Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Opaque, Metallic, Kaboszony okrągłe 25 mm, Szkło chińskie, Transparent, Kaboszony okrągłe 12 mm, Fire Polish 6 mm, Zapięcia, Zaciski, końcówki, Elementy ozdobne

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 844
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 854 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 401506 z 21.12.2016

Dostałam wszystko, co chciałam w jednym miejscu. Sprawnie i szybko otrzymałam przesyłkę. Polecam

zakupy: Półfabrykaty; grudzień 2016

plusy: Szybkość, dobry kontakt. Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 401346 z 20.12.2016

Bardzo sprawna i szybka obsługa

zakupy: krawieckie; grudzień 2016

plusy: bardzo szybka dostawa, miła i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 401342 z 20.12.2016

Duży wybór i dobrze opisane towary. Zamówienia są realizowane szybko i sprawnie.

zakupy: zapięcia; grudzień 2016

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WW rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 400950 z 16.12.2016

Szukałam bardzo drobnych łańcuszków i drobnych ogniw. Sklep spelnil moje oczekiwania. :)

zakupy: łancuszek rolo 1, 2 mm i ogniwa 0, 8 mm; grudzień 2016

plusy: bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 400566 z 13.12.2016

ma asortyment który był mi potrzebny

zakupy: akcesoria do tworzenia biżuterii; grudzień 2016

plusy: duży asortyment

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jo rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 400386 z 11.12.2016

Bogaty asortyment , znalazłam tu to czego szukałam, zwlaszcza pod względem kolorystyki

zakupy: Koraliki, nici, fiolki na drobne koraliki; grudzień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 399722 z 05.12.2016

Sklep poleciła mi koleżanka. Kupuje przeważnie koraliki TOHO i jestem bardzo zadowolona. Wybor jest ogromny. Dostawa szybka. Zakupy robi się bardzo przyjemnie. Gorąco polecam😁

zakupy: Koraliki Toho; grudzień 2016

plusy: Różnorodność koralików

minusy: Nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 397734 z 14.11.2016

zobaczyłam bogatą ofertę i ceny porównywalne do cen w innych sklepach. Polecam Kadoro ze względu na szybką obsługę, dobrą jakośc towaru i umiarkowane ceny

zakupy: koraliki Toho; listopad 2016

plusy: jakość towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 397478 z 10.11.2016

Sklep godny polecenia. Produkty zgodne z opisem. Ekspresowa dostawa.

zakupy: koraliki TOHO, zakończenia, nici, łańcuszki; listopad 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt, ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MadelaineK rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 397446 z 10.11.2016

To jeden z najlepszych sklepów internetowych z produktami dla maniaków beadingu na jaki trafiłam. Brakuje mi jedynie drutów jubilerskich do pełni szczęścia.

zakupy: Toho, SuperDuo, nici Nymo itp.; październik 2016

plusy: Duży asortyment, opis produktów, szybka wysyłka

minusy: Jedynie brak drutu jubilerskiego, brak innych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 396746 z 02.11.2016

Szeroki asortyment, przystępne ceny, ekspresowa obsługa, kontakt sprzedającego z kupującym w przypadku wątpliwości i duża troska o wysoki stopień zadowolenia klienta. Sklep godny polecenia.`

zakupy: koraliki, igły, nici, maty do rękodzieła i inne akcesoria; październik 2016

plusy: duży wybór towarów, bardzo miła i troskliwa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stolar rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 396206 z 25.10.2016

Super kontakt ze sprzedającym

zakupy: półfabrykaty metalowe; październik 2016

plusy: Świetne i nieszablonowe podejście do klienta

minusy: Na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anyta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 395454 z 17.10.2016

Sklep w 100% spełnia moje oczekiwania.Przemiła obsługa służąca pomocą w razie pytań.Wybrałam ten sklep przez asortyment,który posiada i cennik.

zakupy: koraliki toho glow in the dark; październik 2016

plusy: Przemiła obsługa i szeroki asortyment.

minusy: BRAK!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cinzia Ziliani rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 394650 z 06.10.2016

È un negozio che mi sento di consigliare a chiunque fa' uso di perline. Grande assortimento di tipologie di perline e di colori per ogni categoria. Attenzione ai clienti. E gentilezza del personale.

zakupy: Rocailles superduo, perle... Un po' di tutto!; październik 2016

plusy: Assortimento e cortesia

minusy: Non c'è la possibilità di cambiare la valuta l...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sabrina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 394522 z 05.10.2016

efficienza super disponibilità gentilezza e velocità nelle spedizioni oltre che prodotti di alta qualità

zakupy: perline; październik 2016

plusy: prezzi ottimi

minusy: nessuno

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 394370 z 03.10.2016

Był to mój drugi zakup w tym sklepie. Szybka i solidna obsługa.

zakupy: koraliki superduo, nici one; październik 2016

plusy: szeroki wybór asortymentu, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorka15 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 391722 z 26.08.2016

sklep został mi polecony przez koleżankę; polecam obsługę - zamówienia są realizowane bardzo szybko, dostępna jest świetna opcja - odbiór osobisty. Wydłużyłabym tylko godziny odbioru do 17. Do 16 zwykle sporo osób pracuje.

zakupy: koraliki; sierpień 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, osobisty odbiór towaru

minusy: odbiór osobisty tylko do 16

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELWIRA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 391354 z 19.08.2016

Duży wybór w bardzo dobrej jakości, dobre ceny, super kontakt, błyskawiczna dostawa

zakupy: koraliki TOHO, siatka jubilerska, igła do nawlekania korali; sierpień 2016

plusy: SZYBKO, SPRAWNIE, KOMPETENTNIE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 391094 z 17.08.2016

Duży wybór towaru. Dobre ceny

zakupy: toho. kaboszony sznurki sutasz; sierpień 2016

plusy: ceny.terminowosc

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 390794 z 11.08.2016

bogaty asortyment,szybka realizacja dostawy , tania wysyłka

zakupy: koraliki; sierpień 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER