Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Opaque, Metallic, Kaboszony okrągłe 25 mm, Szkło chińskie, Transparent, Kaboszony okrągłe 12 mm, Zaciski, końcówki, Zapięcia, Elementy ozdobne, Inside Color

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 842
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 852 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 425230 z 05.12.2017

Sklep zaopatrzony bardzo dobrze, przemiła obsługa.

zakupy: koraliki, stal; listopad 2017

plusy: duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Komar209 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 425162 z 04.12.2017

Szeroki asortyment, dobre ceny i jakość oraz rzetelność sprzedawcy spełnia moje oczekiwania. Chętnie polecam sklep każdemu kto poszukuje materiałów do wyrobi biżuterii.

zakupy: Koraliki, półfabrykaty; grudzień 2017

plusy: Duży wybór materiałów do wyrobu rękodzieła

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 424978 z 01.12.2017

Znakomita obsługa, przystępne ceny i spory asortyment.

zakupy: Koraliki czeskie, chwosty, sznurki sutasz.; listopad 2017

plusy: Rzetelność i świetna obsługa.

minusy: nie dostrzegłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 424802 z 28.11.2017

Produkty zamówione w sklepie bardzo dobrej jakości, szybka dostawa. Polecam!

zakupy: Zawieszki; listopad 2017

plusy: Przede wszystkim bardzo duży wybór asortymentu.

minusy: Nie stwierdzam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 423194 z 06.11.2017

Znam już ten sklep i polecam. Produkty zgodne z opisem. Różnorodność produktów, w różnych cenach.

zakupy: Półfabrykaty do biżuterii; listopad 2017

plusy: Duży wybór, szybka dostawa.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 422374 z 23.10.2017

Znalazlam tu koraliki Miyuki . Część była z wadą. Reakcja była natychmiastowa. Otrzymałam nowe bez wad. Błyskawiczna wysyłka. Świetny kontakt. Polecam

zakupy: Miyuki Half Tila; październik 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie widzę ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasmina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 421434 z 09.10.2017

I made a trial purchase.PERFECT.

zakupy: Beads; październik 2017

plusy: Large assortiment,fast deliveryvery good contact !!!

minusy: None

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agi rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419482 z 07.09.2017

To moje drugie zakupy w tym sklepie i zapewne nie ostatnie. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Sutasz; sierpień 2017

plusy: Przejrzysta strona

minusy: Czekam na więcej kolorów sznurkow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 419422 z 06.09.2017

Duży wybór produktów, możliwość odbioru osobistego. Sklep jak najbardziej polecam i będziemy wracac tutaj na kolejne zakupy !

zakupy: koraliki sznurki i inne; wrzesień 2017

plusy: duzy wybór, perfekcyjna obsługa i doradztwo

minusy: brak wad- na szczęscie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 418450 z 21.08.2017

Był towar który mnie interesował. Szybka realizacja zamówienia miałam też kupon rabatowy z poprzednich zakupów.

zakupy: Agaty; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 418014 z 15.08.2017

Fakt duży asortyment ale niestety w porównaniu z innym sklepem w którym kupuje są bardzo wysokie ceny

zakupy: Roznosci; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: Bardzo wysokie ceny i niskie rabaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariolka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417722 z 09.08.2017

Jestem zadowolona z duzej ilosci oraz szerokiego wachlarza proponowanych produktow oraz szybkiej wysyłki super:):):)

zakupy: różności; sierpień 2017

plusy: wszechstronność artykułów

minusy: niektóre ceny (wysokie)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 417674 z 09.08.2017

Dobry produkt w zadowalającej cenie. Miłe podejście do każdego klienta. Szybka przesyłka bez zbędnych formalności. Gorąco polecam i pozdrawiam całą ekipę.

zakupy: drut srebrny; sierpień 2017

plusy: Same plusy

minusy: Nie znaleziono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bikp rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416682 z 25.07.2017

Czytelna strona internetowa,duży wybór, szybka obsługa i dostawa, przystępne ceny.

zakupy: koraliki, półfabrykaty; lipiec 2017

plusy: dobra jakość produktow, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amarykate rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 416014 z 14.07.2017

Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Polecam!

zakupy: TOHO; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiesława rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415818 z 10.07.2017

Wysyłka ekspresowa,pakowane idealne, wywiązanie się z zamówienia!!!

zakupy: różne; lipiec 2017

plusy: dokładność

minusy: igły skręcane, uszka za duże.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 415266 z 01.07.2017

SUPER gama oferowanych produktów,ekspres dostawa

zakupy: koraliki; lipiec 2017

plusy: gama produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 414246 z 12.06.2017

Niskie ceny, dobry opis produktów, szybka i wygodna dostawa.

zakupy: Półprodukty do wyrobu biżuterii.; czerwiec 2017

plusy: duży wybór, promocje

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 413726 z 06.06.2017

zawsze szeroki wybór towarów, zawsze błyskawiczna dostawa - dziękuję i polecam Kadoro :))

zakupy: koraliki; czerwiec 2017

plusy: same zalety :)

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 412370 z 19.05.2017

Wybrałam ze względu na lokalizację. Miła, szybka obsługa i możliwość odbioru na miejscu.

zakupy: zapięcia, półfabrykaty do biżuterii; maj 2017

plusy: wybór

minusy: nie widziałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER