Biustonosze i bielizna damska i męska.
Sklep Karoline.pl

Kontakt

tel. 68 410 72 33
Zielona Góra

Popularne produkty

Damska, Kategoria tymczasowa, Zapowiedzi

Popularne marki

Freya, Freya swim, Fantasie, Panache, Elomi, Cleo by panache, Gaia, Cleo swim by panache, Panache swim, Obsessive, Gorsenia, Ava, Masquerade, Gabriella, Fauve

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 383
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Karoline.pl > Opinie klientów

Sklep Karoline.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.11.2006r i posiada 392 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

kk rekomenduje Karoline.pl opinia nr 436614 z 20.06.2018

dobry jakościowo towar w atrakcyjnej cenie. Szybka przesyłka

zakupy: biustonosz kąpielowy, majtki kąpielowe Krisline; czerwiec 2018

plusy: duży asortyment dla dużych biustów

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Karoline.pl opinia nr 436538 z 19.06.2018

Piękny towar, szeroka oferta, świetna obsługa.

zakupy: Szlafrok; czerwiec 2018

plusy: Szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jo rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435854 z 05.06.2018

SKlep spełnił oczekiwania, mimo bardzo długiego oczekiwania na dostawę - ale o tym byłam poinformowana przed zakupem - oraz mimo braku odpowiedzi na mojego maila. Jestem jednak tak zadowolona z zakupu że niweluje to tamte niedogodności.

zakupy: Tankini; czerwiec 2018

plusy: duży wybór

minusy: długi czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Moniśka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435602 z 30.05.2018

Ogromny wybór

zakupy: Freya; maj 2018

plusy: Asortyment i kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Moniśka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435598 z 30.05.2018

Ogromny wybór. Świetna obsługa.

zakupy: Cleo; maj 2018

plusy: Duży wybór i dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435442 z 26.05.2018

To już nie pierwszy mój zakup w tym sklepie. Zawsze szybko, a jeśli mam pytania - dostałam konkretną informację. Gorąco polecam.

zakupy: Biustonosz Fantasie ELODIE 2182 side support Cappuccino; maj 2018

plusy: szybkość dostawy

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435418 z 25.05.2018

Bardzo miła obsługa. Przystępne ceny.

zakupy: figi kąpielowe, strój kąpielowy; maj 2018

plusy: Dobra jakość towaru, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agamro rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435318 z 23.05.2018

To moje kolejne zakupy w tym sklepie.sprawdzony model biustonosza..model sportowy rewelacyjny..duży wybór przy dużym biuście

zakupy: Panache; maj 2018

plusy: Fachowa pomoc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Da vinci rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435270 z 23.05.2018

Very good shop and goods, only need more activity by answering email.

zakupy: Bra; maj 2018

plusy: big assortiment

minusy: long waiting for the shipment of goods

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Karoline.pl opinia nr 434402 z 07.05.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%, po wielu poszukiwaniach znalazłam w nim odpowiedni do mej sylwetki strój kąpielowy Panache, ponadto miła, profesjonalna obsługa, zachęcam do korzystania:-)

zakupy: strój kąpielowy Panache; maj 2018

plusy: wysoka jakość towarów, zgodnie z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Karoline.pl opinia nr 433886 z 26.04.2018

Duży wybór. Dobra jakość. Miła obsługa. Jestem zadowolona na pewno będę dalej z niego zamawiać.

zakupy: Biustonosze; kwiecień 2018

plusy: Duży wybór, przejrzysta strona internetowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malwina rekomenduje Karoline.pl opinia nr 432322 z 28.03.2018

Sklep posiada sportową bieliznę również w dużych rozmiarach. Towar jest bardzo dobrej jakości. Dobry kontakt ze sklepem i czytelne menu strony sklepu. Dostawa trwa dość długo gdy nie ma akurat wybranego towaru w magazynie ale jest to ujęte w opisie towaru.

zakupy: BIUSTONOSZ PANACHE SPORT 5021 Z FISZBINĄ LATTE; marzec 2018

plusy: Świetna oferta - pełna rozmiarówka!

minusy: długi termin dostawy gdy brak towaru w magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Karoline.pl opinia nr 430722 z 02.03.2018

Polecam, świetny kontakt, bardzo miła obsługa, pełna informacja na każdym etapie. Jestem bardzo zadowolona

zakupy: Biustonosz Freya; luty 2018

plusy: Szybka wysyłka, świetny kontakt, miła obsługa, rabaty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 430558 z 01.03.2018

Od wielu lat kupuję w tym sklepie. Zawsze znajdę coś dla siebie. Profesjonalna i miła obsługa. Polecam :)

zakupy: Biustonosz Panache JASMINE Balconnet 6951 Orchid Print; marzec 2018

plusy: Duży wybór, profesjonalna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edytka_33 rekomenduje Karoline.pl opinia nr 430110 z 22.02.2018

Zamawiałam coś z innej firmy i dostałam ulotkę. Zamówiłam bieliznę,spełniła moje oczekiwania

zakupy: bielizna; luty 2018

plusy: szybkość realizacji, zgodnośc towaru z opisem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna9 rekomenduje Karoline.pl opinia nr 429342 z 09.02.2018

Wybrałam sklep Karoline,pl ponieważ ma dobry towar i często ceny promocyjne. Przesyłka b. dobrze opakowana dotarła zgodnie z wcześniejszą informacją. Polecam sklep.

zakupy: Biustonosz Panache i rajstopy kabaretki.; luty 2018

plusy: Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem

minusy: Dośc długi termin realizacji zamówienia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Karoline.pl opinia nr 428594 z 30.01.2018

Sklep oferuje produkty odpowiadające moim potrzebom. Spełnił wszystkie moje oczekiwania. Do tego miła i rzeczowa Pani sprzedająca. Super!

zakupy: biustonosz; styczeń 2018

plusy: duży wbór

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Karoline.pl opinia nr 428378 z 26.01.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%, bardzo pomocna obsługa, jestem już stałą klientką.

zakupy: biustonosze; styczeń 2018

plusy: asortyment, obsługa, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mmsb rekomenduje Karoline.pl opinia nr 427926 z 19.01.2018

Sklep proponuje bogaty wybór towarów.

zakupy: Szorty Freya ICON 1666 Storm; styczeń 2018

plusy: Atrakcyjne promocje

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenna rekomenduje Karoline.pl opinia nr 425186 z 04.12.2017

Proponuje towar którego poszukuję. Pomimo długiego czasu oczekiwania na przesyłkę jestem zadowolona.

zakupy: Biustonosz Elomi CAITLYN Full Cup 8030 Nude Italian Fashion Jana; listopad 2017

plusy: Wyszukany asortyment w dobrej jakości.

minusy: Długi termin oczekiwania na realizację.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER