Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Opaque, Transparent, Metallic, Zapięcia, Szkło chińskie, Zaciski, końcówki, Fire Polish 6 mm, Inside Color, Elementy ozdobne, Kaboszony okrągłe 25 mm

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 838
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 848 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 399722 z 05.12.2016

Sklep poleciła mi koleżanka. Kupuje przeważnie koraliki TOHO i jestem bardzo zadowolona. Wybor jest ogromny. Dostawa szybka. Zakupy robi się bardzo przyjemnie. Gorąco polecam😁

zakupy: Koraliki Toho; grudzień 2016

plusy: Różnorodność koralików

minusy: Nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 397734 z 14.11.2016

zobaczyłam bogatą ofertę i ceny porównywalne do cen w innych sklepach. Polecam Kadoro ze względu na szybką obsługę, dobrą jakośc towaru i umiarkowane ceny

zakupy: koraliki Toho; listopad 2016

plusy: jakość towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 397478 z 10.11.2016

Sklep godny polecenia. Produkty zgodne z opisem. Ekspresowa dostawa.

zakupy: koraliki TOHO, zakończenia, nici, łańcuszki; listopad 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt, ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MadelaineK rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 397446 z 10.11.2016

To jeden z najlepszych sklepów internetowych z produktami dla maniaków beadingu na jaki trafiłam. Brakuje mi jedynie drutów jubilerskich do pełni szczęścia.

zakupy: Toho, SuperDuo, nici Nymo itp.; październik 2016

plusy: Duży asortyment, opis produktów, szybka wysyłka

minusy: Jedynie brak drutu jubilerskiego, brak innych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 396746 z 02.11.2016

Szeroki asortyment, przystępne ceny, ekspresowa obsługa, kontakt sprzedającego z kupującym w przypadku wątpliwości i duża troska o wysoki stopień zadowolenia klienta. Sklep godny polecenia.`

zakupy: koraliki, igły, nici, maty do rękodzieła i inne akcesoria; październik 2016

plusy: duży wybór towarów, bardzo miła i troskliwa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stolar rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 396206 z 25.10.2016

Super kontakt ze sprzedającym

zakupy: półfabrykaty metalowe; październik 2016

plusy: Świetne i nieszablonowe podejście do klienta

minusy: Na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anyta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 395454 z 17.10.2016

Sklep w 100% spełnia moje oczekiwania.Przemiła obsługa służąca pomocą w razie pytań.Wybrałam ten sklep przez asortyment,który posiada i cennik.

zakupy: koraliki toho glow in the dark; październik 2016

plusy: Przemiła obsługa i szeroki asortyment.

minusy: BRAK!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cinzia Ziliani rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 394650 z 06.10.2016

È un negozio che mi sento di consigliare a chiunque fa' uso di perline. Grande assortimento di tipologie di perline e di colori per ogni categoria. Attenzione ai clienti. E gentilezza del personale.

zakupy: Rocailles superduo, perle... Un po' di tutto!; październik 2016

plusy: Assortimento e cortesia

minusy: Non c'è la possibilità di cambiare la valuta l...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sabrina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 394522 z 05.10.2016

efficienza super disponibilità gentilezza e velocità nelle spedizioni oltre che prodotti di alta qualità

zakupy: perline; październik 2016

plusy: prezzi ottimi

minusy: nessuno

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 394370 z 03.10.2016

Był to mój drugi zakup w tym sklepie. Szybka i solidna obsługa.

zakupy: koraliki superduo, nici one; październik 2016

plusy: szeroki wybór asortymentu, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorka15 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 391722 z 26.08.2016

sklep został mi polecony przez koleżankę; polecam obsługę - zamówienia są realizowane bardzo szybko, dostępna jest świetna opcja - odbiór osobisty. Wydłużyłabym tylko godziny odbioru do 17. Do 16 zwykle sporo osób pracuje.

zakupy: koraliki; sierpień 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, osobisty odbiór towaru

minusy: odbiór osobisty tylko do 16

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELWIRA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 391354 z 19.08.2016

Duży wybór w bardzo dobrej jakości, dobre ceny, super kontakt, błyskawiczna dostawa

zakupy: koraliki TOHO, siatka jubilerska, igła do nawlekania korali; sierpień 2016

plusy: SZYBKO, SPRAWNIE, KOMPETENTNIE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 391094 z 17.08.2016

Duży wybór towaru. Dobre ceny

zakupy: toho. kaboszony sznurki sutasz; sierpień 2016

plusy: ceny.terminowosc

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 390794 z 11.08.2016

bogaty asortyment,szybka realizacja dostawy , tania wysyłka

zakupy: koraliki; sierpień 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 390366 z 06.08.2016

Najwspanialszy sklep internetowy. Ogromny wybór materiału do wyrobu biżuterii. Super szybka obsługa. Mogłabym wymieniać długo ale powiem tylko kocham ten sklep i podziwiam ludzi tam pracujących. Kadoro to wspaniała firma i to wspaniałe, że mają tyle cierpliwości dla nas klientów. Dziękuję im za to :-)

zakupy: Jest tego ogromną ilość.; sierpień 2016

plusy: sklep marzenie, idealny :-)

minusy: nie znam takich. Nigdy się nie zawiodłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sashka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 390226 z 04.08.2016

Dobre ceny, towar wysokiej jakości.

zakupy: toho round; sierpień 2016

plusy: ceny, różnorodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 390074 z 02.08.2016

sklep ma szeroki asortyment , miły kontakt,szybka realizacja zamówienia

zakupy: koraliki; sierpień 2016

plusy: duży wybór produktów do wyrobu biżuterii,instrukcje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czeladnik rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 389926 z 01.08.2016

Z polecenia ,bardzo korzystna promocyjna cena.Realizacja zamówienia dokonana błyskawicznie,koraliki zapakowane w dodatkowe w zamykane woreczki ,wreszcie ktoś o tym pomyślał.Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Pozdrawiam

zakupy: Koraliki, igły; sierpień 2016

plusy: Duzy wybor,dobre zdjęcia

minusy: Dla mnie ten sklep nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 389202 z 21.07.2016

szybka realizacja,piękne kolory,rewelacyjne zapięcia......

zakupy: koraliki i zapięcia; lipiec 2016

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

indygo rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 389074 z 20.07.2016

przeogromny nie porównywalny wybór produktów niż w innych sklepikach .Jestem oczarowana

zakupy: super duo, toho 11; lipiec 2016

plusy: różnorodność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER