Biżuteria i dodatki.
Sklep Kocieoko.pl

Kontakt

tel. 801 080 538
Zgierz

Popularne produkty

Wisiorki i naszyjniki, Kolczyki i wkręty, Bransoletki, Broszki, Pierścionki, Ozdoby do włosów, Szale i chusty, Portfele, Paski, Torebki, Breloki, Bony Podarunkowe

Popularne marki

Kocieoko.pl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Kocieoko.pl > Opinie klientów

Sklep Kocieoko.pl - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  87% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.12.2008r i posiada 140 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mati rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 274177 z 27.01.2014

Sklep zachęcił mnie swoją ciekawą nazwą - jestem miłośniczka kotów. Znalazłam w nim wiele ciekawych produktów (także w kociej tematyce). Wybór oferowanych produktów jest duży, obsługa miła i profesjonalna, transakcja zakupu przebiegała pomyślnie i sprawnie, podobnie jak dostawa zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i systematycznie zaglądam do sklepu Kocie Oko. Polecam.

zakupy: broszki; listopad 2013

plusy: ciekawa baza produków, profesjonalizm, szybka realizacja

minusy: nie potrafię wskazać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dankawka rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 274173 z 27.01.2014

Sklep bardzo tani. Biżuteria podoba mi się. Poleciłam sklep znajomym i rodzinie. W przyszłości zamierzam korzystać z zakupów w sklepie. Polecam!

zakupy: Naszyjnik i bransoletka.; styczeń 2014

plusy: tani i ładna biżuteria

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 274157 z 27.01.2014

W sklepie tym znalazłam coś,czego szukałam."Drzewka jesienne"mnie zauroczyły.To nie są banalne wyroby,to majstersztyk.Przesyłka dotarła w błyskawicznym tempie.Przemiła obsługa.Wrócę tam na pewno!Pozdrawiam Ludzi,którzy to tworzą!

zakupy: zestaw:kolczyki, broszka, wisiorek i kilka; grudzień 2013

plusy: Asortyment,obsługa,szybkość realizacji

minusy: według mnie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mabar rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 274145 z 27.01.2014

Sklep bardzo OK!

zakupy: bransoletka z kotem; styczeń 2014

plusy: kominikatywność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yanek rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 268249 z 22.12.2013

Narzeczona uwielbia koty

zakupy: Zegarek z kotem; listopad 2013

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pollyanna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 241553 z 01.09.2013

Wcześniej kupowałam już biżuterię w tym sklepie i byłam zadowolona z zakupów

zakupy: komplet noc kairu; sierpień 2013

plusy: solidność, szybkość, darmowa przesyłka, rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 236873 z 13.08.2013

Wybrałem ten sklep bo oferował towar którego właśnie szukałem. Przysłany towar spełnił moje oczekiwanie. Polecam.

zakupy: szal wieczorowy; lipiec 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia. Pełna informacja o realiza

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pollyanna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 234285 z 31.07.2013

Szukałam prezentu urodzinowego dla koleżanki.prezent w pełni trafiony, koleżanka bardzo zadowolona.

zakupy: komplet czerwona jarzębina; lipiec 2013

plusy: solidność, szybkość, niskie ceny, darmowa przestłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 229305 z 05.07.2013

ciekawe wzornictwo, przystępne ceny, szybka przesyłka. Sklep spełnił moje oczekiwania, polecam.

zakupy: biżuteria; czerwiec 2013

plusy: duży asortyment

minusy: --------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozenna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 227333 z 25.06.2013

podoba mi sie bizuterja jaka oferojecie jest ladna chcialam taka i taka otrzymalam

zakupy: wisiorek i kolczyki; czerwiec 2013

plusy: jest ok

minusy: zadntch wad niezaobserwowalam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 222361 z 03.06.2013

Piekna niepowtarzalna bizuteria.Nienaganna obsługa i bardzo szybka.Ostatni mój zakóp,to piekny komlet srebrny z motywem drzewa(kolczyki,broszka,i naszyjnik.Za grosze!Kupiłam to na prezent i ktos,komu ofiarowałam,był zachwycony.Piekne staranne wykonanie.To nie był jedyny zakup i napewno nie ostatni;.Bardzpo BARDZO polecam ten sklep!

zakupy: komplet srebrny z motywem drzewa; czerwiec 2013

plusy: NIEZAWODNOSC i piekna bizuteria na kazdą kieszen

minusy: Zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

S, rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 216777 z 06.05.2013

Wybrałem ten sklep, ponieważ w jego ofercie znajdowały się interesujące mnie przedmioty. Cena nie była zbyt wygórowana i dodatkowo przy zakupie kompletu istniała możliwość zaoszczędzenia pewnej kwoty co jest miłym ukłonem w stronę klientów robiących większe zakupy. Nabyte kolczyki i zawieszka z łańcuszkiem okazały się, zgodnie z przewidywaniami, idealnym prezentem. Kontakt ze sprzedawcą jest bardzo dobry, można liczyć na szybką odpowiedź na pytania związane z zakupionym towarem. Wybrałem opcję wysyłki priorytetowej i gdyby nie poczta, która sprawiła mi problemy z otrzymaniem zakupów poprzez nie dostarczenia awizo, otrzymałbym wybraną biżuterię w ciągu 3 dni od momentu wysłania. Sprawą, której nie jestem w stanie rozstrzygnąć jest to, kto odpowiada za lekkie uszkodzenie kolczyków. Musiałem poświęcić chwilę by ostrożnie naprostować elementy i następnie by upewnić się czy oba przedmioty są identyczne. Zabieg powiódł się i obdarowana była w stanie nałożyć kolczyki wbrew moim lekkim obawom związanym z ich uszkodzeniem. Podejrzewam, że wina leży po stronie poczty, która prawdopodobnie przechowuje listy i paczki w sposób niegwarantujący ich nie naruszenia. Mimo przeszkód i dość nie miłej niespodzianki z kolczykami, oceniam sprzedawcę pozytywnie.

zakupy: kolczyki i zawieszka z łańcuszkiem; kwiecień 2013

plusy: kontakt, status zamówienia, szybka wysyłka

minusy: brak?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 208010 z 25.03.2013

Ze względu na duza ofertę oraz bardzo przystępne ceny sklep wart polecenia. Szybka przesyłka!

zakupy: opaska do włosów; marzec 2013

plusy: przekaz informacji, szybkośc działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 206938 z 20.03.2013

Przyznam, że sklep znalazłam przypadkiem przeglądając oferty sklepów z biżuterią. Jestem bardzo zadowolona z zakupu jaki poczyniłam w sklepie Kocieoko.pl: ciekawa strona, łatwe przeglądanie, szybka transakcja, na bieżąco otrzymywałam informacje o statusie mojego zamówienia. Towar profesjonalnie zapakowany, wyglądający jeszcze piękniej niż na stronie, no i bardzo atrakcyjne ceny :-) Polecam :-)

zakupy: pierścionek; marzec 2013

plusy: atrakcyjne ceny, szyba realizacja

minusy: brak (w każdym razie jeszcze nie odkryłam)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 206886 z 20.03.2013

Znalazłam w tym sklepie ciekawą rzecz,towar spełnia moje oczekiwania.Jestem zadowolona i polecam sklep

zakupy: wisiorek; marzec 2013

plusy: rzetelność

minusy: wszytko było w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 204958 z 11.03.2013

na sklep trafiłam przypadkiem, spodobała mi się oferowana tam biżuteria, zamówiłam, towar otrzymałam szybko wraz z prezentem i karta rabatową, w dodatku ponieważ zamówienie przekraczało kwotę 50 zł nie płaciłam za przesyłkę. na e-mailu stale mogłam monitorować status zamówienia, gdyż o każdej jego zmianie byłam powiadamiana. polecam ten sklep z pełną odpowiedzialnością.

zakupy: biżuteria; marzec 2013

plusy: łatwość składania zamówień

minusy: wybór biżuterii mógłby być większy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Goniuska rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 204338 z 08.03.2013

Biżuteria, którą ma do zaoferowania sklep Kocieoko jest elegancka, na każdą okazję i dla każdej Pani bez względu na wiek, polecam

zakupy: pierścionek; marzec 2013

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 201798 z 23.02.2013

Nazwę,, Kocieoko,, kojarzyłam z biżuterią,którą czasami widziałam w czasopismach modowych. Odszukałam sklep w internecie. Zamówienie jest realizowane błyskawicznie włącznie z powiadamianiem o kolejnych etapach wysyłki. Towar zgodny z tym co widnieje na obrazkach i w opisie.Dodatkowo otrzymałam kartę rabatową. Polecam.

zakupy: Naszyjnik i bransoleta; luty 2013

plusy: Dobre opisy towaru na stronce i błyskawiczna realizacja

minusy: Na razie nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emi rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 199942 z 15.02.2013

ciekawy asortyment spełniający oczekiwania. ekspresowa przesyłka

zakupy: bransoletka; luty 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urbanz rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 199422 z 13.02.2013

Cena w porządku, towar spełnia jak najbardziej moje oczekiwania, natomiast szybkość dostawy - coś cudownego. Zamówiłem o 17, wybrałem dostawę pocztą polską priorytetem i następnego dnia o 11 zapukał do mnie listonosz z towarem. Za to wielki plus! Polecam!

zakupy: biżuteria; styczeń 2013

plusy: szybkość transakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER