Ekologiczne koszulki The Mountain dla ludzi na TAK!
Sklep KaRoKa.pl

Kontakt

tel. 723 143 153 pn-pt 9-17
Grodzisk Mazowiecki

Popularne produkty

Odzież The Mountain, WYPRZEDAŻ The Mountain, Gadżety, Odzież LazyOne, Zabawki Wild Republic, Program lojalnościowy, Do przejrzenia

Popularne marki

The mountain, Lazyone, Tree-free, Wild republic, Kimmidoll, Angel star, Karoka

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 223
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

KaRoKa.pl > Opinie klientów

Sklep KaRoKa.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.10.2008r i posiada 225 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 415378 z 03.07.2017

Szybka dostawa , koszulki wysokiej jakości , jestem bardzo zadowolony.

zakupy: koszulka; lipiec 2017

plusy: Towar wysokiej jakości i szybka przesylka

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iza rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 415286 z 01.07.2017

W sklepie KAROKA zaopatruję się już od jakiegoś czasu. Koszulki są po prostu świetne i chyba uzależniają. Sklep b.solidny i godny polecenia. Wysyłki są robione natychmiast, b.dobry kontakt z obsługą sklepu.

zakupy: koszulki the mountain; lipiec 2017

plusy: b.duży wybór, korzystne ceny, cząste promocje, rabaty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 415274 z 01.07.2017

Od lat zaopatruję się w KaRoKa.pl w koszulki dla całej rodziny i niezmiennie jestem zadowolony z zakupów.

zakupy: Koszulki Mountain; czerwiec 2017

plusy: wysoka jakość koszulek, szeroka oferta, doskonała obsług

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 414290 z 13.06.2017

Szybka realizacja, towar dobrej jakości

zakupy: koszulka 3D; czerwiec 2017

plusy: Szybkość wysyłki, towar dobrej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

diana rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 414274 z 13.06.2017

Szybka, profesjonalna, sprawna obsługa. Współpraca bez zarzutu

zakupy: koszulki The Mountain; czerwiec 2017

plusy: szybko, sprawnie,

minusy: wszystko OKAY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaza63 rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 413770 z 06.06.2017

Szybka ,sprawna dostawa super kontakt.Koszulka nie szablonowa SUPER POLECAM

zakupy: koszulka; czerwiec 2017

plusy: sprawna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

walt36 rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 413126 z 29.05.2017

PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU

zakupy: KOSZULI Z KTÓTKIM RĘKAWEM; maj 2017

plusy: DOBRE CENY, PROFESJONALNA OBSŁUGA

minusy: WSZYSTKO OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 412486 z 21.05.2017

Przepiekne koszulki, szybka i bardzo miła obsługa, sensowny program zniżkowy. Super!

zakupy: koszulki; maj 2017

plusy: duży wybór, miły i rzeczowy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 412482 z 21.05.2017

Przepiekne koszulki, szybka i bardzo miła obsługa, sensowny program zniżkowy. Super!

zakupy: koszulki; maj 2017

plusy: duży wybór, miły i rzeczowy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

walt36 rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 405594 z 13.02.2017

Profesjonalizm w każdym calu.

zakupy: koszulka i bluza; luty 2017

plusy: Komunikatywność sprzedawcy, szybka reakacja

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 403802 z 22.01.2017

Znam koszulki The Mountain i szukałam miejsca, gdzie mogę je kupić w Polsce. Kontakt ze sprzedającym, rabaty, promocje - wszystko na pięć z plusem!

zakupy: T-shirty; grudzień 2016

plusy: świetny towar, ogromny wybór, promocje i rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca KaRoKa.pl opinia nr 402230 z 30.12.2016

zamówiłam koszulkę xl i owszem otrzymałam xl ale rozmiarówka damska.Miał być prezent dla faceta więc wyszło beznadziejnie - w święta.Koszulkę oddałam siostrzeńcowi 12 letniemu. Przy zamówieniu nigdzie nie było możliwości wyboru jakiej numeracji dotyczy zamówienie-męskiej , damskiej czy dziecinnej.

zakupy: koszulka; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: rozmiar niezgodny z zamówieniem , nie zamawiał. damskieg

Odpowiedź sklepu 02.01.2017

Przepraszam za błąd sklepu, nasza wina w czasie wzmożonego ruchu świątecznego - przy pakowaniu pomylono koszulki i wysłano Pani mniejszą, gabarytowo, i tańszą - dziecięcą. Wybrany przez Panią wzór nie ma odpowiednika na fasonie damskim. Przykro mi, że nie zgłosiła pani reklamacji do sklepu bezpośrednio, tylko na portalu opinii. Paczka odebrana była 20.12, a my jeszcze 21. wysyłaliśmy paczki - mogłam szybko naprawić naszą pomyłkę. Ale da się to zrobić i teraz - zwrócę Pani wartość koszulki (ta wybrana przez Panią była droższa niż otrzymana), lub dosłać dorosłą (nie oczekując zwrotu tej, którą ma już siostrzeniec, w ramach rekompensaty za dyskomfort w czasie świąt) . Proszę o o odpowiedź na mejla z mojej strony. Nie zgadam się natomiast z opinią, że nie ma możliwości wyboru fasonu, rozmiaru, itp. Bez tej podstawowej informacji nie dalibyśmy rady sprzedawać koszulek już 13 lat. Jest podział na fasony i nazwy są opisane typu: koszulki The Mountain dla dorosłych (dotyczy unisex), koszulki The Mountain dla dzieci i fasony damskie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 401070 z 17.12.2016

Szybka, profesjonalna, miła, sprawna obsługa. Współpraca bez zarzutu

zakupy: Koszulka; grudzień 2016

plusy: Swietna strona internetowa, profesjonalna obsługa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

żaba rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 400434 z 11.12.2016

Wspaniała obsługa zdecydowanie godna polecenia! Zależało mi na jak najszybszym zakupie- prezent na Święta. Koszulki przyszły następnego dnia!

zakupy: 2 koszulki, 1 bluza; grudzień 2016

plusy: szybkość dostawy, wspaniała obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alia rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 398806 z 26.11.2016

Świetna oferta, doskonała obsługa, szybka wysyłka.

zakupy: koszulka The Mountain; listopad 2016

plusy: duża oferta, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 397966 z 16.11.2016

Sklep posiada interesujący mnie towar

zakupy: ptaszek zabawka z dźwiękiem; listopad 2016

plusy: dobra jakośc towaru, dobry kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 396038 z 23.10.2016

Sklep działa niezawodnie, zrobiłem już zakupy dwukrotnie, szybka i pewna dostawa towaru. Koszulki super.

zakupy: koszulki The Mountain; październik 2016

plusy: szybkość i łatwość zakupu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aLA rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 395390 z 16.10.2016

OK WSPANIAŁY KONTAKT

zakupy: KOSZULKI MOUNTAIN; październik 2016

plusy: RZETELNOŚĆ DBAŁOŚĆ O KLIENTA

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaga rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 394670 z 06.10.2016

Oferta bardzo atrakcyjna - korzystne ceny;

zakupy: koszulki the mountain; wrzesień 2016

plusy: duży asortymeny, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darkko rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 393862 z 24.09.2016

Ze sklepem zetknęłam się po raz pierwszy na Polconie. Sprzedawczyni była bardzo pomocna, bez zniecierpliwienia otwierała dla mnie kolejne i kolejne koszulki nim w końcu znalazłam tę najładniejszą i najlepiej dopasowaną :) Zakupy w internecie również spełniły wszystkie moje oczekiwania. Koszulki są przepiękne, doskonale znoszą pranie, a obrazki na nich wyglądają niesamowicie naturalnie, niemalże trójwymiarowo.

zakupy: koszulki; sierpień 2016

plusy: piękny towar, ciekawe promocje, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER