Oprogramowania ochronne oraz antywirusowe KasperskyLab.
Sklep KasperskySklep.pl

Kontakt

tel. 728 990 146
Pabianice

Popularne produkty

Popularne marki

Kaspersky

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

KasperskySklep.pl > Opinie klientów

Sklep KasperskySklep.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.05.2010r i posiada 17 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dana rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 413922 z 07.06.2017

Kupuje juz w tym sklepie 5 lat i nigdy sie nie zawiodłem. Jest super polecam

zakupy: Kaspersky total security; maj 2017

plusy: Szybkosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 362230 z 19.11.2015

Dobra cena i prostota zakupu

zakupy: Kaspersky Internet Security for Android; listopad 2015

plusy: Szybka i prosta realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 333497 z 02.03.2015

Oferował najkorzystniejszą opcję.

zakupy: Kaspersky na 1 rok, na dwa komputery; marzec 2015

plusy: Prostota zakupu

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

włodek rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 333477 z 02.03.2015

O wyborze sklepu zadecydowały warunki sprzedaży oprogramowania.Przebieg transakcji zakupu potwierdził moje oczekiwania odnośnie do jej przebiegu.

zakupy: Kaspersky Internet Seciurity 2015; styczeń 2015

plusy: Doskonała komunikacja i szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Syllik rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 333449 z 02.03.2015

Sklep wybrałem dlatego ,że oferowana cena za kupowany produkt była przystępna. Bardzo szybka reakcja na zamówienie i przesłanie zakupionego produktu. Uczciwy i solidny handlowiec gdyż po przypadkowym skasowaniu e-maila z zakupionym kodem do antywirusa na moja prośbę zareagował natychmiast przysyłając mi duplikat. Oby więcej takich sklepów dbających nie tylko o własny interes ale również klienta. Polecam ten sklep.

zakupy: Kaspersky Internet Security; marzec 2015

plusy: Solidny i uczciwy handlowiec

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yuyus nie ma zdania o KasperskySklep.pl opinia nr 301717 z 17.07.2014

był to mój pierwszy zakup w waszym sklepie, skorzystałem z niego bo znalazłem produkt jakiego szukalem

zakupy: program anywirusowy; lipiec 2014

plusy: bezproblemowy kontakt i realizacja zamówienia

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 296853 z 17.06.2014

Realizacja zamówienia szybka profesionalna . Już trzy lata kupuje u tego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolony .Tym bardziej że mam jeszcze rabaty.

zakupy: Kasperski PURE 3.0; maj 2014

plusy: szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 92931 z 09.01.2012

Tani. Dobra komunikacja ze sprzedawcą (szybka reakcja na pytania wysłane e-mailem). Towar dostarczony terminowo.

zakupy: Kasperky Internet Security; grudzień 2011

plusy: Tania oferta, dobra komunikacja ze sprzedawcą

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

suzi11 rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 90261 z 08.12.2011

wiarygodność

zakupy: pure; grudzień 2011

plusy: bezproblemowa tranzakcja

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 84150 z 10.09.2011

Wszystko w najlepszym porządku - expresowa transakcja. Promocyjne ceny!!

zakupy: Kaspersky Pure 3 stanowiska na 2 lata; sierpień 2011

plusy: Atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JACON rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 84022 z 08.09.2011

Bo miał dobrą i niedrogą ofertę. Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie

zakupy: Kaspersky AntyWirus Edukacyjny; sierpień 2011

plusy: Kompletność oferty AV

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 77097 z 17.05.2011

Sklep wybralem ze względu na cene zamawianego programu.

zakupy: Kaspersky Pure; maj 2011

plusy: cena zamawianego programu ,szybkosc ralizacji zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 76052 z 27.04.2011

jestem zadowolony z obsługi klienta

zakupy: kaspersky pure na 3 komputery; kwiecień 2011

plusy: obsługa + cena

minusy: wsysko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sympsychos rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 74296 z 28.03.2011

Z wyszukanych sklepów w sieci ten miał najniższą cenę na poszukiwany przeze mnie produkt. Wszystkie formalności ze strony KasperskySklep.pl były załatwiane płynnie. Polecam!!!

zakupy: Kaspersky Internet Security; marzec 2011

plusy: cena

minusy: brak info. o czekaniu na indywidualny klucz do programu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marc rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 72332 z 25.02.2011

po pierwsze atrakcyjna cena produktu, po drugie mozliwosc zaplaty przez PayPal

zakupy: Moblie Security9; luty 2011

plusy: możliwość zakupu bez rejestracji(konta w sklepie)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 71468 z 15.02.2011

Sklep ten wybrałam, ponieważ polecił mi go mój kolega, który jest informatykiem i który zawsze dokonuje zakupów w tym sklepie i to zarówno służbowo, jak i prywatnie. Jestem bardzo zadowolona z szybkiego i bezproblemowego przebiegu transakcji jak i z samego produktu. Sklep spełnił moje oczekiwania i na pewno będę w przyszłości jego klientka.

zakupy: KIS 2011; grudzień 2010

plusy: dobra oferta, terminowość i operatywność

minusy: nie zauwazyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RBR rekomenduje KasperskySklep.pl opinia nr 71438 z 14.02.2011

Cena była atrakcyjna a jak się okazało transakcja przebiegła bardzo sprawnie.

zakupy: Kaspersky Mobile Security; luty 2011

plusy: Cena i czas

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER