro :))

zakupy: koraliki; czerwiec 2017

plusy: same zalety :)

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412370 z 19.05.2017

Wybrałam ze względu na lokalizację. Miła, szybka obsługa i możliwość odbioru na miejscu.

zakupy: zapięcia, półfabrykaty do biżuterii; maj 2017

plusy: wybór

minusy: nie widziałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HALINA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412354 z 19.05.2017

Bardo duży asortyment I wszelaki wybór ,polecam towar zgodny z opisem

zakupy: Koraliki, kryształki, biegle, zapięcia, igły; maj 2017

plusy: Szybko, elegancko zapakowane, miło

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412254 z 19.05.2017

Sklep Kadoro ma największy wybór koralików TOHO przy niewysokich cenach, świetne promocje, szybką realizację zamówień oraz krótki czas dostawy. Polecam

zakupy: Koraliki i półfabrykaty; maj 2017

plusy: Duży wybór, szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412026 z 16.05.2017

Polecany przez Panie, które zajmują się rękodziełem. Bogata oferta sklepu, szybka dostawa, super kontakt. Zdecydowanie świetny wybór

zakupy: Koraliki, elementy metalowe; maj 2017

plusy: szeroka gama towaru, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Archiwistka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412018 z 16.05.2017

Kadoro ma w ofercie chyba największy wśród polskich sklepów internetowych wybór kolorystyczny koralików Toho Round i przystępne ceny (lub dzięki dobrym kryterriom wyszukiwania tylko u nich znalazłam to, czego szukałam).

zakupy: Toho Round 15/0 i 11/0; maj 2017

plusy: świetna segregacja towaru w ramach działów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aaa and rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 410878 z 28.04.2017

Posiadają akcesoria, których nie znalazłam gdzie indziej. Dość przejrzyste menu, poszukiwane przedmioty można znaleźć bez większego problemu. Duuuży wybór!

zakupy: Elementy metalowe, koraliki.; kwiecień 2017

plusy: Szybko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabella rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 409766 z 13.04.2017

ze wzgledu na duzy wybór zwłaszcza koralików TOHO

zakupy: koraliki Toho; kwiecień 2017

plusy: sprawna obsługa

minusy: nie mam takich uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408654 z 29.03.2017

To już nie pierwsze zakupy w Kadoro. Jestem bardzo zadowolona. Produktów jest dużo - jest w czym wybierać :) Realizacja zamówienia zaskakująco szybka. Zamówione rzeczy ładne zgodne z oczekiwaniem. Polecam!!!

zakupy: Diamenciki akrylowe, siatka jubilerska, zawieszka; marzec 2017

plusy: Szybkosć realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gizia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 408158 z 20.03.2017

Były to kolejne zakupy w tym sklepie , jestem zadowolona . Pozdrawiam .

zakupy: Koraliki; marzec 2017

plusy: Szybko sprawnie i dokładnie.

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 407866 z 16.03.2017

Świetne gatunkowo produkty, starannie zapakowane, szybka przesyłka, super kontakt - wszystko na wysokim poziomie. Z pewnością jeszcze nie jeden raz zrobię tu zakupy!

zakupy: sznurek sutasz, koraliki; marzec 2017

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 407110 z 06.03.2017

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Przejrzysta strona, dobry towar, szybka obsługa i wysyłka. Polecam...

zakupy: Kryształki akrylowe, siatki i końcówki metalowe; luty 2017

plusy: Szybka obsługa, różnorodność towarów

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER