Biżuteria i dodatki.
Sklep Kocieoko.pl

Kontakt

tel. 801 080 538
Zgierz

Popularne produkty

Wisiorki i naszyjniki, Kolczyki i wkręty, Bransoletki, Broszki, Pierścionki, Ozdoby do włosów, Szale i chusty, Portfele, Paski, Torebki, Breloki, Bony Podarunkowe

Popularne marki

Kocieoko.pl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Kocieoko.pl > Opinie klientów

Sklep Kocieoko.pl - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  87% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.12.2008r i posiada 140 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Izabela rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 116169 z 13.04.2012

Sklep posiada duży asortyment biżuterii. Spełnił moje oczekiwania. Jest godny polecenia ze względu na atrakcyjne ceny i błyskawiczna realizację zamówienia. Informacje o etapach realizacji są wysyłane e-mailowo.

zakupy: broszka; kwiecień 2012

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 112117 z 29.03.2012

Sklep wybrałam ze względu na bardzo atrakcyjne wyroby w przystępnej cenie.Otrzymane broszki są śliczne i na pewno w przyszłości jeszcze coś zamówię.

zakupy: broszki:słonecznik, marcowe kotki i nutka; marzec 2012

plusy: solidność i rzetelność

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 108073 z 16.03.2012

Szukałam czegoś na prezent, po wpisaniu "tania biżuteria" trafiłam na Kocie Oko. Doknałam zakupów w ubiegłym roku oraz w tym miesiącu. Bardzo czytelna oferta, dobry kontakt ze sprzedawcą ( gdy zabrakło wybranej rzeczy, natychmiast telefonicznie zaoferowano mi coś w zamian). Szybka realizacja, w sumie sklep godny polecenia, zwłaszcza dla osób, które nie mogą sobie pozwolić na zakup drogich wyrobów.

zakupy: trzy wisiorki serduszka i motylek, brosz; marzec 2012

plusy: jakość i cena

minusy: na razie nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ad3k rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 107501 z 14.03.2012

Jeśli chodzi o sklep to super. Świetna obsługa, doskonały kontakt jednym słowem 6+ . Mam tylko zastrzeżenia co do firmy kurierskiej :)

zakupy: wisiorek; marzec 2012

plusy: Świetna obsługa, doskonały kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

murdka rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 107485 z 14.03.2012

Szybko, sprawnie i solidnie Polecam zdecydowanie :)

zakupy: naszyjnik antyczny III, kolczyki listki; marzec 2012

plusy: orginalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 105957 z 09.03.2012

Na adres trony internetowej natknęłam się na portalu Groszki.pl. Zachwyciły mnie broszki z kotami :) Polecam zakupy na kocieoko.pl - super kontakt ze Sprzedawcą, bardzo szybka wysyłka (byłam powiadamiana poprzez e-mail o statusie mojego zamówienia)!

zakupy: broszka ", marcowe migdały", ; marzec 2012

plusy: bardzo dobry kontakt oraz szybka wysyłka

minusy: nie dostrzegłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 105697 z 08.03.2012

Bardzo dobra jakość biżuterii.

zakupy: naszyjniki; marzec 2012

plusy: jakość bizuterii

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 99333 z 16.02.2012

O sklepie dowiedziałam się od znajomych. Spełnił moje oczekiwania:)

zakupy: naszyjnik; luty 2012

plusy: solidność

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

koad rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 93080 z 10.01.2012

przeszukiwałem internet, wpadła mi w oko nazwa sklepu

zakupy: kolczyki i wisiorek z nutkami; styczeń 2012

plusy: fachowość, terminowość

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lidenka rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 92646 z 04.01.2012

Znalazłam ten sklep w internecie i zaryzykowałam. ;) Już kilkakrotnie robiłam tu zakupy. Towar dobrej jakości, przystępne ceny, szybka wysyłka. Konsultant szybko i rzetelnie odpowiada na na wszelkie pytania. :)

zakupy: opaski na włosy, bransoletka, wisiorek; grudzień 2011

plusy: szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 92002 z 27.12.2011

Szybko, sprawnie i solidnie Polecam zdecydowanie

zakupy: broszki, kolczyki; grudzień 2011

plusy: orginalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91851 z 25.12.2011

Ciekawa oferta, bardzo atrakcyjne ceny.

zakupy: Broszka, wisiorek; grudzień 2011

plusy: Ciekawa oferta, atrakcyjne ceny, błyskawiczna przesyłka

minusy: Liczę na większą liczbę produktów dostępnych w ofercie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Micha-ek rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91726 z 23.12.2011

Polecenie znajomego. Tak, spełnił w 100 procentach.

zakupy: Bransoletka; grudzień 2011

plusy: Szybkość wysyłki, podejście do klienta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

xxx rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91633 z 22.12.2011

Na ten sklep trafiłam przypadkiem, wybrałam kolczyki i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kolczyki są dokładnie takie, jak na zdjęciu, dostałam je dośc szybko, także polecam.

zakupy: kolczyki; listopad 2011

plusy: dobra jakośc, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91535 z 21.12.2011

towar, którego poszukiwałam - drobne i niedrogie rzeczy, dobre na prezenty gwiazdkowe

zakupy: broszki; grudzień 2011

plusy: Łatwa nawigacja, realistyczne fotografie, szybka reakcja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tekiero rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91477 z 20.12.2011

Wybrałem go ponieważ, robiłem w nim poprzedni zakup i obdarowana osoba i ja byliśmy bardzo zadowoleni.

zakupy: bransoletki; grudzień 2011

plusy: ciekawa oferta

minusy: mimo wszystko mała ilość pozycji - bransoletki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91463 z 20.12.2011

Sklep posiada spory wybór wszelkiego rodzaju naszyjników i wisiorków w bardzo przystępnych cenach, stąd decyzja o zakupie. Strona wygląda w porządku, a opcje płatności wzbudzają zaufanie. Towar dotarł terminowo bez żadnych problemów. Jednak mam mała uwagę. Wisiorek, który do mnie dotarł ma mocno porysowany bursztyn, co nieźle psuje końcowy efekt. Biorę pod uwagę, że jest to pierdółka za 25zł, więc wykonanie jest jakie musi być, jednak rysy są znaczne, a być ich nie powinno. Dlatego też ocena zgodności towaru z opisem jest tylko "przeciętna". Mimo wszystko polecam i pewnie ponownie coś tam zakupię.

zakupy: Wisiorek róża III; grudzień 2011

plusy: Duży wybór, niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91450 z 20.12.2011

Dokonywałem tam już zakupów kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolony. Szybka wysyłka a biżuteria tam oferowana jest naprawdę niepowtarzalna i zawsze się podoba obdarowanej osobie. Polecam i pozdrawiam

zakupy: biżuteria; grudzień 2011

plusy: niepowtarzalne towary, przejrzysta strona, korzystne cen

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91216 z 19.12.2011

wysylka ekspresowa,informacje o produkcie-dzieki temu wiesz,co sie dzieje z zamowionym towarem,wszystko szczelnie zapakowane

zakupy: wisorki, broszka; grudzień 2011

plusy: kontakt z klientem,szybka wysylka,informacja o wysylce

minusy: zamowione produkty sa czasem inne niz na zdjeciu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91152 z 18.12.2011

Ponieważ podobały mi się oferowane przez sklep produkty. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: kolczyki; listopad 2011

plusy: Rzetelność, terminowość.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER