Firany,zasłony oraz galanteria okienna.
Sklep Kaszmir-firany.pl

Kontakt

tel. 795 577 680
Skopanie

Popularne produkty

Firany Firanki, Zasłony, Kuponowa WYPRZ, Pasmanteria, Promocje, Na łóżko, Ręczniki, Dekoracja stołu, Karnisze, Gotowe dekoracje, Katalog EUFORIA, Wyprzedaże, Dla dzieci

Popularne marki

Markizeta, Kaszmir

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 126
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kaszmir-firany.pl > Opinie klientów

Sklep Kaszmir-firany.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.03.2010r i posiada 128 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

PROCHU2010 rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 331413 z 13.02.2015

GDYŻ JEST DUŻY WYBÓR ZASŁON I FIRAN I TO NIE DROGO

zakupy: FIRANY NA METRY; luty 2015

plusy: SZYBRA REALIZACJA, WSPANIAŁY KONTAKT, MATERIAŁY PIERWSZA

minusy: NIE MA RZADNYCH

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.W. rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 242125 z 03.09.2013

Serdecznie polecam wszystkim, którzy dokonują zakupów w internecie sklep z firanami KASZMIR - obsługa rewelacyjna, przesyłka przyszła błyskawicznie, wszystko bardzo sprawnie i szybko, a firany prześliczne!!!!

zakupy: firany; wrzesień 2013

plusy: szybko, sprawnie, terminowa dostawa

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danro9 rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 205550 z 13.03.2013

Polecam ten sklep,towar zgodny z opisem,kontakt bezproblemowy,szybka wysyłka,Super,jestem bardzo

zakupy: Firanka Lunia; marzec 2013

plusy: Terminowość i staranne uszycie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolisitt rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 173961 z 09.11.2012

Mieszkam od wielu lat w Niemczech i poszukiwalam firan i zaslon, ktöre odröznialyby sie odrobinke od wystroju okien moich sasiadek. I znalazlam! ^Firany i zaslony sa przesliczne, oczywiscie inne niz u znajomych i w rzeczywistosci jeszcze piekniejsze (kolorystyka, odcienie i jakosc) niz na zdjeciach. Wykonane sa, na mysli mam szycie, wspaniale. Dokladna, bardzo dobrej jakosci praca. Moje firany i zaslony przeszly moje oczekiwania! Poza tym korespondencja "internetowa"- mailowa, przemila i rzeczywiscie bardzo fachowa. Zlecenie zostalo niesamowicie szybko wykonane. Tym, ktörzy nie sa jeszcze zdecydowani, polecam! Nie szukajcie dalej, kupcie w kaszmir-firany.pl. na pewno warto i nie beda Panstwo zalowali. Ja, na pewno nastepne zlecenie, zrealizuje tutaj! Polecam, bo wszystko zwiazane z ta transakcja bylo SUPER!

zakupy: firany, zaslony; listopad 2012

plusy: Sklep jest super

minusy: Nie ma wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tusia rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 106009 z 10.03.2012

Sklep godny polecenia, szybka dostawa zgodna z zamówieniem, towar super.

zakupy: Firany żakardowe; luty 2012

plusy: Dostawa szybka i zgodna z zamówieniem, żadnych problemów

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juras rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 104433 z 05.03.2012

Sklep godny polecenia, superszybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniami. Nic dodać, nic ująć.

zakupy: Firany makarony; marzec 2012

plusy: Szybkość realizacji, przystępne ceny

minusy: po dwóch transakcjach, nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

p rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 104381 z 05.03.2012

Towar w przystępnej cenie, bardzo szybka przesyłka

zakupy: Firany, zasłony; marzec 2012

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 102865 z 28.02.2012

Ciekawy asortyment, duży wybór, umiarkowane ceny, dobra komunikacja z klientem

zakupy: Makarony i firanka gotowa; luty 2012

plusy: Urozmaicona oferta

minusy: Bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 102641 z 28.02.2012

bardzo szybka i mila obsluga towar super polecam

zakupy: firanki i zaslony metraz; luty 2012

plusy: profesjonana obsuga i kontakt z klientem

minusy: przy moim zakupie zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 101669 z 24.02.2012

Z uwagi na cenę i szybkość realizacji zamówienia

zakupy: Firanki Makaron beż; luty 2012

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 101113 z 22.02.2012

Dobra cena, dobra jakosc, czas realizacji zgodny z umowionym. Polecam:-)

zakupy: Firana Żakard Telewizory 220 cm; luty 2012

plusy: cena,jakosc, terminowosc

minusy: Nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kajan74 rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 100113 z 19.02.2012

Szybka dostawa, towar bardzo dobrej jakości- zgodnie z opisem. Gorąco polecam.

zakupy: firany- makarony; luty 2012

plusy: towar dobrej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 98429 z 14.02.2012

Polecam ten sklep. Szybka dostawa, przystępne ceny.

zakupy: Firanka; luty 2012

plusy: szybka wysyłka, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justa rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 98053 z 13.02.2012

Towar zgodny z zamówionym taki jak na zdjęciu. Jestem zadowolona szybka wysyłka polecam

zakupy: zasłony i makarony; luty 2012

plusy: towar jest taki jak prezentowano na zdjeciu

minusy: chyba ich nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margrit rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 94708 z 31.01.2012

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar dobrej jakości i w atrakcyjnej cenie! Naprawdę polecam zakupy w tej firmie!!!

zakupy: zasłony; styczeń 2012

plusy: dobry kontakt, atrakcyjna cena, bardzo szybka wysyłka

minusy: szkoda że nie ma odbioru osobistego w Warszawie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 94610 z 30.01.2012

JUŻ PARE RAZY ZAMAWIAŁAM TU FIRANY I ZAWSZE OTRZYMYWAŁAM TOWAR BARDZO SZYBKO I OCZYWIŚCIE USZYTE TAK JAK CHCIAŁAM.BARDZO SERDECZNIE POLECAM TEGO SPRZEDAWCE.

zakupy: FIRANY; styczeń 2012

plusy: bardzo szybka realizacja zamówionych towarów

minusy: niema wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karzytana rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 93991 z 22.01.2012

Ciekawe oferty szybka realizacja.

zakupy: firany; styczeń 2012

plusy: Ciekawe oferty cenowe i szybak realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miriana rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 93645 z 17.01.2012

Duży wybór firan i zasłon. Zasłona jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Sprawna obsługa sklepu. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: zasłony; styczeń 2012

plusy: rzetelność

minusy: nie zauważyłam takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piciak rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 91819 z 24.12.2011

szybka i fachowa obsługa - odpowiedzi mailowe na zadawane pytania, możliwość przerobienia firanek, korzystna cena

zakupy: Firanki Kubuś; grudzień 2011

plusy: korzystne ceny, fachowa obsługa, terminowość

minusy: n/d

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 91717 z 22.12.2011

Dobra cena i towar

zakupy: firany; grudzień 2011

plusy: Kontakt i szybka realizacja zamówienia

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER