Biżuteria i dodatki.
Sklep Kocieoko.pl

Kontakt

tel. 801 080 538
Zgierz

Popularne produkty

Wisiorki i naszyjniki, Kolczyki i wkręty, Bransoletki, Broszki, Pierścionki, Ozdoby do włosów, Szale i chusty, Portfele, Paski, Torebki, Breloki, Bony Podarunkowe

Popularne marki

Kocieoko.pl

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Kocieoko.pl > Opinie klientów

Sklep Kocieoko.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  88% - kontakt i obsługa

  88% - terminowość realizacji zamówienia

  92% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.12.2008r i posiada 140 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Barbara rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 406278 z 22.02.2017

Towar zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami, szybka dostawa

zakupy: korale perłowe; luty 2017

plusy: szybkość, dobre opisy i zdjęcia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 406230 z 21.02.2017

Sklep zainteresował mnie swoją bogatą ofertą. Zakupione produkty spełniły moje oczekiwania. Solidne wykonanie. Świetny kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam.

zakupy: 2 broszki: listek i różyczka; luty 2017

plusy: otwartość na klienta

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agasia rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 369218 z 13.01.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania,towar zgodny ze zdjęciem i opisem w bardzo dobrej cenie.

zakupy: lalka paryżanka naszyjnik; styczeń 2016

plusy: Przyzwoite ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 369174 z 13.01.2016

Wybrałam sklep kocieoko, ponieważ jako jedyny miał do zaoferowania produkt, który spełniał moje wymagania. Kolczyki w kształcie nutki, które kupiłam z tego sklepu "na żywo" wyglądają nawet lepiej niż na zdjęciu - mają piękny kolor, wykonane są starannie, nie mają żadnej wady wizualnej. Produkt zakupiłam jako prezent i obdarowana osoba jest z niego bardzo zadowolona. Serdecznie polecam ten sklep!

zakupy: Kolczyki w kształcie nuty; grudzień 2015

plusy: Wysokiej jakości produkt, osobisty kontakt z kupującym.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OK rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 366350 z 17.12.2015

Świetne produkty w bardzo dobrej cenie. Osoby, którym prezentuję rzeczy z tego sklepu są zawsze bardzo zadowolone.

zakupy: różne; grudzień 2015

plusy: ceny, pomysłowość

minusy: można by jeszcze bardziej zwiększyć asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 362858 z 24.11.2015

duży wybór interesującego mnie towaru, szybka dostawa

zakupy: broszki; listopad 2015

plusy: duzy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

migotka10 rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 354433 z 06.09.2015

Szukałam konkretnego towaru a ten sklep go posiadał

zakupy: wisiorek laleczka-paryżanka; wrzesień 2015

plusy: towar niedostępny w innych sklepach, dobre ceny

minusy: niektóre interesujące mnie towary nie były dostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ruda rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 349485 z 17.07.2015

sklep znalazłam w internecie, szukając konkretnego produktu. zamówienie zrealizowane szybko, polecam

zakupy: wisiorek - laleczka; lipiec 2015

plusy: jakość produktu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bożena rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 349233 z 16.07.2015

Bardzo duży asortyment biżuterii

zakupy: paryżanki; lipiec 2015

plusy: ładna strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 346369 z 19.06.2015

To już moje kolejne zakupy w Kocim Oku - jak zawsze pełen profesjonalizm - szybkość realizacji, dbałość o zapakowanie przesyłki, a zamawiany towar zgodny ze zdjęciami i opisem. Polecam!

zakupy: wisior, kolczyki, pasek; czerwiec 2015

plusy: rzetelność, fachowość

minusy: dotąd brak :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renia rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 346189 z 18.06.2015

W 100% spełnił oczekiwania.

zakupy: Wisiorek laleczka; kwiecień 2015

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca Kocieoko.pl opinia nr 334313 z 08.03.2015

Dużo towaru, bardzo różnorodny i ciekawy ale jeśli wszystkie produkty są tak marnej jakości jak brosza która kupiłam jako prezent i musiałam świecić oczami bo zapięcie się urwało przy rozpakowywaniu to nie polecam tego sklepu.

zakupy: brosza kwiat; marzec 2015

plusy: róznorodny towar

minusy: słaba jakość towaru

Odpowiedź sklepu 08.03.2015

Pani Agnieszko! Dziękuję za opinię o produkcie. Niestety czasem zdarzają się takie sytuacje, zapewniam że bardzo rzadko. Najczęściej przyczyną uszkodzenia jest traktowanie przesyłki w transporcie. Wystarczyło napisać do nas o kłopotach z broszką ale i tą drogą oczywiście przyjmuję reklamację. Przepraszam za kłopot i rzecz jasna w tym tygodniu przesyłam nowy egzemplarz.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ren1980 rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 333969 z 04.03.2015

ciekawe i oryginalne produkty,przystępna cena

zakupy: broszki; luty 2015

plusy: świetny kontakt,dodatkowe prezenty

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 333885 z 04.03.2015

Szeroka oferta, dobra jakość i wzornictwo, przystępne ceny. Polecam !

zakupy: dłuuuuuuga lista; marzec 2015

plusy: przystępność(internet), asortyment, szybka wysyłka, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bartekD rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 332853 z 25.02.2015

miła obsługa i duży wybór towaru w atrakcyjnych cenach

zakupy: zawieszka do łańcuszka; luty 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 329157 z 27.01.2015

Sklep, jako jeden z nielicznych, oferował produkt, który chciałem kupić. Produkt jest wysokiej jakości a współpraca ze sklepem przebiegła na najwyższym poziomie - dobry kontakt, bieżąca informacja o statusie zamówienia i szybka wysyłka.

zakupy: biżuteria; styczeń 2015

plusy: szybkość relalizacji zamówienia, profesjinalne podejście

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mati rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 326429 z 08.01.2015

Na początku zaintrygowała mnie nazwa, a potem spodobały mi się proponowane produkty i niskie ceny. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: bransoletki; listopad 2014

plusy: sprawna realizacja zamowienia, dobre ceny, ciekawe produ

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bluemaggie rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 325545 z 30.12.2014

Wielokrotnie już robiłam zakupy w Kocieoko.pl i zawsze jestem zadowolona z zakupów

zakupy: Bransoletka z Kocankiem; grudzień 2014

plusy: solidność, otwartość, uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 325493 z 30.12.2014

Sklep znalazłam przez przypadek przeglądając internet. Robiłam już kilka razy zakupy w sklepie Kocieoko.pl, jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam. Duży wybór towarów, atrakcyjne ceny, szybka dostawa, wysoka jakość produktów.

zakupy: biżuteria; grudzień 2014

plusy: jakość

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 325445 z 30.12.2014

szybka,profesjonalna obsługa

zakupy: naszyjniki Paryżanki; grudzień 2014

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER