Biustonosze i bielizna damska i męska.
Sklep Karoline.pl

Kontakt

tel. 68 410 72 33
Zielona Góra

Popularne produkty

Damska, Kategoria tymczasowa, Zapowiedzi

Popularne marki

Freya, Freya swim, Fantasie, Panache, Elomi, Cleo by panache, Gaia, Panache swim, Cleo swim by panache, Obsessive, Masquerade, Gabriella, Gorsenia, Panache sport

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 375
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Karoline.pl > Opinie klientów

Sklep Karoline.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.11.2006r i posiada 384 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Malwina rekomenduje Karoline.pl opinia nr 432322 z 28.03.2018

Sklep posiada sportową bieliznę również w dużych rozmiarach. Towar jest bardzo dobrej jakości. Dobry kontakt ze sklepem i czytelne menu strony sklepu. Dostawa trwa dość długo gdy nie ma akurat wybranego towaru w magazynie ale jest to ujęte w opisie towaru.

zakupy: BIUSTONOSZ PANACHE SPORT 5021 Z FISZBINĄ LATTE; marzec 2018

plusy: Świetna oferta - pełna rozmiarówka!

minusy: długi termin dostawy gdy brak towaru w magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogna rekomenduje Karoline.pl opinia nr 432238 z 27.03.2018

Tylko tu był dostępny ten model i rozmiar biustonosza

zakupy: Biustonosz Panache tango plange; marzec 2018

plusy: Szeroka oferta

minusy: Bardzo długi okres oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Karoline.pl opinia nr 431510 z 15.03.2018

Sklep wybrałam ze względu na dostępność bielizny w moim rozmiarze i doświadczeniach pozytywnych wynikających z wcześniejszych zakupów w sklepie stacjonarnym. Otrzymałam doradztwo specjalistyczne, a zakupione w sklepie stacjonarnym biustonosze były dopasowane i służyły mi długo.

zakupy: Bielizna damska; luty 2018

plusy: gotowość do pomocy, szybka reakcja, miła obsługa

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Karoline.pl opinia nr 431130 z 08.03.2018

Sklep oferował korzystną promocję, transakcja wzorcowa, szybka przesyłka.

zakupy: Biustonosz Freya; marzec 2018

plusy: Korzystna promocja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Karoline.pl opinia nr 430722 z 02.03.2018

Polecam, świetny kontakt, bardzo miła obsługa, pełna informacja na każdym etapie. Jestem bardzo zadowolona

zakupy: Biustonosz Freya; luty 2018

plusy: Szybka wysyłka, świetny kontakt, miła obsługa, rabaty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 430558 z 01.03.2018

Od wielu lat kupuję w tym sklepie. Zawsze znajdę coś dla siebie. Profesjonalna i miła obsługa. Polecam :)

zakupy: Biustonosz Panache JASMINE Balconnet 6951 Orchid Print; marzec 2018

plusy: Duży wybór, profesjonalna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edytka_33 rekomenduje Karoline.pl opinia nr 430110 z 22.02.2018

Zamawiałam coś z innej firmy i dostałam ulotkę. Zamówiłam bieliznę,spełniła moje oczekiwania

zakupy: bielizna; luty 2018

plusy: szybkość realizacji, zgodnośc towaru z opisem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna9 rekomenduje Karoline.pl opinia nr 429342 z 09.02.2018

Wybrałam sklep Karoline,pl ponieważ ma dobry towar i często ceny promocyjne. Przesyłka b. dobrze opakowana dotarła zgodnie z wcześniejszą informacją. Polecam sklep.

zakupy: Biustonosz Panache i rajstopy kabaretki.; luty 2018

plusy: Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem

minusy: Dośc długi termin realizacji zamówienia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Karoline.pl opinia nr 428594 z 30.01.2018

Sklep oferuje produkty odpowiadające moim potrzebom. Spełnił wszystkie moje oczekiwania. Do tego miła i rzeczowa Pani sprzedająca. Super!

zakupy: biustonosz; styczeń 2018

plusy: duży wbór

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Karoline.pl opinia nr 428378 z 26.01.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%, bardzo pomocna obsługa, jestem już stałą klientką.

zakupy: biustonosze; styczeń 2018

plusy: asortyment, obsługa, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mmsb rekomenduje Karoline.pl opinia nr 427926 z 19.01.2018

Sklep proponuje bogaty wybór towarów.

zakupy: Szorty Freya ICON 1666 Storm; styczeń 2018

plusy: Atrakcyjne promocje

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenna rekomenduje Karoline.pl opinia nr 425186 z 04.12.2017

Proponuje towar którego poszukuję. Pomimo długiego czasu oczekiwania na przesyłkę jestem zadowolona.

zakupy: Biustonosz Elomi CAITLYN Full Cup 8030 Nude Italian Fashion Jana; listopad 2017

plusy: Wyszukany asortyment w dobrej jakości.

minusy: Długi termin oczekiwania na realizację.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasias rekomenduje Karoline.pl opinia nr 424362 z 22.11.2017

Duży wybór staników w dużych rozmiarach. Miła, fachowa obsługa.

zakupy: Biustonosz Panache SPORTS 5021 Black Biustonosz Nessa SELENA Sof; listopad 2017

plusy: Miła i fachowa obsługa, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Karoline.pl opinia nr 421618 z 11.10.2017

Rewelacyjna jakość obsługi, pomoc fachowa, miło czysto . Polecam szczerze.

zakupy: Body, biustonosz, gorset; październik 2017

plusy: Fachowa obsługa i doradztwo

minusy: Mała możliwość wymiany rozmiarów na sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mari_ola rekomenduje Karoline.pl opinia nr 420834 z 30.09.2017

Wybrałam ten sklep bo w nim znalazłam produkt, którego szukałam.

zakupy: Skarpetki fiore dreamer; wrzesień 2017

plusy: Wybór towaru

minusy: Długi czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IW rekomenduje Karoline.pl opinia nr 413918 z 07.06.2017

Sklep ten oferował najtańszy szukany przez mnie produkt.

zakupy: Biustonosz; czerwiec 2017

plusy: Cena, gratis

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 411062 z 02.05.2017

Korzystam z tego sklepu od kilku lat. Jest to jedyny sklep, w którym mogę dobrać odpowiedni stanik. Dodatkowym plusem jest miła i profesjonalna obsługa.

zakupy: Biustonosz Kris Line Fortuna; maj 2017

plusy: Duży wybór oraz profesjonalna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Karoline.pl opinia nr 409606 z 11.04.2017

Dobre zdjęcia, duża oferta, a potem - piękna obsługa mimo moich kaprysów z rozmiarami i wymianek:D

zakupy: Biustonosz; kwiecień 2017

plusy: oferta, obsługa, terminowość

minusy: Wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aha rekomenduje Karoline.pl opinia nr 407862 z 16.03.2017

Mój ulubiony sklep. Świetna obsługa, szeroka rozmiarówka. Korzystam od chwili powstania sklepu i nigdy się nie zawiodłam.

zakupy: ELOMI; marzec 2017

plusy: profesjonalizm w każdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Karoline.pl opinia nr 407466 z 10.03.2017

Zawsze jest miła, sympatyczna i fachowa obsługa. Nigdy nie miałam żadnego problemu ze zwrotem lub wymianą. Naprawę polecam

zakupy: Biustonosz Panache Superbra JASMINE 6951 Black Animal; marzec 2017

plusy: przejrzysość strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER