Karmy i diety weterynaryjne dla psów i kotów.
Sklep Kar-ma.pl

Kontakt

tel. 22 733 09 30
Stare Babice

Popularne produkty

DLA PSÓW, DLA KOTÓW, Oprogramowanie

Popularne marki

Royal canin, Animonda, Hill's, Petstages, Applaws, Bosch, Catz finefood, Acana, Trovet, Eukanuba, Brit, Bozita, Over zoo, Felix, Miamor, Dr seidel, Eurowet, Dermapharm

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Kar-ma.pl > Opinie klientów

Sklep Kar-ma.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.10.2006r i posiada 15 opinii klientów w tym 94% pozytywnych.

Wystaw opinię

Monka nie poleca Kar-ma.pl opinia nr 251701 z 15.10.2013

Czas realizacji - 5 dni roboczych (zamiast od ręki). Brak produktu (ciągle widocznego na stronie sklepu) spowodował lakoniczną prośbę o zamianę - bez przeprosin ani propozycji rekompensaty. Żałuję, że nie poprosiłam o zwrot $ z należnymi ustawowo odsetkami. ;) Brak odpowiedzi na zadane pytania. Szybki kontakt, dobrze zapakowana przesyłka.

zakupy: Royal Canin Feline; październik 2013

plusy: niska cena, dobrze zapakowana przesyła

minusy: obsługa klienta, błędne informacje na stronie sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stefka 124 rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 56871 z 01.07.2010

tanio i szybko

zakupy: Karma dla psa HILL'S i/d; czerwiec 2010

plusy: tanio i szybko

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MF rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 55308 z 02.06.2010

Właśnie dostałam moje zamówienie. Bardzo dobrze zabezpieczona paczka, szybka i sprawna dostawa, kurier ustalił ze mną konkretną godzinę dostawy, więc nie musiałam siedzieć cały dzień w domu i czekać.Sklep warty polecenia.TAK TRZYMAĆ!!!

zakupy: Royal Canin Intestinal Gastro; czerwiec 2010

plusy: cena, rzetelność i dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 54436 z 20.05.2010

Jestem klientem tego sklepu od paru lat. Ani razu się na nim nie zawiodłem. Zawsze czas dostawy to 24 godziny. Miła, rzetelna i fachowa obsługa. Towar najwyższej klasy, za rozsądna cenę.

zakupy: Karma dla psa Royal Canin Veterinary; maj 2010

plusy: Jakość towaru, terminowość, obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolcia rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 50829 z 24.03.2010

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamówiony towar otrzymałam następnego dnia po zamówieniu. Był kompletny i zgodny z zamówieniem. Paczka przyzwoicie zapakowana. O całym przebiegu dostawy byłam informowana na bieżącą drogą e-mailową. Polecam zakupy w tym sklepie. Sama również na pewno skorzystam nie raz z ich oferty gdyż mają bardzo przystępne ceny i duży wybór towarów.

zakupy: Ekanuba Puppy & Junior Large Bred 15 kg; marzec 2010

plusy: dobry kontakt z klientem, szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blackvelvet0863 rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 47873 z 04.02.2010

bardzo niskie ceny w stosunku do innych sklepów internetowych. bardzo miła obsługa :)

zakupy: royal canin, 1 all systems, smakołyki; luty 2010

plusy: wszystko super

minusy: w sumie brak, ale mogli by troszkę poszerzyc asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 34842 z 23.05.2009

Super szybka obsluga w ciagu 24h jak zapewnia sprzedawca.Towar bez zastrzezen.Wyjatkowo atrakcyjne ceny.Polecam ten sklep.

zakupy: hills canine k/d, frontline; maj 2009

plusy: blyskawiczna obsluga,atrakcyjne ceny i promocje.

minusy: jestem zadowolona z obslugi.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania M. rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 33293 z 23.04.2009

Zawsze szybko, zawsze miło, wysoka kultura zakupów i konkurencyje ceny! Dużo promocji do wyboru. Zdecydowanie polecam ten sklep !!!

zakupy: Eukanuba Intestinal, Royal Canin Vet Car; kwiecień 2009

plusy: Przejrzysta oferta, promocje, dostawa do domu.

minusy: Nie dotyczy :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 33035 z 20.04.2009

Zamawiam od dłuższego czasu. Niemal zawsze konkurencyjne ceny. Fachowa obsługa. Expresowa dostawa. Świetny sklep. Polecam.

zakupy: Royal Canin Fit 32 10kg; kwiecień 2009

plusy: Szybkość dostaw, świeżość karm.

minusy: Nie ma nic takiego.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AniaR rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 4529 z 14.03.2007

Zamowiam u nich od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Zamówienie zawsze na czas, bardzo miła obsługa. Elastyczne godziny dostawy. Duzy wybor karmy.

zakupy: karmy dla kota Royal Canin, żwirki; 12/03/2007

plusy: przystępne ceny, dowóz na terenie Warszawy

minusy: nie można płacić kartą, przydało by się więcej towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 3003 z 02.01.2007

kolejny udany zakup

zakupy: eukanuba; 12.06

plusy: jak poprzednio

minusy: jak poprzednio

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 1913 z 03.11.2006

Będzie rewelacja, jeśli oferta jeszcze troszkę ulegnie rozszerzeniu. Suszone żwacze bardzo by mojego Fafika ucieszyły :)

zakupy: Eukanuba i Royal Canin; 10.2006

plusy: doskonała obsługa, szybka realizacja, atrakcyjne ceny

minusy: sugeruję rozszerzenie oferty, w równie dobrych cenach - ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mark rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 1896 z 29.10.2006

polecam

zakupy: eukanuba; 27.10.06

plusy: świetne ceny i szybka dostawa

minusy: brak możliwości płacenia kartą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

misiek rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 1861 z 23.10.2006

wszytko ok

zakupy: royal canin; 21.10.06

plusy: szybka realizacja dostaw

minusy: oferta ograniczona głównie do karm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Kar-ma.pl opinia nr 1859 z 22.10.2006

niskie ceny, bardzo szybka dostawa, rewelacja

zakupy: Eukanuba Puppy Large Breed; 22.10.06

plusy: niskie ceny, bardzo szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER