Biżuteria i dodatki.
Sklep Kocieoko.pl

Kontakt

tel. 801 080 538
Zgierz

Popularne produkty

Wisiorki i naszyjniki, Kolczyki i wkręty, Bransoletki, Broszki, Pierścionki, Ozdoby do włosów, Szale i chusty, Portfele, Paski, Torebki, Breloki, Bony Podarunkowe

Popularne marki

Kocieoko.pl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Kocieoko.pl > Opinie klientów

Sklep Kocieoko.pl - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  87% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.12.2008r i posiada 140 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Edith rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 198346 z 08.02.2013

Trafił z asortymentem w mój gust. Biżuteria oryginalna i za przystępną cenę.

zakupy: Bransoletki, wisiorek; luty 2013

plusy: Bardzo fajna oryginalna biżuteria.

minusy: Nie ma takich.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika zabrze rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 198050 z 07.02.2013

duzy wybor bizuteri i doskonale ceny

zakupy: bizuteria; luty 2013

plusy: szybkosc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 195553 z 25.01.2013

Bardzo dobry sklep.Teraz kupiłam portfel (b. dobra jakość ), a poprzednio dwukrotnie biżuterię. Bardzo szybka dostawa, powiadomienia mailem o stopniu zaawansowania dostawy. Biżuteria bardzo ładna, niedroga i świetnie pokazana. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: portfel; styczeń 2013

plusy: szybkość, solidność, kakość

minusy: wszystko mi odpowiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

taskania12 nie ma zdania o Kocieoko.pl opinia nr 194981 z 23.01.2013

znalazłam ciekawy towar, który mnie zainteresował. Jednak w rzeczywistości zakupione towary nie wyglądały juz tak atrakcyjnie.

zakupy: dwie bransoletki oraz naszyjnik; styczeń 2013

plusy: nie znalazłam takich

minusy: nie znalazłam takich

Odpowiedź sklepu 23.01.2013

Przykro mi, że biżuteria nie spełniła Pani oczekiwań. Staramy się rzetelnie opisywać sprzedawane przez nas produkty, zdjęcia zawsze są robione przez nas i przedstawiają sprzedawany przedmiot. Naszyjnik i bransoletki, które Pani wybrała cieszą się dużą popularnością i do tej pory nie było co do ich jakości, żadnych zastrzeżeń ale przyjrzymy się ich opisom i zdjęciom ze szczególną uwagą. Przypominam też, że może Pani zwrócić lub wymienić zakupiony towar do czego serdecznie zachęcam w sytuacji gdy biżuteria się Pani nie podoba. Orest Mączewski kocieoko.pl

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amoi rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 194857 z 23.01.2013

Fajna biżuteria i szybka dostawa

zakupy: Bransoletka z serduszkami; styczeń 2013

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 194601 z 22.01.2013

Poleciła mi znajoma. Spełnił moje oczekiwania. Profesjonalna obsługa, miła atmosfera kontaktu, 100% jestem zadowolona i polecam ten sklep

zakupy: Broszki w kształcie liścia i maski; styczeń 2013

plusy: Profesjonalna obsługa, powiadomienia na bieżąco

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

g2013 rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 194525 z 22.01.2013

Kolejny zakup. Pierwsza transakcja na Allegro, po której sklep daje rabat na kolejne zakupy. Żal nie skorzystać ;)

zakupy: kolczyki, wisiorek; styczeń 2013

plusy: Czas realizacji, rabaty dla stałych klientów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 191017 z 08.01.2013

Sklep oferuje przystępne ceny, towar zgodny ze zdjęciem i szybką dostawę. Jestem zadowolony z zakupu, spełnił on moje oczekiwania.

zakupy: Broszka; grudzień 2012

plusy: dokładne informacje o statusie przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oliwka rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 188177 z 27.12.2012

Ciekawa bizuteria za niewielkie pieniadze. Sklep spelnil moje oczekiwania :)

zakupy: broszka, wisiorek; grudzień 2012

plusy: czytelna strona internetowa, korzystne ceny, szybkosc

minusy: nie widze na ten moment wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 181537 z 06.12.2012

Sklep przedstawił mi interesującą ofertę. Realizacja zamówienia została zrealizowane szybko i sprawnie.

zakupy: wisiorek - nutka; grudzień 2012

plusy: miła obsługa, szybkość realizacji zamowienia

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 154445 z 28.08.2012

Ciekawa biżuteria

zakupy: broszki; sierpień 2012

plusy: ciekawe wzory

minusy: brak pierścionków ze szkła

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 153393 z 23.08.2012

Sklep ma przejrzystą ofertę i konkurencyjne ceny.

zakupy: biżuteria; sierpień 2012

plusy: Bogata oferta i szybka obsługa.

minusy: nie odnotowałam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 153385 z 23.08.2012

Dobra jakość produktów, ciekawe wzory, przeciętne ceny, profesjonalna obsługa. Jak najbardziej spełnił oczekiwania.

zakupy: wisiorek nutka; sierpień 2012

plusy: szybka rezalizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 133893 z 21.06.2012

Bardzo szybka dostawa, towar dobrej jakości

zakupy: biżuteria; maj 2012

plusy: szybkość dostawy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majka rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 129273 z 04.06.2012

Sklep wybrałam ze względu na wielki asortyment pięknych wyrobów, skusiła mnie też darmowa wysyłka już od 100 złotych, towar który otrzymałam w 100% spełnił moje oczekiwania. Cała transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie.

zakupy: 2 komplety biżuterii; maj 2012

plusy: duży wybór bardzo dobrze wyeksponowany towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luna77 rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 126389 z 23.05.2012

ciekawa biżuteria,profesjonalna i ekspresowa obsługa

zakupy: pierścionki, bransoletki; maj 2012

plusy: elastyczność i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wiolek rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 124277 z 16.05.2012

wybrałam ten sklep ponieważ jest tam fajna biżuteria i co najważniejsze w przystępnych cenach.

zakupy: naszyjnik, bransoletka, kolczyki; maj 2012

plusy: fajna biżuteria i szybkie dostarczenie jej

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 123865 z 14.05.2012

atrakcyjne ceny, stały i miły kontakt, szeroki asortyment, szybka wysyłka

zakupy: broszki- kwiat- materiałowe; kwiecień 2012

plusy: dobry kontakt, szeroki asortyment, dobre ceny

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 117293 z 18.04.2012

Bardzo przystępne ceny, ładne wzory. Dostawa błyskawiczna!

zakupy: broszki, kolczyki; kwiecień 2012

plusy: ceny, czas realizacji

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 116805 z 16.04.2012

Bardzo ładna biżuteria i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: naszyjnik, broszka; kwiecień 2012

plusy: szybka realizacja

minusy: pudełko ozdobne uszkodzone, cześciowo rozerwane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER