Biżuteria i dodatki.
Sklep Kocieoko.pl

Kontakt

tel. 801 080 538
Zgierz

Popularne produkty

Wisiorki i naszyjniki, Kolczyki i wkręty, Bransoletki, Broszki, Pierścionki, Ozdoby do włosów, Szale i chusty, Portfele, Paski, Torebki, Breloki, Bony Podarunkowe

Popularne marki

Kocieoko.pl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Kocieoko.pl > Opinie klientów

Sklep Kocieoko.pl - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  87% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.12.2008r i posiada 140 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 325425 z 30.12.2014

Ciekawa biżuteria, solidnie wykonana, dobra i przystępna cena.

zakupy: Trzy naszyjniki, dwie bransoletki; grudzień 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia,ciekawa oferta

minusy: Za mało biżuterii ze srebra

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 325377 z 29.12.2014

Dużo ciekawych przedmiotów oraz atrakcyjne ceny. Miła i szybka obsługa zamówienia.

zakupy: brozka; grudzień 2014

plusy: miła obsługa, duzy wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 318025 z 07.11.2014

Sklep zostal wybrany, poniewaz w ofercie znalazlam interesujace mnie rzeczy. Dwukrotne zakupy jak najbardziej spelnily moje oczekiwania co do jakosci produktow, ceny a także blyskawiczej rzetelnie zapakowanej przesylki. Również swietny kontakt mailowy.. W pelni polecam ten sklep:)).. Zadowolona klientka

zakupy: bizuteria; październik 2014

plusy: jakosc towaru, cenkontakt, szybkosc i rzetelnosc przeslk

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula Bordych rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 311285 z 16.09.2014

Z całego serca polecam :)

zakupy: serduszko z łańcuszkiem; sierpień 2014

plusy: dostępność dla klienta, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

strzelec rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 300725 z 12.07.2014

szybko i tanio, polecam gorąco

zakupy: zawieszka; marzec 2014

plusy: szybka i konkretna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 295229 z 08.06.2014

bardzo szybka dostawa i wspaniałe produkty

zakupy: zestaw ", Różyczki", ; czerwiec 2014

plusy: unikalne produkty

minusy: nie ma wad-ewentualnie mogliby państwo zwiększyć ofertę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 293981 z 30.05.2014

Sklep wybrałam kiedyś ze względu na rodzaj asortymentu, który prowadził, a który mi odpowiadał. Obecnie wracam do tego sklepu, ponieważ zdecydowanie spełnia on moje oczekiwania - i pod kątem realizacji zamówienia, i jakości produktów.

zakupy: bransoletka, zegarek; kwiecień 2014

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 293869 z 29.05.2014

dobry asortyment, dobre ceny

zakupy: wisiorek; maj 2014

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elzbieta rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 289853 z 05.05.2014

bardzo podobalja mi sie produkty oferowane przez Kocieoko.pl-sklep w 100% spelnil moje oczekiwania

zakupy: bizuteria; kwiecień 2014

plusy: ciekawa oferta,szybka realizacja zamowien

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malwa55555 rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 286649 z 09.04.2014

Wybrałam ten sklep, ponieważ jako jeden z nielicznych sklepów internetowych posiadał w swojej ofercie produkty, których poszukiwałam. Dodatkowo ceny w Kocieoko.pl są bardzo przystępne dla każdej kieszeni.

zakupy: kolczyki, broszka; kwiecień 2014

plusy: Szeroka oferta i przystępne ceny.

minusy: Nie zauważyłam żadnych:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Brytania rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 286641 z 09.04.2014

Duży wybór ładnej biżuterii, przystępne ceny, szybka dostawa.

zakupy: biżuteria; kwiecień 2014

plusy: wygoda, asortyment, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 284141 z 25.03.2014

Fajna biżuteria w niskiej cenie

zakupy: kolczyki; marzec 2014

plusy: duży wybór

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 284021 z 24.03.2014

Zainteresowały mnie oferowane towary . Przesyłka realizowana szybko i sprawnie .

zakupy: Biżuteria; marzec 2014

plusy: sprawność i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 284013 z 24.03.2014

sklep wybrałam że względu na ciekawą i szeroką ofertę sklepu, towar spełnił moje oczekiwania, obsługa szybka

zakupy: kolczyki, komplet z przywieszką; styczeń 2014

plusy: szeroka i ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 274385 z 28.01.2014

Sklep wybrałam ze względu na rodzaj towaru, którego poszukiwałam, a który sklep oferował. Sklep spełnił moje oczekiwania, zamówienie zostało zrealizowane szybko, a przesyłka odpowiednio zabezpieczona. Również zamówione produkty odpowiadały w pełni ofercie.

zakupy: Pierścionek, bransoletka; grudzień 2013

plusy: Przejrzystość ofert

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kecaj rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 274349 z 28.01.2014

Sklep Kocieoko spełnił całkowicie moje oczekiwania. Towar naprawdę super, dobre ceny, przesyłka błyskawiczna, cóż więcej trzeba... Zdecydowanie polecam !

zakupy: Naszyjnik oraz kolczyki (komplet); grudzień 2013

plusy: szybkość, zwłaszcza przed "Gwiazdką"

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irina nie ma zdania o Kocieoko.pl opinia nr 274333 z 27.01.2014

Spodobała mi się bransoletka i naszyjnik,gdy szukałam czegoś w internecie.Biżuteria ładnie wykonana i dostawa była szybka.

zakupy: bransoletka i naszyjnik; styczeń 2014

plusy: przejrzysta strona internetowa sklepu

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 274221 z 27.01.2014

Wybrałem ten sklep ze względu na ciekawą ofertę, błyskawiczna dostawa zrobiła na mnie duże wrażenie. Polecam!

zakupy: Breloczek; grudzień 2013

plusy: czas realizacji zamówienia

minusy: oferta mogła by być szersza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 274213 z 27.01.2014

bogata i interesująca oferta i przystępne ceny

zakupy: biżuteria, galanteria; grudzień 2013

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 274209 z 27.01.2014

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu.Często robię zakupy w sklepie Kocieoko.pl

zakupy: bransoletka, kolczyki; grudzień 2013

plusy: Szybka realizacja.Towar zawsze zgodny z opisem.Polecam.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER