Ekologiczne koszulki The Mountain dla ludzi na TAK!
Sklep KaRoKa.pl

Kontakt

tel. 723 143 153 pn-pt 9-17
Grodzisk Mazowiecki

Popularne produkty

Odzież The Mountain, WYPRZEDAŻ The Mountain, Zabawki Wild Republic, Odzież LazyOne, Gadżety, Program lojalnościowy, Do przejrzenia

Popularne marki

The mountain, Wild republic, Lazyone, Tree-free, Angel star, Karoka, Oikos

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 226
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

KaRoKa.pl > Opinie klientów

Sklep KaRoKa.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.10.2008r i posiada 228 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Konrad rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 438362 z 28.07.2018

Super sklep ,super ceny obsługa profesjonalna kontakt mogę powiedzieć -zawsze i zawsze miły i uprzejmy

zakupy: Mountain unisex; lipiec 2018

plusy: Kontakt ,terminowość,obsługa

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 432394 z 29.03.2018

Sklep oferuje niepowtarzalne koszulki. Koszulki są bardzo wysokiej jakości. Nawet po kilku latach kolory są żywe. Wysyłka jest błyskawiczna, pod warunkiem że towar jest dostępny, informacja o tym jest widoczna przy danym produkcie.Polecam

zakupy: t-shirt z krótkim rękawem, t-shirt z długim ręakwem; luty 2018

plusy: Szybkośc realizacji zamówienia, kontakt z klientem.

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bionda rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 427518 z 15.01.2018

Super sklep i sprzedawca, od lat co jakiś czas kupuje tam dla siebie i rodziny koszulki i bluzy z firmy The Mountain i zawsze byłam w pełni zadowolona zarówno z produktu który świetnie się nosi i jest nie do zdarcia jak i z realizacji zakupu. Właścicielka zawsze dobrze doradzi i odpowie na wszystkie wątpliwości a czas realizacji ostatniego zakupu totalnie mnie zaskoczył gdyż godzinę po zapłaceniu paczka już była nadana. Zdecydowanie polecam

zakupy: koszulka dziecięca Trot Trot, The Mountain; styczeń 2018

plusy: Jakość, termin realizacji, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 426210 z 20.12.2017

Wybrałam ten sklep z polecenia i już kilka razy skorzystałam z jego usług, co najlepiej świadczy o tym, że jest profesjonalny i godny zaufania.

zakupy: koszulki męskie; grudzień 2017

plusy: szeroki wybór, przyjazny kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alia rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 425790 z 14.12.2017

Duży wybór towarów, dobry kontakt, szybka wysyłka

zakupy: koszulki the Mountain; grudzień 2017

plusy: Duży wybór produktów, informacja o dostępności.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 424214 z 20.11.2017

Koszulki piękne, najwyższej jakości, sklep z profesjonalnym podejściem do klienta, przyjazny kontakt, chęć zadowolenia klienta. Atrakcyjny program lojalnościowy i okazyjne zniżki. Gorąco polecam!!! Pani Katarzyna potrafi sprowadzić koszulki, których już niby nie ma. Sprawdza w hurtowni, próbuje, żeby tyko klient był zadowolony. Zawsze mam poczucie, że podejście jest wobec mnie indywidualne .

zakupy: koszulki The Mountain Big face dziecięce, dorosłe; listopad 2017

plusy: Frontem do klienta, atrakcyjne zniżki, program lojalnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 418934 z 29.08.2017

Bardzo szybka wysyłka, świetny kontakt ze sprzedającym. Do tego rabat już na starcie :)

zakupy: Koszulka The Mountain; sierpień 2017

plusy: Świetny kontakt ze sprzedającym

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 418714 z 23.08.2017

Zakupów dokonałem tu już kolejny raz i będę wracał z pewnością. Poza kupnem koszulek miałem okazję wymienić kilka maili z Panią Katarzyną i stwierdzam, że inni przedsiębiorcy powinni się od niej uczyć kontaktu z klientem. Nie wiem jak inni, ale ja pod tym względem czuję się dopieszczony do granic możliwości ;). Same zaś koszulki są naprawdę wysokiej jakości - porządna bawełna, trwałe kolory, BARDZO wysokiej jakości nadruki. I też nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że dłużej koszulki zachowują świeżość od "zwykłych". Nie mam bladego pojęcia czy to rodzaj bawełny, krój, oddychalność czy jeszcze co innego ale tak jest :). Jasne, ceny nie są niskie jak na polskie warunki, ale za dobry towar trzeba zapłacić. Do tego jeśli doliczyć rabaty stałego klienta, akcje promocyjne czy wyprzedaże to okazuje się, że wcale źle nie jest :).

zakupy: Koszulki; sierpień 2017

plusy: Znakomita obsługa, terminowość dostaw

minusy: Brak wad, zostałem dopieszczony maksymalnie :D

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 415378 z 03.07.2017

Szybka dostawa , koszulki wysokiej jakości , jestem bardzo zadowolony.

zakupy: koszulka; lipiec 2017

plusy: Towar wysokiej jakości i szybka przesylka

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 414290 z 13.06.2017

Szybka realizacja, towar dobrej jakości

zakupy: koszulka 3D; czerwiec 2017

plusy: Szybkość wysyłki, towar dobrej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

diana rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 414274 z 13.06.2017

Szybka, profesjonalna, sprawna obsługa. Współpraca bez zarzutu

zakupy: koszulki The Mountain; czerwiec 2017

plusy: szybko, sprawnie,

minusy: wszystko OKAY

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaza63 rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 413770 z 06.06.2017

Szybka ,sprawna dostawa super kontakt.Koszulka nie szablonowa SUPER POLECAM

zakupy: koszulka; czerwiec 2017

plusy: sprawna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

walt36 rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 405594 z 13.02.2017

Profesjonalizm w każdym calu.

zakupy: koszulka i bluza; luty 2017

plusy: Komunikatywność sprzedawcy, szybka reakacja

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 403802 z 22.01.2017

Znam koszulki The Mountain i szukałam miejsca, gdzie mogę je kupić w Polsce. Kontakt ze sprzedającym, rabaty, promocje - wszystko na pięć z plusem!

zakupy: T-shirty; grudzień 2016

plusy: świetny towar, ogromny wybór, promocje i rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca KaRoKa.pl opinia nr 402230 z 30.12.2016

zamówiłam koszulkę xl i owszem otrzymałam xl ale rozmiarówka damska.Miał być prezent dla faceta więc wyszło beznadziejnie - w święta.Koszulkę oddałam siostrzeńcowi 12 letniemu. Przy zamówieniu nigdzie nie było możliwości wyboru jakiej numeracji dotyczy zamówienie-męskiej , damskiej czy dziecinnej.

zakupy: koszulka; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: rozmiar niezgodny z zamówieniem , nie zamawiał. damskieg

Odpowiedź sklepu 02.01.2017

Przepraszam za błąd sklepu, nasza wina w czasie wzmożonego ruchu świątecznego - przy pakowaniu pomylono koszulki i wysłano Pani mniejszą, gabarytowo, i tańszą - dziecięcą. Wybrany przez Panią wzór nie ma odpowiednika na fasonie damskim. Przykro mi, że nie zgłosiła pani reklamacji do sklepu bezpośrednio, tylko na portalu opinii. Paczka odebrana była 20.12, a my jeszcze 21. wysyłaliśmy paczki - mogłam szybko naprawić naszą pomyłkę. Ale da się to zrobić i teraz - zwrócę Pani wartość koszulki (ta wybrana przez Panią była droższa niż otrzymana), lub dosłać dorosłą (nie oczekując zwrotu tej, którą ma już siostrzeniec, w ramach rekompensaty za dyskomfort w czasie świąt) . Proszę o o odpowiedź na mejla z mojej strony. Nie zgadam się natomiast z opinią, że nie ma możliwości wyboru fasonu, rozmiaru, itp. Bez tej podstawowej informacji nie dalibyśmy rady sprzedawać koszulek już 13 lat. Jest podział na fasony i nazwy są opisane typu: koszulki The Mountain dla dorosłych (dotyczy unisex), koszulki The Mountain dla dzieci i fasony damskie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 401070 z 17.12.2016

Szybka, profesjonalna, miła, sprawna obsługa. Współpraca bez zarzutu

zakupy: Koszulka; grudzień 2016

plusy: Swietna strona internetowa, profesjonalna obsługa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

żaba rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 400434 z 11.12.2016

Wspaniała obsługa zdecydowanie godna polecenia! Zależało mi na jak najszybszym zakupie- prezent na Święta. Koszulki przyszły następnego dnia!

zakupy: 2 koszulki, 1 bluza; grudzień 2016

plusy: szybkość dostawy, wspaniała obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alia rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 398806 z 26.11.2016

Świetna oferta, doskonała obsługa, szybka wysyłka.

zakupy: koszulka The Mountain; listopad 2016

plusy: duża oferta, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 397966 z 16.11.2016

Sklep posiada interesujący mnie towar

zakupy: ptaszek zabawka z dźwiękiem; listopad 2016

plusy: dobra jakośc towaru, dobry kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje KaRoKa.pl opinia nr 396038 z 23.10.2016

Sklep działa niezawodnie, zrobiłem już zakupy dwukrotnie, szybka i pewna dostawa towaru. Koszulki super.

zakupy: koszulki The Mountain; październik 2016

plusy: szybkość i łatwość zakupu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER