Biustonosze i bielizna damska i męska.
Sklep Karoline.pl

Kontakt

tel. 68 410 72 33
Zielona Góra

Popularne produkty

Damska, Kategoria tymczasowa, Zapowiedzi

Popularne marki

Freya, Fantasie, Freya swim, Panache, Elomi, Cleo by panache, Panache swim, Cleo swim by panache, Masquerade, Gaia, Fauve, Ava, Panache sport, Gorsenia, Gabriella

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 365
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Karoline.pl > Opinie klientów

Sklep Karoline.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  92% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.11.2006r i posiada 374 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

kaasiaja rekomenduje Karoline.pl opinia nr 421690 z 12.10.2017

Jest to najbliżej położony mnie sklep, gdzie można kupić biustonosze na nietypowe figury. Cieszę się, że udało mi się was znaleźć!

zakupy: Biustonosz Freya; wrzesień 2017

plusy: konto internetowe połączone z zakupami na miejscu

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Karoline.pl opinia nr 421618 z 11.10.2017

Rewelacyjna jakość obsługi, pomoc fachowa, miło czysto . Polecam szczerze.

zakupy: Body, biustonosz, gorset; październik 2017

plusy: Fachowa obsługa i doradztwo

minusy: Mała możliwość wymiany rozmiarów na sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dudi rekomenduje Karoline.pl opinia nr 421194 z 04.10.2017

Sprawna i szybka obsługa, polecam

zakupy: biistonosz Nessa; wrzesień 2017

plusy: duzy wybór

minusy: nie zauwazylam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mari_ola rekomenduje Karoline.pl opinia nr 420834 z 30.09.2017

Wybrałam ten sklep bo w nim znalazłam produkt, którego szukałam.

zakupy: Skarpetki fiore dreamer; wrzesień 2017

plusy: Wybór towaru

minusy: Długi czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikiii85 rekomenduje Karoline.pl opinia nr 420506 z 23.09.2017

Spełnił oczekiwania

zakupy: Biustonosz Freya; wrzesień 2017

plusy: Miła obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IW rekomenduje Karoline.pl opinia nr 413918 z 07.06.2017

Sklep ten oferował najtańszy szukany przez mnie produkt.

zakupy: Biustonosz; czerwiec 2017

plusy: Cena, gratis

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 411062 z 02.05.2017

Korzystam z tego sklepu od kilku lat. Jest to jedyny sklep, w którym mogę dobrać odpowiedni stanik. Dodatkowym plusem jest miła i profesjonalna obsługa.

zakupy: Biustonosz Kris Line Fortuna; maj 2017

plusy: Duży wybór oraz profesjonalna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Karoline.pl opinia nr 409606 z 11.04.2017

Dobre zdjęcia, duża oferta, a potem - piękna obsługa mimo moich kaprysów z rozmiarami i wymianek:D

zakupy: Biustonosz; kwiecień 2017

plusy: oferta, obsługa, terminowość

minusy: Wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aha rekomenduje Karoline.pl opinia nr 407862 z 16.03.2017

Mój ulubiony sklep. Świetna obsługa, szeroka rozmiarówka. Korzystam od chwili powstania sklepu i nigdy się nie zawiodłam.

zakupy: ELOMI; marzec 2017

plusy: profesjonalizm w każdym calu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Karoline.pl opinia nr 407466 z 10.03.2017

Zawsze jest miła, sympatyczna i fachowa obsługa. Nigdy nie miałam żadnego problemu ze zwrotem lub wymianą. Naprawę polecam

zakupy: Biustonosz Panache Superbra JASMINE 6951 Black Animal; marzec 2017

plusy: przejrzysość strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P. rekomenduje Karoline.pl opinia nr 407006 z 04.03.2017

Dostępność rzadkiego towaru.

zakupy: Stanik; styczeń 2017

plusy: dostępność rzadkiego towaru, profesjonalne porady

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Karoline.pl opinia nr 396114 z 24.10.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ korzystałam już wcześniej z zakupów w tym sklepie i byłam bardzo zadowolona. Również tym razem towar spełnił moje oczekiwania a przesyłka była bardzo szybka.

zakupy: Biustonosz odciążający AERELLE 5404 cielisty 007; wrzesień 2016

plusy: duży wybór bielizny i szybka obsługa

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Karoline.pl opinia nr 394654 z 06.10.2016

Bardzo dobry kontakt i ekspresowa wysyłka a towar zgodny z opisem😀Polecam ten sklep.

zakupy: Biustonosze; październik 2016

plusy: Towar oryginalny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Karoline.pl opinia nr 392770 z 09.09.2016

Tak spełnił w 100% moje oczekiwania

zakupy: struj kompielowy; wrzesień 2016

plusy: żetelność

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

victoria lynn rekomenduje Karoline.pl opinia nr 388722 z 16.07.2016

Duży wybór biustonoszy, dopasowanie do potrzeb klientek, kompetentna obsługa

zakupy: biustonosz do karmienia, usztywniany; lipiec 2016

plusy: duży wybór

minusy: nie widziałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Karoline.pl opinia nr 384822 z 05.06.2016

Bardzo szybko wysłany zamówiony produkt.Najniższe ceny ,przesyłka gratis,reklamacja zrealizowana od ręki.Cóż więcej wymagać.Polecam bardzo zakupy w sklepie Karoline.pl

zakupy: Gorset Fauve ROSA Strapless Basque Chantilly; czerwiec 2016

plusy: Gratis przesyłka szyka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 384002 z 27.05.2016

Tylko w tym sklepie znalazłam rozmiar i firmę która ma super odpowiadające mi biustonosze no i rozmiar oczywiście.

zakupy: biustonosz, szorty modelujące; maj 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: większy wybór w dużych rozmiarach biustonoszy i kolorow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Karoline.pl opinia nr 383950 z 26.05.2016

Pierwszy raz przez przypadek. Jestem zachwycona strojami bikini.

zakupy: stroje kąpielowe bikimi; maj 2016

plusy: Rewelacyjny kontakt.

minusy: Nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaasiaja rekomenduje Karoline.pl opinia nr 383386 z 21.05.2016

Wybór był nieco przypadkowy, jednakże jak najbardziej trafiony. Polecam gorąco.

zakupy: Elomi Etta; maj 2016

plusy: Dobry kontakt, szczegółowy opis transakcji.

minusy: Nie znajduję.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Karoline.pl opinia nr 381110 z 27.04.2016

Co jakiś czas kupuję w tym sklepie. ZAWSZE jestem zadowolona. Szybka przesyłka. Świetna jakość towaró.

zakupy: biustonosz; kwiecień 2016

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER