Rękawiczki oraz drobna galanteria skórzana.
Sklep Kalta.pl

Kontakt

tel. 793987223
Świdnica

Popularne produkty

Rękawiczki skórzane, Etui na klucze, Etui skórzane, Lisie kity, Collonil - środki do pielęgnacji skóry naturalnej, Dopłaty, Kosmetyczki skórzane, Portmonetki, Portfele skórzane

Popularne marki

Kuc, , Collonil, Bartex

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 36
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kalta.pl > Opinie klientów

Sklep Kalta.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2012r i posiada 36 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Kalta.pl opinia nr 365390 z 11.12.2015

Wszystko ok, szybka wysyłka, rękawiczki genialne.

zakupy: Ciepłe rękawiczki skórzane zimowe, męskie; grudzień 2015

plusy: Jakość produktu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kalta.pl opinia nr 363082 z 26.11.2015

Tylko tu znalazłam męskie rękawiczki irchowe, bardzo dobra jakość. Niezwykle życzliwa obsługa- mimo tego, że rękawiczki były już wysłane, udało się je przekierować w zupełnie inne miejsce w Polsce, na czym bardzo mi zależało. Dziękuję serdecznie! Popierajmy polskich producentów!

zakupy: rękawiczki męskie irchowe; listopad 2015

plusy: rzeczowa prezentacja towaru, porady

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nika rekomenduje Kalta.pl opinia nr 282449 z 14.03.2014

Bardzo szeroka oferta galanterii skórzanej, dobrej jakościowo i w przystępnych cenach. Znalazłam to, czego szukałam. Świetny sklep. Polecam !!!

zakupy: etui na klucze; marzec 2014

plusy: bardzo dobry towar i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Kalta.pl opinia nr 193017 z 15.01.2013

Na wybór sklepu wpłynęła szeroka, bogata i atrakcyjna oferta. Sklep spełnił moje oczekiwania w każdym względzie.

zakupy: damskie rękawiczki samochodowe; listopad 2012

plusy: Fachowość, wyjątkowa wyrozumiałość i życzliwość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Kalta.pl opinia nr 185221 z 16.12.2012

Towar zgodny z opisem, rękawiczki wykonane starannie, świetny kontakt ze sprzedawcą, o każdej porze - zdecydowanie polecam ! bezpieczne i udane zakupy w sieci.

zakupy: rękawiczki skórzane męskie; grudzień 2012

plusy: bardzo dobry kontakt, szybka wysyła

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Kalta.pl opinia nr 183617 z 12.12.2012

Sklep posiada zamszowe rękawiczki w bardzo atrakcyjnej cenie i w zupełności spełnił moje oczekiwania. Rękawiczki swoją drogą bardzo dobrej jakości! Ponadto zamówiłem trochę za małe, odesłałem je w piątek, a we wtorek miałem już nową parę! Jestem szczerze pod wrażeniem!

zakupy: zamszowe rękawiczki męskie; grudzień 2012

plusy: szybka wysyłka, zero problemu z wymianą towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Kalta.pl opinia nr 177229 z 21.11.2012

Nie wiem gdzie jeszcze można nabyć takie rękawiczki. Bardzo dobrej jakości skóra i solidnie wykonane.

zakupy: Rękawiczki samochodowe; listopad 2012

plusy: Szybko, wygodnie i niezbyt drogo.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Venice rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175493 z 15.11.2012

Polecam sklep kalta.pl. Kontakt ze sprzedawcą był bardzo dobry. Moje zlecenie zostało zrealizowane szybko i zgodnie z zamówieniem. Przesyłka dotarła bezproblemowo listem poleconym priorytetowym (Poczta Polska). Etui na klucze skórzane zostały zaprojektowane niezwykle oryginalnie i są najwyższej jakości. Rękawiczki nieocieplane (bez podszewki) zostały wykonane bardzo starannie z miękkiej skóry jagnięcej, w pięknym bordowym kolorze. Niestety mają jeden minus: szwy po wewnętrznej stronie rękawiczek są mocne, jednak trochę drapią skórę. Powinny być bardziej delikatne i niewyczuwalne.

zakupy: Rękawiczki, etui na klucze: bucik, serce; listopad 2012

plusy: Wyroby skórzane wysokiej jakości i polskiej produkcji

minusy: Za mało zdjęć produktów, za niska rozdzielczość zdjęć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tazyjka rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175337 z 14.11.2012

Sprawna i szybka realizacja zamówienia. Towar (rękawiczki) bardzo dobrej jakości.

zakupy: rękawiczki skórzane; listopad 2012

plusy: Sprawna i szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175129 z 14.11.2012

Kupowałem w nim wcześniej i spełnione zostały oczekiwania

zakupy: rękawiczki męskie; listopad 2012

plusy: Jest

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł G. rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175117 z 14.11.2012

Bardzo rzetelny sprzedawca. Obsługa bardzo uprzejma, szybka i profesjonalna. Polski producent bardzo wysokiej jakości galanterii ze skóry. Zdecydowanie bardzo polecam sklep.

zakupy: rękawiczki skórzane; listopad 2012

plusy: Produkty bardzo wysokiej jakości, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175049 z 14.11.2012

Duży wybór, profesjonalna strona, bardzo dobry towar, spełnił moje oczekiwania w 100% :)

zakupy: rękawiczki do samochodu obszyte czerwoną; listopad 2012

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz Tomasz rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175021 z 13.11.2012

Doskonały stosunek ceny do jakości! Zarówno ja jak i obdarowane przeze mnie żona i siostra są bardzo zadowolone z tego produktu. Polecam wszystkim zainteresowanym zakupem rękawiczek ten sklep!!!

zakupy: Rękawiczki damskie irchowe; listopad 2012

plusy: wysoka jakość produktów

minusy: pkwnie prdktu - przy rzpkwywniu łtwo nadciąć rękwiczki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175001 z 13.11.2012

Spodobał mi się prosty i klasyczny design i wysoka jakość wykonania, w wyborze pomógł mi szczegółowy opis rękawiczek, polecam!

zakupy: męskie rękawiczki ocieplane; listopad 2012

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Kalta.pl opinia nr 174989 z 13.11.2012

Sklep, jak najbardziej spełnił moje wymagania, expresowa wysyłka. Jakość wykonania bardzo dobra. Niestety tylko kupiłem za duży rozmiar :)

zakupy: Rękawice samochodowe; listopad 2012

plusy: ekspresowa wysyłka, cena,jakość wykonania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariola rekomenduje Kalta.pl opinia nr 172861 z 06.11.2012

wyczerpujący opis towaru

zakupy: rękawiczki skórzane meskie; październik 2012

plusy: szybkosc i wyczerpujace opisy towarow

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Kalta.pl opinia nr 172269 z 04.11.2012

Wszystko super. Polecam

zakupy: Rękawiczki samochodowe; październik 2012

plusy: Czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yadzinka rekomenduje Kalta.pl opinia nr 171421 z 30.10.2012

Sklep oferował dokładnie taki towar, jakiego szukałam.

zakupy: Rękawiczki skórzane męskie samochodowe; październik 2012

plusy: Towar wysokiej jakości

minusy: Mało znany

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marion35 rekomenduje Kalta.pl opinia nr 169729 z 24.10.2012

szukam rzeczy niebanalnych i pięknych, w dobrym gatunku i za rozsądną cenę- i tutaj znalazlam..

zakupy: rękawiczki; październik 2012

plusy: patrz -góra

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje Kalta.pl opinia nr 169337 z 22.10.2012

Precyzyjnie opisana oferta , zakup i jego szybka realizacja spełniły moje oczekiwania z nadmiarem - polecam wszystkim - pozdrawiam

zakupy: rękawiczki irchowe; październik 2012

plusy: bardzo dokładny opis produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER